Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#1786 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 11 March 2011 - 00:46

Biology test tomorrow :/ Ακόμα παιδεύομαι στο κομμάτι της Βιοχημείας... :Crying2:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#1787 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 11 March 2011 - 01:03

Αναρωτιέμαι όμως γιατί μας βάλανε να γράψουμε την συγκεκριμένη έκθεση. Τι; Θέλουν να διορθωθούν; Θέλουν να δουν αν μπορούμε να διατυπώσουμε γνώμη; Θέλουν να μάθουν την γνώμη μας; Τι να πω. Ή το κάνανε μόνο και μόνο για να δείξουν ότι ενδιαφέρονται να μάθουν;
Εκεί που έσκασα στα γέλια είναι στο "...να προτείνετε λύσεις για την βελτίωση του κοινοβουλίου, αν το κρίνετε αναγκαίο."
Τέλος πάντων.

Ψαχνουν τους αυριανους βουλευτές :hahaha::hahaha:

stasou%2520mygdala.jpg

#1788 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 posts

Posted 16 March 2011 - 13:24

θανατος στο ΑΟΔΕ!!!!

ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΟ Γ*Μ*ΜΕΝΟ! :golgo: :slash: :madtodeath: :mador2: :zombie:

προτιμω να με καρφώνουν με μαχαιρι παρα να διαβαζω ΑΟΔΕ

#1789 Sonick

Sonick

Boiled Frogs

• Members
  • 17 posts

Posted 16 March 2011 - 14:43

Μα γιατί τέτοια αποστροφή προς το ΑΟΔΕ ρε παιδιά.
Φαντάζομαι θα έχει αλλάξει πάρα πολύ από τότε που πήγαινα εγώ σχολείο,δεν εξηγείτε αλλιώς.
Το θεωρούσα τόσο εύκολο που κ το
Spoiler:
που έχασα από το 20 ,με είχε πειράξει...:madtodeath:
anger is a gift...

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1790 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 16 March 2011 - 16:05

Eεε...
Βασικα, τι ειναι το ΑΟΔΕ?

Ασχετο:Σημερα γραψαμε τεστ στην ιστορια.
Η πλακα μ' αυτο το μαθημα ειναι οτι ενω νιωθω τοσο σιγουρος πως ξερω τα παντα, με το που μπαινει το τεστ καταλαβαινω πως δεν μπορω να απαντησω σε καμια ερωτηση ευθαιως.
Να κατσω να διαβαζω δεν το σκεφτομαι καν γιατι το βιβλιο της πρωτης ειναι απαραδεκτο.
Η αρχαια ιστορια γενικα δε μ' αρεσει.
Ενω κανουμε τα ιδια και τα ιδια εδω και τοσα χρονια, τα κανουν καθε φορα ολο και πιο πολυπλοκα βαζοντας μας να τα διαβαζουμε ξανα και ξανα χωρις νοημα...
Μακαρι να καναμε ερισσοτερη παγκοσμια και μεσαιωνικη...:if:

O6rrvsU.jpg

#1791 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 16 March 2011 - 16:38

Έχω για αύριο έκθεση αγγλικών πάνω στο "Streetcar named Desire" of Tennessee Williams. (900 words)
Θέμα έκθεσης: How far Stanley's rape of Blanche is a premeditated attack and how far was it precipitated by Blanche's own behavior.

-.- What the hell am I supposed to wright???? o.o

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#1792 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 16 March 2011 - 17:16

Εμας η κωλοφιλολογος μας εβαλε να μαθουμε απ'εξω τον ορισμο της τραγωδιας ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ και να ξερουμε να την αναλυσουμε και ολα αυτα σε τεστ!!:sadist:

sc5bab.jpg

#1793 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 16 March 2011 - 17:24

παιδιά...την παλεύουν η καθηγητές σας ή μπα???????

#1794 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 16 March 2011 - 17:35

Μα γιατί τέτοια αποστροφή προς το ΑΟΔΕ ρε παιδιά.
Φαντάζομαι θα έχει αλλάξει πάρα πολύ από τότε που πήγαινα εγώ σχολείο,δεν εξηγείτε αλλιώς.
Το θεωρούσα τόσο εύκολο που κ το

Spoiler:
που έχασα από το 20 ,με είχε πειράξει...:madtodeath:

ειναι ειρωνια και δεν το καταλαβαινω μαλον το ποστ σου :hihi2: φυσικα και ΔΕΝ εχει αλλαξει, εκτος και αν θεωρουνται αλλαγες το σβησιμο καποιων προτασεων που υπηρχαν 2 φορες
και ναι ολοι περιμενουμε καλο βαθμο (τουλαχιστον οσοι διαβαζουμε) αυτο δεν αναιρει το μισος μας γι αυτο :madtodeath:

Eεε...
Βασικα, τι ειναι το ΑΟΔΕ?

