Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ghost In The Shell (Movies & Series)
Posted 30 April 2008 - 20:49
Posted 03 May 2008 - 14:29
Posted 03 May 2008 - 15:31
Εγω μόλις το τελείωσα.Είναι πάρα πολυ ωραίο , και να φανταστείς οτι οι δημιουργοί του Matrix και Animatrix επηρεάστηκαν απο αυτό το Anime .......
Να συγκρινεις πατατες οπως το Matrix με το GITS
ιεροσυλια
:df13952b:

Posted 03 May 2008 - 15:56
Βεβαια δεν μου κανει εντυπωση αν πηραν και κανα δυο πραγματα απο το Ghost In The Shell.
Posted 04 May 2008 - 21:40
The Wachowski brothers, makers of the Matrix trilogy, acknowledged the influence of Ghost in the Shell in an interview.[2] Producer Joel Silver also admitted in an interview on the Animatrix DVD that he was shown the Ghost in the Shell movie during a pitch from the Wachowski brothers to indicate the style and look of the film they wanted for The Matrix.
βέβαια μιλάνε για την πρώτη ταινία και όχι το sac που βγήκε αργότερα.
Posted 04 May 2008 - 22:41
Εγω αυτα που ειπα τα εμαθα απο τους ιδιους Wachowski Brothers οταν ειχαν κανει Chat με οσους ειχαν αγορασει το 1ο DVD της ταινιας οταν βγηκε. ( Ηταν μερος των Special Features των πρωτων κομματιων το μερος και η ωρα του Chat...Βασικα ερωτησεις απαντησεις ηταν και οχι Chat αλλα οκ

Απλα δεν θυμαμαι να αναφερθηκε το Ghost In The Shell αυτο ειναι ολο.
Posted 05 May 2008 - 01:24
Posted 05 May 2008 - 01:40
Posted 05 May 2008 - 03:04
Έχουν αντιγράψει ακόμα και σκηνές. πχ:
κτλ κτλ...
Από την άλλη υπάρχει μια σκηνή στο SAC 2gig (βγήκε μετά το Matrix) που
Posted 07 May 2008 - 21:05
Έχει ακουστεί τίποτα για 3rd gig?
Επίσης είμαι ο μόνος που νιώθει ότι το SSS ήταν κάπως μέτριο μάλλον επειδή το σενάριο ήθελα περισσότερη ανάπτυξη? (μάλλον το crew δυσκολεύτηκε κάπως να κάνει κάτι movie-sized).
Posted 08 May 2008 - 00:14
Posted 08 May 2008 - 01:01
Δεν είσαι ο μόνος, το SSS είναι πράγματι μέτριο. Όχι μόνο στο σενάριο αλλά και στο animation.Επίσης είμαι ο μόνος που νιώθει ότι το SSS ήταν κάπως μέτριο μάλλον επειδή το σενάριο ήθελα περισσότερη ανάπτυξη? (μάλλον το crew δυσκολεύτηκε κάπως να κάνει κάτι movie-sized).
Κρίμα γιατί με αυτό σκοτώσανε την ευκαιρία για τρίτη σεζόν.
Loke καλό θα ήταν να συγκρίνουμε το SSS με τη σειρά, όχι με τις ταινίες.
Posted 09 June 2008 - 20:38
Remastered Ghost In The Shell? Tell me you're not kidding me!

Αν όντως γίνει αυτό, πραγματικά δε μου καίγεται καρφί τι θα κάνει ο Spielberg. Best anime news in a long time.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 09 June 2008 - 20:52
Ghost in the Shell 2.0's Promo Video Streamed - Anime News Network
Remastered Ghost In The Shell? Tell me you're not kidding me!:OMG3:
:OMG3:
Αν όντως γίνει αυτό, πραγματικά δε μου καίγεται καρφί τι θα κάνει ο Spielberg. Best anime news in a long time.
OMG!!!

12 Ιουλίου ε;
Can't wait ΑΠΛΑ!

Πιο λεπτομερώς όσο αφορά την βελτίωση λέει :
" The new edition will include new computer graphics and digital effects for some scenes and a reunion of most of the cast members for a new 6.1 surround sound recording."
Δλδ αούυυυ εμετός!

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 09 June 2008 - 21:04