Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#2236 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 25 April 2012 - 13:35

Περιμενα να δω επιθετικο παιχνιδι και απο τις 2 ομαδες.Στους ημιτελικους ειμαστε αλωστε.Επισης,οποιαδηποτε ομαδα θα τα εβρισκε σκουρα με 11 παιχτες αμυνα.Οσο για τον προπονητη,ναι ισως τους ειπε ποιος πρεπει να φυλλαει ποιον.Ως εκει.Το συστημα δεν ηταν περιπλοκο. Με αρχικο σχημα 11 0 0 επαιξε η chelsea και στα 2 ματσ...

image.jpg

#2237 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 25 April 2012 - 13:52

Φοβερός ήταν ο αγώνας για αυτόν ακριβώς τον λόγο...
Έπαιζε η Τσέλσι με Ντρογκπά -Ραμίρεζ πλάγια μπακ και η Μπαρτσελόνα με ένα άναρχο 3-3-4...χρόνια έχουμε να δούμε τέτοιες τακτικές...
Posted Image

#2238 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 April 2012 - 16:01

Εγώ ήμουν Ελ Μπούρο! Δηλαδή είχα παίξει πριν λίγο καιρό να σκοράρει ο Βύντρα κόντρα στη Μπάρτσα (πρώτος σκόρερ) αλλα παίζει να είχα λιγότερες πιθανότητες απο αυτές που είχε να σκοράρει ο Τόρρες.
Αυτή η Τσέλσι πάντα όταν δεν έχει προπονητή πάει τελικό Τσου. Λου.?

Posted Image

#2239 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 25 April 2012 - 16:51

Εμενα αυτο το αντι-Μπαρτσελονα fan-club που χει δημιουργηθει το θεωρω τελειως χαζομαρα. Νταξει καλο ειναι να υποστηριζεις τον αδυναμο αλλα οχι και να περιμενεις τον δυνατο στην γωνια για να πανηγυρισεις με την αποτυχια του. Στην Ισπανια υποστηριζω Ατλετικο Μαδριτης αλλα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θεωρω οτι η καλυτερη ομαδα στο κοσμο και με την καλυτερη μπαλα ειναι Μπαρτσελονα. Μονο απο αυτο ειναι αξια σεβασμου.
Και αλλο να παιζεις αμυντικα και με εξυπνο τροπο να φευγεις στην κοντρα και αλλο να σαι με 11 πισω και αν τυχει να την παρεις την μπαλα την πηρες, Και η Τσελσι δεν εχει τοσο κακους παιχτες για να παιξει ετσι. Και εδω που τα λεμε η Πορτο στον τελικο του Σουπερ Καπ την επαιξε στα ισια και με το παιχνιδι της την ειχε βαλει στο τερμα της ασχετα αν εχασε 2-0 και το δευτερο γκολ να το τρωει στο τελος...

Edited by zoro77, 25 April 2012 - 16:52.

2po6sfa_jpg.gif

#2240 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 25 April 2012 - 17:07

Εγώ ήμουν Ελ Μπούρο! Δηλαδή είχα παίξει πριν λίγο καιρό να σκοράρει ο Βύντρα κόντρα στη Μπάρτσα (πρώτος σκόρερ) αλλα παίζει να είχα λιγότερες πιθανότητες απο αυτές που είχε να σκοράρει ο Τόρρες.
Αυτή η Τσέλσι πάντα όταν δεν έχει προπονητή πάει τελικό Τσου. Λου.?

Posted Image

Τώρα που δεν θα έχει και αρχηγό, θα το πάρει!
Κάτι χρόνια πριν ο Terry τους είχε χαντακώσει που έχασε το penaldy

qzMHWHd.png

#2241 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 25 April 2012 - 17:21

Η καλυτερη τακτικη ειναι αυτη που σου δινει προκριση.Η Chelsea αν ανοιγοταν πιθανοτατα να ετρωγε πολλα γκολ.Εκτος της Real Madrid αλλη ομαδα δεν μπορει αλλιως να αντιμετωπισει την Μπαρτσελονα.

