Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Προγραμμα Προβολων Φεβρουαριου

• This topic is locked This topic is locked
152 replies to this topic

#76 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 February 2008 - 11:18

το καλο που σας θέλω να πάμε, γιατί εγώ δεν έρχομαι για την προβολή αλλα για τα μετέπειτα ξuδια
αυτός ο yo master ποιος είναι ??
Yo, yo master θες τίποτα από το panorama hills ? καμια τσάντα fendi? καμια ψωνισμένη γειτόνισσα σου ?

#77 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 07 February 2008 - 11:56

Καλά τα ξύδια, αλλά εγώ δεν μπορώ να συμμετάσχω σε μεταμεσονύχτιο εαν την άλλη μέρα είναι καθημερινή. Εκτός από δουλειά έχω και ένα τρελλό διάβασμα αυτές τις μέρες.

#78 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 07 February 2008 - 13:42

αυτός ο yo master ποιος είναι ??

Νέα προσθήκη στο forum (αν και κάνω κυρίως lurk, πέρα αυτών των threads ια τις προβολές). Γεια :bye:

Θεσσαλονικιός, μεν, αλλά μετακόμισα Αθήνα πριν από κάνα 5-μηνο λόγο δουλείας. Αλλά δεν είχα σχέση με το forum / τους anime κύκλους της Σαλονίκης πριν τη μετακόμιση γι'αυτό ούτε από πριν θα με είχες ακουστά.

Yo, yo master θες τίποτα από το panorama hills ? καμια τσάντα fendi? καμια ψωνισμένη γειτόνισσα σου ?

Χεχε

Thanks but no.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#79 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 10 February 2008 - 17:02

Κ εκεί που έλεγα οτι θα είμαι free σήμερα προέκυψε κόσμος.. ΓΟΥΤΟΥΦΟΥ δλδ.

Κάποιο τρόπο θα βρώ να ξεφύγω κ να έρθω, που θα πάει.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#80 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 11 February 2008 - 01:21

Κατεβηκε η Βασιλσσα του Βορρα στην Αθηνα και πραγματικα τα αποτελεσματα φανηκαν:wooi2:

Η αιθουσα γεμισε-ελαχιστες φορες εχουμε μαζεψει τοσο πολυ κοσμο και στη συνεχεια ο κοσμος εφευγε απο διπλα μας στο bar μονο και μονο για να κανει χωρο για μας (εννοειται οτι δεν θα γινοταν κατι τετοιο αν δεν ηταν μαζι μας η Eri:Blissfull:).

Αυτα που ειδαμε ηταν πολυ καλα-συγκεκριμενα το 5cm μου αρεσε πολυ,και το Cannon Fodder φανηκε να θελει να πει πολλα,αν και θα ηθελε μια δευτερη αναγνωση εκ μερους μου.

Αυτα,παω για υπνο:gn2:

#81 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 11 February 2008 - 11:07

Καλημέρα επιτέλους σας γνώρισε ρε καθίκια και πέρασα πραγματικά καλά.
Αυτό που έχω να πω είναι οτι επιτέλους είδα τον Κάβουρα.

λολ η προβολή ηταν πολύ ωραία όπως είναι αναμενόμενο, δεν περήμενα όμως τόσο θερμή υποδοχή και να νιώθω τόσο άνετα μαζί σας.
Κρίμα που δεν μπορώ να είμαι κάθε κυριακή μαζί σας.
Πέρα πολύ όμορφα, οι φήμες για εσάς τελικά είναι όλες αλήθεια.

We Rule!!

#82 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 11 February 2008 - 11:19

Καλά ήταν. :)

Το Cannon Fodder (που, by the way, άμα δε μιλούσαν Ιαπωνικά δε θα πήγαινε το μυαλό μου ότι ήταν anime παραγωγή, μιας μου θύμησε πολύ αντίστοιχα Ευρωπαικά cartoon, & στο σκίτσο & στο όλο στυλ) ενδιαφέρον ήταν, αλλά a little over my hea (είμαστε low-brow, πως να το κάνουμε :hmmm:).

