Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Προγραμμα Προβολων Φεβρουαριου

• This topic is locked This topic is locked
152 replies to this topic

#91 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 14 February 2008 - 22:43

Guys, να ρώτησω, πόσα πρέπει να πληρώσω το εισητήριο? (Αν ειναι εισητήριο, η ό,τι άλλο είναι)...Πείτε μου,please!:congrats:

Posted Image

#92 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 14 February 2008 - 22:49

Guys, να ρώτησω, πόσα πρέπει να πληρώσω το εισητήριο? (Αν ειναι εισητήριο, η ό,τι άλλο είναι)...Πείτε μου,please!:congrats:

Τίποτα τζάμπα είναι:wooi2:

Posted Image

#93 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 15 February 2008 - 19:50

ARIGATO!!!
WOOOO!!! Πλάκα με κάνεις?? ΘΑ ΤΑ ΠΟYΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΕΙ!!!:wooi2:

Posted Image

#94 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 15 February 2008 - 20:05

Κατεβηκε η Βασιλσσα του Βορρα στην Αθηνα και πραγματικα τα αποτελεσματα φανηκαν:wooi2:

Όντως. Eri έκανες τέλειο ποδαρικό!:congrats:

και το Cannon Fodder φανηκε να θελει να πει πολλα,αν και θα ηθελε μια δευτερη αναγνωση εκ μερους μου.

Για να καταλάβεις το Cannon Fodder πρέπει να έχεις διαβάσει το ''1984'' (Ο Μεγάλος Αδερφός) του Όργουελ, έχουν απίστευτες ομοιότητες σε σημείο που λέω πως είναι μία προσπάθεια δημιουργίας anime με βάση το βιβλίο αυτό.:nod:
Επίσης, ο Dante μου είπε πως έχει επιρροές και από την ''Φάρμα των Ζώων'' , επίσης βιβλίο γραμμένο από τον Όργουελ, και το οποίο δεν το έχω διαβάσει ακόμα...:emptyonexg1:
Γενικά από ότι κατάλαβα ο δημιουργός του έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Όργουελ και το συγγραφικό του έργο και ξαφνιάστηκα ευχάριστα, μιας και δεν το ήξερα.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#95 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 15 February 2008 - 20:30

Για να καταλάβεις το Cannon Fodder πρέπει να έχεις διαβάσει το ''1984'' (Ο Μεγάλος Αδερφός) του Όργουελ, έχουν απίστευτες ομοιότητες σε σημείο που λέω πως είναι μία προσπάθεια δημιουργίας anime με βάση το βιβλίο αυτό.:nod:
Επίσης, ο Dante μου είπε πως έχει επιρροές και από την ''Φάρμα των Ζώων'' , επίσης βιβλίο γραμμένο από τον Όργουελ, και το οποίο δεν το έχω διαβάσει ακόμα...:emptyonexg1:
Γενικά από ότι κατάλαβα ο δημιουργός του έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Όργουελ και το συγγραφικό του έργο και ξαφνιάστηκα ευχάριστα, μιας και δεν το ήξερα.

Διαφωνώ. Σε σύγκριση με τις βιβλιάρες του Orwell, το Cannon Fodder παραείναι αφηρημένο. :emptyonexg1:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#96 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 15 February 2008 - 23:03

Διαφωνώ. Σε σύγκριση με τις βιβλιάρες του Orwell, το Cannon Fodder παραείναι αφηρημένο. :emptyonexg1:

Δεν είπα ότι αποτυπώνει πιστά τα βιβλία.
Ειδικότερα είπα...

