Πεναλντάρα.
Μακάρι να έμπαινε το γκολ του Καραγκούνη, απο τα καλύτερα του τουρνουά θα ήταν.
Edited by Napster, 25 June 2014 - 00:00.
Posted 24 June 2014 - 23:58
Πεναλντάρα.
Μακάρι να έμπαινε το γκολ του Καραγκούνη, απο τα καλύτερα του τουρνουά θα ήταν.
Edited by Napster, 25 June 2014 - 00:00.
Posted 25 June 2014 - 00:06
Ρε ρε ρε, από εκεί που δεν το περιμέναμε ρε. Από τη χαρά μου πλάκωσα στις φάπες τον πατέρα μου που ούρλιαζε σα δεκαεξάχρονο.
Γαμώτο και είχα πει να μην το δω αυτό το μουντιάλ.
Posted 25 June 2014 - 00:14
Η φαση ειναι πως με την Costa rica εχουμε ελπιδες!
@Mono Κριμα που δεν μπορεις να καταλαβεις την μαγεια του αθλητισμου :/
Posted 25 June 2014 - 00:17
Εντάξει με τα τωρινά έκτροπα της έχουν αλλάξει την πίστη της μαγείας ρε, εγώ και που χαίρομαι πάλι ένα κομμάτι μέσα μου νιώθει σκατά.
(protip καλά να έβλεπες τη mono στο προηγούμενο μουντιάλ στον τελευταίο αγώνα της Γκάνας και θα σου έλεγα εγώ ποιά δεν μπορεί να καταλάβει τη μαγεία. Εδώ εμένα με είχε τρομάξει )
~Αλλά ναι, την Κυριακή θα περάσουμε καλά. Βλέπω τα φαστφουντάδικα κτλ να βγάζουν πάλι σχετικά μερτς και να τους μένουν για τον υπόλοιπο χρόνο στο ράφι.
Posted 25 June 2014 - 01:16
Tρελλαδαρα! Το απιστευτο δεν ειναι η προκριση, το απιστευτο ειναι οτι παιξαμε ΜΠΑΛΑ! Επιτελους!!
Τη Κυριακη please Fernando μην βαλεις το Κατσουρανη. Παμε για τους 8 ρεεεε. ΟΛΑ γινονται. Η συμπαθεστατη (και καλυτερη απο μας) Κοστα Ρικα δεν μπορει να αποτελεσει φοβητρο.
Ισπανια εξω
Αγγλια εξω
Ιταλια εξω
Πορτογαλια(λογικα) εξω
Ελλαδαρα μεσα!
Edited by zoro77, 25 June 2014 - 01:18.
Posted 25 June 2014 - 02:19
Εκεί που καθόμουν ωραία και καλά και έβλεπα ένα βιντεάκι με την ιστορία του House Baratheon ξαφνικά ακούω ουρλιαχτά. Αλλά δεν ήταν μόνο από ένα σπίτι, ήταν σαν όλη η γειτονιά να έχει πάθει μαζική υστερία. Μου πήρε ώρα να καταλάβω ότι μπήκε γκολ και πραγματικά τρόμαξα με το γεγονός ότι υπάρχει ακόμα κόσμος που πορώνεται με το ποδόσφαιρο σε σημείο που να ουρλιάζουν όλοι ταυτόχρονα επειδή 11 μαντράχαλοι με σωβρακάκια κατάφεραν να σπρώξουν μια μπάλα σε ένα συγκεκριμένο σημείο.
Και πραγματικά μαθαίνοντας τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί σε βάρος του λαού της Βραζιλίας για να γίνει αυτή η διοργάνωση και πόσο evol είναι η FIFA μου ρχεται και μένα να ουρλιάξω για άλλους λόγους όμως.
/party pooper
σε καταλαβαινω...απλα ειχα παιξει στοιχημα
ΥΓ.Γυναικες...
Posted 25 June 2014 - 10:34
Μέρες! Μπράβο στα παληκάρια που με διαψεύσανε! Το σκορ θα μπορούσε άνετα να τελείωνε 2-0 και 3-0 και πάλι δίκαιο θα ήταν. 'Όλα τα λεφτά ο Χριστοδουλόπουλος και ο Σαμαράς. Άμυνα για σεμινάριο και εξαιρετική επιθετική λειτουργία, απλώς συγχαρητήρια.