Το 5 cm, όμως, το ευχαριστήθηκα τα μάλα, ειδικά το 2ο segment. Όμορφο (το σχέδιο μου θυμίζει... κάτι... will check it out) & ποιητικό. Μη βλέπετε τα μαύρα & τις 'Vampire: the Masquerade' μπλούζες, κατά βάθος είμαι ένας ρομαντικός. :lovulovu::P (no, really!)

Ήπιαμε & το ποτάκι μας.
----

#83 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 11 February 2008 - 11:31

Πρώτες εντυπώσεις :
Ομολογώ πως δε το περίμενα να είναι τόσο κόσμος σε μια τόσο άσχημη μέρα (πολύ κρύο και βροχερός καιρός) αλλά να που η αίθουσα ήταν γεμάτη!
Η αλήθεια είναι πως αισθανόμουν λίγο ξένος μιας και ήταν η πρώτη προβολή που ήρθα αλλά που θα πάει θα σας μάθω σιγά σιγά.
Δυστηχώς δεν είχα χρόνο μετά για ποτά κτλπ καθώς δουλειά το πρωί.
Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή, η αίθουσα ικανοποιητική και η προβολή πολύ υψηλής ποιότητας.
(Καλα ρε τρελοί το Bluray Thora Cannon fodder που το βρήκατε; Περίεργο OVA πάντως και δυστηχώς μικρό)
Το μόνο που ίσως με χάλασε ελαφρώς ήταν στο 5cm/sec που κάποια άτομα μιλάγανε συνέχεια μεταξύ τους, άλλοι γελάγανε κτλπ. (Από δράμα κατέντησε κωμωδία βασικά- όχι και ότι καλύτερο για δουλειά του Makoto Shinkai-βέβαια εγώ την είχα ήδη δει την ταινία οπότε δεν έγινε και τπτ, το θέμα είναι πως κάποιοι την βλέπανε 1η φορά - καλό είναι να τους σεβόμαστε)
Τεσπά σε γενικές γραμμές όλα ήταν πολύ ωραιά.
Ραντεβού next week στο κορυφαίο σουρεάλ (και μια απ'τις αγαπημένες μου ταινίες ανιμε) Mind Game.:Blissfull:

#84 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 11 February 2008 - 11:44

Αν κάνεις ένα search κάπου υπάρχει το Link για όλα τα Memories από Thora, δηλαδή το torrent για κατ'ευθείαν download.

Ναι όμορφα είναι στις προβολές, κρίμα που πρέπει να σηκωθώ τόσο νωρίς την Δευτέρα και δεν μπορώ να έρθω για τα μετέπειτα (ίσως την επόμενη φορά έρθω για μία ωρίτσα).

#85 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 11 February 2008 - 12:48

Ομολογώ πως δε το περίμενα να είναι τόσο κόσμος σε μια τόσο άσχημη μέρα (πολύ κρύο και βροχερός καιρός) αλλά να που η αίθουσα ήταν γεμάτη!

Indeed! Ήταν packed. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό. :D

Δυστηχώς δεν είχα χρόνο μετά για ποτά κτλπ καθώς δουλειά το πρωί.

Από που νομίζεις ότι κάνω αυτά τα posts, με 3,5 ώρες ύπνο? :gn2: ;)

κάποια άτομα μιλάγανε συνέχεια μεταξύ τους, άλλοι γελάγανε κτλπ.

:oops:

Άντε & καλώς είρθες (είπε αυτός που την είδε ξαφνικά παλιός...).
----

#86 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 11 February 2008 - 20:33

Posted Image

Posted Image
rsrGbGx.gif

#87 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 12 February 2008 - 01:27

mind game την κυριακη!!
γιουπι!

#88 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 12 February 2008 - 02:21

mind game την κυριακη!!
γιουπι!

Ακριβώς. Τη βάψατε. :congrats:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#89 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 12 February 2008 - 10:54

Δεν πειράζει. Κάποιος υποσχέθηκε κρέπα με διπλή merenda μετά....

#90 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 13 February 2008 - 11:38

HI!! Θα έρθω και εγωωωώ!! ΣΙΓΟΥΡΑ!!! Ποια Κυριακή όμως δεν ξέρω...:emptyonexg1:

Posted Image