Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Ghost In The Shell (Movies & Series)

• Please log in to reply
212 replies to this topic

#106 Pindrops

Pindrops

tiny silver hammers

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 13:57

Όλα τα περίμενα αλλά όχι να δυσκολεύομαι τόσο να βρω ιαπωνικό dub για το GITS στο νετ...ενώ το Dead Leaves το είχα κατεβάσει σε μία ώρα. Νομίζω πως μόνο και μόνο για αυτό το λόγο αξίζει να το βάλουμε στο download section. Όχι τίποτα άλλο, απλά μην αναγκάζονται πολλά παιδιά να βλέπουν το αμερικάνικο.

Radagast ευχαριστώ πολύ, το κατεβάζω αργά και σταθερά. Αν μου βγει καμιά αμερικανιά πάλι, θα το σπάσω.
Δημοσιευμένη  εικόνα
How do you like my swimming?:chigau:

#107 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 16:22

Όλα τα περίμενα αλλά όχι να δυσκολεύομαι τόσο να βρω ιαπωνικό dub για το GITS στο νετ...ενώ το Dead Leaves το είχα κατεβάσει σε μία ώρα. Νομίζω πως μόνο και μόνο για αυτό το λόγο αξίζει να το βάλουμε στο download section. Όχι τίποτα άλλο, απλά μην αναγκάζονται πολλά παιδιά να βλέπουν το αμερικάνικο.

Radagast ευχαριστώ πολύ, το κατεβάζω αργά και σταθερά. Αν μου βγει καμιά αμερικανιά πάλι, θα το σπάσω.

Αν και λίγο offtopic πέσαμε,
Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις πάντως.
Σε τέτοιες περιπτώσεις κάνεις το απλό που κάνουν όλοι πλέον :
Μπαίνεις anidb.net :
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=main

Κάνεις search για το anime που θες πάνω δεξιά, ανοίγεις την σελίδα του anime pου σε ενδιαφέρει, και κάτω δεξιά βλέπεις ποια groups το έχουν κάνει με Ιαπωνικό Dub και english sub. (φαίνεται πολύ εύκολα και προτιμάς αυτό που έχει την καλύτερη βαθμολογία συνήθως απ'τα fansubs τα διαθέσιμα). Οπότε ξέρεις από πριν πχ για το Gits1 πως από Thora και PSNR είναι σε HD και με Ιαπωνικό dub-english sub. Οπότε και ξέρεις όταν κατεβάζεις κάτι τι είναι, πριν το κατεβάσεις. Για να μη χάνεις τζάμπα χρόνο.

PS : Αυτό μας έλειπε να βλέπαμε τα Gits στα αμερικάνικα... ιχχ...:deadga6:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 31 Αύγουστος 2008 - 16:37

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#108 ambient

ambient

sSsSs

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 21:06

Παρεμπιπτόντως το English dub της πρώτης ταινίας είναι επιεικώς άθλιο :deadga6:
Οι ηθοποιοί δεν προσπαθούν καν να μπουν στο πετσί των χαρακτήρων. Οι ομιλίες τους είναι άχρωμες, αδιάφορες.

#109 nookie

nookie

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 14:20

Παρεμπιπτόντως το English dub της πρώτης ταινίας είναι επιεικώς άθλιο :deadga6:
Οι ηθοποιοί δεν προσπαθούν καν να μπουν στο πετσί των χαρακτήρων. Οι ομιλίες τους είναι άχρωμες, αδιάφορες.

Μα κι εσυ καθεσαι και περιμενεις αξιολογο eng dub??:canthelp:

Μακαρι να συνεχιζε η σειρα..και γενικα να υπαρξει καποια συνεχεια!!
Ειναι απο τα λιγα ανιμε που διατηρουν το ενδιαφερον ακομα και ...μετα το τελος τους!!!:riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#110 Joe K.

Joe K.

