Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Japan&Anime Party 21/2 @Cofix

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
142 replies to this topic

#121 ChaosTheory

ChaosTheory

Metrosexual my @$$

• Members
  • 32 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2008 - 23:34

Eδω Rukia! Θα χαρούμε να σε ξαναδουμε, και congrats για το cosplay, ήσουν ίδια!

Αχχχ ναιιι η Rukia!Εν τω μεταξύ ένα κόλλημα όλοι να με περνάνε για τη Rukia!Αφου καταρχάς καμμία σχεση δεν είχε το μαλλί!Θα ήμουν απολύτως αποτυχημένη!Ευτυχώς μετά ήρθες εσύ και τους έδειξες πως είναι τα πραγματικά cosplay Rukia!:)

yay για την απίστευτη παρεούλα bleach:D
Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να καθήσω παραπάνω να σας γνωρίσω κιολας...
Την επόμενη φορά όμως δεν την γλιτώνετε!:hahaha:

#122 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 14:25

Ειπα γενικα οτι θελω misamisa's cosplays...μαλλον θα εννοεις οτι στις παραπανω φωτο θα υπαρχει η αδερφη σ σε μισα στάιλ...παω να τσεκαρω γτ δεν ειδα ολες τις φωτο...:P

Μια Μίσα με κόκκινα κορδελάκια στα μαλλιά, καρώ κόκκινη φούστα και ριγέ ασπρόμαυρη μπλούζα και κάλτσες μέχρι πάνω από το γόνατο...Την άλλη φορά θα την ντύσουμε Yoruichi!

Αχχχ ναιιι η Rukia!Εν τω μεταξύ ένα κόλλημα όλοι να με περνάνε για τη Rukia!Αφου καταρχάς καμμία σχεση δεν είχε το μαλλί!Θα ήμουν απολύτως αποτυχημένη!Ευτυχώς μετά ήρθες εσύ και τους έδειξες πως είναι τα πραγματικά cosplay Rukia!:)

yay για την απίστευτη παρεούλα bleach:D
Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να καθήσω παραπάνω να σας γνωρίσω κιολας...
Την επόμενη φορά όμως δεν την γλιτώνετε!:hahaha:

Nαι, αν και πολλοί είπανε ότι έμοιαζα με τη Nanao Ise...Anyway, πείστε εσείς τον Άγγελο να ξαναντυθεί Zangetsu, γιατί εμείς σκοπεύουμε να ξαναντυθούμε η SakuSuki Soi Fong, καποιος που δεν ήρθε Hitsugaya, η αδελφή της SakuSuki Yachiru, εγώ πάλι Rukia, το παιδί που είχε ντυθεί Sanji να ντυθεί Hollow Ichigo, ο αδελφός του Renji σχεδιάζει να ντυθεί Kenpachi, οπότε καταλαβαίνετε! Θα τα σπάσουμε οι Bleach Cosplayers!

Kai εξυπακούεται ότι την άλλη φορά θέλουμε να μας κατσικωθείς! Δεν σε χάνουμε με τίποτα! :thatsit:
Δημοσιευμένη  εικόνα
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#123 Ritsuka

Ritsuka

Anime Fan

• Members
  • 190 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 16:08

Ηταν πολύ καλό το Party :gotit: και τα Cosplay υπέροχα!
Μου άρεσαν τα ΑΜV ...ιδίωs το Loveless k το Yami no Matsuei:awww:
Εύχομαι και το επόμενο party να γίνει τοσο καλό....και με ακόμα περισσότερα Cosplay :hero:

#124 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 16:29

Μια Μίσα με κόκκινα κορδελάκια στα μαλλιά, καρώ κόκκινη φούστα και ριγέ ασπρόμαυρη μπλούζα και κάλτσες μέχρι πάνω από το γόνατο...

Την άλλη φορά θα την ντύσουμε Yoruichi!

Να την δω την κοπελα που ειχε ντυθει ultra-kawaii Misa-Misa να δινει διαταγες στην SuiFong και τιποτα αλλο στη ζωη μου:hahaha:

Nαι, αν και πολλοί είπανε ότι έμοιαζα με τη Nanao Ise

Στο ειπαν κι αλλοι δηλαδη; :P

Θα τα σπάσουμε οι Bleach Cosplayers!

Πληροφοριακα, τα σπασατε ηδη! Και αυτο απο εναν που δεν του αρεσει καν το Bleach :respect:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#125 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 16:33

τελικα, μαλλον τυφλος ειμαι απο τις φωτο του Neji μονο αυτον ειδα που ηταν ντυμενος Luffy, και τα παλικαρια που ηταν ντυμενοι Zangetsu & Akatsuki, και ηταν πολυ πετυχημενα τολμω να πω.
φαινεται οτι ολοι μαζευτηκατε ή πισω ή πανω. απο τις φωτο λοιπον μπραβο σε ολουςπολυ καλο cosplay.