Μακαρι να καναμε ερισσοτερη παγκοσμια και μεσαιωνικη...:if:

+231897 (μεσαιωνικη γιατι? μονο τα παραμυθια αξιζουν, τα χειροτερα χρονια ηταν ο μεσαιωνας)
ΑΟΔΕ(υ) = αρχες οργανωσης διοικησης επιχειρησεων και υπηρεσιων, με 2 λογια μια @@ρια με 60-70 σελιδες καθαρη παπαγαλια (κυριολεκτικοτατα) που δινουν τα παιδια της τεχνολογικης, στις πανελληνιες παρακαλω
και η αρχαια ιστορια μπροστα στη "βυζαντινη" ειναι πανεμορφη (φαντασου ποσο χαλι ειναι η βυζαντινη :hihi2:)

#1795 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 16 March 2011 - 17:42

Εμάς ο καθηγητής των γερμανικών μας έβαλε να μεταφράσουμε δυο παραγράφους από τα γερμανικά στα αρχαία ελληνικά και να συγκρίνουμε την δομή των δύο γλωσσών. Ungelogen!

#1796 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 16 March 2011 - 17:56

+231897 (μεσαιωνικη γιατι? μονο τα παραμυθια αξιζουν, τα χειροτερα χρονια ηταν ο μεσαιωνας)
ΑΟΔΕ(υ) = αρχες οργανωσης διοικησης επιχειρησεων και υπηρεσιων, με 2 λογια μια @@ρια με 60-70 σελιδες καθαρη παπαγαλια (κυριολεκτικοτατα) που δινουν τα παιδια της τεχνολογικης, στις πανελληνιες παρακαλω
και η αρχαια ιστορια μπροστα στη "βυζαντινη" ειναι πανεμορφη (φαντασου ποσο χαλι ειναι η βυζαντινη :hihi2:)

Ακουγεται τραυματικο το ΑΟΔΕ, και χαιρομαι που δεν θα εχω ποτε την τιμη ατιμωση να το δοσω για πανελληνιες.

Εμενα μ' αρεσει η Μεσαιωνικη ιστορια επειδη απλα εχει ενδιαφερον λογω των πολλων γεγονοτων που συνεβεναν τοτε στην ευρωπη.
Τη Βυζαντινη δεν την ανεφερα καν, και μου τη σπαει που το ελληνικο υπουργειο παιδειας θεωρει αυτη ως μεσαιωνικη.
Οτιδηποτε με ενδιαφερε ποτε στο σχολειο παντα δεν ειχε να κανει με την Ελλαδα.
Παντα παρακαλαω να προλαβαινουμε να κανουμε ξενη ιστορια και λογοτεχνια, και εχω βαρεθει να μαθαινω τα ιδια και τα ιδια.
Τα παιδια δεν εχουν καθολου global σκεψη, και τους κανουν πλυση εγκεφαλου προσπαθωντας να τους πεισουν πως ο κοσμος γυριζει γυρο απο την Ελλαδα, και οτι ειναι το μονο κεντρο του πολιτισμου.

Δεν υπηρχε αλλος ισαξιος αρχαιος πολιτισμος?
Ας πανε να διαβασουν λιγη Κινεζικη ιστορια!:bike:

O6rrvsU.jpg

#1797 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 16 March 2011 - 19:43

Εμας η κωλοφιλολογος μας εβαλε να μαθουμε απ'εξω τον ορισμο της τραγωδιας ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ και να ξερουμε να την αναλυσουμε και ολα αυτα σε τεστ!!:sadist:

κι εμάς μας το έκανε αυτό...στην Β' Λυκείου όμως.
παρόλα αυτά,την φιλόλογο αυτήν την συμπαθώ..το είχα ρίξει δύο αναγνώσεις,είχα ακούσει και την ανάλυση μέσα στην τάξη και ήμουν ΟΚ

τώρα βέβαια δεν θυμάμαι ούτε πως ξεκινάει(με το τραγωδία έστι κάτι?)

Posted Image

#1798 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 16 March 2011 - 19:52

Παιδία η αρχαία ιστορία είναι εξαιρετική μην την παίρνετε με κακό μάτι. Θα συμφωνήσω μαζί σας πως η Βυζαντινή είναι η χειρότερη όλων. Και για του λόγου το αληθές, μεσαιωνική ιστορία είναι αυτή που αφορά τον Δυτικό πολιτισμό και την Ευρώπη. Τη συγκεκριμένη ιστορία τη λατρεύω.

Καλά η αρχαία Κινεζική είνια τόσο τέλεια... :lovulovu:
"Έστιν ουν τραγωδία μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας,..."

Το λατρεύω αυτό το μάθημα, απλά :)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1799 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 16 March 2011 - 19:59

Καλά εμάς μας λέει η φιλόλογος, ποιος θα πει μετάφραση; και σηκώνουμε τα χέρια έγω και άλλοι δύο φίλοι μου και μας λέει, ωω αυτή είναι ιστόρικη στιγμή, μισό λεπτό να το σημειώσω. :hahaha:
Από τότε αποφασίσαμε να καθόμαστε την προηγούμενη ώρα να την μαθαίνουμε. Άντε 10 λεπτά να πάιρνει.

Edited by Jorg, 16 March 2011 - 21:02.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1800 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 16 March 2011 - 20:15

εγώ έχω το πρόβλημα πως στα πραγματολογικά είμαι καλός(διαβάζω μέσα στο μάθημα τα παρακάτω και τα πετάω για να χαίρεται) όμως όταν φτάσουν οι εξετάσεις θα τα σκατώσω σε συντακτικό/γραμματική

Posted Image