Ρε λες να περάσει και από Κόστα Ρίκα και να τρελαθεί ο Αμαζόνιος?
Πάντως από ότι είδα από τις ομάδες που προκρίνονται μέχρι στιγμής, ομάδα από την Λατινική θα το πάρει κατά μεγάλη πιθυανότητα, εκτός και αν Ολλανδία ή με μεγαλύτερη δυσκολία Γαλλία κάνουν τις μεγάλες εμφανίσεις.
Luffy1908 που λες έχω φίλο καμμένο Ολυμπιακό και λάτρης του ποδοσφαιρικού στοιχήματος που πάντοτε παίζει κόντρα την ομάδα του. Ό,τι και να προκύψει από το αποτέλεσμα εκείνος είναι χαρούμενος!
Edited by TheGunsmasha, 25 June 2014 - 10:34.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 25 June 2014 - 11:43
mono σου προτεινω να δεις αυτο το βιντεο, το χθεσινο δεν ηταν ενα απλο παιχνιδι οπως νομιζεις και αν δεν εχεις ασχολιθει ποτε με το ποδοσφσιρο δεν μπορεις να καταλαβεις οποτε σε δικαιολογω, εξαλου δεν ηταν αγωνας ολυμπιακος-man united πχ αλλα επαιζε η εθνικη μας ομαδα, καταφεραμε να περασουμε στους 16 ολου του κοσμου, εγω προσωπικα εκλαψα οταν κερδισαμε το πεναλντι, τετοια δακρυα εχω ριξει μονο για το ποδοσφαιρο και για τα ανιμε
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v_pidOtHON8
Edited by 0neZ, 25 June 2014 - 11:44.
Posted 25 June 2014 - 13:09
Αν δεν έχεις βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις(έστω και τοπικά κύπελλα και πρωταθλήματα)δεν μπορείς να καταλάβεις πόση χαρά μπορεί να δώσει ένα γκολ μία νίκη
Πόσο μεγάλη επιβράβευση είναι για τους νικητές λόγο της μεγάλης προσπάθειας τους
Όποιος λέει ότι απλά είναι 11 βλάχοι με σορτσάκια που απλά κλωτσάνε μία μπάλα απλά δεν πρέπει να μιλάνε
Η Βραζιλία ναι έχει προβλήματα και δυστυχώς το παγκόσμιο τα κάνει πιο ορατά αλλά η αλήθεια είναι ότι τα γήπεδα τα γεμίζουν οι Βραζιλιάνοι
Συνήθως το 35-45% των οπαδών είναι από τις 2 ομάδες που αγωνίζονται και οι υπόλοιποι Βραζιλιάνοι όσο δύσκολα και να περνάνε το ποδόσφαιρο είναι σαν θρησκεία για αυτούς
Για την Εθνική τώρα
Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να κερδίσει ήταν πολύ καλύτερη και θα ήταν αδικία να μην περάσει έκανε ένα κακό ματς με την Κολομβία και όλοι βγήκαμε να τους κρεμάσουμε.
Χθες ήμασταν πολύ καλύτεροι και καλύτεροι ήμασταν και με την Ιαπωνία παρόλο που παίζαμε με 10
Λοιπόν για τους παίχτες
Ο Γλύκος ήταν εκεί που έπρεπε όταν χρειάστηκε βοήθησε στα ψηλά με τις εξόδους του και στο γκολ δεν φταίει
Μανωλάς-Παπασταθόπουλος Τέρατα και οι 2 τους έσβησαν όλους τους επιθετικούς της Ακτής
Τοροσίδης-Χολέμπας Ο Τόρο δεν ήταν πολύ καλός στο γκολ έχασε τον Ζερβίνιο τα περισσότερα 1 vs 1 τα έχασε είχε και το δοκάρι αλλά δεν πειράζει,ο Χολέμπας επιτέλους έδειξε αυτά που μπορεί να κάνει την δύναμη του την αντοχή τα ανεβοκατεβασματά του
Μανιάτης Συγκλονιστικός απλά
Σάμαρης Πάρα πολύ καλή δουλειά αμυντικά και επιθετικά έβαλε το γκολ λόγω της σκυλιασμένης πίεσης του γενικά από τους καλύτερους εχθές
Κάρα Ακόμα και στα 37 του είναι μεγάλος παίχτης με μεγάλο μυαλό πραγματικός ηγέτης και παραλίγο να βάλει ένα από τα καλύτερα γκολ του μουντιάλ
Σάλπι Βοήθησε πίσω δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο λάθος και 1-2 καλές στιγμές που με περισσότερη τύχη θα είχαν καταλήξει μέσα
Λάζαρος Μία από τα ίδια με τον Μανιάτη για μένα αυτοί οι 2 ήταν οι καλύτεροι εχθές
Σαμαράς Επειδή άκουσα ότι δεν ήταν καλός απλά δείτε πόσο ταλαιπωρεί δύο παίχτες πως ανοίγει χώρος είναι σε όλες τις μονομαχίες έσπαγε από εδώ από εκεί πολύ καλός.Και εκεί που έκαιγε η μπάλα και χρειάζονται καρύδια πήγε αμέσως πήρε την μπάλα την έστησε και μας έστειλε στους 16
Edited by teo13, 25 June 2014 - 13:17.
