Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#1216 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2010 - 14:04

Δεν ξέρω με σιγουριά αλλά μήπως γιατί έτσι μαθαίνεις την λογική κυρίως και όχι τόσο τον συντακτικό ; Γιατί μετά τα γενικότερα πλαίσια της λογικής δεν αλλάζουν , ενώ μπορεί να μην κάνεις την συγκεκριμένη γλώσσα μετά ( εγώ κάνω java ) . Και η γραμμική που μαθαίνεις την κάνεις από την αρχή και μπορείς να παρακολουθήσεις , αν και συμφωνώ πως είναι παράλογο να είναι εκτός μιας και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα κάνεις στις σπουδές .

Το θέμα της δυσκολίας ισχύει σε αρκετές σχολές της κατηγορίας . Οπότε ναι , να το έχετε στο μυαλό σας αλλά μην τρελαίνεστε . :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1217 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2010 - 14:59

Δεν ξέρω με σιγουριά αλλά μήπως γιατί έτσι μαθαίνεις την λογική κυρίως και όχι τόσο τον συντακτικό ; Γιατί μετά τα γενικότερα πλαίσια της λογικής δεν αλλάζουν , ενώ μπορεί να μην κάνεις την συγκεκριμένη γλώσσα μετά ( εγώ κάνω java ) . Και η γραμμική που μαθαίνεις την κάνεις από την αρχή και μπορείς να παρακολουθήσεις , αν και συμφωνώ πως είναι παράλογο να είναι εκτός μιας και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα κάνεις στις σπουδές .

Το θέμα της δυσκολίας ισχύει σε αρκετές σχολές της κατηγορίας . Οπότε ναι , να το έχετε στο μυαλό σας αλλά μην τρελαίνεστε . :)

Δεν λεεται γραμμικη λεγεται Δομημενος ή Σειριακος Προγραμματισμος.
Οσο αφορα το ΑΕΠΠ καλιστα θα μπορουσαν να σου κανουν C που ειναι πολυ πιο χρησιμη απο την ελληνοποιημενη Pascal οπως πολυ σωστα ανεφερε ο Κεννυ(btw δεν ηξερα οτι εισαι δικος μας) ,η οποια Pascal ειναι νεκρη γλωσσα μαζι με την Basic την Cobol την Fortran(την οποια εχω φιλο στο μαθηματικο Αθηνας και μου λεει οτι την διδισκουν ακομη αντι για matlab πχ).

Οσο για την Java αν δεν εχεις κανει μια C based γλωσσα (C,C++,C# κλπ) δεν κερδιζει τπτ απο το σημερινο ΑΕΠΠ.Αμα εκανες C θα ηξερες απλα την συνταξη της γλωσσας με τις ιδιομορφιες που εχει πχ αγκυλες και ερωτιματικα .Οσο για την λογικη ειναι τελειως αλλου διοτι η Java ,η C++ και η C# ειναι OOP(Object orient proggraming) αρα η σειριακη λογικη ειναι αχρηστη σαυτες τις γλωσσες.

Οπως επεισης στην F# ή στην Erlang η γνωση OOP ειναι αχρηστη διοτι ειναι funtinal programming.

Καταληγοντας το ΑΕΠΠ μπορει να σου βαλει μερικες βασεις αλλα δεν ειναι τπτ .Ειναι λιθαρακια στα θεμελια του ουρανοξυστη που λεγεται Προγγραματισμος.

