Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποδόσφαιρο
Posted 01 May 2014 - 23:19
Άντε και η Σεβίλλη μένει!
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 01 May 2014 - 23:23
Δύσκολα για την Μπενφίκα. Θα της λείπουν πολλοί παίκτες.
Και η Γιούβε φέτος επιθετικά ήταν άθλια όλη τη χρονιά. Ο Κόντε φοβάμαι πως είναι καλός για το υποβαθμισμένο πια ιταλικό πρωτάθλημα αλλά για το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη δεν. Anw. Του χρόνου Τσου Λου γιατί εκεί αξίζουμε να είμαστε. Κρίμα όμως μόνο και μόνο επειδή ο τελικός του europa ήταν σπίτι μας.
Posted 01 May 2014 - 23:28
Πάντως η Juve θέλει ονόματα, αυτά της λείπουν. Θέλει τις προσωπικότητες που είχε τις χρονιές 2003-2005, απίστευτη ομάδα.
Άντε γιατί πρέπει να δούμε τις ιταλικές να ξυπνάνε και ιδιαίτερα η μεγάλη Κυρία.
Edited by TheGunsmasha, 01 May 2014 - 23:28.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 02 May 2014 - 16:40

Posted 04 May 2014 - 22:10
Μύρισε εξυγίανση σήμερα στη Λεωφόρο. Μάλλον από τα πολλά καπνογόνα και τις φωτοβολίδες θα είναι. Το ξύλο που έπεσε δε χρειάζεται να το σχολιάσουμε, άλλωστε είναι ξεκάθαρο ότι φταίει ο Ολυμπιακός
Edited by Spaceman, 04 May 2014 - 22:11.
Posted 16 May 2014 - 15:09
Το πήρε η Σεβίλλη τελικά αν και περίμενα η Μπενφίκα να ξεφύγει από την κατάρα της αλλά που...
Απίστευτο παιχνίδι ο Rakitic που κυριολεκτικά 120 λεπτά δεν σταμάτησε να τρέχει.

Posted 16 May 2014 - 15:47
Ωραίος τελικός πάντως, πλασματικό το 0-0, θα μπορούσε να μπει από ένα ή και παραπάνω goal εκατέρωθεν.
Αυτός ο Rakitic έχει μέλλον, είναι ήδη καλύτερος από τον Mondric.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 16 May 2014 - 15:57
Posted 12 June 2014 - 23:03
Δεν παρακολουθώ καθόλου πια εξελίξεις στις συνθέσεις των ομάδων. Παρ' όλα αυτά η Βραζιλία ξεκίνησε με το χιλιοπαιγμένο 4-5-1. Η άμυνά της συνεχίζει να είναι για τα πανηγύρια, λες και τα στερεότυπα έχουν κολλήσει και πρέπει να επιβεβαιώνονται.
Χαίρομαι που βλέπω παλιούς γνωστούς στη Κροατία. Πλετικοσα, Σρνα και Ολιτς φαντάσματα από το παρελθόν. Πρώτα θα λιώσουν οι πάγοι και μετά θα κόψουν τη μπάλα. Μπορεί και ο Κοβατς κάτω από το κοστούμι να φορά φόρμες, έτοιμος να μπει και να διδάξει τον Μοντριτς.
3-1 τελικό, απωγωιτεφσι. Αν χρειάζεται μπενάλντι για να κερδίσουν τους Κροάτες δεν βλέπω αυτόν τον θίασο να φτάνει τελικό.(η μεγάλη μου πρόβλεψη για το καλοκαίρι)
Edited by 1451, 13 June 2014 - 00:02.
Posted 13 June 2014 - 00:05
Πολυ σπρωξιμο για την Βραζιλια. Το βλεπω να συνεχιζεται ετσι σε ολα τους τα match. Κριμα για την Κροατια που την συμπαθω πολυ. Η οι Κροατες ή οι Βοσνοι θα ειναι η εκπληξη του μουντιαλ!
