Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 13:15
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 17:02
Αντε καλη τυχη ρε, ολα καλα θα πανε. Ευκολα μαθηματικα, τι εχετε να φοβαστε πλεον=)
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 10:56
Είμαι βαθύτατα ανακουφισμένη, γιατί ήταν το χειρότερο μου μάθημα και είχα απελπιστεί πλήρως. Χτες ξενύχτησα και κοιμήθηκα χάλια και πήγα με πολύ χάλια ψυχολογία. Αλλά τα θέματα αποδείχτηκαν εύκολα και βασικά στο μυαλό μου ήταν ότι δεν ήξερα τίποτα.
Άντε παιδιά καλό καλοκαίρι!
(Υποτίθεται περιμένουμε παλούκια στα Αρχαία τώρα, αλλά το κατέχουμε το αντικείμενο
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 11:15
OH YES! Έγραψα Ιστορία! Και δεν έγραψα απλά, έγραψα ΤΕΛΕΙΑ Ιστορία!
Είμαι βαθύτατα ανακουφισμένη, γιατί ήταν το χειρότερο μου μάθημα και είχα απελπιστεί πλήρως. Χτες ξενύχτησα και κοιμήθηκα χάλια και πήγα με πολύ χάλια ψυχολογία. Αλλά τα θέματα αποδείχτηκαν εύκολα και βασικά στο μυαλό μου ήταν ότι δεν ήξερα τίποτα.
Άντε παιδιά καλό καλοκαίρι!
(Υποτίθεται περιμένουμε παλούκια στα Αρχαία τώρα, αλλά το κατέχουμε το αντικείμενο)
Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια ! Έως ένα σημείο ήμουν και γω έτσι με την ΑΟΔΕ . Τελικά δεν ήταν και πολύ δύσκολα και στην χειρότερη θα έχω πάρει 15 . Δεν είναι τόσο καλός βαθμός αλλά δεν είναι βαρύτητας και αν αναλογιστώ την προσπάθεια είναι υπέροχος . Τώρα έρχεται η Φυσική .
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 13:10
Αυτά που έλεγε μου είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον και δεν ήθελα απλά να μάθω απέξω αλλά να καταλάβω και τι λένε.
Χεχε θυμάμαι ότι την τελευταία μέρα πριν δώσω είχα κάνει επανάληψη όλο το βιβλίο.Είχα αρχίσει από το πρωί και είχα τελειώσει βράδυ με διάλειμα μόνο για φαί
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 14:22
Δεν ξέρω αλλά θα πρέπει να είμαι απο τους λίγους που του άρεσε το Α.Ο.Δ.Ε.
Αυτά που έλεγε μου είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον και δεν ήθελα απλά να μάθω απέξω αλλά να καταλάβω και τι λένε.
Χεχε θυμάμαι ότι την τελευταία μέρα πριν δώσω είχα κάνει επανάληψη όλο το βιβλίο.Είχα αρχίσει από το πρωί και είχα τελειώσει βράδυ με διάλειμα μόνο για φαί.
Το έχεις πει στο ιατρό σου αυτό ?
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 14:26
Το έχεις πει στο ιατρό σου αυτό ?
Άν το είχε πεί θα τον είχαν κλήσει μέσα
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 14:30
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 14:51
Οκ , δεν λέω , ωραίο το θέμα . Έχει ενδιαφέρον και πολύ μεγάλη χρησιμότητα . Όμως αυτό το βιβλίο είναι με πολλά λάθη και κακογραμμένο , δεν μπορεί να σου αρέσει το βιβλίο . Το μάθημα σαν περιεχόμενο οκ , το βιβλίο και τον τρόπο εξέτασής του όχι
Χεχε ίσως τελικά να είμαι μαζοχιστής δεν ξέρω
Εεεε
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 14:58
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 11:14
Βέβαια ίσως κάποιοι να μην είχαν διαβάσει, γιατί έπεσαν πάλι Ηθικά Νικομάχεια, που είχαν πέσει πέρσι (αχ μας τη φέρατε!) και δε μπορείς να πεις ότι θεωρούνταν sos.
Aν και ήταν εύκολα τα θέματα, έκανα κάτι βλακείες και έχασα το 100. Σνιφ.
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 11:24
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 16:19
Τι προσπαθει να αποδειξει ο ένας στον αλλον?
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 16:49
Πως παει ο αδερφος σου?

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 16:52
Aχ, ποτε θα τελειωσουν αυτες οι καταραμενες οι εξετασεις να ηρεμησουμε!