τωρα
οσο για το meeting με προλαβαν. φανταζομαι ειδατε οτι το Σαββατο που μας ερχεται εχει κανονιστει συναντηση στην Καμαρα. νομιζω ειναι αρκετα γρηγορα. βρισκομαστε εκει και μετα το ξανακανονιζουμε για την αλλη βδομαδα:thatsit:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#126 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 17:26

Φοβερες οι φωτογραφιες!
Απ οσο υποθετω πρεπει να ηταν πολυ ωραιο το party:)

Εδω σας βαζω κ 2 link απο 2 αλλα cosplay parties(με θεμα μονο το Οne Piece ομως) που εγιναν το ενα στην Ιταλια κ το αλλο σε διαφορες γωνιες του κοσμου(δν ξερω που ακριβως):

-RolonoaZoro Gallery :: Cosplay Nostri

-RolonoaZoro Gallery :: Cosplay Vari

Απλα για να μην γινουν παραξηγησεις,με τα link αυτα δεν προσπαθω να υποβαθμισω τα δικα σας cosplay,τα οποια ηταν φοβερα,απλα μου φανηκαν ενδιαφεροντα κ μιας κ η συζητηση ειναι γυρω απο τα cosplay ειπα να τα postαρω...

Κ παλι μπραβω σε ολoυς τους cosplay!:)

#127 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 17:34

Zoro, αν θέλεις να postάρεις φωτογραφίες από διάφορα cosplay που έχεις δει, μπορείς να το κάνεις σε αυτό το thread http://www.anime.gr/forums/art-gallery/1634-cosplay-%5Eoo%5E.html ;)

E5VV38U.jpg

#128 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 17:39

thanx Phantom,δεν γνωριζα οτι υπηρχε ειδικο thread:)

#129 ChaosTheory

ChaosTheory

Metrosexual my @$$

• Members
  • 32 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 22:11

Ναι, αν και πολλοί είπανε ότι έμοιαζα με τη Nanao Ise...Anyway, πείστε εσείς τον Άγγελο να ξαναντυθεί Zangetsu, γιατί εμείς σκοπεύουμε να ξαναντυθούμε η SakuSuki Soi Fong, καποιος που δεν ήρθε Hitsugaya, η αδελφή της SakuSuki Yachiru, εγώ πάλι Rukia, το παιδί που είχε ντυθεί Sanji να ντυθεί Hollow Ichigo, ο αδελφός του Renji σχεδιάζει να ντυθεί Kenpachi, οπότε καταλαβαίνετε! Θα τα σπάσουμε οι Bleach Cosplayers!

ohhh!Εγώ πάλι την άλλη φορά είχα σκοπό να ντυθώ Asuka Langley
από το Neon Genesis=//!Kαι έχω σκοπό να το κάνω κορυφαίο αυτή τη φορά γιατι μαρεσει πραγματικά πολυυ!:wooi2:

Πειράζει να κάνετε την ομάδα Bleach χωρίς την Μatsumoto?

Πληροφοριακα, τα σπασατε ηδη! Και αυτο απο εναν που δεν του αρεσει καν το Bleach

Ευχαριστούύύύμεεεε μεγάλε tutor :wis:! XD

#130 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 22:18

θέλω την γωνιά μου για να κλάψω! τώρα γύρισα από την τριήμρη που ήταν χάλια! τέσπα ποιος νοιάζεται! στο πάρτυ ηθέλα πολύ να πάω! για την ακρίβεια πηγα αλλα συνέβη κάτι άσχημο! αν είδατε δυο κοπέλες που μολις πήγα στον επάνω οροφο αμέσως εφυγαν εγώ και η φίλη μου ήμασταν! δεν πήρα το καταληλλο ατομο για άλλη μια φορά! η φίλη απλώς φρίκαρε και δεν ήθελα να μείνουμε! το πηρα το μαθημα μου! αλλη φορα μόνη μου! κλαψ κλαψ! ηθελα τοσο πολυ να ερθω!

#131 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 22:54

βασικά εγώ αυτό που δεν κατάλαβα αφού ήσασταν τόσοι πολοί σε coseplay γιατί εμείς δεν σας είδαμε; και γιατί πήγατε κρυφτήκατε επάνω ; ντρεπόσασταν;
ή επάνω είχε περισότερο χώρο απο κάτω.

nasia μη στεναχωριέσαι θα γίνουν και άλλα party.

#132 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 23:11

εγω ηξερα πως τον επανω οροφο ειναι καλυτερα και πηγαμε και πολυ νωρις και δεν ειχε πολυ κοσμιο κατω!

#133 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 23:14

θέλω την γωνιά μου για να κλάψω! τώρα γύρισα από την τριήμρη που ήταν χάλια! τέσπα ποιος νοιάζεται!

Eιδες σε γρουσουζεψα τελικα...:P

#134 ChaosTheory

ChaosTheory

Metrosexual my @$$

• Members
  • 32 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 23:15

βασικά εγώ αυτό που δεν κατάλαβα αφού ήσασταν τόσοι πολοί σε coseplay γιατί εμείς δεν σας είδαμε; και γιατί πήγατε κρυφτήκατε επάνω ; ντρεπόσασταν;
ή επάνω είχε περισότερο χώρο απο κάτω.

nasia μη στεναχωριέσαι θα γίνουν και άλλα party.

Βασικά εμάς πάνω είχε μαζευτεί όλη μας η παρέα σε ένα τραπέζι και γι'άυτο πήγαμε και απ'ότι είδα πάνω ήταν περίπου στα 8 cosplay που δεν μου φένονταν να ντέπονται και πολύ!:P Απλα είχε πιο πολύ χαβαλέ απ'ότι ένιωσα πάνω...
IΔημοσιευμένη  εικόναPARAMORE

#135 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 23:23

a ok. εγώ νόμιζα επάνω είχε τα σπόρια της animeplanet δεν ήξερα ότι είχε δικούς μας γι αυτό και δεν ανέβηκα. anyway θα σας γνορίσω στο meeting I guess.