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 14:29

Έχω δεί τις 2 σεζόν του Ghost In The Shell καθώς και την ταινία που λειτουργεί ως επίλογος κατά κάποιο τρόπο και μ'αρεσε αρκετά σαν σύνολο, υπάρχουν αρκετοί στους οποίους δεν άρεσε το συγκεκριμένο Anime και σε άλλους που άρεσε, θα ήθελα λοιπόν να ακούσω και από τις δύο πλευρές αν άρεσε σε κάποιον ή δεν άρεσε τον λόγο.. Προσωπικά μου φάνηκε αρκετά ρεαλίστικό και κοντά στη πραγματικότητα χωρίς βέβαια να λείπει η ιαπωνική φαντασία από αυτό καθώς και τα χιουμοριστικά στοιχεία σε όλο το σοβαρό κλίμα.:tensai:

#111 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2008 - 19:29

Bump.

Βγήκε επιτέλους το πρώτο untouched dvd9 του gits 2.0
(είναι η all-time-classic ταινία του 95 με remastered 6κάναλο (!!) ήχο (και στο ost και στα voices) και αρκετές προσθήκες σε 3d-Cgi γραφικά ώστε κάτα κάποιο τρόπο να "εκμοντερνιστεί" αυτό το παλιό movie και να μοιάζει περισσότερο στο gits innocence)
(όλο το animation πρέπει να ξαναέγινε σε full-3d απ'ότι κατάλαβα)
Το αν θα είναι επιτυχία ή όχι αυτό το remake δε το ξέρουμε ακόμη.
Εγώ θα το δω αν μη τι άλλο από περιέργεια.

Να και το λινκ για τα vobs για τους ανυπόμονους, είναι με eng subs φυσικά :
Login :: AsianDVDClub.org

Εν αναμονή fansub rip τώρα ή έστω dvdrip...
ή καλύτερα κάνα bluray-rip αν και δε ξέρω πότε θα παίξει κάτι τέτοιο...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 22 Δεκέμβριος 2008 - 20:28

sigpic3736_12.gif

Spoiler:

#112 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2008 - 20:08

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιο fansub rip, καθώς το R2J DVD έχει ήδη Αγγλική μετάφραση. Το bluray κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με το DVD αλλά δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στα γνωστά μέρη.

Btw. οι διάλογοι έχουν ηχογραφηθεί εκ νέου από τους ίδιους voice actors, με τη μόνη διαφορά στον seiyuu του Puppet Master.
Brighter Death Now
Δημοσιευμένη  εικόνα
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#113 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2008 - 20:17

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιο fansub rip, καθώς το R2J DVD έχει ήδη Αγγλική μετάφραση.

Χρειάζεται από άποψη χώρου. ^^
Έστω κάνα dvdrip αυτό εννοούσα.

Btw. οι διάλογοι έχουν ηχογραφηθεί εκ νέου από τους ίδιους voice actors, με τη μόνη διαφορά στον seiyuu του Puppet Master.

Πράγματι και να δω αυτό πως θα επηρρεάσει την ατμόσφαιρα του movie.
Ο puppet master είχε αρκετά intriguing φωνή, ελπίζω να μη χαλάσει η φάση λόγο της αλλαγής.

PS : Πάντως κακά τα ψέματα τέτοια movies είναι για bluray στο πολύ χαλαρό. Ανεβαίνει κατακόρυφα το experience.

Edited : Μερικά bluray screenshots :
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 22 Δεκέμβριος 2008 - 22:13

sigpic3736_12.gif

Spoiler:

#114 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2008 - 20:29

Συμφωνεί κανένας άλλος στο ότι το Solid State Society ήταν μια μουντή εκδοχή της πρώτης (παλιάς) ταινίας; Είχε ένα σωρό παρόμοιες σκηνές και ατάκες αλλά σίγουρα με την καμία δεν είχε το στόρι ή το ενδιαφέρον του ορίτζιναλ.

#115 ambient

ambient

sSsSs

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2008 - 20:46

Να και το λινκ για τα vobs για τους ανυπόμονους, είναι με eng subs φυσικά :
Login :: AsianDVDClub.org

3 seeders 80 leechers :cry5: Καλή χρονιά.
EDIT: παρόλα αυτά κατεβαίνει με 1000! Από ότι φαίνεται το βράδυ θα το δω.

Συμφωνεί κανένας άλλος στο ότι το Solid State Society ήταν μια μουντή εκδοχή της πρώτης (παλιάς) ταινίας; Είχε ένα σωρό παρόμοιες σκηνές και ατάκες αλλά σίγουρα με την καμία δεν είχε το στόρι ή το ενδιαφέρον του ορίτζιναλ.

