Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#2266 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 26 April 2012 - 00:52

Δεν διαψεύδομαι ποτέ ο άτιμος. Έπρεπε να παίξω στοίχημα! Bayern FTW.

#2267 Jcenawl

Jcenawl

Anime Amateur

• Members
  • 141 posts

Posted 26 April 2012 - 01:11

Καλά...μετα τη λήξη όλοι έτσι λέμε :P

Edited by Jcenawl, 26 April 2012 - 01:11.

Posted Image

"Sehen Sie mich! Sehen Sie mich! Das Monstrum in meinem Selbst ist so groß geworden!"

#2268 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 26 April 2012 - 01:18

Γιατι ολοι οι παιχτες της Barcha πηγαιναν επιθεση και κατα συνεπεια δεν υπηρχε σωστη αμυνα απο την πλευρα τους.Και γιατι ειχαν το πολυμηχανημα Drogba...Προσεξε με ομως.Δεν εχω προβλημα με την Chelsea.Εχω προβλημα με το αντι-θεαματικο παιχνιδι που επαιξαν.Προσωπικα δεν το γουσταρω.Και δεν μαρεσει η ολη αντιμετωπιση προς την Barchelona,λες και η Chelseα,με τον τροπο που παιζει ειναι ευκολη ομαδα για γκολ...

Σημερα ας πουμε γινεται ενα εξαιρετικο παιχνιδι,με σωστη αμυνα αλλα χωρις να ειναι μονοπλευρο και αμυντικο...

Για τους οπαδους της Chelsea συμφωνω.Αλλα παιζει και κανενας απο τους τοσο παθιασμενους υποστηριχτες της εδω μεσα να μην ειναι Chelsea(απλως χαρηκαν που εχασε η Barchelona)... :hihi2:

Σημερα ας πουμε γινεται ενα εξαιρετικο παιχνιδι,με σωστη αμυνα αλλα χωρις να ειναι μονοπλευρο και αμυντικο...

Για τους οπαδους της Chelsea συμφωνω.Αλλα παιζει και κανενας απο τους τοσο παθιασμενους υποστηριχτες της εδω μεσα να μην ειναι Chelsea(απλως χαρηκαν που εχασε η Barchelona)... :hihi2:

Αλλο το παιχνιδι της Real και αλλο της Barcelona.Στην Ρεαλ δεν αλλαζουν τοσες πασες και αναπασα στιγμη και επιτιθονται κατα κυματα.Οπως ειπα εκτος της Real αντε τωρα και την Bayern,δεν νομιζω οτι μπορει αλλη ομαδα να την κοντραρει στα ισια.Εμενα,οταν βλεπω ουδετερα ενα ματς,και εμενα μου αρεσει να βλεπω επιθετικο ποδοσφαιρο.Οταν ομως παιζουν μια απο τις ομαδες μου,αρεσει να παρει τη νικη ή τη προκριση.Ή αμυντικα ή επιθετικα παιζοντας.

Και απο εμενα ενα μεγαλο Bravo στην Bayern!!!

Οταν ερχονται τα μεγαλα ματς ο Ronnaldo κατα 95%,τα γ@μ@ει ολα.Μπορει να ειναι πολυ καλος παιχτης,αλλα δεν ειναι ο τεραστιος.
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#2269 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 26 April 2012 - 01:29

Bayern-Chelsea τελικός. Θα κλάσει @@ ο Ronaldo στην Bayern.

Μα ξεκάθαρα το έχω αναφέρει εδώ :P

#2270 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 26 April 2012 - 10:47

Ισπανοι ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!

Για οσους βριζουν το αμυντικο ποδοσφαιρο της Τσελσι, να μην ξεχναμε οτι επαιζε με 10 παικτες απο νωρις

Επισης να μην ξεχναμε οτι το να παιζεις αμυντικα ειναι μερος του παιχνιδιου και της στρατηγικης απεναντι στην στρατηγικη του αντιπαλου (απαιτει πλανο και τους καταληλους παικτες)
να μην ξεχναμε οτι πολλες ομαδες προσπαθησαν να παιξουν αμυντικα και εφαγαν 5 γκολ (δεν ειναι τοσο ευκολο οσο φαινεται)
να μην ξεχναμε οτι για να παιξεις αμυντικα θα πρεπει να εχεις και την ικανοτητα να βγαζεις την μπαλα ηρεμα απο την περιοχη σου οταν ανακοπτεις τον αντιπαλο
να μην ξεχναμε οτι η Barcelona θα μπορουσε καλλιστα να αλλαξει την στρατηγικη της για να αντιμετωπισει την αμυνα, πχ να δοκιμασει να σουταρει εκτος περιοχης απο το να προσπαθει μανιωδως να μπει με την μπαλα στα διχτυα (το πανεμορφο επιθετικο ποδοσφαιρο των εκατονταδων πασων που προσπαθουν να κοιμησουν τους αντιπαλους και τους θεατες)