Posted 13 June 2014 - 08:44
γενικα αυτο το mundial θα εχει αρκετες εκπληξεις πιστευω...εχει ομαδες αουτσαιντερ που θα κανουν ζημιες..
οσο για την βραζιλια λογικο το σπρωξιμο...αν και δεν μου αρεσε...
εγω παντος βλεπω το βελγιο να φτανει 4αδα ανετα....
οσο για μενα το παθος μου παρολο τις πικρες που εχω παρει απο αυτην την ομαδα δεν βλεπω να σβηνει ποτε!!!
Posted 13 June 2014 - 14:41
Η άμυνά της συνεχίζει να είναι για τα πανηγύρια, λες και τα στερεότυπα έχουν κολλήσει και πρέπει να επιβεβαιώνονται.
Και να σκεφτείς πως θεωρητικά και μόνο βάσει ονομάτων, είναι η καλύτερη άμυνα που έχουν παρατάξει ποτέ. Η κακή απόδοση τους μπορεί να είναι λόγω του άγχους που είχαν λόγω πρεμιέρας και της βαριάς ευθύνης του να εκπροσωπείς ένα τόσο ενθουσιασμένο με το ποδόσφαιρο έθνος, ποτέ δεν ξέρεις. Σίγουρα θα πάρουμε μια καλύτερη γεύση της δυναμικότητας της Βραζιλίας όσο προχωρά η διοργάνωση. Η Κροατία, παρότι αδικήθηκε, αν φοβόταν λίγο λιγότερο θα μπορούσε να είχε κάνει τη ζημιά.
Επίσης, η Γερμανιάρα θα πάει καλά. Κανείς δεν τους έχει ξεκάθαρα ως φαβορί και αυτό είναι καλό.
Posted 13 June 2014 - 19:03
Η παικτκή αξία των Βραζιλιανών αμυντικών είναι μεγάλη με εξαίρεση τον τερμα που ποτέ δεν τον είχα άξιο να είναι βασικός σε μια τέτοια εθνική.
Αντί για άμυνα θα ήταν σωστότερο να γράψω αμυντική λειτουργία για να μην φανεί ότι δείχνω με το δάκτυλο ορισμένους μόνο παίκτες. Και για αυτή συνυπεύθυνος με την ομάδα είναι ο Σκολαρι. Περίμενα να παρουσιάσει μια ευρωπαϊκή άμυνα αφού έχει τεράστια εμπειρία από το εδώ ποδόσφαιρο.
Κρίμα για το Μεξικό, δεν τους αφήνει ο επόπτης να προηγηθούν. Κανονικά δεν σχολιάζω διαιτησίες όμως όταν επηρεάζουν το σκορ για να παραμείνει ισόπαλο δεν μπορώ να τις αγνοήσω.
Αγωνιστικά το Μεξικό δεν βλέπω να έχει σοβαρά προβλήματα. Επιθετικά λειτουργεί καλά και αμυντικά δυσκολεύονται μόνο από το άκρα. Πάλι καλά που το Καμερουν έχει τον Ετο.
Posted 13 June 2014 - 19:10
Προφανώς και θα έχει πρόβλημα στα άκρα, παίζει 5-3-2, δηλαδή 2 ακραία back για 4 αφρικανούς, 2 εκατέρωθεν.
Τεχνίτες πάντως οι Μεξικάνοι, περίμενα να κάνουν την χειρότερη δυνατή εμφάνιση αλλά κρατάνε καλά. Σίγουρα πάντως δεν είναι όπως το 2002-2006, ωραίες ομάδες τότε.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 13 June 2014 - 23:21
Ποποπο και την ειχα ψιλιαστει την βομβα οταν ειδα το 4.25 διπλο για την Ολλανδια και 1.80 Ισπανια. Για λιγο δεν πηγα καλο ταμειο. 1-3 το ειχα :/
Van persie εκπληκτικο goal!
Edited by didimakia, 13 June 2014 - 23:22.