To sss είναι συνέχεια της σειράς και δεν έχει σχέση με τις ταινίες. Άλλο στυλ.

#116 ambient

ambient

sSsSs

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2008 - 18:22

Δυστυχώς η ταινία είναι απαράδεκτη. Έχουν απλά αντικαταστήσει ορισμένες σκηνές με καινούριο animation το οποίο εκτός του ότι δεν ταιριάζει με το παλιό στυλ, σε ορισμένα σημεία είναι σαφώς κατώτερο του αρχικού (πχ η Major που θυμίζει γραφικά βιντεοπαιχνιδιού).
Ο ήχος έχει επεξεργαστεί σε αρκετά σημεία, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι χειρότερο!

Η ταινία του 1994 είχε το δικό της στύλ και μια τεχνοτροπία που με βάση την εποχή που δημιουργήθηκε της έδινε μεγάλη αξία.
Αυτό που κάνανε τώρα είναι ένα απλό πετσόκομμα σκηνών. Δεν είναι remake.

Κρίμα πολύ κρίμα :deadga6:

#117 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2008 - 16:14

βγηκε 1080p fansubbed εκδοση απο τους zx (ναι ζουν ακομα!)
http://torrents.no-sekai.de/zhentarim/zx.ghost.in.the.shell.2.0.movie.1080p.torrent

#118 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2008 - 21:34

Καλά αυτή η έκδοση των zx δεν υπάρχει...

Ο ήχος είναι 7κάναλος (6.1 Dolby True HD) και κωδικοποιημένος σε flac!!!
Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί flac σε encode.

Στο release note o ripper αναφέρει ότι είχε παραγγείλει την special edition boxset BD και έτσι αποφάσισε να φάει ένα 24ώρο στο encoding...

Βέβαια είναι και ~6GB και κατεβάζω με 50, αλλά θα το έχω για όταν πάρουμε HD TV στο σπίτι...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#119 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2008 - 01:05

Υπάρχει και 720p έκδοση για όσους ο υπολογιστής τους δεν αντέχει 1080p. Όσον αφορά Flac, έχω παρατηρήσει μόνο μία φορά στην 1080p έκδοση του Gundam IGLOO: Gravity Front από τους gg. Αν και δεν με ενδιαφέρει ο κόσμος του Ghost In The Shell, πραγματικά χαίρομαι που οι ZX ζουν και μας προσφέρουν τέτοια releases.

E5VV38U.jpg

#120 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2008 - 19:37

Δυστυχώς η ταινία είναι απαράδεκτη. Έχουν απλά αντικαταστήσει ορισμένες σκηνές με καινούριο animation το οποίο εκτός του ότι δεν ταιριάζει με το παλιό στυλ, σε ορισμένα σημεία είναι σαφώς κατώτερο του αρχικού (πχ η Major που θυμίζει γραφικά βιντεοπαιχνιδιού).
Ο ήχος έχει επεξεργαστεί σε αρκετά σημεία, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι χειρότερο!

Η ταινία του 1994 είχε το δικό της στύλ και μια τεχνοτροπία που με βάση την εποχή που δημιουργήθηκε της έδινε μεγάλη αξία.
Αυτό που κάνανε τώρα είναι ένα απλό πετσόκομμα σκηνών. Δεν είναι remake.

Κρίμα πολύ κρίμα :deadga6:

Ακριβώς αυτό, οι 3D σκηνές εκτός του ότι δεν ταιριάζουν καθόλου με την υπόλοιπη ταινία, δεν είναι και ωραίες και από μόνες τους και γενικότερα οι υπόλοιπες αλλαγές είναι απο αδιάφορες έως κακές.

Γιαυτό που ειπώθηκε για το SSS, εγώ το είδα απλά ότι είχε διάφορες αναφορές και tributes στην πρώτη ταινία (ή μάλλον στα manga πιο πολύ, είχε και κάτι πολύ λίγα στοιχεία και απο το man machine interface πχ). Πάντως το SSS ήταν αρκετά μέτριο.