να μην ξεχναμε οτι μια γρηγορη αντεπιθεση και ενα γκολ με δυο-τρεις πασες ειναι εξισου ομορφο και ισως πιο δυσκολο στο να εκτελεστει
να μην ξεχναμε οτι ενα τακλιν μπορει να ειναι τοσο ομορφο οσο μια ντριμπλα, και μια αποκρουση τοσο ομορφη οσο ενα σουτ

το ποδοσφαιρο παιζεται απο δυο ομαδες που η καθε μια εχει 11 παικτες, δεν ειναι ολοι τους επιθετικοι, υπαρχουν και οι αμυντικοι και οι τερματοφυλακες και μπορουν και αυτοι να αναγνωριστουν ως μεγαλοι παικτες

Posted Image

δεν ειμαι Τσελσι, αντιπαθω ολες τις αγγλικες ομαδες

Ηταν το παραληρημα ενος Ιταλοφιλου Μιλανιστα, που τον εστειλε η διαιτησια προωρα σπιτι του

κατα τα αλλα
Posted Image

Edited by Hyuuga_Nikorasu, 26 April 2012 - 10:55.

Posted Image

#2271 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 26 April 2012 - 13:57

Ισπανοι ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!

Για οσους βριζουν το αμυντικο ποδοσφαιρο της Τσελσι, να μην ξεχναμε οτι επαιζε με 10 παικτες απο νωρις

Επισης να μην ξεχναμε οτι το να παιζεις αμυντικα ειναι μερος του παιχνιδιου και της στρατηγικης απεναντι στην στρατηγικη του αντιπαλου (απαιτει πλανο και τους καταληλους παικτες)
να μην ξεχναμε οτι πολλες ομαδες προσπαθησαν να παιξουν αμυντικα και εφαγαν 5 γκολ (δεν ειναι τοσο ευκολο οσο φαινεται)
να μην ξεχναμε οτι για να παιξεις αμυντικα θα πρεπει να εχεις και την ικανοτητα να βγαζεις την μπαλα ηρεμα απο την περιοχη σου οταν ανακοπτεις τον αντιπαλο
να μην ξεχναμε οτι η Barcelona θα μπορουσε καλλιστα να αλλαξει την στρατηγικη της για να αντιμετωπισει την αμυνα, πχ να δοκιμασει να σουταρει εκτος περιοχης απο το να προσπαθει μανιωδως να μπει με την μπαλα στα διχτυα (το πανεμορφο επιθετικο ποδοσφαιρο των εκατονταδων πασων που προσπαθουν να κοιμησουν τους αντιπαλους και τους θεατες)

να μην ξεχναμε οτι μια γρηγορη αντεπιθεση και ενα γκολ με δυο-τρεις πασες ειναι εξισου ομορφο και ισως πιο δυσκολο στο να εκτελεστει
να μην ξεχναμε οτι ενα τακλιν μπορει να ειναι τοσο ομορφο οσο μια ντριμπλα, και μια αποκρουση τοσο ομορφη οσο ενα σουτ

το ποδοσφαιρο παιζεται απο δυο ομαδες που η καθε μια εχει 11 παικτες, δεν ειναι ολοι τους επιθετικοι, υπαρχουν και οι αμυντικοι και οι τερματοφυλακες και μπορουν και αυτοι να αναγνωριστουν ως μεγαλοι παικτες

Posted Image

δεν ειμαι Τσελσι, αντιπαθω ολες τις αγγλικες ομαδες

Ηταν το παραληρημα ενος Ιταλοφιλου Μιλανιστα, που τον εστειλε η διαιτησια προωρα σπιτι του