Kaidou πες οτι στο πρωτο ματς δεν ηξερε οτι θα επαιζαν της Chelsea και οι 11 πισω.Στο χθεσινο παιχνιδι επρεπε να ειχαν βρει το τροπο πως να αντιμετωπισουν την Chelsea.Δεν νομιζω να περιμενε κατι αλλο o Guardiola

Φιλε μου Zoro,μην συγκρινεις το ματς Porto-Barcelona & Chelsea-Barcelona.Με την Πορτο ηταν αρχη της σεζον.Να χανανε το τροπαιο δεν εγινε ττιποτα.Χθες και οι 2 ομαδες επαιζαν ολη τους την χρονια.Η Chelsea εχει βγει νωρις απο την διεκδικηση του πρωταθληματος και η Barca ηθελε να γιατρεψει τις πληγες της μετα την ηττα της Real
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#2242 Frenzy89

Frenzy89

Moumantai

• Members
  • 100 posts

Posted 25 April 2012 - 17:31

Πολύ κακία βρε παιδί μου απέναντι στην Barcelona και απορώ για πιο λόγο γίνεται αυτό...

#2243 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 April 2012 - 17:40

Στην Ισπανια υποστηριζω Ατλετικο Μαδριτης αλλα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θεωρω οτι η καλυτερη ομαδα στο κοσμο και με την καλυτερη μπαλα ειναι Μπαρτσελονα. Μονο απο αυτο ειναι αξια σεβασμου.

Αυτά να τα λες πιο νωρίς. Atletico FTW. Η αγαπημένη μου ομάδα της Ισπανίας. Τώρα αυτό με την καλύτερη μπάλα, ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη. Εγώ το θεωρώ βαρετό το ποδόσφαιρο που παίζει. Βαριέμαι να βλέπω πασούλες στο κέντρο και στην άμυνα και κάθε 20 λέπτα να κάνουν σουτ απο το 1 μέτρο. Βαριέμαι να βλέπω την Στόουκ Σίτι να διώχνει συνέχεια την μπαλά και να κοπανάει σουτ απ' όπου νά 'ναι. Βαριέμαι να βλέπω την Γιουνάιτεντ να παίζει αυτό το ηλίθιο ποδόσφαιρο που παίζει τα τελευταία 3 χρόνια. xD Το θεωρώ βαρετό. Η Βαλένθια μαζί με την Μπιλμπάο παίζουν πιο ωραίο ποδόσφαιρο για μένα.

Και εδω που τα λεμε η Πορτο στον τελικο του Σουπερ Καπ την επαιξε στα ισια και με το παιχνιδι της την ειχε βαλει στο τερμα της ασχετα αν εχασε 2-0 και το δευτερο γκολ να το τρωει στο τελος...

Άλλο Σούπερ Καπ και άλλο ματς για να πας τελικό Τσου. Λου. Δεν είναι μόνο ότι το να πας στον τελικό είναι καλύτερο, είναι και τα λεφτά. Μόνο και μόνο άμα πας τελικό, κερδίζεις 60εκ. ασχέτος άμα νικήσεις ή χάσεις.

Υ.Γ. Επειδή παίζει μια ομάδα αμυντικά δεν πάει να πει ότι είναι αντιποδοσφαίρο.
Υ.Γ. 2# Μισώ την Μπάρτσα.

Edited by Napster, 25 April 2012 - 17:41.

#2244 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 25 April 2012 - 19:13

Nαι ρε συ!! Ατλετικο μεγαλη αδυναμια απο μικρος!
Λοιπον για το ποδοσφαιρο και το πως αρεσει στον καθενα οντως στον καθενα αρεσει κατι διαφορετικο! Γι αυτο και γενικα υπαρχουν και διαφορετικες φιλοσοφιες κλπ.

Απλα πχ στα ματια του απλου θεατη, πειτε δεν ξερατε τα ονοματα των ομαδων και απλα σας αρεσε να βλεπετε μπαλα χωρις καμια προτιμηση. Αν βλεπατε την μια ομαδα να πίεζει συνεχομενα και την αλλη να αμυνεται(επισης συνεχομενα) δεν θα θελατε απο μεσα σαε να κερδισει η ομαδα που επιτιθεται συνεχεια? Η δεν θα λεγατε αυθορμητα οτι ειναι αδικο να το φαει απο μια κατεβασια?
Εκει στηριζεται η γνωμη μου.

