Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ποια ειναι η γνωμη σας για τα ιδιωτικα σχολεια?

• Please log in to reply
119 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Αν σας δινόταν η δυνατότητα, θα σπουδάζατε σε ένα ιδιωτικό σχολείο; (74 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Αν σας δινόταν η δυνατότητα, θα σπουδάζατε σε ένα ιδιωτικό σχολείο;

1. Ναι (30 ψήφοι [40.54%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 40.54%

2. Όχι (44 ψήφοι [59.46%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 59.46%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#76 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2008 - 23:03

Αν τοτε ειχα τη δυνατοτητα να παω σε ιδιωτικο σχολειο ναι θα πηγαινα...γιατι αν κρινω απο την κατασταση που επικρατουσε τουλαχιστον στο δικο μου το σχολειο, ολα τα μαθαινα στα ιδιαιτερα....το σχολειο παρειχε σχεδον μηδενικη γνωση. Στα ιδωτικα ειναι πιο οργανωμενα. Ειναι αληθεια οτι λογω του prestige που δημιουργειται οτι ο γονιος εχει χρηματα να δωσει για το παιδι αυτο καποια βγαινουν λιγο ψωριαρικα, και σνομπ αλλα αυτο δεν ισχυει παντα...για μια πιο σωστη εκπαιδεση, καλυτερο ειναι το ιδιωτικο.
Επειδη ειμαι πλεον στο πανεπιστημιο δεν μπορω πλεον να εμπλακω...αλλα η αποψη αυτη ισχυει.
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Δημοσιευμένη  εικόνα

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#77 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 00:39

Κατ'εμέ είναι πεταμένα λεφτά. Η αλήθεια είναι οτι ίσως όσον αφορά τις ξένες γλώσσες είναι by far καλύτερα απο τα δημόσια αλλά γενικά είναι τα ίδια σκ*τά. Απλά πληρώνεις. Στις Πανελλήνιες όλοι τα ίδια γράφουν είτε είναι απο ιδιωτικό είτε απο δημόσιο και όσο για τα παιδία θαύματα που είπαν κάποιοι στην αρχή η αλήθεια είναι οτι άμα το χεις το άθλημα δεν παίζει τόσο ρόλο το σχόλειο. Λές και δεν υπάρχουν δημόσια με σωστούς καθηγητες. Προσωπικά πέρασα γαμάτα στις μέρες μου στο 2ο Ν. Σμύρνης (έλα διαφήμηση ftw :P) και δεν νομίζω να την πάλευα σε ιδιωτικό.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#78 redarion

redarion

Jugdement day.....

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 13:48

ο καθενας εχει το δικαιομα να παει οπου θελει ..... τωρα εγω νομιζω οτι τα δημοσια πρεπει να παρουν καποια πραγματα απο τα ιδωτικα και τα ιδιωτικα απο τα δημοσια και ετσι θα εχουμε ενα καλυτερο σχολικο περιβαλον.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#79 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • Location札幌

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 14:39

...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ATANASHIOSU: 24 Ιανουάριος 2009 - 06:02

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#80 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 23:51

Den eiμαι μαζοχας να πηγαινω σε ιδιωτικο εκτος απο το οτι ειναι μακρια ειναι και ολα τα ψωνια εκει ολοι οι πλουσιοι .Μου εχουν πει γνωστοι μου και ο ξαδελφος μου ολοι επειχειρηματιες ειναι εφοπληστες.Επισης κανουν 8-9 ωρες μαθημα.Ναι καλα σιγα μη κανω τοσες με τα 7 ωρα πεθαινα .Ασε που θελει και πολλα λεφτα και τι επιπλεον εχουν.Παπαρι@

#81 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 21:15

Den eiμαι μαζοχας να πηγαινω σε ιδιωτικο εκτος απο το οτι ειναι μακρια ειναι και ολα τα ψωνια εκει ολοι οι πλουσιοι .Μου εχουν πει γνωστοι μου και ο ξαδελφος μου ολοι επειχειρηματιες ειναι εφοπληστες.Επισης κανουν 8-9 ωρες μαθημα.Ναι καλα σιγα μη κανω τοσες με τα 7 ωρα πεθαινα .Ασε που θελει και πολλα λεφτα και τι επιπλεον εχουν.Παπαρι@

συμφωνω πανω/κατω...

