Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#676 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 17:18

Come on... Λες και όποιος σχολιάζει την δυσκολία των θεμάτων είναι ανώριμος....
Φυσική σήμερα , πάλι μέτρια πράγματα. Ε ρε τι κάνουν οι ευρωεκλογές άμα το κόμμα σου βρίσκεται πίσω στις δημοσκοπήσεις..

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#677 Ankaa

Ankaa

:]

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 17:37

Δηλαδή τώρα που θα ανέβουν οι βάσεις εμείς θα την πληρώσουμε .....¨
Spoiler:

#678 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 17:51

Come on... Λες και όποιος σχολιάζει την δυσκολία των θεμάτων είναι ανώριμος....

No, δεν καταλαβες. Η κάθε χρονια προσπαθει με ή χωρίς επιχειρήματα να αποδείξει οτι ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ θεματα ηταν τα πιο δυσκολα. Αν αυτο δεν ειναι ανωριμοτητα, τοτε τι ειναι?

#679 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 18:00

Εμένα όλα δύσκολα μου φένονται.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#680 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2009 - 00:06

συζητηση κανουμε βρε παιδια για τα θεματα...δεν προσπαθουμε να αποδειξουμε κατι...αμα βαλουν ευκολα θεματα, γραφουν πολλοι μεγαλους βαθμους και ανεβαινουν οι βασεις...αμα βαλουν δυσκολα δεν γραφουν πολλοι μεγαλους βαθμους και μειωνονται οι βασεις...η συνταγη ειναι ιδια καθε χρονο...μην εκνευριζεστε διχως λογο...

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Click the hatchlings and save them!!!

#681 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2009 - 00:22

Tην παλευει(λεμε τωρα, απλως γκρινιαζει) για το ΗΜΜΥ θεσ. Θα δουμε ομως τι θα γινει φετος με τις βασεις και με το λοττο, aka εκθεση.

Aχ, ποτε θα τελειωσουν αυτες οι καταραμενες οι εξετασεις να ηρεμησουμε!

Tell him: NO
Υπογραφη:Eνας καψερός που παλεύει με τις υψηλές τάσεις.

YΓ:
What did we learn today scouts?
No HMMY.Sucks moar than your most horrid nightmare.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#682 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2009 - 01:20

YΓ:

+1 για την ΗΜΜΥ του ΕΜΠ.

Δε λέω έχει prestige,καλή επαγγελματική αποκατάσταση κτλ αλλά μέχρι να τη βγάλεις θα σου κάνουν τα τόσα - @@ - ΤΟΣΑ - @@ -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#683 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2009 - 09:12

Εγώ προσωπικά δεν ξέρω ούτε τους καθηγητές της σχολής ούτε το κλίμα που επικρατεί εκεί. Από την άλλη όμως , ξέρω ότι αν κάποιος δει σοβαρά το πανεπιστήμιο και το πάρει απόφαση ότι χρειάζεται και διάβασμα (ειδικά οι σχολές των θετικών επιστημών) και δεν είναι καθισιό όπως μερικές άλλες σχολές , τότε τι πρόβλημα θα υπάρχει ; Τα ίδια άκουγα κι εγώ για το μαθηματικό στο οποίο είμαι . Μην πας και μην πας γιατί είναι δύσκολο και γιατί θα ζοριστείς πολύ να το βγάλεις. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει , αν κάποιος έχει όρεξη και μεράκι θα το βγάλει.Εγώ διαβάζω περίπου τρεις ώρες κάθε μέρα και μια χαρά το βγάζω ! Αν κάποιος όμως γουστάρει όλη την ώρα καφέδες , μπύρες και γενικότερα άραγμα , καθισιό και βόλτες , ε ναι τότε δεν βγαίνει .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#684 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2009 - 09:19

Σήμερα γράφαμε Αντιγόνη.Βαριόμουνα ελεεινά να μάθω τη μετάφραση καθώς όλη τη χρονιά δεν είχα ανοίξει βιβλίο.Ε λέω ας κάτσω να διαβάσω κάνα 20λεπτο να πω ότι κάτι έκανα.Τελικά χθες το βράδυ κάθισα και έμαθα 14 από τους 300 περίπου στίχους.Μαντέψτε ποιοι έπεσαν!:kakaka:

#685 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2009 - 10:12

Τελικά θα πάρω 90 στην φυσική γιατί είμαι πανηλίθιος . Στο 2 πολλαπλής επιλογής αντί για επιτάχυνση εγώ διάβαζα ταχύτητα , στο 3ο θέμα δεν είδα στο τελευταίο ερώτημα ότι ήθελε και την εξίσωση του στιγμιότυπου , και στο 4ο θέμα , στο τελευταίο ερώτημα , έκανα λάθος αντικατάσταση στην ροπή αδράνειας . Ήθελα να κοπανίσω το κεφάλι μου στο τοίχο και να βάλω τα γέλια ταυτόχρονα .:uhh::uhh::uhh:

Ξέρει κανείς άμα η ΣΕΜΦΕ είναι τόσο παλούκι όσο λένε ή άμα με ένα καθημερινό διαβασματάκι και λίγο ενδιαφέρον βγαίνει ?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#686 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2009 - 10:51

Τελικά θα πάρω 90 στην φυσική γιατί είμαι πανηλίθιος . Στο 2 πολλαπλής επιλογής αντί για επιτάχυνση εγώ διάβαζα ταχύτητα , στο 3ο θέμα δεν είδα στο τελευταίο ερώτημα ότι ήθελε και την εξίσωση του στιγμιότυπου , και στο 4ο θέμα , στο τελευταίο ερώτημα , έκανα λάθος αντικατάσταση στην ροπή αδράνειας . Ήθελα να κοπανίσω το κεφάλι μου στο τοίχο και να βάλω τα γέλια ταυτόχρονα .:uhh::uhh::uhh:

Και εγω μαζι σου στο κοπανημα...εκανα λαθη στις πραξεις...2/(1/2)=1 και 115*4 =500..
δλδ ελεος..να μπορεις να λυνεις ασκησεις με ολοκληρωματα και να κανεις λαθος σε πραξεις δημοτικου...τραγικο...τσαμπα εχασα το 100 παλι...
:(
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#687 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2009 - 17:19

Σήμερα γράφαμε Αντιγόνη.Βαριόμουνα ελεεινά να μάθω τη μετάφραση καθώς όλη τη χρονιά δεν είχα ανοίξει βιβλίο.Ε λέω ας κάτσω να διαβάσω κάνα 20λεπτο να πω ότι κάτι έκανα.Τελικά χθες το βράδυ κάθισα και έμαθα 14 από τους 300 περίπου στίχους.Μαντέψτε ποιοι έπεσαν!:kakaka:

Αυτό θα πει τύχη γαμώτο!
Τελικά είμαι η προσωποποίηση της γκαντεμιάς.Δεν εξηγείται αλλιώς...
Φιλοσοφία έπεσαν αυτά που δεν ήθελα.Θεωρία του Καντ για τη γνώση και ευδαιμονία και αρετή σύμφωνα με τον Αριστοτέλη.Go to hell!!!

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#688 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2009 - 21:04

Ξέρει κανείς άμα η ΣΕΜΦΕ είναι τόσο παλούκι όσο λένε ή άμα με ένα καθημερινό διαβασματάκι και λίγο ενδιαφέρον βγαίνει ?

*ομιλώ από την θέση της αδελφής πτυχιούχου του μαθηματικού και μεταπτυχιακού της σεμφε*

η σεμφε είναι ευκολότερη απ'το μαθηματικό. αλλά έχει πιο δύσκολα μαθηματικά από τις άλλες σχολές του πολυτεχνείου. το πρόβλημα με αυτήν τη σχολή βέβαια δεν είναι αυτό, γιατί αν σου αρέσει κάτι, όλα τα τελειώνεις. το πρόβλημα είναι τι σκατά δουλειά θα βρεις μαναμ :deadga6: επειδή δεν είσαι ούτε μαθηματικός, ούτε φυσικός, ούτε πληροφορικός αλλά λίγο απ όλα, παρτο αυγό και καντου περμανάντ. εκτός από ιδιαίτερα φυσικής/μαθηματικών δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα άλλο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#689 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2009 - 21:51

Tην παλευει(λεμε τωρα, απλως γκρινιαζει) για το ΗΜΜΥ θεσ. Θα δουμε ομως τι θα γινει φετος με τις βασεις και με το λοττο, aka εκθεση.

Aχ, ποτε θα τελειωσουν αυτες οι καταραμενες οι εξετασεις να ηρεμησουμε!

YΓ:

Πες του κι άλλο ένα κόκκινο 7άρι bold ΟΧΙ από μένα.

Μπορεί να πιάσει ΕΜΠ; Να πάει ΕΜΠ.

Δεν μπορεί να πιάσει ΕΜΠ; Υπάρχει και το Δημοκρίτειο στη Ξάνθη. Έχω φίλο μου εκεί, και οι συνθήκες εκεί είναι καλύτερες από εδώ.

Σε καμία περίπτωση ΑΠΘ. Τα ίδια λέω και στον Whitelighter. Το ξέρω ότι τους έχει βιδωθεί η ιδέα λόγω της φήμης που έχει η Θεσσαλονίκη και του γεγονότος ότι θα είναι παρέα, αλλά θα το πω μία ακόμα φορά: ΟΧΙ. Εδώ δεν είναι πανεπιστήμιο, είναι μπουρδέλο.

Υπογραφή: Ένας που δεν έπιασε τα μόρια για ΕΜΠ, και νόμιζε ότι το ΑΠΘ είναι το next best thing... >____>

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#690 Ankaa

Ankaa

:]

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2009 - 22:03

Βραβείο του Όπεν Μπάτ xD
Spoiler: