Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Ghost In The Shell (Movies & Series)

• Please log in to reply
215 replies to this topic

#46 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 posts

Posted 30 April 2008 - 20:49

Sorry λαθος μου...Ειδα αυτο που ειπες για adaptation του πρωτου manga και μπερδευτηκα με την πρωτη Season ( Νομιζα πως και στο Manga ηταν ακριβως οπως η πρωτη σεζον ).

#47 Sanjiraven

Sanjiraven

Anime Newbie

• Members
  • 43 posts

Posted 03 May 2008 - 14:29

Εγω μόλις το τελείωσα.Είναι πάρα πολυ ωραίο , και να φανταστείς οτι οι δημιουργοί του Matrix και Animatrix επηρεάστηκαν απο αυτό το Anime .......

#48 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 03 May 2008 - 15:31

Εγω μόλις το τελείωσα.Είναι πάρα πολυ ωραίο , και να φανταστείς οτι οι δημιουργοί του Matrix και Animatrix επηρεάστηκαν απο αυτό το Anime .......

Να συγκρινεις πατατες οπως το Matrix με το GITS
ιεροσυλια
:df13952b:
Posted Image

#49 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 posts

Posted 03 May 2008 - 15:56

Οι Wachowski επιρεαστηκαν κυριως απο το Blade Runner και το Brazil.
Βεβαια δεν μου κανει εντυπωση αν πηραν και κανα δυο πραγματα απο το Ghost In The Shell.

#50 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 posts

Posted 04 May 2008 - 21:40

The Wachowski brothers, makers of the Matrix trilogy, acknowledged the influence of Ghost in the Shell in an interview.[2] Producer Joel Silver also admitted in an interview on the Animatrix DVD that he was shown the Ghost in the Shell movie during a pitch from the Wachowski brothers to indicate the style and look of the film they wanted for The Matrix.

βέβαια μιλάνε για την πρώτη ταινία και όχι το sac που βγήκε αργότερα.

#51 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 posts

Posted 04 May 2008 - 22:41

Καλα μην εμπιστευεσαι οτι διαβαζεις στο Wikipedia...
Εγω αυτα που ειπα τα εμαθα απο τους ιδιους Wachowski Brothers οταν ειχαν κανει Chat με οσους ειχαν αγορασει το 1ο DVD της ταινιας οταν βγηκε. ( Ηταν μερος των Special Features των πρωτων κομματιων το μερος και η ωρα του Chat...Βασικα ερωτησεις απαντησεις ηταν και οχι Chat αλλα οκ :) ).

Απλα δεν θυμαμαι να αναφερθηκε το Ghost In The Shell αυτο ειναι ολο.

#52 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 May 2008 - 01:24

χμμ εγω θυμαμαι οτι το ειδα στο special dvd του animatrix που λεγαν οι ιδιοι οτι ειχαν επηρεαστει και απο το GITS.

#53 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 posts

Posted 05 May 2008 - 01:40

Δεν ασχοληθηκα με τα Special του Animatrix οποτε δεν ξερω τι ελεγαν εκει.

#54 ambient

ambient

sSsSs

• Members
  • 131 posts

Posted 05 May 2008 - 03:04

Ότι και να λένε τo Matrix έχει πάρα πολλά στοιχεία από την πρώτη ταινία. Φυσικά δεν πρόκειται για σύμπτωση.
Έχουν αντιγράψει ακόμα και σκηνές. πχ:
Spoiler:

κτλ κτλ...

Από την άλλη υπάρχει μια σκηνή στο SAC 2gig (βγήκε μετά το Matrix) που
Spoiler:

#55 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 07 May 2008 - 21:05

οκ φτάνει με το matrix τώρα όμως, εν τέλη δεν έχει καμιά σημασία.

Έχει ακουστεί τίποτα για 3rd gig?

Επίσης είμαι ο μόνος που νιώθει ότι το SSS ήταν κάπως μέτριο μάλλον επειδή το σενάριο ήθελα περισσότερη ανάπτυξη? (μάλλον το crew δυσκολεύτηκε κάπως να κάνει κάτι movie-sized).

#56 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 08 May 2008 - 00:14

δεν εχω ακουσει κατι για 3rd season και ναι το SSS σε σχεση με τις 2 ταινιες ηταν αρκετα πιο μετριο.

#57 ambient

ambient

sSsSs

• Members
  • 131 posts

Posted 08 May 2008 - 01:01

Επίσης είμαι ο μόνος που νιώθει ότι το SSS ήταν κάπως μέτριο μάλλον επειδή το σενάριο ήθελα περισσότερη ανάπτυξη? (μάλλον το crew δυσκολεύτηκε κάπως να κάνει κάτι movie-sized).

Δεν είσαι ο μόνος, το SSS είναι πράγματι μέτριο. Όχι μόνο στο σενάριο αλλά και στο animation.
Κρίμα γιατί με αυτό σκοτώσανε την ευκαιρία για τρίτη σεζόν.

Loke καλό θα ήταν να συγκρίνουμε το SSS με τη σειρά, όχι με τις ταινίες.

#58 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 09 June 2008 - 20:38

Ghost in the Shell 2.0's Promo Video Streamed - Anime News Network

Remastered Ghost In The Shell? Tell me you're not kidding me! :OMG3::OMG3::OMG3::OMG3::OMG3:

Αν όντως γίνει αυτό, πραγματικά δε μου καίγεται καρφί τι θα κάνει ο Spielberg. Best anime news in a long time. :wooi2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#59 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 09 June 2008 - 20:52

Ghost in the Shell 2.0's Promo Video Streamed - Anime News Network

Remastered Ghost In The Shell? Tell me you're not kidding me! :OMG3::OMG3::OMG3::OMG3::OMG3:

Αν όντως γίνει αυτό, πραγματικά δε μου καίγεται καρφί τι θα κάνει ο Spielberg. Best anime news in a long time. :wooi2:

OMG!!!:oo::oo::oo:

12 Ιουλίου ε;

Can't wait ΑΠΛΑ!:congrats:
Πιο λεπτομερώς όσο αφορά την βελτίωση λέει :

" The new edition will include new computer graphics and digital effects for some scenes and a reunion of most of the cast members for a new 6.1 surround sound recording."
Δλδ αούυυυ εμετός!:kill4u: (με την καλή έννοια)

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#60 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 posts

Posted 09 June 2008 - 21:04

Καλο ακουγεται....