ΥΓ: Εννοειται αλλο το ματς σουπερ καπ και αλλο ημιτελικος. Ομως υπαρχει και το παραδειγμα της Μαντσεστερ που τετοια τακτικη κι ας ηταν αντιπαλος η Μπαρτσελονα δεν χρησιμοποιησε στους τοσους ημιτελικους και τελικους και γω σαν φιλαθλος ευχαριστηθηκα μπαλιτσα κι απο τις δυο ομαδες.

Edited by zoro77, 25 April 2012 - 19:14.

2po6sfa_jpg.gif

#2245 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 25 April 2012 - 20:12

Η καλυτερη τακτικη ειναι αυτη που σου δινει προκριση.Η Chelsea αν ανοιγοταν πιθανοτατα να ετρωγε πολλα γκολ.Εκτος της Real Madrid αλλη ομαδα δεν μπορει αλλιως να αντιμετωπισει την Μπαρτσελονα.

Kaidou πες οτι στο πρωτο ματς δεν ηξερε οτι θα επαιζαν της Chelsea και οι 11 πισω.Στο χθεσινο παιχνιδι επρεπε να ειχαν βρει το τροπο πως να αντιμετωπισουν την Chelsea.Δεν νομιζω να περιμενε κατι αλλο o Guardiola

Φιλε μου Zoro,μην συγκρινεις το ματς Porto-Barcelona & Chelsea-Barcelona.Με την Πορτο ηταν αρχη της σεζον.Να χανανε το τροπαιο δεν εγινε ττιποτα.Χθες και οι 2 ομαδες επαιζαν ολη τους την χρονια.Η Chelsea εχει βγει νωρις απο την διεκδικηση του πρωταθληματος και η Barca ηθελε να γιατρεψει τις πληγες της μετα την ηττα της Real

Πες μου τι τακτικη να χρησιμοποιησει καποιος σε ενα τοιχος ανθρωπων οπως αυτο που δημιουργησε η Chelsea...Για κεφαλιες δεν μπορει να παει,γιατι στο υψος υπεριχυει η Chelsea,το passing game περιοριστικε εξω απο την αμυνα των αγγλων,γιατι οποτε περνουσε καποιος 3 τουλαχιστον αμυντικοι τον εκοβαν και βασικα δεν υπαρχουν πολλες τακτικες σε μια τοσο πυκνη αμυνα...

Η αληθεια ειναι αυτη που ειπε ο Zoro.Δεν νομιζω καποιος να ευχαριστηθηκε το παιχνιδι της Chelsea.Απλως οι περισσοτεροι χαρηκαν που μετα την αδικια που υπεστη το 2009,η chelsea νικησε την καλυτερη ομαδα στον κοσμο.Thats all!Δεν νομιζω οτι οι Αγγλοι επαιξαν ετσι οπως θα μπορουσαν να παιξουν για να ευχαριστησουν τους φανς του αθληματος.Πηγαν απλως για να περασουν.Και εγω σαν οπαδος του ποδοσφαιρου,δεν ευχαριστηθηκα ετσι οπως θα ηθελα τον αγωνα!Ισως τελικα να μην εχω συνηθισει σε ματς τετοιου επιπεδου και σημασιας να βλεπω συστημα 11 0 0...Ειχα συνδεσει τους τελικους του champions league με περισσοτερο επιθετικα και θεαματικα σχηματα...

image.jpg

#2246 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 April 2012 - 20:18

ποια Μπαρτσελονα ρε;

http://www.youtube.com/watch?v=n8GjkrrkLxQ

#2247 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 25 April 2012 - 21:47

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να καθίσει σήμερα αναπαυτικά στον καναπέ και να δει πως παίζεται το τόπι. Όχι πάσα πάσα πάσα πάσα και από ουσία μηδέν. Ταχύτητα, επιθετικότητα, πάνω κάτω όλο το γήπεδο, πραγματικό παιχνίδι.

Την αντιπαθούσα πάντοτε αλλά την εποχή του Ράικαρντ και του Δόντια ήταν μια πανέμορφη ομάδα. Μετά έγινε αργή, υπνωτιστική, και τελευταία ΚΑΙ αναποτελεσματική.

