Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#1201 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2010 - 14:49

Ημουν Τει αυτοματισμου στην χαλκιδα και εχεις επαγγελματικα δικαιωματα ακομα και ως ηλεκρτονικος.σχολες:smokingg:

WAT.

Οι αυτοματιστές μέχρι τις αρχές του '10 παίζει να μην είχαν ΚΑΝ κατοχυρωμένα επαγγελματικά
δικαιώματα,και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που απορροφούνται κυρίως από ιδιώτες.

Πλήρη δικαιώματα ηλεκτρονικού δεν έχουν σε καμία περίπτωση.
Αλλά ναι,κανουν ρομποτική.

Και πλζ μη συγκρίνετε μηχανικούς Η/Υ με Πληροφορικές.Εντελώς αδόκιμη συγκριση.

#1202 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2010 - 17:51

ξεκίνησε κανείς φροντ;:benkyou:

#1203 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2010 - 17:53

Απο 1 Σεπτεμβριου εγω.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1204 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2010 - 20:11

έτσι! 1 Σεπτεμβρίου, αυτές είναι ημερομηνίες, όχι από Αύγουστο που ξεκινάνε μερικά φροντιστήρια και τα παιδια στο τέλος της χρονιάς
Spoiler:

#1205 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2010 - 21:09

Εγώ από την Τρίτη που μας πέρασε ξεκίνησα...Γιατρέ καλά πάω?:blurah5:
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#1206 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2010 - 21:15

Έτσι και έτσι , αναλόγως το που στοχεύεις. :P

Οι βάσεις πότε βγαίνουν ;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1207 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2010 - 21:23

ΗΜΜΗΥ σκέφτομαι....

Και επίσης είμαι σε μεγάλο δίλημμα...
Είμαι πολύ καλός στην Χημεία,αλλά όλοι μου λένε ότι τα θα βγάλω τα μόρια πιο εύκολα από τεχνολογική....
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#1208 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2010 - 21:26

βασεις νομιζω βγαινουν 27 ή 28...
εγω ξεκινησα τη δευτερα...και ειμαι καπως ετσι :cry5:
καθε μερα μαθηματικα δε παλεβεται!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1209 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2010 - 21:37

ΗΜΜΗΥ σκέφτομαι....

Είμαι πολύ καλός στην Χημεία,αλλά όλοι μου λένε ότι τα θα βγάλω τα μόρια πιο εύκολα από τεχνολογική....

Θα σου φανεί αρκετά χρήσιμος ο προγραμματισμός που κάνεις στην 3η λυκείου . Δεν είναι κάτι που δεν αναπληρώνεται με διάβασμα , αλλά εκεί που οι υπόλοιποι θα έχουν μια αρκετά μεγάλη εξοικείωση με την γενικότερη λογική που υπάρχει στις γλώσσες προγραμματισμού , εσύ θα τα βλέπεις για πρώτη φορά . Μπορείς να φανταστείς και ο ίδιος τι κάποιες δυσκολίες που θα συναντήσεις . Για την καταραμένη ΑΟΔΕ που έχει αυτή η ρημαδο-κατεύθυνση τα λόγια είναι περιττά . Είναι μια βλακεία και μισή το πώς εξετάζεται με την πλήρη αποστήθιση (δεν μου επιτρέπεται να μην εκφραστώ κόσμια ) , μπορείς όμως να γράψεις ένα 17 σχεδόν μόνο με την κατανόηση των εννοιών που περιέχει . Επειδή όμως αυτός ο βαθμός δεν θα σου φτάσει , πρέπει να συγκρίνεις την ύλη , την δυσκολία και το ενδιαφέρον ανάμεσα σε αυτήν και την Βιολογία .

Άμα θες κάποια βοήθεια στείλε μου VM :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1210 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2010 - 22:50

βάσεις βγαίνουν 27! άντε και βαρέθηκα.

#1211 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2010 - 02:07

ΗΜΜΗΥ σκέφτομαι....

Εγώ θα έλεγα πρώτα να βεβαιωθείς οτι θέλεις ΗΜΜΥ..

Λες έχεις κλιση στην χημεία.Εχείς ψάξει καθόλου τα μαθήματα των ηλεκτρολόγων;Εχεις καποια ιδέα γύρω από τον προγραμματισμό;Εισαι πρόθυμος να κάνεις 24231874 διαφορετικά μαθήματα που κάνουν οι ΗΜΜΥ κυρίως στα πρώτα έτη;

Aν όχι στρέψου σε κάποιο χημικό,από Θετικά πάντα εννοείται.