και δεν παύει να είναι μία αξιόλογη προσπάθεια που όμως είναι αδύνατο να αποτυπώσει τα βιβλία του Όργουελ σε ένα επεισόδιο 25 λεπτών περίπου!
Και πιστεύω πως είναι τελείως διαφορετική εμπειρία να δεις το Cannon Fodder ενώ δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία του Όργουελ από ότι αν τα έχεις διαβάσει.
Και για να μπούμε και on topic, πότε με το καλό θα κατέβεις κι εσύ Αθήνα σε καμία προβολή; Η Eri έκανε την αρχή...να δούμε ποιος/α Θεσσαλονικιός/ιά θα την ακολουθήσει!:congrats:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον

#97 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 February 2008 - 02:40

Δεν είπα ότι αποτυπώνει πιστά τα βιβλία.
Ειδικότερα είπα...

και δεν παύει να είναι μία αξιόλογη προσπάθεια που όμως είναι αδύνατο να αποτυπώσει τα βιβλία του Όργουελ σε ένα επεισόδιο 25 λεπτών περίπου!
Και πιστεύω πως είναι τελείως διαφορετική εμπειρία να δεις το Cannon Fodder ενώ δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία του Όργουελ από ότι αν τα έχεις διαβάσει.
Και για να μπούμε και on topic, πότε με το καλό θα κατέβεις κι εσύ Αθήνα σε καμία προβολή; Η Eri έκανε την αρχή...να δούμε ποιος/α Θεσσαλονικιός/ιά θα την ακολουθήσει!:congrats:

OMG FINGO!!!!! Και εγώ αυτό εξηγούσα στην Μαρία ότι η όλη φάση θύμιζε 1984 στην αρχή νόμιζα ότι το έκανα επειδή είχα διαβάσει πρόσφατα το βιβλίο,
αλλά τώρα έρχεσαι και το επιβεβαιώνεις. Σκεφτόμουν στο τέλος όταν έκανε το πανοραμικκό πλάνο, ότι ο πόλεμος αυτός είναι ίδιος με αυτόν του 1984.
και να σκεφτείς ότι δεν είχα άτομο να εκφράσω αυτό το σχόλιο μου και εσύ βρισκόσουν τόση ώρα μπροστά μου.

αυτός ο συνδυασμός γίνεται και στις υπόλοιπες ταινίες?

και αυτός που παραπονέθηκε ότι κάποιοι μιλούσαν στις προβολές.....
να του πείτε ότι κάποιος έπρεπε να εξηγήσει και στους newbies τι είναι αυτά που
έβλεπαν, και ότι τα μαλιά του μας εμπόδιζαν να δούμε τους υπότιτλους. :oo:

#98 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 16 February 2008 - 20:27

Ποιο καλό παιδί θα φέρει αύριο το Mind Game??? Γιατί εδώ δεν υπάρχει...

#99 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 16 February 2008 - 20:52

Το έχω εγώ.Αλλά δεν θα έρθω αύριο οπότε αν μπορεί να με συναντήσει κάποιος του το δίνω.

Αλλά με τόσο χιόνι θα γίνει προβολή?
Posted Image

#100 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 16 February 2008 - 21:12

θα κοιταξω να το (και) φερω εγω...
Posted Image

#101 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 16 February 2008 - 21:53

Δεν ξέρω εαν θα μπορέσω να έρθω λόγω χιονιού. Ανάλογα με την κατάσταση εδώ, διότι έχει αρχίσει σιγά σιγά να το στρώνει. Εαν έχει χιόνι, μάλλον θα αποκλειστώ... (κάθε χρόνο τα ίδια εδώ πέρα...) Πέρισυ για να πάμε στο γραφείο, από Νέο Ηράκλειο στην Νέα Ιωνία χρειαστήκαμε αλυσίδες...

#102 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 16 February 2008 - 22:14

Το έχει ο odin, don't worry. :)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#103 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 16 February 2008 - 22:26

Δεν το βρισκω,gomen:nanana:

#104 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 16 February 2008 - 22:28

Το έχει ο odin, don't worry. :)

Δεν το βρισκω,gomen:nanana:

Now you can worry...
Spoiler:

Posted Image

#105 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 16 February 2008 - 22:44

Οργάνωση FTW. :deadga6:

Παίξτε FLCL τότε. :hahaha:

2112.gif