Βέβαια σε αυτή τη φάση είναι αρκετά άκυρο αλλά τέλος πάντων
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2010 - 23:55
Βέβαια σε αυτή τη φάση είναι αρκετά άκυρο αλλά τέλος πάντων
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 00:14

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2010 - 08:59
Μην απαντήσει κανείς άλλος σε αυτή την άκυρη πρόκληση, η οποία θέλησε να μιμηθεί το post του Glaurung 2 σελίδες πριν, γιατί θα βγάλω το τσεκούρι του πολέμου!
Και ;
Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2010 - 00:03
lookΈγραψα 36/40 στο Άγνωστο
.
Spoiler:
And don't "and" me you filthy spammers
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 02:12
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 22:16
τα βασανα μου ε; χμμμ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ;
Kαλα που δεν πηγα σχολειο μαζι σου γιατι θα ειχα τρελαθει.
Αυτα ειναι βασανα.Οχι τα διαγωνισματα και οι εξαιτασεις
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 22:25
Κυριλε.Εμεις ειχαμε και δικο μας καπνηστηριο.Αλλα το καλυτερο ειναι να αραζεις αμφιθεατρο με μια μπυρα στο χερι και να κανεις προγραμματισμο.
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 23:00
Τι πραμα ? Ποιος καπνιζει ?
Η ιδεα με το αμφιθεατρο και τις μπυρες και το προγραμματισμο μου αρεσε πολυ. Συγχαρητηρια στον....( σκεφτη ?

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 23:36
Το κανονουμε αλλα σε γενικες γραμμες δεν το συνιθιζουμε.Ειναι αγενεια στον διδασκοντα.Αλλα στα "διαληματα" βλεπεις ενα συνεφο καπου πανω απο το αμφιθεατρο σε χρονο ΔτΤι πραμα ? Ποιος καπνιζει ?
Η ιδεα με το αμφιθεατρο και τις μπυρες και το προγραμματισμο μου αρεσε πολυ. Συγχαρητηρια στον....( σκεφτη ?:kakaka:
) αυτον που τη σκεφτηκε τελος παντων!
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2010 - 01:04
δυστυχώς όμως θα γνωρίσω και τα βάσανα του καθηγητή.
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 00:20
Έγραψα 36/40 στο Άγνωστο
.
Spoiler:
And don't "and" me you filthy spammers
Σωστος.Καλα κανεις.Τελευταια μεχρι και στην α λυκειου,σχεδον ολα τα παιδια πανε φροντιστηριο καθε μερα.Η ζωη τους γινεται μια κουραστικη ρουτινα και αναγκαζονται να ακυρωνουν τα ενδιαφεροντα τους λογω ελλειψης χρονου.Κατα τη γνωμη μου,ποτε δεν πρεπει να αφηνουμε τα ονειρα και τα ενδιαφεροντα μας μονο και μονο για να περασουμε μετα βιας σε μια σχολη,αναζητωντας ενα "σιγουρο μελλον".(τιποτα δεν ειναι σιγουρο στην εποχη μας).
Μπορει να μην ειμαι ο αριστος μαθητης,αλλα ξερω πως να συνδιαζω τη χαλαρωση, την ουσιαστικη ζωη και τα ενδιαφεροντα μου ενω κρατωντας το σχολειο σε ενα καλο επιπεδο.
Και στο κατω κατω,δεν ειναι και τοσο δυσκολα οσο φαινονται και ακουγονται.
(στην πρωτη,γιατι μετα και εγω δεν με βλεπω να γλιτωνω),αλλα και παλι σιγα μη σκασω...
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 00:28
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 00:37
εγώ άκουσα πως υπάρχουν δάσκαλοι που κάνουν ιδιαίτερα για παιδιά δημοτικού και απλά τα διαβάζουν και παίρνουν γύρω στα 30 ευρώ
Βλεπεις που εχουμε καταντησει?Τοτε πως ενα παιδι θα αποκτησει κρητικη σκεψη και θα καταφερει να κανει εστω και ενα πραγμα μονο του?
Ολοι πιστευουν πως τα λεφτα μπορουν να αντικαταστησουν την εξυπναδα,αλλα ετσι δεν παμε ΠΟΥΘΕΝΑ.Επισης,ολοι απαιτουν απο το κρατος(που δεν εχει μια)καλυτερη παιδεια,χωρις να καταλαβαινουν οτι τα περισσοτερα πρεπει να τα κανουν μονοι τους
Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 00:42