Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#1231 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 21 August 2010 - 18:00

Σχετικό είναι αυτό, Ανδρέα. Μπορεί η σχολή να σου αρέσει εξαρχής (όπως εγώ), αλλά οι μέθοδοι διδασκαλίας να είναι τόσο ΓΤΠ, που να σου αφαιρούν ακόμα και τη χαρά του γνωστικού αντικειμένου. Been there, and it fucking sucks.

Very true.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#1232 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 21 August 2010 - 18:35

To θεμα ειναι στην Java που κανατε τι καλυψατε σαν υλη?Serialisations,theads,sql connections,interfaces,inheritance,Swing api klp?

Όλα αυτά τα κάναμε στο 2ο εξάμηνο , εκεί μιλάμε για τεράστιες διαφορές και το μόνο που μετράει είναι το τι έχεις κρατήσει από τα εργαστήρια και τη θεωρία του 1ου εξαμήνου . Ωραία , το παραδέχομαι . Είναι ένα άχρηστο μάθημα που σε βοηθάει λίγο στο 1ο εξάμηνο , χαρούμενος ; :P :P
Posted Image

#1233 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 21 August 2010 - 22:31

Χμ...και μετά από όλα αυτά που διάβασα(σοζ βαριέμαι να quote πάλι__) είμαι πεπεισμένος πλέον πως η ΗΜΜΥ φτιάχτηκε για μένα(προγραμματισμό άκουσα,pc άκουσα,ζόρικη άκουσα,επική άκουσα και όλα τα σχετικά)

Μόνο τα post του Kenny με ξίνισαν λίγο...(ειδικά το τελευταίο με τους καθηγητές)αλλά κάτσε να περάσουμε πρώτα...
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#1234 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 21 August 2010 - 23:06

Όλα αυτά τα κάναμε στο 2ο εξάμηνο , εκεί μιλάμε για τεράστιες διαφορές και το μόνο που μετράει είναι το τι έχεις κρατήσει από τα εργαστήρια και τη θεωρία του 1ου εξαμήνου . Ωραία , το παραδέχομαι . Είναι ένα άχρηστο μάθημα που σε βοηθάει λίγο στο 1ο εξάμηνο , χαρούμενος ; :P :P

Ya χαρουμενος :P

@Sadman Listen to Kenny or you nay become a tru Sad Man

May the force be with you
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#1235 Sadman

Sadman

• Members
  • 531 posts

Posted 21 August 2010 - 23:45

Και μιας και αναφέρθηκαν καθηγητές....

Από καθηγητές στο ΑΠΘ στην ΗΜΜΥ τι παίζει?(1-2 παράξενοι παλεύονται...λογικά)

#1236 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 22 August 2010 - 01:29

Και μιας και αναφέρθηκαν καθηγητές....

Από καθηγητές στο ΑΠΘ στην ΗΜΜΥ τι παίζει?(1-2 παράξενοι παλεύονται...λογικά)

Χαχα, αστείος είσαι. Δεν ξέρω και πολλά, αλλά στο ΗΜΜΥ ΕΜΠ πρέπει να γίνεται καλύτερα η δουλειά.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#1237 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 23 August 2010 - 14:32

απο οτι φαινεται πιο νωρις βγαινουν τελικα οι βασεις 2010

Posted Image

#1238 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 23 August 2010 - 17:02

Χμ...και μετά από όλα αυτά που διάβασα(σοζ βαριέμαι να quote πάλι__) είμαι πεπεισμένος πλέον πως η ΗΜΜΥ φτιάχτηκε για μένα(προγραμματισμό άκουσα,pc άκουσα,ζόρικη άκουσα,επική άκουσα και όλα τα σχετικά)

Τι μπορει να εχεις κανει ως τα 18 σου για να αξιζεις τετοια τιμωρια? :blingeye2:

Posted Image

#1239 Sadman

Sadman

• Members
  • 531 posts

Posted 23 August 2010 - 18:32

Χμ....τιμωρία γιατί?(btw γιατί κάτι μου λέει ότι οι ημμυ δεν αρέσει σε κανέναν...και με φοβίζει αυτό:smokingg:)

ΥΓ.Το χειρότερο που θυμάμαι είναι σεξουαλική παρενόχληση σε μια συμμαθήτρια μου στο δημοτικό(ή έτσι το κατάλαβε ο πατέρας της...),αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο κακό :)

#1240 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 23 August 2010 - 18:48

Ρε Sadman. Πόσων χρονών είσαι και τι φύλου;

