Το θέμα της δυσκολίας ισχύει σε αρκετές σχολές της κατηγορίας . Οπότε ναι , να το έχετε στο μυαλό σας αλλά μην τρελαίνεστε .

Posted 20 August 2010 - 14:04
Posted 20 August 2010 - 14:59
Δεν ξέρω με σιγουριά αλλά μήπως γιατί έτσι μαθαίνεις την λογική κυρίως και όχι τόσο τον συντακτικό ; Γιατί μετά τα γενικότερα πλαίσια της λογικής δεν αλλάζουν , ενώ μπορεί να μην κάνεις την συγκεκριμένη γλώσσα μετά ( εγώ κάνω java ) . Και η γραμμική που μαθαίνεις την κάνεις από την αρχή και μπορείς να παρακολουθήσεις , αν και συμφωνώ πως είναι παράλογο να είναι εκτός μιας και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα κάνεις στις σπουδές .
Το θέμα της δυσκολίας ισχύει σε αρκετές σχολές της κατηγορίας . Οπότε ναι , να το έχετε στο μυαλό σας αλλά μην τρελαίνεστε .
Posted 20 August 2010 - 15:10
Posted 20 August 2010 - 15:12
lol το χαμε δει με τον πατερα μου τυχαια και ειχαμε πεθανει στα γελια (και δεν ηξερε και αγγλικα!)ΥΓ Μιας και ανεφερα Java ενα γαματο βιντεακι για την Java (αν και .net dev μαρεσε το βιντεο)
Youtube Video
Posted 20 August 2010 - 15:17
Java, .net, RoR. Επιτέλους θέλουμε ένα web που να είναι language agnostic στα apps του.
http://mongrel2.org/home
O δογματισμός δεν οδήγησε πουθενά.
Εdit: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FRAMEWORK πριν πεταχτεί κάποιος και το πει.
Posted 20 August 2010 - 15:25
Posted 20 August 2010 - 20:46
Θα σου φανεί αρκετά χρήσιμος ο προγραμματισμός που κάνεις στην 3η λυκείου . Δεν είναι κάτι που δεν αναπληρώνεται με διάβασμα , αλλά εκεί που οι υπόλοιποι θα έχουν μια αρκετά μεγάλη εξοικείωση με την γενικότερη λογική που υπάρχει στις γλώσσες προγραμματισμού , εσύ θα τα βλέπεις για πρώτη φορά . Μπορείς να φανταστείς και ο ίδιος τι κάποιες δυσκολίες που θα συναντήσεις . Για την καταραμένη ΑΟΔΕ που έχει αυτή η ρημαδο-κατεύθυνση τα λόγια είναι περιττά . Είναι μια βλακεία και μισή το πώς εξετάζεται με την πλήρη αποστήθιση (δεν μου επιτρέπεται να μην εκφραστώ κόσμια ) , μπορείς όμως να γράψεις ένα 17 σχεδόν μόνο με την κατανόηση των εννοιών που περιέχει . Επειδή όμως αυτός ο βαθμός δεν θα σου φτάσει , πρέπει να συγκρίνεις την ύλη , την δυσκολία και το ενδιαφέρον ανάμεσα σε αυτήν και την Βιολογία .
Άμα θες κάποια βοήθεια στείλε μου VM
Εγώ θα έλεγα πρώτα να βεβαιωθείς οτι θέλεις ΗΜΜΥ..
Λες έχεις κλιση στην χημεία.Εχείς ψάξει καθόλου τα μαθήματα των ηλεκτρολόγων;Εχεις καποια ιδέα γύρω από τον προγραμματισμό;Εισαι πρόθυμος να κάνεις 24231874 διαφορετικά μαθήματα που κάνουν οι ΗΜΜΥ κυρίως στα πρώτα έτη;
Aν όχι στρέψου σε κάποιο χημικό,από Θετικά πάντα εννοείται.
Anyway, όσοι πάτε ΗΜΜΥ, να περιμένετε 5+ν χρόνια μαρτυρίου χειρότερου κι απ' αυτού της Ιατρικής. Ενδείκνυται μόνο για τους τρομερά πεισματάρηδες, και τις διάνοιες. Ο Whitelighter κι εγώ προειδοποιήσαμε.