Α και κατι τελευταιο σε οποια σχολη να πας καμια δεν θα σου μαθει Προγραμματισμο.Μονος μαθενεις διαβαζοντας αντιστοιχα βιβλια και μελετοντας κωδικα αλλων προγραμματιστων.Και για του λογου το αληθες οτι η σχολη δεν κανει τον προγραμματιστη θα σας πω μια προσοπικη εμπειρια

Εγω ειμαι C# developer και τωρα μπαινω στο 3ο ετος στο ΤΕΙ Πειραια και συμμετιχα σε εναν
διαγωνισμο της MS για προγραμματισμο.Στην ομαδα μου ηταν μια κοπελα που ηταν 5ο ετος Πληροφορικης και Μηχανικων Η/Υ Πατρας(Ελπιζω να μην κανω λαθος στο ονομα της σχολης) στο 5ο ετος με βαθμους του 8 και 9 στα περισσοτερα μαθηματα.η τυπισσα ομως ηταν τουβλο στον εγκεφαλο.Δεν ηξερε που παν τα 4α και υποτιθεται οτι ειναι σε καθαρα developer σχολη εν αντιθεση με μενα που ειμαστε devs/hardware contruction/αυτοματιστες/ρομποτιλοι/δυκτιαδες.Γιαυτο αμα ασχολειθειτε σοβαρα οπου και να περασετε δεν κανει διαφορα.

ΥΓ Μιας και ανεφερα Java ενα γαματο βιντεακι για την Java (αν και .net dev μαρεσε το βιντεο)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yl1f1-Da0OI[/youtube]

Σορρυ για το μεγαλο ποστ :sigh2: αλλα ελπιζω να σας χρησιμευσει
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#1218 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2010 - 15:10

Java, .net, RoR. Επιτέλους θέλουμε ένα web που να είναι language agnostic στα apps του.

http://mongrel2.org/home

O δογματισμός δεν οδήγησε πουθενά. ;)

Εdit: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FRAMEWORK πριν πεταχτεί κάποιος και το πει.

#1219 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2010 - 15:12

ΥΓ Μιας και ανεφερα Java ενα γαματο βιντεακι για την Java (αν και .net dev μαρεσε το βιντεο)

Youtube Video

lol το χαμε δει με τον πατερα μου τυχαια και ειχαμε πεθανει στα γελια (και δεν ηξερε και αγγλικα!)

on topic:

και γω ξεκινησα φροντηστιρια απο την τριτη:wth2: και αυτη η κολοζεστη δεν βοηθαει καθολου:sadist:
αλλαξα κατευθυνση σε τεχνολογικη καθως δεν την παλευω τη χημεια και δεν με ενδιαφερει το 3ο πεδιο.. οσο για σχολη δεν εχω ιδεα, για την ωρα στοχευω πολυτεχνιο, καποια στιγμη θα κατω και θα τις ψαξω ολες//

#1220 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2010 - 15:17

Java, .net, RoR. Επιτέλους θέλουμε ένα web που να είναι language agnostic στα apps του.

http://mongrel2.org/home

O δογματισμός δεν οδήγησε πουθενά. ;)

Εdit: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FRAMEWORK πριν πεταχτεί κάποιος και το πει.

Αν και ειμαστυε οφφ μιας και δεν ειναι θεμα μαθητικο αλλα development

οχι agnostic web αλλα να εχουμε server οι οποιοι να εχουν μια σελιδα σε php να εχει περιεχομενο asp.net και να κανει host Java,flash και silverlight apps @ the same time
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1221 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2010 - 15:25

Όπα , εκεί που λέω γραμμική αναφέρομαι στη γραμμική άλγεβρα και γεωμετρία . :P

Δεν λέω πως είναι τα ίδια αλλά κάποια πράγματα είναι κοινά . Η λογική στην προσπέλαση διανυσμάτων , οι σειρές (που είναι γνωστές LIFO και FIFO ) , οι βρόγχοι , οι δομές επανάληψης , το πώς σε γενικές γραμμές δομείς το πρόγραμμα με το να διαιρέσεις το πρόβλημα σε απλούστερα υπο-προβλήματα , μερικές μεθόδους ταξινόμησης κα. , αυτά είναι κάποια που σε βοηθάνε . Όταν κάναμε τα πρώτα μαθήματα στη για πολλούς από εμάς όλα αυτά ήταν δεδομένα και είχαν αφομοιωθεί , σε κάποιους άλλους ήταν πρωτόγνωρα . Δεν είναι κάτι το τραγικό και ανεπανόρθωτο , απλώς το επισημάνω .Μπορεί να είναι OOP αλλά αυτά είναι κοινά .