Posted 25 June 2014 - 13:23
Ε ναι, φυσικά. Εμείς που δεν βλέπουμε ποδόσφαιρο επειδή δε μας αρέσει δεν πρέπει να μιλάμε και δεν καταλαβαίνουμε, και φυσικά έλα μωρέ, σιγά, τα ήθελαν στην βραζιλία αυτά που έπαθαν, σωστά; Τι νοσοκομεία, τι σχολεία, τι φαγητό, μόνο το μουντιάλ έχει σημασία για αυτούς. Μόνο που όχι.
Btw δεν καταλαβαίνω πως ακριβώς έχεις υπόψιν σου κάτι "σαν θρησκεία" όταν από τους ίδιους τους ανθρώπους γίνονται διαμαρτυρίες ενάντια του.
Posted 25 June 2014 - 13:42
Όχι δεν λέω ότι είναι σωστό
Φυσικά και δεν θα έπρεπε να γίνετε το Μουντιάλ εφόσον υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά ζητήματα αλλά το άσχημο είναι ότι οι Βραζιλιάνοι ήθελαν το Μουντιάλ όσο τίποτα άλλο παρόλα τα προβλήματα τους διότι όλοι πίστευαν ότι λόγω της κατασκευής των γηπέδων κλπ θα μπορούσαν να βρουν δουλειές και χρήμα όταν είδαν ότι απλά έφερε περισσότερα έξοδα πήγαν κατά του Μουντιάλ ουσιαστικά έκαναν κάτι παρόμοιο με εμάς που σπαταλάγαμε άσκοπα και μόλις ήρθαν οι δυσκολίες έφταιγαν όλοι εκτός από εμάς.
Για εμένα οι μεγαλύτεροι υπαίτιοι για αυτά που γίνονται στην Βραζιλία είναι οι ίδιο οι Βραζιλιάνοι γιατί στην αρχή το υποστήριζαν
Γενικότερα μιλάω για το ποδόσφαιρο όχι για το Μουντιάλ συγκεκριμένα όλοι οι Βραζιλιάνοι το αγαπούν παίζουν ποδόσφαιρο και το έχουν πολύ ψηλά απλά να δεις εικόνες και συνεντεύξεις από το 1998 που ένα ολόκληρο έθνος είχε βυθιστεί στο πένθος για μεγάλο διάστημα επειδή έχασαν στον τελικό του Μουντιάλ
Και δεν είπα να μην μιλάτε γαι τις δυσκολίες που υπάρχουν στην Βραζιλία αλλά το ''Αλλά δεν ήταν μόνο από ένα σπίτι, ήταν σαν όλη η γειτονιά να έχει πάθει μαζική υστερία. Μου πήρε ώρα να καταλάβω ότι μπήκε γκολ και πραγματικά τρόμαξα με το γεγονός ότι υπάρχει ακόμα κόσμος που πορώνεται με το ποδόσφαιρο σε σημείο που να ουρλιάζουν όλοι ταυτόχρονα επειδή 11 μαντράχαλοι με σωβρακάκια κατάφεραν να σπρώξουν μια μπάλα σε ένα συγκεκριμένο σημείο.''
Δεν μπορώ να το πάρω σοβαρά...Δεν μπορείς να καταλάβεις επειδή δεν ξέρεις τι είναι να κάνεις κάτι παρόμοιο πόσο δύσκολο είναι...