#1212 愛情のある中心

愛情のある中心

=Άφε-chan(για συντομία)X3

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2010 - 11:42

Θα σου φανεί αρκετά χρήσιμος ο προγραμματισμός που κάνεις στην 3η λυκείου . Δεν είναι κάτι που δεν αναπληρώνεται με διάβασμα , αλλά εκεί που οι υπόλοιποι θα έχουν μια αρκετά μεγάλη εξοικείωση με την γενικότερη λογική που υπάρχει στις γλώσσες προγραμματισμού , εσύ θα τα βλέπεις για πρώτη φορά . Μπορείς να φανταστείς και ο ίδιος τι κάποιες δυσκολίες που θα συναντήσεις . Για την καταραμένη ΑΟΔΕ που έχει αυτή η ρημαδο-κατεύθυνση τα λόγια είναι περιττά . Είναι μια βλακεία και μισή το πώς εξετάζεται με την πλήρη αποστήθιση (δεν μου επιτρέπεται να μην εκφραστώ κόσμια ) , μπορείς όμως να γράψεις ένα 17 σχεδόν μόνο με την κατανόηση των εννοιών που περιέχει . Επειδή όμως αυτός ο βαθμός δεν θα σου φτάσει , πρέπει να συγκρίνεις την ύλη , την δυσκολία και το ενδιαφέρον ανάμεσα σε αυτήν και την Βιολογία .

Άμα θες κάποια βοήθεια στείλε μου VM :)

Καλά μιλάμε κ εμένα αυτό το ΑΟΔΕ την πίστη μου έβγαλε! Τσακιζόμουν στο διάβασμα όλο το καλοκαίρι και το μόνο που έλεγε ο καθηγητής ήταν οτι το έχω το νόημα γιατι δεν τα έλεγα ΑΚΡΙΒΩΣ! ΕΛΕΟΣ! :burningbe3: Απαίσιο μάθημα γι'αυτούς που δεν παπαγαλίζουν. . .
Κι εγώ 1η Σεπτεμβρίου αρχίζω επισήμως, :sigh2: αλλά πρέπει πρώτα να βγούν 60 ασκήσεις φυσικής, 3 εκθεσεις, 37 ασκήσεις μαθηματικά, αλλές τόσες προγραμματισμό και κάτι γραμμικά σχέδια. . . Αν ξέχασα κάτι πείτε το. . . Ύστερα σου λέει η παιδεία έχει ως κέντρο τις ανάγκες του μαθητή! :hihi2:

#1213 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2010 - 11:46

Καλα, μη πιασουμε τωρα να λεμε για την ελληνικη παιδεια... εχω πολλα να της ψαλω...

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1214 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2010 - 11:49

Αν ήταν το ΗΜΜΥ βιολί
θα 'ταν όλοι μουσικοί.

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#1215 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2010 - 12:22

Αν ήταν το ΗΜΜΥ βιολί
θα 'ταν όλοι μουσικοί.

Fuckin' WORD.-

Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην 3η Λυκείου διδάσκουν έναν ελληνοποιημένο κλώνο της Pascal, ενώ στο πρώτο έτος σχολών Πληροφορικής/ΗΜΜΥ σε βουτάνε στην C/C++ και σε πιάνουν αδιάβαστο.

Μάλλον θα είναι ο ίδιος λόγος που στην 3η Λυκείου δεν διδάσκουν απολύτως τίποτα από πίνακες, και στο πρώτο έτος κάθε θετικής/τεχνολογικής σχολής σε πλακώνουν στη Γραμμική Αλγεβρα και δεν ξέρεις από που σου ήρθε.

Για να μην πω για τα πανεπιστημιακά συγγράματα.

Αθάνατη ελληνική παιδεία... το βασίλειο του "βγάλ' τα πέρα μόνος σου, χαϊβάνι"...

Anyway, όσοι πάτε ΗΜΜΥ, να περιμένετε 5+ν χρόνια μαρτυρίου χειρότερου κι απ' αυτού της Ιατρικής. Ενδείκνυται μόνο για τους τρομερά πεισματάρηδες, και τις διάνοιες. Ο Whitelighter κι εγώ προειδοποιήσαμε.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||