Αυτό που σκεφτόμουν είναι μήπως το ΑΕΠΠ έτσι όπως είναι αποσκοπεί εκεί ακριβώς , να έχει μια πολύ βασική και , πράγματι , νεκρή γλώσσα που πάνω σε αυτή να σου μαθαίνει αυτά τα βασικά , έτσι ώστε με μηδαμινή σχεδόν δυσκολία να τα προσαρμόσεις στην κάθε γλώσσα που θα κάνεις μετά . Γιατί να το κάνει τώρα αυτό με ελληνοποιημενη Pascal μία και όχι με την C , αυτό δεν ξέρω άμα έχει κάποια λογική
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1222 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2010 - 20:46

Θα σου φανεί αρκετά χρήσιμος ο προγραμματισμός που κάνεις στην 3η λυκείου . Δεν είναι κάτι που δεν αναπληρώνεται με διάβασμα , αλλά εκεί που οι υπόλοιποι θα έχουν μια αρκετά μεγάλη εξοικείωση με την γενικότερη λογική που υπάρχει στις γλώσσες προγραμματισμού , εσύ θα τα βλέπεις για πρώτη φορά . Μπορείς να φανταστείς και ο ίδιος τι κάποιες δυσκολίες που θα συναντήσεις . Για την καταραμένη ΑΟΔΕ που έχει αυτή η ρημαδο-κατεύθυνση τα λόγια είναι περιττά . Είναι μια βλακεία και μισή το πώς εξετάζεται με την πλήρη αποστήθιση (δεν μου επιτρέπεται να μην εκφραστώ κόσμια ) , μπορείς όμως να γράψεις ένα 17 σχεδόν μόνο με την κατανόηση των εννοιών που περιέχει . Επειδή όμως αυτός ο βαθμός δεν θα σου φτάσει , πρέπει να συγκρίνεις την ύλη , την δυσκολία και το ενδιαφέρον ανάμεσα σε αυτήν και την Βιολογία .

Άμα θες κάποια βοήθεια στείλε μου VM :)

Ε γιαυτό είμαι σε δίλημμα...αλλα μάλλον θα κάτσω τεχνολογική λόγο προγραμματισμού(ευτυχώς ασχολούμαι με pc αρκετά και έχω και κάοιες ελάχιστες γνώσεις πάνω σε C)
Βιολογία αν και με ενδιαφέρει,ώρες-ώρες μου φαίνεται κινέζικια...(και είμαι και από αυτούς που έχουν ψίλο-πρόβλημα με την παπαγαλία)

Εγώ θα έλεγα πρώτα να βεβαιωθείς οτι θέλεις ΗΜΜΥ..

Λες έχεις κλιση στην χημεία.Εχείς ψάξει καθόλου τα μαθήματα των ηλεκτρολόγων;Εχεις καποια ιδέα γύρω από τον προγραμματισμό;Εισαι πρόθυμος να κάνεις 24231874 διαφορετικά μαθήματα που κάνουν οι ΗΜΜΥ κυρίως στα πρώτα έτη;

Aν όχι στρέψου σε κάποιο χημικό,από Θετικά πάντα εννοείται.

Τα έχω ψάξει,και τυχαίνει να μου αρέσει ότι έχει σχέσει με ρεύμα(ειδικά κυκλώματα και ότι σχετικό με pc hardware).Όπως είπα και πάνω έχω κάποιες πολύ ελάχιστες αλλά βασικές γνώσεις σε C.Με τα μαθήματα δεν έχω τόσο πρόβλημα(δεν έχω σκοπό να πάω για να είμαι όλη μέρα βόλτες και καφέ σε κάποια σχολή).Ίσως με την φυσική να είμαι λίγο μαλωμένος,αλλά αυτό είναι μάλλον γιατί 1η και 2α λυκείου δεν πολύ έδινα σημασία(τώρα που προσέχω τι μας λέει ο καθηγητής στο φροντ. βλέπω ότι τα πιάνω)

Anyway, όσοι πάτε ΗΜΜΥ, να περιμένετε 5+ν χρόνια μαρτυρίου χειρότερου κι απ' αυτού της Ιατρικής. Ενδείκνυται μόνο για τους τρομερά πεισματάρηδες, και τις διάνοιες. Ο Whitelighter κι εγώ προειδοποιήσαμε.

Δεν πιστεύω να έχει μαθήματα που θέλει να μάθεις από έξω ολόκληρους τόμους σχετικά με το κάθε κομμάτι του σώματος...
Αλλά σίγουρα πεισματάρη με λες...το διάνοια παίζεται...(ε δεν έχω και iq ραδικιού...)

Αρά μένω τεχνολογική λόγο ότι ο προγραμματισμός θα χρειαστεί...ε το ΑΟΔΕ θα το παλέψω....

Και μια ερώτηση λίγο άσχετη...η ΗΜΜΥ έχουν καμιά σχέση με τους μηχανολόγους μηχανικούς?(αν όχι οι ΜΜ με τι ασχολούνται?)
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#1223 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2010 - 20:50

Βασικα ολη αυτη η συζητηση δεν θα'ταν καλυτερα να πηγαινε στο θρεντ Φοιτηταριο? xd

2bbd14fc.jpg

#1224 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2010 - 23:23

Ε γιαυτό είμαι σε δίλημμα...αλλα μάλλον θα κάτσω τεχνολογική λόγο προγραμματισμού(ευτυχώς ασχολούμαι με pc αρκετά και έχω και κάοιες ελάχιστες γνώσεις πάνω σε C)
Βιολογία αν και με ενδιαφέρει,ώρες-ώρες μου φαίνεται κινέζικια...(και είμαι και από αυτούς που έχουν ψίλο-πρόβλημα με την παπαγαλία)

Τα έχω ψάξει,και τυχαίνει να μου αρέσει ότι έχει σχέσει με ρεύμα(ειδικά κυκλώματα και ότι σχετικό με pc hardware).Όπως είπα και πάνω έχω κάποιες πολύ ελάχιστες αλλά βασικές γνώσεις σε C.Με τα μαθήματα δεν έχω τόσο πρόβλημα(δεν έχω σκοπό να πάω για να είμαι όλη μέρα βόλτες και καφέ σε κάποια σχολή).Ίσως με την φυσική να είμαι λίγο μαλωμένος,αλλά αυτό είναι μάλλον γιατί 1η και 2α λυκείου δεν πολύ έδινα σημασία(τώρα που προσέχω τι μας λέει ο καθηγητής στο φροντ. βλέπω ότι τα πιάνω)

Δεν πιστεύω να έχει μαθήματα που θέλει να μάθεις από έξω ολόκληρους τόμους σχετικά με το κάθε κομμάτι του σώματος...
Αλλά σίγουρα πεισματάρη με λες...το διάνοια παίζεται...(ε δεν έχω και iq ραδικιού...)

Αρά μένω τεχνολογική λόγο ότι ο προγραμματισμός θα χρειαστεί...ε το ΑΟΔΕ θα το παλέψω....

Και μια ερώτηση λίγο άσχετη...η ΗΜΜΥ έχουν καμιά σχέση με τους μηχανολόγους μηχανικούς?(αν όχι οι ΜΜ με τι ασχολούνται?)

Οσο αφορα το hardware αν το γουσταρεις το ΤΕΙ Πειραια τα ΗΥΣ σου κανουν καπακι.Σκεψου εχουμε μαθηματα μικροηλεκτρονικης VLSI VHDM κατασκευη PCB και διαφορα αλλα + προγραματισμοι+αυτοματισμοι+δικτυα.Αλλα η σχολη ειναι παλουκι.θελει πολυ ιδρωτα να την τελειωσεις

@Glaurung Soz λαθος καταλαβα.Αλλα και παλι αυτα που λεω ισχυουν.Το μαθημα σαν μαθημα δεν θα επρεπε να γινεται του ΑΕΠΠ οπως γινεται γιατι
1)Δεν μπορεις να κανεις προγραμματισμο χωρις ΗΥ
2)Η ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑ(ο compiler της ΓΛΩΣΣΑΣ ειναι απαραδεκτος.Δεν μπορει να κανει σωστο debug ουτε να παραξει εκτελεσιμα
3)Οι καθηγητες στα σχολεια ειναι μπουφοι*cough*ασχετοι.Εχουν γνωσεις 10-15 μην πω 20 χρονια οσο αφορα τους ΗΥ.Και οι ΗΥ δεν ειναι βιολογια που μενει σχετικα στασιμη.Η εξελιση των ΗΥ γινεται με την ταχυτητα του φωτος(c [/physics])
4)Γιατι το λεω εγω :burningbe3:

@ Διδιμακια Βασικα ακροβατουμε σε ενα σχοινι εβντος ον και οφφ τοπικ.Και μιας ειπα ακροβατω παρτε και το τραγουδι

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_DKAlSALzTs[/youtube]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1225 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2010 - 23:46

Οσο αφορα το hardware αν το γουσταρεις το ΤΕΙ Πειραια τα ΗΥΣ σου κανουν καπακι.Σκεψου εχουμε μαθηματα μικροηλεκτρονικης VLSI VHDM κατασκευη PCB και διαφορα αλλα + προγραματισμοι+αυτοματισμοι+δικτυα.Αλλα η σχολη ειναι παλουκι.θελει πολυ ιδρωτα να την τελειωσεις

Η πιο πρόσφατη βάση πόσο ήταν?
Θα μπορούσα να τα βρω όλα αυτά σε AEI/Πολυτεχνείο και Θεσσαλονίκη?[και μια αποριά γενικά,τα μαθήματα αυτά αν δεν κάνω λάθος(που παίζει να κάνω)υπάρχουν και στην ΗΜΜΥ έτσι?]
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#1226 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2010 - 11:14

Κάπου στο 13 είναι των υπολογιστικών συστημάτων.

Θα τα βρεις και στους ΗΜΜΥ αυτά,και ένα σημαντικό μέρος στον αυτοματισμό.
Απλά ΗΜΜΥ μέχρι να μπεις στις ροές (3ο έτος δεν είναι; ) θα την φας μια φρίκη κατα πάσα πιθανότητα.

#1227 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2010 - 11:15

Δεν είναι κάτι που δεν αναπληρώνεται με διάβασμα , αλλά εκεί που οι υπόλοιποι θα έχουν μια αρκετά μεγάλη εξοικείωση με την γενικότερη λογική που υπάρχει στις γλώσσες προγραμματισμού , εσύ θα τα βλέπεις για πρώτη φορά .

Δεν ισχύει καθόλου. Και το λέω σαν μαθητής της θετικής στο ΗΜ&ΤΥ, όχι σαν μαθητής τεχνολογικής που θέλει να πει ότι ο προγραμματισμός που έκαναν είναι ΓΤΠ. :music:
Μόνο τα flowcharts θεωρούταν λίγο αυτονόητα σαν έννοιες από τους καθηγητές, αλλά σε 1-2 μαθήματα τα καταλαβαίνεις. Αλλά ναι, πήγαινε τεχνολογική καλύτερα, μην μπλεκεις με βιολογίες και πράσσειν άλογα.

