Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποια ειναι η γνωμη σας για τα ιδιωτικα σχολεια?
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2008 - 23:03
Επειδη ειμαι πλεον στο πανεπιστημιο δεν μπορω πλεον να εμπλακω...αλλα η αποψη αυτη ισχυει.

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations
Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 00:39

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 13:48

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 14:39
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ATANASHIOSU: 24 Ιανουάριος 2009 - 06:02
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 23:51
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 21:15
Den eiμαι μαζοχας να πηγαινω σε ιδιωτικο εκτος απο το οτι ειναι μακρια ειναι και ολα τα ψωνια εκει ολοι οι πλουσιοι .Μου εχουν πει γνωστοι μου και ο ξαδελφος μου ολοι επειχειρηματιες ειναι εφοπληστες.Επισης κανουν 8-9 ωρες μαθημα.Ναι καλα σιγα μη κανω τοσες με τα 7 ωρα πεθαινα .Ασε που θελει και πολλα λεφτα και τι επιπλεον εχουν.Παπαρι@
συμφωνω πανω/κατω...
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2008 - 12:25
an kapoios barietai ta diabasmata na mhn paei , idwtiko den sumainei sigourh sxolh .
mia filh mou ekane ta 3 xronia tou lukeiou se idiwtiko kai egrapse 8 ... kai kseskizotan kiolas... kthws elege.
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2008 - 13:02

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2008 - 15:47
idiwtiko gia thn peitharxia kai thn pio kalh didaskalia kai poiothta, bgaineis anthrwpos .
an kapoios barietai ta diabasmata na mhn paei , idwtiko den sumainei sigourh sxolh .
mia filh mou ekane ta 3 xronia tou lukeiou se idiwtiko kai egrapse 8 ... kai kseskizotan kiolas... kthws elege.
NO way mate. στην περιπτωση των πανελληνιων απο την στιγμη που ακολουθει την λογικη των μεθοδολογιων λογικο συμπερασμα ειναι οποιος διαβαζει να γραφει .Δεν θελει υψιλο iq η ιδιαιτερη κριση, απλα διαβασμα.

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 01:31
πως γίνεται αυτό;
που όλα είναι κακομαθημένα και χύμα και κάνουν ότι θέλουν;
που αντί για τσιγάρα στις τουαλέτες σνιφάρουν κόκες;
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 01:48
Πηγαινε γερμανικη αθηνων να σου πω εγω χερι που σ βαζουν.πειθαρχία σε ιδιωτικό;
πως γίνεται αυτό;
που όλα είναι κακομαθημένα και χύμα και κάνουν ότι θέλουν;
που αντί για τσιγάρα στις τουαλέτες σνιφάρουν κόκες;
Στα δημοσια δε σνιφαρουν κοκες? δεν ηξερα οτι υπαρχει αποκλειστικη εισαγωγη...
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 01:49
και εντάξει δεν ήξερα ότι τα Es Es έχουν σχολεία στην ελλάδα.
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2008 - 14:32
αυτα το δημοσιο δεν σου τα προσφερει , κιολας δεν υπαρχει το αντιστοιχο πνευμα της αντικειμενικοτητας της γνωσης , ακομη προσπαθουν να σε κανουν να πιστευεις πραγματα τα οποια ειναι συμφερουσα για το εθνος ....!
πχ στα ιδιωτικα λενε οτι ο χορος του ζαλογγου δεν εγινε ακριβως οπως περιγραφεται στα βιβλια της ιστοριας ενω στο δημοσιο οχι .
Τελως παντων εγω το ηξερα αυτο, αλλα στο πανεπιστημιο , οταν το ελεγε ο καθηγητης καποιοι βρεθηκαν προ εκπληξεων.

ρωταω , απο περιεργεια, παιδι που μολις τελειωσε το δημοτικο (ιδιωτικου ) και μου ... κανει σιγα τα νεα ...!

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2008 - 22:28
και καλύτερα το παιδί μου να μεγαλώσει με σκατά ελληνική παιδεία και να μάθει
τι είναι αλήθεια και τι όχι απο μόνο του
παρά με ένα σύστημα που θα τον βγάλει αμερικανάκι, γερμανάκι κοκ.
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2008 - 23:03
Δεν υπερασπιζομαι καθολου τα ιδιωτικα ,απλα λεω πως στην παρουσα μονο φαση μπορει να προσφερει πιο πολλα γιατι η παρασχομενη κρατικη παιδεια υπολειπεται κατα πολλοις της ιδιωτικης (αν ηταν αλλιως θα στην κατακεραυνωνα