#82 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2008 - 12:25

idiwtiko gia thn peitharxia kai thn pio kalh didaskalia kai poiothta, bgaineis anthrwpos .
an kapoios barietai ta diabasmata na mhn paei , idwtiko den sumainei sigourh sxolh .
mia filh mou ekane ta 3 xronia tou lukeiou se idiwtiko kai egrapse 8 ... kai kseskizotan kiolas... kthws elege.

#83 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2008 - 13:02

Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας...^^
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#84 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2008 - 15:47

idiwtiko gia thn peitharxia kai thn pio kalh didaskalia kai poiothta, bgaineis anthrwpos .
an kapoios barietai ta diabasmata na mhn paei , idwtiko den sumainei sigourh sxolh .
mia filh mou ekane ta 3 xronia tou lukeiou se idiwtiko kai egrapse 8 ... kai kseskizotan kiolas... kthws elege.

NO way mate. στην περιπτωση των πανελληνιων απο την στιγμη που ακολουθει την λογικη των μεθοδολογιων λογικο συμπερασμα ειναι οποιος διαβαζει να γραφει .Δεν θελει υψιλο iq η ιδιαιτερη κριση, απλα διαβασμα.
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#85 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 01:31

πειθαρχία σε ιδιωτικό;
πως γίνεται αυτό;
που όλα είναι κακομαθημένα και χύμα και κάνουν ότι θέλουν;
που αντί για τσιγάρα στις τουαλέτες σνιφάρουν κόκες;

#86 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 01:48

πειθαρχία σε ιδιωτικό;
πως γίνεται αυτό;
που όλα είναι κακομαθημένα και χύμα και κάνουν ότι θέλουν;
που αντί για τσιγάρα στις τουαλέτες σνιφάρουν κόκες;

Πηγαινε γερμανικη αθηνων να σου πω εγω χερι που σ βαζουν.
Στα δημοσια δε σνιφαρουν κοκες? δεν ηξερα οτι υπαρχει αποκλειστικη εισαγωγη...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#87 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 01:49

στα δημόσια δεν έχουν χρήματα για kokes.
και εντάξει δεν ήξερα ότι τα Es Es έχουν σχολεία στην ελλάδα.

#88 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 14:32

πειθαρχεια εννοω για καποιον που απο μονος του κιολας επιθυμει μια αξιου λογου παιδεια ,
αυτα το δημοσιο δεν σου τα προσφερει , κιολας δεν υπαρχει το αντιστοιχο πνευμα της αντικειμενικοτητας της γνωσης , ακομη προσπαθουν να σε κανουν να πιστευεις πραγματα τα οποια ειναι συμφερουσα για το εθνος ....!
πχ στα ιδιωτικα λενε οτι ο χορος του ζαλογγου δεν εγινε ακριβως οπως περιγραφεται στα βιβλια της ιστοριας ενω στο δημοσιο οχι .
Τελως παντων εγω το ηξερα αυτο, αλλα στο πανεπιστημιο , οταν το ελεγε ο καθηγητης καποιοι βρεθηκαν προ εκπληξεων.:OMG3:
ρωταω , απο περιεργεια, παιδι που μολις τελειωσε το δημοτικο (ιδιωτικου ) και μου ... κανει σιγα τα νεα ...!:8):

#89 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2008 - 22:28

δεν με πείθεις, τα ίδια βιβλία διδάσκονται και οι μέν και οι δε
και καλύτερα το παιδί μου να μεγαλώσει με σκατά ελληνική παιδεία και να μάθει
τι είναι αλήθεια και τι όχι απο μόνο του
παρά με ένα σύστημα που θα τον βγάλει αμερικανάκι, γερμανάκι κοκ.

#90 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2008 - 23:03

για τα βιβλια ειμαι επιφυλακτικος, παντως το κυριως σημειο ειναι η ημιμαθεια απο τη μια , και απο την αλλη η παντελως ελειψη σοβαροτητας με τον ωχαδερφισμο να κυριαρχει ,ο οποιος ποτε δεν σπρωχνει τον μαθητη στα ορια του , βεβαια κιολας ειναι και παραγοντες αλλοι που παιζουν ρολο π.χ. το συστημα της παπαγαλιας . αλλα παμε μακρια ετσι...
Δεν υπερασπιζομαι καθολου τα ιδιωτικα ,απλα λεω πως στην παρουσα μονο φαση μπορει να προσφερει πιο πολλα γιατι η παρασχομενη κρατικη παιδεια υπολειπεται κατα πολλοις της ιδιωτικης (αν ηταν αλλιως θα στην κατακεραυνωνα :burningbe3:).