κατα τα αλλα
Posted Image

Καλα τα λές.Εγω ομως αυτο το παιχνιδι σε ημιτελικους και τελικους champion league δεν το γουσταρω.Γι'αυτο αλωστε βλεπω την συγκεκριμενη διοργανωση.Βλεπω που βλεπω ενχωρια σκαρτα παιχνιδια,ας δω τουλαχιστον σε ευρωπαϊκη διοργανωση κατι διαφορετικο και θεαματικο...Επισης και στο πρωτο παιχνιδι εκαναν φουλ αμυνα οι αγγλοι.Πιο αμυντικα πεθαινεις...Σουτ η barchelona δεν μπορουσε να κανει εκτος περιοχης γιατι ειχαν κλεισει καθε οπτικη δυνατοτητα προς το τερμα...11 παιχτες ειχαν στησει οι αγγλοι στην αμυνα...Δεν λεω οτι μισω την αμυνα,αλλα απο οτι ξερω το ποδοσφαιρικα συστηματα περιλαμβανουν και την επιθεση.Η Barchelona αν δεν αναγκαζοταν ή προσεχε καλυτερα,δεν θα αφηνε τους αμυντικους της να πανε επιθεση και να αφηναν τεραστια κενα στην αμυνα τους.Αν δεν τα αφηναν,θα σου λεγα εγω αν οι Αγγλοι θα εβαζαν τοσα γκολ στις αντεπιθεσεις...

@Mike Ναι σ'αρεσει να βλεπεις επιθετικο παιχνιδι,στα λογια μου ερχεσαι.Εσυ Chelsea εισαι;

Edited by Kaidou, 26 April 2012 - 14:41.

image.jpg

#2272 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 26 April 2012 - 22:13

Καλα τα λές.Εγω ομως αυτο το παιχνιδι σε ημιτελικους και τελικους champion league δεν το γουσταρω.Γι'αυτο αλωστε βλεπω την συγκεκριμενη διοργανωση.Βλεπω που βλεπω ενχωρια σκαρτα παιχνιδια,ας δω τουλαχιστον σε ευρωπαϊκη διοργανωση κατι διαφορετικο και θεαματικο...Επισης και στο πρωτο παιχνιδι εκαναν φουλ αμυνα οι αγγλοι.Πιο αμυντικα πεθαινεις...Σουτ η barchelona δεν μπορουσε να κανει εκτος περιοχης γιατι ειχαν κλεισει καθε οπτικη δυνατοτητα προς το τερμα...11 παιχτες ειχαν στησει οι αγγλοι στην αμυνα...Δεν λεω οτι μισω την αμυνα,αλλα απο οτι ξερω το ποδοσφαιρικα συστηματα περιλαμβανουν και την επιθεση.Η Barchelona αν δεν αναγκαζοταν ή προσεχε καλυτερα,δεν θα αφηνε τους αμυντικους της να πανε επιθεση και να αφηναν τεραστια κενα στην αμυνα τους.Αν δεν τα αφηναν,θα σου λεγα εγω αν οι Αγγλοι θα εβαζαν τοσα γκολ στις αντεπιθεσεις...

@Mike Ναι σ'αρεσει να βλεπεις επιθετικο παιχνιδι,στα λογια μου ερχεσαι.Εσυ Chelsea εισαι;

Συμφωνω σε οσα λες Kaidou.Αλλα οπως μια ομαδα παιζει φουλ επιθετικα(Barca),ετσι και μια ομαδα παιζει φουλ αα μυνα.Τακτικες ειναι και τα 2.

Ναι μου αρεσει να βλεπω επιθετικο ποδοσφαιρο,οταν δεν παιζει μια απο τις ομαδες μου

Ποια Chelsea?
Ειμαι MILANARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βασικα αρχισα να υποστηριζω την MIlan οταν ειχε παρει το CH.L. το 2003 ή 2004 με την Juventus στα πεναλντι.Τοτε ειχε φανταστικοι ομαδα.
Τερμα Dida(στα πολυ καλα του)αμυνα Nesta,Maldini(to καλυτερο αμυντικο διδυμο τοτε)δεξια Cafu.Κεντρο Seddorf,Pirlo.Και επιθεση φωτια.Τριπλετα Kaka,Insaghi & Shevchenko.Δεν θα ξεχασω ποτε το ματς εκεινης της χρονιας με τον Ajax.Εβαλε γκολ ο Insaghi(νομιζω)στο 90φευγα και προκριθηκε η Μιλαν.
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#2273 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 26 April 2012 - 22:26

Το 3 ήταν και νομίζω ήταν η τελευταία χρονιά χωρίς Κακά, με Ρουί Κόστα. Το 4 γύρισαν οι γραβάτες ανάποδα, με ημιτελικούς Μονακό Τσέλσι (η μια είχε Ζιουλί και είχε βιάσει τη Ρεάλ και η άλλη ήταν στην πρώτη χρονιά Αμπράμοβιτς με Νταφ, Χάσελμπάινκ, Γκέρεμι (αυτός πέρασε και από Λάρισσα!!), Κουντιτσίνι, Ντεσαγύ στα τελευταία του, Βερόν, Κρέσπο, πόσο ρετρό ομάδα φαίνεται πια) και από την άλλη η Πόρτο του Μου με τη Ντεπορτίβο του Τρίσταν του Παντιάνι και του Βαλερόν.

