Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Posted 25 May 2009 - 17:18
Φυσική σήμερα , πάλι μέτρια πράγματα. Ε ρε τι κάνουν οι ευρωεκλογές άμα το κόμμα σου βρίσκεται πίσω στις δημοσκοπήσεις..
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 25 May 2009 - 17:37
Posted 25 May 2009 - 17:51
Come on... Λες και όποιος σχολιάζει την δυσκολία των θεμάτων είναι ανώριμος....
No, δεν καταλαβες. Η κάθε χρονια προσπαθει με ή χωρίς επιχειρήματα να αποδείξει οτι ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ θεματα ηταν τα πιο δυσκολα. Αν αυτο δεν ειναι ανωριμοτητα, τοτε τι ειναι?
Posted 25 May 2009 - 18:00

Posted 26 May 2009 - 00:06
Posted 26 May 2009 - 00:22
Tell him: NOTην παλευει(λεμε τωρα, απλως γκρινιαζει) για το ΗΜΜΥ θεσ. Θα δουμε ομως τι θα γινει φετος με τις βασεις και με το λοττο, aka εκθεση.
Aχ, ποτε θα τελειωσουν αυτες οι καταραμενες οι εξετασεις να ηρεμησουμε!
Υπογραφη:Eνας καψερός που παλεύει με τις υψηλές τάσεις.
YΓ:
What did we learn today scouts?
No HMMY.Sucks moar than your most horrid nightmare.

Posted 26 May 2009 - 01:20
Tell him: NO
YΓ:
+1 για την ΗΜΜΥ του ΕΜΠ.
Δε λέω έχει prestige,καλή επαγγελματική αποκατάσταση κτλ αλλά μέχρι να τη βγάλεις θα σου κάνουν τα τόσα - @@ - ΤΟΣΑ - @@ -
Posted 26 May 2009 - 09:12
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 26 May 2009 - 09:19

Posted 26 May 2009 - 10:12

Ξέρει κανείς άμα η ΣΕΜΦΕ είναι τόσο παλούκι όσο λένε ή άμα με ένα καθημερινό διαβασματάκι και λίγο ενδιαφέρον βγαίνει ?

Posted 26 May 2009 - 10:51
Τελικά θα πάρω 90 στην φυσική γιατί είμαι πανηλίθιος . Στο 2 πολλαπλής επιλογής αντί για επιτάχυνση εγώ διάβαζα ταχύτητα , στο 3ο θέμα δεν είδα στο τελευταίο ερώτημα ότι ήθελε και την εξίσωση του στιγμιότυπου , και στο 4ο θέμα , στο τελευταίο ερώτημα , έκανα λάθος αντικατάσταση στην ροπή αδράνειας . Ήθελα να κοπανίσω το κεφάλι μου στο τοίχο και να βάλω τα γέλια ταυτόχρονα .
:uhh:
Και εγω μαζι σου στο κοπανημα...εκανα λαθη στις πραξεις...2/(1/2)=1 και 115*4 =500..
δλδ ελεος..να μπορεις να λυνεις ασκησεις με ολοκληρωματα και να κανεις λαθος σε πραξεις δημοτικου...τραγικο...τσαμπα εχασα το 100 παλι...

Posted 26 May 2009 - 17:19
Αυτό θα πει τύχη γαμώτο!Σήμερα γράφαμε Αντιγόνη.Βαριόμουνα ελεεινά να μάθω τη μετάφραση καθώς όλη τη χρονιά δεν είχα ανοίξει βιβλίο.Ε λέω ας κάτσω να διαβάσω κάνα 20λεπτο να πω ότι κάτι έκανα.Τελικά χθες το βράδυ κάθισα και έμαθα 14 από τους 300 περίπου στίχους.Μαντέψτε ποιοι έπεσαν!
Τελικά είμαι η προσωποποίηση της γκαντεμιάς.Δεν εξηγείται αλλιώς...
Φιλοσοφία έπεσαν αυτά που δεν ήθελα.Θεωρία του Καντ για τη γνώση και ευδαιμονία και αρετή σύμφωνα με τον Αριστοτέλη.Go to hell!!!
Posted 26 May 2009 - 21:04
Ξέρει κανείς άμα η ΣΕΜΦΕ είναι τόσο παλούκι όσο λένε ή άμα με ένα καθημερινό διαβασματάκι και λίγο ενδιαφέρον βγαίνει ?
*ομιλώ από την θέση της αδελφής πτυχιούχου του μαθηματικού και μεταπτυχιακού της σεμφε*
η σεμφε είναι ευκολότερη απ'το μαθηματικό. αλλά έχει πιο δύσκολα μαθηματικά από τις άλλες σχολές του πολυτεχνείου. το πρόβλημα με αυτήν τη σχολή βέβαια δεν είναι αυτό, γιατί αν σου αρέσει κάτι, όλα τα τελειώνεις. το πρόβλημα είναι τι σκατά δουλειά θα βρεις μαναμ

Posted 26 May 2009 - 21:51
Πες του κι άλλο ένα κόκκινο 7άρι bold ΟΧΙ από μένα.Tell him: NOTην παλευει(λεμε τωρα, απλως γκρινιαζει) για το ΗΜΜΥ θεσ. Θα δουμε ομως τι θα γινει φετος με τις βασεις και με το λοττο, aka εκθεση.
Aχ, ποτε θα τελειωσουν αυτες οι καταραμενες οι εξετασεις να ηρεμησουμε!
YΓ:
Μπορεί να πιάσει ΕΜΠ; Να πάει ΕΜΠ.
Δεν μπορεί να πιάσει ΕΜΠ; Υπάρχει και το Δημοκρίτειο στη Ξάνθη. Έχω φίλο μου εκεί, και οι συνθήκες εκεί είναι καλύτερες από εδώ.
Σε καμία περίπτωση ΑΠΘ. Τα ίδια λέω και στον Whitelighter. Το ξέρω ότι τους έχει βιδωθεί η ιδέα λόγω της φήμης που έχει η Θεσσαλονίκη και του γεγονότος ότι θα είναι παρέα, αλλά θα το πω μία ακόμα φορά: ΟΧΙ. Εδώ δεν είναι πανεπιστήμιο, είναι μπουρδέλο.
Υπογραφή: Ένας που δεν έπιασε τα μόρια για ΕΜΠ, και νόμιζε ότι το ΑΠΘ είναι το next best thing... >____>
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 26 May 2009 - 22:03
Σήμερα γράφαμε Αντιγόνη.Βαριόμουνα ελεεινά να μάθω τη μετάφραση καθώς όλη τη χρονιά δεν είχα ανοίξει βιβλίο.Ε λέω ας κάτσω να διαβάσω κάνα 20λεπτο να πω ότι κάτι έκανα.Τελικά χθες το βράδυ κάθισα και έμαθα 14 από τους 300 περίπου στίχους.Μαντέψτε ποιοι έπεσαν!
Βραβείο του Όπεν Μπάτ xD