Posted 20 August 2010 - 20:50
Posted 20 August 2010 - 23:23
Ε γιαυτό είμαι σε δίλημμα...αλλα μάλλον θα κάτσω τεχνολογική λόγο προγραμματισμού(ευτυχώς ασχολούμαι με pc αρκετά και έχω και κάοιες ελάχιστες γνώσεις πάνω σε C)
Βιολογία αν και με ενδιαφέρει,ώρες-ώρες μου φαίνεται κινέζικια...(και είμαι και από αυτούς που έχουν ψίλο-πρόβλημα με την παπαγαλία)
Τα έχω ψάξει,και τυχαίνει να μου αρέσει ότι έχει σχέσει με ρεύμα(ειδικά κυκλώματα και ότι σχετικό με pc hardware).Όπως είπα και πάνω έχω κάποιες πολύ ελάχιστες αλλά βασικές γνώσεις σε C.Με τα μαθήματα δεν έχω τόσο πρόβλημα(δεν έχω σκοπό να πάω για να είμαι όλη μέρα βόλτες και καφέ σε κάποια σχολή).Ίσως με την φυσική να είμαι λίγο μαλωμένος,αλλά αυτό είναι μάλλον γιατί 1η και 2α λυκείου δεν πολύ έδινα σημασία(τώρα που προσέχω τι μας λέει ο καθηγητής στο φροντ. βλέπω ότι τα πιάνω)
Δεν πιστεύω να έχει μαθήματα που θέλει να μάθεις από έξω ολόκληρους τόμους σχετικά με το κάθε κομμάτι του σώματος...
Αλλά σίγουρα πεισματάρη με λες...το διάνοια παίζεται...(ε δεν έχω και iq ραδικιού...)
Αρά μένω τεχνολογική λόγο ότι ο προγραμματισμός θα χρειαστεί...ε το ΑΟΔΕ θα το παλέψω....
Και μια ερώτηση λίγο άσχετη...η ΗΜΜΥ έχουν καμιά σχέση με τους μηχανολόγους μηχανικούς?(αν όχι οι ΜΜ με τι ασχολούνται?)
Posted 20 August 2010 - 23:46
Η πιο πρόσφατη βάση πόσο ήταν?Οσο αφορα το hardware αν το γουσταρεις το ΤΕΙ Πειραια τα ΗΥΣ σου κανουν καπακι.Σκεψου εχουμε μαθηματα μικροηλεκτρονικης VLSI VHDM κατασκευη PCB και διαφορα αλλα + προγραματισμοι+αυτοματισμοι+δικτυα.Αλλα η σχολη ειναι παλουκι.θελει πολυ ιδρωτα να την τελειωσεις
Posted 21 August 2010 - 11:14
Posted 21 August 2010 - 11:15
Δεν είναι κάτι που δεν αναπληρώνεται με διάβασμα , αλλά εκεί που οι υπόλοιποι θα έχουν μια αρκετά μεγάλη εξοικείωση με την γενικότερη λογική που υπάρχει στις γλώσσες προγραμματισμού , εσύ θα τα βλέπεις για πρώτη φορά .
Edited by Ash_Pokemaster, 21 August 2010 - 11:22.
Posted 21 August 2010 - 11:49
Posted 21 August 2010 - 14:38
Για να μην παρεξηγηθώ και τρομάζω κανένα , θα το πω πολύ απλά : Εκεί που κάποιοι στην παράδοση πρέπει να σκεφτούνε λίγο και να κατανοήσουν την λογική και πως στήνεται , εσύ από την τεχνολογική δεν θα χρειαστεί να το κάνεις . Όλο το 1ο εξάμηνο σχεδόν που κάναμε Java , άμα εξαιρέσεις το ότι είναι αντικειμενοστραφής προγραμματισμός ( κάτι που προσαρμόζεσαι το πολύ μέσα σε 2-3 εργαστήρια ) όλα σχεδόν τα υπόλοιπα ήταν κατά 99% γνωστά . Άμα εξαιρέσεις την ιδιαιτερότητα στον συντακτικό , τα υπόλοιπα ήταν πανεύκολα . Άμα δεν βλέπεις τον υπολογιστή σαν όργανο του διαβόλου και άμα δεν νοιώθεις λες και είσαι στα κάτεργα , άνετα τα μαθαίνεις και θεωρητηκάριος να είσαι . Άνετα . Απλώς από τεχνολογική θα είσαι ακόμα πιο άνετα
Posted 21 August 2010 - 14:44
Σχετικό είναι αυτό, Ανδρέα. Μπορεί η σχολή να σου αρέσει εξαρχής (όπως εγώ), αλλά οι μέθοδοι διδασκαλίας να είναι τόσο ΓΤΠ, που να σου αφαιρούν ακόμα και τη χαρά του γνωστικού αντικειμένου. Been there, and it fucking sucks.Και όλα αυτά εννοείται αν σου αρέσει η σχολή αυτή, και αν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς μόνος σου. Αν δεν σου αρέσει κιόλας, good wines.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||