2 0 γρήγορα γρήγορα αλλά ποτέ δεν εγκαταλείπει το παιχνίδι γερμανική ομάδα. Άντε να δούμε, ελπίζω πως θα δούμε ακόμα 2 3 γκολ σήμερα.

#2248 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 25 April 2012 - 22:56

Πες μου τι τακτικη να χρησιμοποιησει καποιος σε ενα τοιχος ανθρωπων οπως αυτο που δημιουργησε η Chelsea...Για κεφαλιες δεν μπορει να παει,γιατι στο υψος υπεριχυει η Chelsea,το passing game περιοριστικε εξω απο την αμυνα των αγγλων,γιατι οποτε περνουσε καποιος 3 τουλαχιστον αμυντικοι τον εκοβαν και βασικα δεν υπαρχουν πολλες τακτικες σε μια τοσο πυκνη αμυνα...

Η αληθεια ειναι αυτη που ειπε ο Zoro.Δεν νομιζω καποιος να ευχαριστηθηκε το παιχνιδι της Chelsea.Απλως οι περισσοτεροι χαρηκαν που μετα την αδικια που υπεστη το 2009,η chelsea νικησε την καλυτερη ομαδα στον κοσμο.Thats all!Δεν νομιζω οτι οι Αγγλοι επαιξαν ετσι οπως θα μπορουσαν να παιξουν για να ευχαριστησουν τους φανς του αθληματος.Πηγαν απλως για να περασουν.Και εγω σαν οπαδος του ποδοσφαιρου,δεν ευχαριστηθηκα ετσι οπως θα ηθελα τον αγωνα!Ισως τελικα να μην εχω συνηθισει σε ματς τετοιου επιπεδου και σημασιας να βλεπω συστημα 11 0 0...Ειχα συνδεσει τους τελικους του champions league με περισσοτερο επιθετικα και θεαματικα σχηματα...

Πως στο 1ο παιχνιδι εβγαλε τοσες φασεις που επαιζαν εκτος και 11 με 11?

Και για τους Αγγλους που ειπες που δεν ευχαριστηθηκαν,οι οπαδοι της Chelsea θα ευχαριστηθηκαν που περασαν και απεκλισαν τη Barca,οχι καμια τυχαια ομαδα.Λεω αν το σηκωσει η Chelsea δεν θα τους νοιαζει πως απεκλισαν την Barca,αλλα πως πηραν το τροπαιο.

Edited by Mike The Great, 25 April 2012 - 22:57.

Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#2249 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,925 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 25 April 2012 - 23:14

Πως στο 1ο παιχνιδι εβγαλε τοσες φασεις που επαιζαν εκτος και 11 με 11?

Και για τους Αγγλους που ειπες που δεν ευχαριστηθηκαν,οι οπαδοι της Chelsea θα ευχαριστηθηκαν που περασαν και απεκλισαν τη Barca,οχι καμια τυχαια ομαδα.Λεω αν το σηκωσει η Chelsea δεν θα τους νοιαζει πως απεκλισαν την Barca,αλλα πως πηραν το τροπαιο.

Γιατι ολοι οι παιχτες της Barcha πηγαιναν επιθεση και κατα συνεπεια δεν υπηρχε σωστη αμυνα απο την πλευρα τους.Και γιατι ειχαν το πολυμηχανημα Drogba...Προσεξε με ομως.Δεν εχω προβλημα με την Chelsea.Εχω προβλημα με το αντι-θεαματικο παιχνιδι που επαιξαν.Προσωπικα δεν το γουσταρω.Και δεν μαρεσει η ολη αντιμετωπιση προς την Barchelona,λες και η Chelseα,με τον τροπο που παιζει ειναι ευκολη ομαδα για γκολ...

Σημερα ας πουμε γινεται ενα εξαιρετικο παιχνιδι,με σωστη αμυνα αλλα χωρις να ειναι μονοπλευρο και αμυντικο...

Για τους οπαδους της Chelsea συμφωνω.Αλλα παιζει και κανενας απο τους τοσο παθιασμενους υποστηριχτες της εδω μεσα να μην ειναι Chelsea(απλως χαρηκαν που εχασε η Barchelona)... :hihi2:

Edited by Kaidou, 25 April 2012 - 23:19.

image.jpg

#2250 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 25 April 2012 - 23:20

Είναι επίσημο. Ο Kahn έχει διάδοχο.