Αυτά δεν δέχομαι και δεν μου αρέσουν
Δεν είπα και δεν πρόκειται ποτέ να πω ότι ένα αθλητικό γεγονός είναι σημαντικότερο από την υγεία και την μόρφωση των ανθρώπων
Posted 25 June 2014 - 14:08
Eτσι να χαλαρωσουμε λίγο!
Βρε κέητο, δε σου πε κανεις να μη μιλας. Τουναντιον και η οπτικη του μη φανατικου χρειαζεται συχνα εδω μεσα, να εξισοροπει την κατασταση.
Απλά κοιτα να δεις τι γινεται συνολικά, κατ' εμέ.
Καθημερινα χρησιμοποιουμε ρουχα, καλυντικα, τροφιμα, gadjets, παιχνιδια και χιλιαδες αλλα πραγματα που προερχονται από χώρες, με ανυπαρκτα εργασιακα και ανθρωπινα δικαιωματα με εγκληματικοτητα και αστυνομικη βια, "εργατικά ατυχήματα" και συμπληρωσε και εσυ κατα βουλησιν οτι αλλο θες. Η βραζιλια συγκεκριμενα σκατα μαυρα ηταν και πριν τους ολυμπιακους απλά τωρα γιναν καποια ακομα εκτροπα. Οχι αμελητεα φυσικα.
Από κει και πέρα, δε βλεπω αντιφαση στο να θλιβεται καποιος για όλα αυτα, αλλα να χαιρεται και παραλληλα για το θέαμα. Οχι μεγαλυτερη από όλο τον υπολοιπο καταναλωτισμο που περιεγραψα πριν τουλαχιστον. Και δεν βλεπω δηλαδη και κανεναν αναμαρτητο που θα μου πεταξει την πετρα δηλαδη, εκτος αν εχει αποφυγει Jumbo, Microsoft, Coca cola κτλ. και ζει σε καποιο βουνο.
Ειδικα εμεις που ανεχτηκαμε να παιζουν πινγκ πονγκ με αστεγους πρεζακια κ.α. επι ολυμπιακων το 2004 και ποσα άλλα αίσχη, δε νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε μαθημα σε κανενα, ποσο μάλλον στη Βραζιλια.
Και φυσικά θα υπαρχουν διαμαρτυριες στη Βραζιλια και καλα κανουν και υγιες είναι. Σε καθε χωρα υπαρχουν ολες οι αποψεις. Αλλα γεγονος ειναι και το οτι δυστυχως ο μόνος τροπος με σοβαρες πιθανοτητες να την κανει καποιος απο τη Βραζιλια και τα προβληματα της ειναι η ενασχοληση με τη μπαλα. Οποτε οπως καταλαβαινεις θα εχει πολλους οπαδους, περα απο ολους τους αλλους λογους.
tl;dr
κακο δεν ειναι να μη σε νοιαζει η μπαλα. Ουτε να τσαντιστεις επειδη σε ξυπνησαν/τρομαξαν κατι αουγκανοι κτλ. Ανθρωπινο.
Από κει και περα ας μη το αναγουμε σε τσουβαλιασματα για ολους τους ποδοσφαιροφιλους. Ανθρωποι ειναι οπως ολοι με τις δικες τους αντιφατικες επιλογες που αφορουν το μικροκοσμο τους.
Posted 25 June 2014 - 14:44
Δεν ξέρω, νόμιζα πως δεν χρειάζεται να κάνω quote για να γίνω κατανοητή μιας και το ποστ στο οποίο απάντησα ήταν ακριβώς από πάνω, αλλά απ'ότι φαίνεται το "Όποιος λέει ότι απλά είναι 11 βλάχοι με σορτσάκια που απλά κλωτσάνε μία μπάλα απλά δεν πρέπει να μιλάνε" δεν μου φαίνεται και η πιο δημοκρατική φράση για να κάνεις συζήτηση. Επίσης είμαι μια χαρά χαλαρή είμαι
Δεν διαφωνώ στο ότι υπάρχουν χίλια δύο πράγματα τα οποία προέρχονται από χώρες με πολύ σοβαρά προβλήματα, ούτε είπα σε κανέναν να μην απολαύσει το θέαμα, αλλά θεωρώ καλό το ξέρει για τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν πίσω από όλη αυτή την διοργάνωση (πράγμα που, όχι, συνήθως δεν γίνεται), και να μπορεί να σεβαστεί αυτούς που δεν το απολαμβάνουν είτε λόγω των προβλημάτων αυτών, είτε επειδή, ξέρετε, δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα και δεν μας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Όλα αυτά περί τσουβαλιασμάτων δεν ξέρω από που ακριβώς βγήκαν σαν συμπέρασμα tbh, αλλά και πάλι, συγγνώμη αν κατάλαβες κάτι τέτοιο...