Και συνυπογράφω στα 5+ν χρόνια. Αλλά με μία λιγότερη κυνικότητα, αφού βασικά η σχολή είναι επική. Απλά δεν θα πας εκεί απλώς επειδή έπιασες καλό βαθμό. Θα πας με την διάθεση να διαβάζεις κάθε μέρα σχεδόν όπως διάβαζες στις Πανελλήνιες, αν θες το ν=0. Βέβαια υπόψην ότι τα μαθήματα είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα απ' αυτά των πανελληνίων. Και όλα αυτά εννοείται αν σου αρέσει η σχολή αυτή, και αν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς μόνος σου. Αν δεν σου αρέσει κιόλας, good wines.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ash_Pokemaster: 21 Αύγουστος 2010 - 11:22

oR4yYRl.gif

#1228 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2010 - 11:49

Για να μην παρεξηγηθώ και τρομάζω κανένα , θα το πω πολύ απλά : Εκεί που κάποιοι στην παράδοση πρέπει να σκεφτούνε λίγο και να κατανοήσουν την λογική και πως στήνεται , εσύ από την τεχνολογική δεν θα χρειαστεί να το κάνεις . Όλο το 1ο εξάμηνο σχεδόν που κάναμε Java , άμα εξαιρέσεις το ότι είναι αντικειμενοστραφής προγραμματισμός ( κάτι που προσαρμόζεσαι το πολύ μέσα σε 2-3 εργαστήρια ) όλα σχεδόν τα υπόλοιπα ήταν κατά 99% γνωστά . Άμα εξαιρέσεις την ιδιαιτερότητα στον συντακτικό , τα υπόλοιπα ήταν πανεύκολα . Άμα δεν βλέπεις τον υπολογιστή σαν όργανο του διαβόλου και άμα δεν νοιώθεις λες και είσαι στα κάτεργα , άνετα τα μαθαίνεις και θεωρητηκάριος να είσαι . Άνετα . Απλώς από τεχνολογική θα είσαι ακόμα πιο άνετα :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1229 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2010 - 14:38

Για να μην παρεξηγηθώ και τρομάζω κανένα , θα το πω πολύ απλά : Εκεί που κάποιοι στην παράδοση πρέπει να σκεφτούνε λίγο και να κατανοήσουν την λογική και πως στήνεται , εσύ από την τεχνολογική δεν θα χρειαστεί να το κάνεις . Όλο το 1ο εξάμηνο σχεδόν που κάναμε Java , άμα εξαιρέσεις το ότι είναι αντικειμενοστραφής προγραμματισμός ( κάτι που προσαρμόζεσαι το πολύ μέσα σε 2-3 εργαστήρια ) όλα σχεδόν τα υπόλοιπα ήταν κατά 99% γνωστά . Άμα εξαιρέσεις την ιδιαιτερότητα στον συντακτικό , τα υπόλοιπα ήταν πανεύκολα . Άμα δεν βλέπεις τον υπολογιστή σαν όργανο του διαβόλου και άμα δεν νοιώθεις λες και είσαι στα κάτεργα , άνετα τα μαθαίνεις και θεωρητηκάριος να είσαι . Άνετα . Απλώς από τεχνολογική θα είσαι ακόμα πιο άνετα :P

To θεμα ειναι στην Java που κανατε τι καλυψατε σαν υλη?Serialisations,theads,sql connections,interfaces,inheritance,Swing api klp?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1230 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2010 - 14:44

Και όλα αυτά εννοείται αν σου αρέσει η σχολή αυτή, και αν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς μόνος σου. Αν δεν σου αρέσει κιόλας, good wines.

Σχετικό είναι αυτό, Ανδρέα. Μπορεί η σχολή να σου αρέσει εξαρχής (όπως εγώ), αλλά οι μέθοδοι διδασκαλίας να είναι τόσο ΓΤΠ, που να σου αφαιρούν ακόμα και τη χαρά του γνωστικού αντικειμένου. Been there, and it fucking sucks.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||