Posted Image

#1241 Sadman

Sadman

• Members
  • 531 posts

Posted 23 August 2010 - 19:08

Eh....το γράφει όλα το profile νομίζω(ετών 17 Γ λυκείου,και το φύλο κάνει μπαμ από το ναμε(man))

/off topic ftw xD

#1242 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 23 August 2010 - 20:30

Από τα «προγραμματισμός», «pc», «ζόρικη», «επική» έβγαλες συμπέρασμα για τη σχολή.
Για τους καλούς, δεν είναι ζόρικο να καταλάβεις τα μαθήματα (άλλο το να περάσεις στις εξετάσεις). Βέβαια, από πότε το «ζόρικη» είναι πλεονέκτημα; :confused:
Για αυτούς που τους αρέσουν οι Η/Υ ( αν και τι πραγματικά σημαίνει αυτή η έκφραση; ) και ο προγραμματισμός, δεν είναι απαραίτητα επική.

Θα ασχοληθείς αρκετά με φυσική και μαθηματικά. Βασικά, χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος, νομίζω ότι δεν πρέπει να σκεφτείς καθόλου το «pc» και τον «προγραμματισμό» για να διαλέξεις αυτή τη σχολή. Διότι άλλωστε αυτά για να τα κατέχεις πραγματικά, πρέπει να ασχοληθείς μόνος σου.

Και δεν κατάλαβα, όλοι εσείς που παθαίνετε οργασμό με τον προγραμματισμό γιατί δεν πάτε πληροφορική; Πείτε το. Δεν πάω γιατί μάλλον δε θα βρω δουλειά και εξ άλλου είναι πολύ πιο ποζέρικο να λέω «είμαι πολυτεχνείο». Προσέξτε γιατί αν θεωρείτε ότι δε θα βρείτε δουλειά βγάζοντας την Πληροφορική, τότε γιατί να βρείτε δουλειά (σχετική με υπολογιστές) βγαίνοντας από ΗΜΜΥ; Θα βρείτε φυσικά, αλλά δε θα 'χει σχέση με υπολογιστές, και υποτίθεται αυτό δεν το θέλετε, am I right?

Όλα αυτά με διάθεση αποθάρρυνσης κάποιων από το να διαλέξουν ΗΜΜΥ χωρίς να το ψάξουν λίγο καλύτερα. Δε λέω ότι δεν είναι καλή σχολή. Απλώς προσέξτε τους εποχιακούς έρωτες με το μηχάνημα που λέγεται Personal Computer μη σας παρασύρουν σε σχολές που απλώς νομίζετε ότι σας αρέσουν.

Εδώ είναι το πρόγραμμα σπουδών του ΑΠΘ και εδώ του ΕΜΠ.

Posted Image

#1243 Sadman

Sadman

• Members
  • 531 posts

Posted 24 August 2010 - 05:15

Από τα «προγραμματισμός», «pc», «ζόρικη», «επική» έβγαλες συμπέρασμα για τη σχολή.
Για τους καλούς, δεν είναι ζόρικο να καταλάβεις τα μαθήματα (άλλο το να περάσεις στις εξετάσεις). Βέβαια, από πότε το «ζόρικη» είναι πλεονέκτημα; :confused:
Για αυτούς που τους αρέσουν οι Η/Υ ( αν και τι πραγματικά σημαίνει αυτή η έκφραση; ) και ο προγραμματισμός, δεν είναι απαραίτητα επική.

Θα ασχοληθείς αρκετά με φυσική και μαθηματικά. Βασικά, χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος, νομίζω ότι δεν πρέπει να σκεφτείς καθόλου το «pc» και τον «προγραμματισμό» για να διαλέξεις αυτή τη σχολή. Διότι άλλωστε αυτά για να τα κατέχεις πραγματικά, πρέπει να ασχοληθείς μόνος σου.

Και δεν κατάλαβα, όλοι εσείς που παθαίνετε οργασμό με τον προγραμματισμό γιατί δεν πάτε πληροφορική; Πείτε το. Δεν πάω γιατί μάλλον δε θα βρω δουλειά και εξ άλλου είναι πολύ πιο ποζέρικο να λέω «είμαι πολυτεχνείο». Προσέξτε γιατί αν θεωρείτε ότι δε θα βρείτε δουλειά βγάζοντας την Πληροφορική, τότε γιατί να βρείτε δουλειά (σχετική με υπολογιστές) βγαίνοντας από ΗΜΜΥ; Θα βρείτε φυσικά, αλλά δε θα 'χει σχέση με υπολογιστές, και υποτίθεται αυτό δεν το θέλετε, am I right?