Ακόμη, συγγνώμη, αλλά δεν συμφωνώ με την λογική του ότι δεν μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε και να ενοχληθούμε με το συγκεκριμένο συμβάν, διότι έχουμε κάνει σαν χώρα άλλα "αίσχη" ή επειδή υπάρχουν ανάλογα προβλήματα αλλού. Ας ξεκινά τουλάχιστον από κάπου η ευαισθητοποίηση πάνω σε μερικά πράγματα.
Posted 25 June 2014 - 14:51
Κανείς δεν τσουβάλιασε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους. Μόνο συγκεκριμένους που εκφέρουν συγκεκριμένες απόψεις. Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω τι θέση έχουν στη συζήτηση σχόλια τύπου "γυναίκες" και " αν δεν έχεις δει ποτέ κάποιον αγώνα" ( που υποθέτω μπορείς άνετα να το ξέρεις για τον άλλο έτσι? με βάση τι? ότι είναι γυναίκα ή ότι δεν της αρέσει το ποδόσφαιρο ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ CONTEXT)
Γενικά το "πρέπει να τηρείς κάποιες προυποθέσεις για να εκφέρεις μία προσωπική άποψη " κλίμα που υπάρχει αυτήν την στιγμή, ούτε ευχάριστο είναι ούτε σε αρμονία με το πνεύμα της κοινότητας.
Δεν μπορείτε να ξέρετε επίσης τι έκανε ο άλλος επί Ολυμπιακών και ποια ήταν η θέση του. Και δεν λέει και τίποτα στο κάτω κάτω γιατί 2 αδικιές δεν κάνουν ένα σωστό που λένε και οι φίλοι μας οι Αγγλοι.
Posted 25 June 2014 - 15:10
Δεν ξέρω, νόμιζα πως δεν χρειάζεται να κάνω quote για να γίνω κατανοητή μιας και το ποστ στο οποίο απάντησα ήταν ακριβώς από πάνω, αλλά απ'ότι φαίνεται το "Όποιος λέει ότι απλά είναι 11 βλάχοι με σορτσάκια που απλά κλωτσάνε μία μπάλα απλά δεν πρέπει να μιλάνε" δεν μου φαίνεται και η πιο δημοκρατική φράση για να κάνεις συζήτηση. Επίσης είμαι μια χαρά χαλαρή είμαι
Δεν διαφωνώ στο ότι υπάρχουν χίλια δύο πράγματα τα οποία προέρχονται από χώρες με πολύ σοβαρά προβλήματα, ούτε είπα σε κανέναν να μην απολαύσει το θέαμα, αλλά θεωρώ καλό το ξέρει για τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν πίσω από όλη αυτή την διοργάνωση (πράγμα που, όχι, συνήθως δεν γίνεται), και να μπορεί να σεβαστεί αυτούς που δεν το απολαμβάνουν είτε λόγω των προβλημάτων αυτών, είτε επειδή, ξέρετε, δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα και δεν μας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Όλα αυτά περί τσουβαλιασμάτων δεν ξέρω από που ακριβώς βγήκαν σαν συμπέρασμα tbh, αλλά και πάλι, συγγνώμη αν κατάλαβες κάτι τέτοιο...
Ακόμη, συγγνώμη, αλλά δεν συμφωνώ με την λογική του ότι δεν μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε και να ενοχληθούμε με το συγκεκριμένο συμβάν, διότι έχουμε κάνει σαν χώρα άλλα "αίσχη" ή επειδή υπάρχουν ανάλογα προβλήματα αλλού. Ας ξεκινά τουλάχιστον από κάπου η ευαισθητοποίηση πάνω σε μερικά πράγματα.