Δεν ξέρω αν θα πρέπει να γίνουν τα anime stereoscopic 3D, ακόμα και αυτά που είναι CG-heavy.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ghost In The Shell (Movies & Series)
Posted 23 November 2010 - 13:13
αδιαφορο...
Posted 23 November 2010 - 15:19
και διαλεξαν το solid state society να κανουν 3D? το μετριο της σειρας?
αδιαφορο...
Όντως απλά αίσχος...
Χίλια χρόνια να έκαναν τις πρώτες 2 ταινίες...
Ειδικά την 2η...

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 23 November 2010 - 15:57
και διαλεξαν το solid state society να κανουν 3D? το μετριο της σειρας?
αδιαφορο...
My guess is πως μάλλον λόγω τεχνικών χαρακτηριστικών επέλεξαν το solid state, μιας και είναι σχετικά πρόσφατο. Οι ταινίες έχουν κάποια ηλικία (ειδικά η πρώτη), και θα είναι οικονομικά ασύμφορο να τις ξαναφτιάξουν σε 3d.
Posted 23 November 2010 - 16:00
αλλα η innosence και το remake της 1ης προσφατα βγηκαν σε bluray... οποτε παραμενει κουλη η επιλογη του solid state society...
Posted 23 November 2010 - 19:06
Posted 23 November 2010 - 20:09
Ας κάναν τις κλασικές ταινίες όμως, που btw και οι δύο είχαν κορυφαίο animation για την εποχή τους. Tρελό detail.
Ειδικά η 2η ακόμα και σήμερα μετά από 6 χρόνια, εν έτη 2010, πατάει κάτω σχεδόν τα πάντα σε συνδυασμό animation με artwork.
Κι ας είχε πολλά CG. (όσο νά' ναι το βudget είχε βοηθήσει, όπως και το χεράκι του studio ghibli)
Το solid state society ήταν ουσιαστικά το μαύρο πρόβατο των gits, αντί να το ξεχάσουν λοιπόν που είναι το λογικό, προτιμούν δηλαδή να το διαφημίσουν περισσότερο και μάλιστα ξαναπροβάλλοντας το στο cinema?
Έτσι imo, απλά θα χειροτερέψει η φήμη που έχουν κάνει τα gits μέσα σ' αυτά τα 15 χρόνια.

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 22 January 2011 - 02:18
Posted 25 February 2012 - 04:27
1) αξιζει να δω τις ταινιες S.A.C και S.A.CII αντι για τα TV Series αναλογα S.A.C. και S.A.C.II;
2) Η ταινια Ghost in Shell ειναι το remake του Ghost in Shell 2.0 η μια διαφορετικη ιστορια που πρεπει να δω πριν το GiSII: Innocence
3) Υπαρχει καποια προτιμηση ως προς ποιο "πακετο" να δω πρωτα SAC1 & 2 η ta GiS/2.0 & Innocence;
Posted 25 February 2012 - 08:56
2) ειναι remake, αλλα κατα τη γνωμη μου δες την πρωτη(μιας και ειμαι φαν του παλαιου σχεδιου των ανιμε, και μετα τσεκαρεις να δεις τυχον αλλαγες στα χρωματα/γραφικα
3) θα σου προτεινα να ξεκινησεις απο την 1η ταινια και μετα συνεχιζεις.
Posted 25 February 2012 - 14:59
1) καλυτερα δες τις σειρες S.A.C 1 & 2 , απο τις ταινιες αυτες που ειναι μια σουμα 26 επισοδειων η καθεμια δεν νομιζω να καταλαβεις τι παιχτικε.
2) ειναι remake, αλλα κατα τη γνωμη μου δες την πρωτη(μιας και ειμαι φαν του παλαιου σχεδιου των ανιμε, και μετα τσεκαρεις να δεις τυχον αλλαγες στα χρωματα/γραφικα
3) θα σου προτεινα να ξεκινησεις απο την 1η ταινια και μετα συνεχιζεις.
Ευχαριστω για τη γρηγορη ανταποκριση
ηδη κατεβηκαν οι ταινιες και κατεβαινουν και τα επισοδεια
Μια τελευταια ερωτηση, επειδη ειμαι quality junkie: GiS 1080p vs GiS 2.0 1080p ποιο θα ειναι καλυτερο οσον αφορα τη ποιοτητα (για το video stream μηλαμε παντα);
Posted 25 February 2012 - 16:25
Τώρα όσο για το GitS 2.0, προσωπικά δεν το προτείνω. Αν πάντως θες να το δεις, φρόντισε τουλάχιστον να δεις την original έκδοση πριν.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 25 February 2012 - 20:34
οκε ^^Προσωπικά την πρώτη ταινία την έχω κρατήσει από [PSNR], σε 720p HDTV capture, και ο λόγος είναι ότι στην bluray έκδοση έχουν croppάρει ελαφρά το κάδρο, και η εικόνα είναι κάπως πιο θολή.
Τώρα όσο για το GitS 2.0, προσωπικά δεν το προτείνω. Αν πάντως θες να το δεις, φρόντισε τουλάχιστον να δεις την original έκδοση πριν.
θα τα δω και τα 2, αλλα απο bluray source ειναι ηδη πιο καθαρα οποτε αυτο που λες μπορει να ισχυει μεν αλλα η διαφορα λογικα θα ειναι πολυ μικρη..
Posted 25 February 2012 - 21:06
για τις σειρες τωρα, το πρωτο μερος ειναι λιγο πιο διανοουμενιστικο και αργο, ενω το δευτερο εστιαζεται στη δραση και ως εκ τουτου βλεπεται ευκολοτερα και ισως σου φανει πιο απολαυστικο. αναλογα τα γουστα.
Ειναι ποιοτικες σειρες και μοναδικες, αλλα θα προτιμουσα να αφιερωναν το αλλο μισο στην Appleseed και οχι στο CGi εκτρωμα που βγαλαν τωρα.