Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#2521 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2014 - 10:23

Youtube Video

Ωραίο αυτό το short film της Nike  :riiight:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2522 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2014 - 12:38

Παιδιά ο Πίρλο δεν συγκρίνετε με κανέναν είναι μια κατηγορία μόνος του.

Μαζί με τον Ζιντάν ότι πιο ποιοτικό είχε ποτέ η Ευρώπη.

#2523 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2014 - 21:06

πλατσ..το παστελωσε και η ελβετια στο 93΄...

για τους φιλους του στοιχηματος μεχρι στιγμης το μουντιαλ αν εξαιρεσεις τις 2 πρωτες μερες με τα διαιτητικα λαθη εξελισετε αρκετα καλα...και σφαλιαρα ειχαμε απο κοστα ρικα και 5αρα ειχαμε απο ολλανδιαραααααα.......(φανατιλα....)

πολλες ανατροπες(ακτη ελεφαντοστου,ελβετια,βραζιλια ........)πολλα οβερ...

Χ δεν εχω δει ακομα και μου κανει εντυπωση....

αντε να δουμε και γαλλια και αν αντεξω το ξενυχτι και αργεντινη που το θεωρω πολυ δυσκολο παιχνιδι..η βοσνια ειναι πολυ σκληρη στο παιχνιδι της..καρτες αβερτα βλεπω....

#2524 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2014 - 21:19

Εγώ ως τώρα έχω 4/4 κουβάδες

μου έμεινε ένα για σήμερα να δούμε πως θα πάει

Δεν νομίζω να δυσκολευτεί ούτε η Γαλλία ούτε η Αργεντινή είναι σοβαρές.

#2525 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2014 - 22:08

επιασα το 3ο γκολ της κοστα ρικα και σκορερ καμπελ...

σημερα εχω παιξει και τα 3 ματσ οβερ μαζι και περιμενω...

κουβαδες εχω σε κατι ειδικα στοιχηματα(παιζω στο νετ)για παραδειγμα: μολις κουβαδιαστικα..ειχα παιξει οβερ 3 κορνερ και οβερ 1.5 γκολ υπερ της γαλλιας για το 1ο ημχ....δυσκολο αλλα το πιστεψα.... :wet2:

#2526 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2014 - 01:28

Εγώ έχω παίξει Γαλλία-Ονδούρα 3-0 και Αργεντινή-Βοσνία 3-1

#2527 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2014 - 20:26

Ξεπέρασε τα εμπόδια που της έβαλαν η Ολλανδία. Επιθετικά είναι η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης μαζί με τη Γερμανία. Αμυντικά, δεν είναι ότι δεν τα καταφέρνουν. Απλά δεν έχουν την υπομονή να κάτσουν άμυνα και κάνουν εύκολα φάουλ και ειδικά σε περιοχές από τις οποίες μπαίνει το γκολ. Όχι εύκολα αλλά με έναν καλό εκτελεστή μπαίνει.

Αρνητική εντύπωση μου έκανε το σκληρό παιχνίδι της Αυστραλίας, με τη δεύτερη ήττα τους φαντάζομαι ότι δεν θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση. Πάλι καλά. Τον αγώνα της Ισπανίας με τη Χιλή θα τον δω χωρίς να υποστηρίζω κανέναν όμως.

#2528 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2014 - 23:01

Vamos Chilenos!

Παιχτούρα Sanchez, σπιτάκι οι Ισπανοί.

#2529 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2014 - 23:04

Πολυ το ευχαριστηθηκα. RIP τικι τακα

2bbd14fc.jpg

#2530 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2014 - 00:08

Τι ωραίος τρόπος να κλείσει η μέρα αυτή.

qzMHWHd.png

#2531 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2014 - 23:03

1iyhk7.jpg

#2532 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2014 - 02:04

Έναν Cahil ήθελαν οι Ιάπωνες και θα έκαναν ζημιά. Πολύ βραγχύσωμοι ρε παιδάκι μου και δεν είχαν τις εμπεύσεις να κάνουν κάτι χαμηλά. Τι στο διάλο έπαθαν στις εκτελέσεις φάουλ? Που είναι ο Nakamura και άλλοι που τα κάρφωναν από τα 30 μέτρα?

Για την Ελλάδα δεν έχω να σχολιάσω κάτι, ξύλο και κεφαλιές στα κόρνερ, μόνο. Έλεγε ο άλλος σαν λιοντάρι ο Σαμαράς!χαχα

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2533 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2014 - 02:32

Για την Ελλάδα δεν έχω να σχολιάσω κάτι, ξύλο και κεφαλιές στα κόρνερ, μόνο. Έλεγε ο άλλος σαν λιοντάρι ο Σαμαράς!χαχα

Διαφωνώ. Παίξαμε πολύ καλύτερα από απλώς "ξύλο και κεφαλιές στα κόρνερ" και σίγουρα καλύτερα από τους Ιάπωνες. Με 70% υγρασία στο γήπεδο και δέκα παίκτες καταφέραμε και παλέψαμε μέχρι το τέλος. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση από την Εθνική.

#2534 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2014 - 02:55

Γιώργος Καραγκούνης κύριοι. Στα 37 του μπαίνει και δίνει ενέργεια. Είναι παρών σε κάθε διεκδίκηση, σε κάθε φάουλ τρέχει αμέσως στο διαιτητή, συμμετέχει στα μισά διωξίματα και τις μισές μπαλιές για αντεπίθεση και παίρνει όλα τα στημένα. Τυπάρας.

Κυρ-Αμάσο, και πριν μείνουμε με 10, είχαμε 2 βασικά προβλήματα. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τη μπάλα και δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε όταν την παίρναμε. :P Στο 16 έβγαλε στατιστικό, 132 ολοκληρωμένες πάσες οι Ιάπωνες, 26 εμείς. 26 πάσες σε 16 λεπτά. Είναι να τρελαίνεσαι

#2535 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2014 - 03:14

Οι Ιαπωνες ειναι τοσο για τον πουτσο που καναν τον Χολεμπας να μοιαζει για αμυντικος...Οσον αφορα τη συνεχεια ευτυχως δεν παιζει ο Κατσουρανης

Αντικειμενικα η Ελλαδα ειναι στο top5  των χειροτερων ομαδων του mundial.

VAMOS ARGENTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από luffy1908: 20 Ιούνιος 2014 - 03:22