Όλα αυτά με διάθεση αποθάρρυνσης κάποιων από το να διαλέξουν ΗΜΜΥ χωρίς να το ψάξουν λίγο καλύτερα. Δε λέω ότι δεν είναι καλή σχολή. Απλώς προσέξτε τους εποχιακούς έρωτες με το μηχάνημα που λέγεται Personal Computer μη σας παρασύρουν σε σχολές που απλώς νομίζετε ότι σας αρέσουν.

Εδώ είναι το πρόγραμμα σπουδών του ΑΠΘ και εδώ του ΕΜΠ.

Έχω δει τα προγράμματα σπουδών και των 2(και το έχω ψάξει και λίγο το θέμα...δεν είδα "φως" και είπα να μπω)
Ζορική=πρόκληση..(ε για να περάσει κάποιος θα πρέπει να είναι σε επίπεδο που να μπορεί να καταλάβει τα μαθήματα)
Προσωπικά δεν μου αρέσουν μόνο οι Η/Υ αλλα γενικά κυκλώματα,μετατροπείς,αντιστάσεις κλπ κλπ κλπ(κυρίως το hardware[και hardware όχι μόνο ότι έχει να κάνει με pc] τεσπα).Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μου αρέσει και το software κομμάτι.
Μαθηματικά μου αρέσουν(και πιστεύω ότι το κατέχω το θέμα...).Από την φυσική μου αρέσουν κάποια πράγματα(κυρίως ηλεκτρολογία και οι ταλαντώσεις που ξεκινήσαμε μου αρέσουν)
Φυσικά και δεν πρόκειται να πάω και να περιμένω να μάθω σχετικά με pc από την σχολή(ας το πούμε εμπλούτισμα γνώσεων).

Προσωπικά σκέτος ο προγραμματισμός δεν μου αρέσει...(δλδ να πάω σε μια σχολή και να μάθω ΜΟΝΟ προγραμματισμό)[ε και όπως και να το κάνουμε,όντως είναι άλλο να λες είμαι πολυτεχνείο όπως είπες].Και προσωπικά δεν με πειράζει αν βγω από την σχολή και δεν ασχοληθώ με pc,και ενέργειας να βγω δεν με χαλάει(άσε τώρα είναι και στην μόδα οι εναλλακτικές...)

ΥΓ. Ξαναβλέπωντας λίγο αναλυτικά τα πρόγραματα και οι 2 αρχίζουν να φαίνονται ενδιαφέρον από το 2ο εξάμηνο...(με το πρώτο να φαίνεται κάπως εισαγωγικό να το πω?)

#1244 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 24 August 2010 - 11:25

έβλεπα ειδήσεις νετ και έλεγε ότι οι βάσεις θα βγουν μεχρι και την πεμπτη! τρέλλα πουλάνε? πότε θα βγουν τελικά, να ξέρουμε!

#1245 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 24 August 2010 - 13:57

Ζορική=πρόκληση..(ε για να περάσει κάποιος θα πρέπει να είναι σε επίπεδο που να μπορεί να καταλάβει τα μαθήματα)

Είναι αισιόδοξο το να το βλέπεις έτσι αλλά όταν αρχίζεις να φτύνεις αίμα για να πάρεις καλούς βαθμούς ή επειδή ήθελες να είσαι χαλαρός κάποιο καιρό και τώρα τρέχεις και δεν προφτάνεις (μην το καταδικάζεις το χαλάρωμα , ειδικά στο 1ο έτος σου προσφέρει πολλά πιο πολλά απ ότι νομίζεις όταν βλέπεις σαν τα πρόβατα στις καφετέριες τους φοιτητές ) θα αναθεωρήσεις κάπως . Δεν πρέπει αυτό καθ αυτό να σε εμποδίσει να πας σε μια σχολή που θες γιατί αυτό είναι δειλία , αλλά δεν πρέπει να το βλέπει και ως κάτι το επιθυμητό .

ΥΓ. Ξαναβλέπωντας λίγο αναλυτικά τα πρόγραματα και οι 2 αρχίζουν να φαίνονται ενδιαφέρον από το 2ο εξάμηνο...(με το πρώτο να φαίνεται κάπως εισαγωγικό να το πω?)

Ολόκληρο το 1ο έτος είναι παρόμοιο στις πιο πολλές σχολές του πολυτεχνείου
Posted Image