Ακόμα θυμάμαι πίκρα στους 8 νομίζω, 4-1 τους είχαμε κάνει ανατροπή στο Μιλάνο και μετά 4-0 φάγαμε στην Ισπανία. ΦΑΚ!!!

Το 4 ήταν ίσως η κορυφαία σεζόν Τσ Λ. Κουβά όλα τα φαβορί και 4 ομάδες να έχουν βγάλει μάτια.

#2274 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 26 April 2012 - 22:41

Βασικα αρχισα να υποστηριζω την MIlan οταν ειχε παρει το CH.L. το 2003 ή 2004 με την Juventus στα πεναλντι.Τοτε ειχε φανταστικοι ομαδα.
Τερμα Dida(στα πολυ καλα του)αμυνα Nesta,Maldini(to καλυτερο αμυντικο διδυμο τοτε)δεξια Cafu.Κεντρο Seddorf,Pirlo.Και επιθεση φωτια.Τριπλετα Kaka,Insaghi & Shevchenko.

Ομαδάρα αλλά πολύ τυχερή εκείνη την χρονιά. Κατά την γνώμη μου η Juventus ήταν καλύτερη ομάδα αλλά ατύχησε να παίξει χωρίς τον καλύτερο της παίχτη και καλύτερο παίχτη παγκοσμίως εκείνη την περίοδο, τον Πάβελ Νέντβεντ λόγω μιας άδικης κίτρινης κάρτας στον ημιτελικό με την Ρεάλ. Με Νέντβεντ δεν θα το έχαναν οι μπιανκονέρι. Απο εκείνη την χρονιά είμαι θερμός υποστηρικτής του να μην μετράνε οι κάρτες στον τελικό και να μπορούν να παίζουν οι ομάδες με όλα τους τα αστέρια.

Τέσπα, η Γιούβε επιστρεφει του χρόνου στο ΤΣ.Λ και έχει όλα τα φόντα να το πάρει. Και πολύ έλειψε. FORZA JUVE

ΥΓ: Tα πέναλντι που είχε πιάσει ο Τζίτζι Μπουφόν σε εκείνον τον τελικό δεν είχαν καμιά σχέση με τα νωθρά πλασεδάκια που έπιασε ο Ντίντα.

Edited by Black Kaiser, 26 April 2012 - 22:44.

#2275 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 26 April 2012 - 22:56

Ναι ρε Μπιλμπάο!
Οι 2 αγαπημένες μου ισπανικές ομάδες στον τελίκο.

#2276 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 26 April 2012 - 23:06

Ομαδάρα αλλά πολύ τυχερή εκείνη την χρονιά. Κατά την γνώμη μου η Juventus ήταν καλύτερη ομάδα αλλά ατύχησε να παίξει χωρίς τον καλύτερο της παίχτη και καλύτερο παίχτη παγκοσμίως εκείνη την περίοδο, τον Πάβελ Νέντβεντ λόγω μιας άδικης κίτρινης κάρτας στον ημιτελικό με την Ρεάλ. Με Νέντβεντ δεν θα το έχαναν οι μπιανκονέρι. Απο εκείνη την χρονιά είμαι θερμός υποστηρικτής του να μην μετράνε οι κάρτες στον τελικό και να μπορούν να παίζουν οι ομάδες με όλα τους τα αστέρια.

Τέσπα, η Γιούβε επιστρεφει του χρόνου στο ΤΣ.Λ και έχει όλα τα φόντα να το πάρει. Και πολύ έλειψε. FORZA JUVE

ΥΓ: Tα πέναλντι που είχε πιάσει ο Τζίτζι Μπουφόν σε εκείνον τον τελικό δεν είχαν καμιά σχέση με τα νωθρά πλασεδάκια που έπιασε ο Ντίντα.

Συμφωνω σε 2 πραγματα.Ο Παβελ ηταν παικταρας με τα ολα του.Και οτι να μην μετρανε οι καρτες στο τελικο.

Στα αλλα διαφωνω καθετα.Δεν μπορει μια ομαδα που σηκωσε CH.L. να το πηρε απο τυχη.Καλα σ'ενα παιχνιδι,καλα σε 2.Δεν μπορει σε ολα?
Δεν ξερει κανενας αν επαιζε ο Nedved,θα σηκωνε το τροπαιο.

