Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2261 replies to this topic

#1801 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 18:22

Σκηνές παράνοιας και αλλοφροσύνης. Εκατοντάδες χιλιάδες αγανακτισμένοι μελανοχιτώνες(ετσι έλεγαν παλιά τους shinigami) έστειλαν για διακοπές τα ζανπάκτου τους.
Spoiler:

#1802 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 19:55

:hahaha::hahaha::hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1803 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 20:29

Λέτε να μας το γυρίσουν σε love-love story?:oo:

Ρε γ@%$ γιατί να μην βάζουν για fillers τον Zaraki να σφάζει και να σφάζει και να σφάζει hollows?(ή και τους άλλους,απλά τον Zaraki τον ανέφεραν σε ένα άλλο forum...)Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη πλοκή,απλά να βλέπουμε σφάξιμο και είμαστε ok...

#1804 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 13:18

Σκηνές παράνοιας και αλλοφροσύνης. Εκατοντάδες χιλιάδες αγανακτισμένοι μελανοχιτώνες(ετσι έλεγαν παλιά τους shinigami) έστειλαν για διακοπές τα ζανπάκτου τους.

Spoiler:

LOOOOOOOOOOOOOOLL!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Προσκυνάω!!Έγραψε το φραουλίτο!!

Λέτε να μας το γυρίσουν σε love-love story?:oo:

Ρε γ@%$ γιατί να μην βάζουν για fillers τον Zaraki να σφάζει και να σφάζει και να σφάζει hollows?(ή και τους άλλους,απλά τον Zaraki τον ανέφεραν σε ένα άλλο forum...)Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη πλοκή,απλά να βλέπουμε σφάξιμο και είμαστε ok...

Μore info about kenpachi now!+1 απο μένα darthnicolas!Να κάναε ΄να αφιέρωμα στο zaraki-πως ήρθε στην εξουσία?Ποιες ήταν οι δυνάμεις του προηγούμενου kenpachi?Πως πήραν το θέμα της ανόδου του οι άλλοι captains?+5 επεισόδια με τη μάχη μεταξύ αυτού και του παλιού kenpachi...Όσο πιο πολύ "γέμισμα" τόσο πιο cool!!!:hero:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1805 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 13:44

ναι γαμωτο, αλλα λογικα οτι ειναι ωραιο δε το χαραμιζουν σε φιλλερς.
Signature Removed

#1806 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 20:19

Ωραια ιδεα θα ηταν επισης να μας δειξουν πως γνωριστηκαν ο byakuya με την γυναικα του. Να τον δουμε και μια φορα χωρις την μονιμη εκφραση απεχθειας προς τους παντες και τα παντα στο προσωπο του.:wooi2:

#1807 jimmyred

jimmyred

God of the new World

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 21:25

Καταπληκτικό anime με έναν απ' τους πιο γαμάτους χαρακτήρες, τον Kuchiki Byakuya με το θρυλλικό cool του που δεν σπάει ποτέ, το ύφος είμαι τόσο γαμάτος και είσαι τόσο ασήμαντος που απορώ γιατί δεν αυτοκτονείς να μην κουράζομαι να βγάλω το σπαθί μου...

#1808 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 21:29

Καταπληκτικό anime με έναν απ' τους πιο γαμάτους χαρακτήρες, τον Kuchiki Byakuya με το θρυλλικό cool του που δεν σπάει ποτέ, το ύφος είμαι τόσο γαμάτος και είσαι τόσο ασήμαντος που απορώ γιατί δεν αυτοκτονείς να μην κουράζομαι να βγάλω το σπαθί μου...

Αχαχα έτσι έτσι...
Αλλά τον χάσαμε για τα καλά μετα το bounto arc(για αυτούς που λένε πως το bounto arc δεν άξιζε,είχε μία μάχη με byaku όλα τα λεφτά)
Spoiler:

#1809 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 21:48

αν διαβασεις το manga
Spoiler:

.:wooi2:Αν που και που εσκαγε και κανα χαμογελο δν θα εβλαπτε βεβαια

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 20 Μάιος 2008 - 01:42

#1810 Yagami L-ght

Yagami L-ght

The God of the New World

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 23:30

όλα τα επεισόδεια αυτοτελή είναι ;

μέχρι το 10 είδα και βαρέθηκα .

#1811 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 01:56

I hate to do this but... Τα λεγα εγώ για το Bleach και με κράζατε...:hahaha:

Πέρα απο την πλάκα υπομονή παιδιά τι είναι 30 επεισόδια... εδώ αντέξαμε τα τρία νταμπλ του γαύρου:drink: ένα μικρούλικο filleraki θα μας πτοήσει?:hahaha:

Και είναι αλήθεια ότι κανείς δεν θα το παρατήσει , σίγουρα όμως πολύ θα χάσουν το ενδιαφέρον τους!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1812 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 02:03

Να πω...?Μα γιατί σας αρέσει αυτή η ψωνάρα ο Baykuya?Είναι δυνατός είναι πανίσχυρος,είναι έτσι,είναι αλλιώς:stubborn:
Παιδιά he treats everyone like scum!!Και στην τελική ο φράουλας τον είχε κάνει κιμά:hahaha::hahaha: όταν παλέψανε για δεύτερη φορά...
Και για τους manga readers:
Spoiler:

Δηλαδή...Τι παίζει?Γίνανε και οι αρσενικοί tsundere της μόδας????Μας πήρε η κατηφόρα μου φαίνεται...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1813 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 03:41

Πω πω.......:terror2:Αγαπητε Me_Loves_Neliel αν υποθετικα ειχα να διαλεξω αναμεσα στο να αντιμετωπισω σε μαχη τον Byakuya η εσένα, χωρις σκεψη διαλεγω τον Byakuya. To δικο σου reiatsu μου φαινεται απειρως τρομακτικοτερο.:deadga6:
Για μενα τουλαχιστον ο φραουλας ειναι η αδυναμια μου οσον αφορα το bleach. Αυτο ομως δεν σημαινει και αποκλειστικοτητα στις συμπαθειες. Οι ατακες του Byakuya εν ωρα μαχης ειναι ολα τα λεφτα, όπως επισης και οι αντιδρασεις του οταν του τσαλακωνουν το image (px ichigo, η η yachirou "bya -chan").
Και εχεις λιγο αδικο στο σημειο treats every one like scum
Spoiler:

συνοψιζοντας ο λογος για τον οποιο εχει τετοιο fan club o byakuya δεν ειναι επειδη κερδιζει τις πιο πολλες η τις πιο δυσκολες μαχες απλα επειδη κανεις αλλος δεν δειχνει so damn cool doing that!!!:hahaha:

#1814 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 12:26

Εγραψες φίλε μου!!!!!!:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1815 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 12:53

γμτ γμτ γμτ ... εσεις που διαβαζετε το manga ειστε ολοι ... κακοι ανθρωποι. γμτ αφου ειναι τοσο μπροστα το manga τι τα θελουν τα fillers γμτ δλδ.

δεν επρεπε να ανοιξω τα spoiler καταστραφηκα τωρα...