Για τον Dida,μιλαγα γενικα για εκεινη τη χρονια.Ειχε παιξει βασικος κατα τυχη.τραυματιστηκε ο Abbiati και επαιξε αυτος.

Συγγνωμη που θα μυζερριασω λιγο.Τη να παρει η Juventus?To CH.L.?Aν εδινε το γκολ που εβαλε η Μιλαν στο μεταξυ τους αγωνα,ουτε πρωταθλημα θα σηκωνατε.Θελετε να παρετε και Ch.L.?Εχετε πολυ δουλεια ακομα....
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#2277 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 26 April 2012 - 23:22

Συμφωνω σε οσα λες Kaidou.Αλλα οπως μια ομαδα παιζει φουλ επιθετικα(Barca),ετσι και μια ομαδα παιζει φουλ αα μυνα.Τακτικες ειναι και τα 2.

Ναι μου αρεσει να βλεπω επιθετικο ποδοσφαιρο,οταν δεν παιζει μια απο τις ομαδες μου

Ποια Chelsea?
Ειμαι MILANARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τερμα Dida(στα πολυ καλα του)αμυνα Nesta,Maldini(to καλυτερο αμυντικο διδυμο τοτε)δεξια Cafu.Κεντρο Seddorf,Pirlo.Και επιθεση φωτια.Τριπλετα Kaka,Insaghi & Shevchenko.Δεν θα ξεχασω ποτε το ματς εκεινης της χρονιας με τον Ajax.Εβαλε γκολ ο Insaghi(νομιζω)στο 90φευγα και προκριθηκε η Μιλαν.

Αρα αφου και στους 2 αρεσει το φουλ επιθετικο παιχνιδι,και δεν εισαι Chelsea,δεν καταλαβαινω το λογο να υποστηριξεις με τοσο παθος τις συγκεκριμενες 2 εμφανισεις της Chelsea...Επιθετικο παιχνιδι δεν εκανε,απλως ηθελε να περασει τελικο.Και μαγκια της....Απλως θεωρω οτι θα μπορουσε να παιξει καλυτερα επιθετικα και να ειχε το ιδιο αποτελεσμα.Απογοητευτικα!!

Επισης για να ειμαι on topic,θα ηθελα με τα 1000 η JUventus να κανει ενα δυναμικο come back του χρονου στο C.League!!Αλλα θα εχει ενα πολυ δυσκολο εργο...

image.jpg

#2278 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 26 April 2012 - 23:34

Πραγματικα,με καθολου παθος δεν την υποστηριξα στα 2 ματς.Λιγο στο 2ο γιατι την ειχα παιξει στο στοιχημα.Μου αρεσει πολυ περισσοτερο η Barca απο την Chelsea.Αν,λεω αν,επαιζε ανοιχτα θα ετρωγε πολλα.Ο Εσσιεν δεν επαιζε.O Lampard γερασε.Στο κεντρο θα ηταν χωνι
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#2279 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 27 April 2012 - 04:16

Ωραίο το γκολάκι του Eidorian! + καλή assist απο τον Diego. Ο Diego επιτέλους άρχισε σιγά σιγά να βρίσκει την φόρμα μου. Παίζει όπως έπαιζε στην Βέρντερ.
Youtube Video

Posted Image

#2280 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 27 April 2012 - 20:55

αν δε μετρανε οι καρτες στον τελικο οι ημιτελικοι θα ειναι σπλαττερ. Και γω να ημουνα προπονητης αν παιζοντουσαν τοσα λεφτα πιθανον να τους εκανα ταχυρυθμα μαι-ται ξεροντας οτι θα τις πληρωσω από του χρονου...

τη μπαρτσελονα τη γουσταρα απο παντα, απο τοτε που ηταν η λουζερ ομαδα που πλησιαζε την πηγη και νερο δεν επινε συστηματικα. αλλα απο τοτε που οι ιταλοι εισηγαγαν το στυλ "σκοτωσε το παιχνιδι του αντιπαλου" εχει συμβει δεκαδες φορες η επιθετικη υπερομαδα να τον πινει. αν εισαι τοσο γαματος το μονο σιγουρο ειναι οτι καποια στιγμη θα σε παιξουν ετσι. Αν δεν εχεις ετοιμο και αποτελεσματικο σχεδιο για αυτη την περιπτωση, ε αντε σπιτι σου. Και δουλεψε περισσοτερο την επομενη φορά.

ως θεατης λατρευω το θεαμα και παιχτες τυπου ροναλντινιο, αλλα να ταλεμε οπως ειναι.

stasou%2520mygdala.jpg