Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#661 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 13:15

Μακάρι να μας βάλουν παλούκια φυσική , μιας κα ι είναι το αγαπημένο μου μάθημα και τα πάω σχεδόν άριστα ( τζάμπα θα πάω φυσικός ? :hehehe:) . Η ΑΟΔΕ είναι αυτή μου με τρομάζει λίγο , μιας και δεν έχω διαβάσει σχεδόν καθόλου . Δεν το μπορώ αυτό το απέξω , με τρελαίνει ! :nanteee:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#662 Renya

Renya

Watashi wa L.

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 17:02

Ολους μας τρελαινει το απ'εξω, dont worry:P
Αντε καλη τυχη ρε, ολα καλα θα πανε. Ευκολα μαθηματικα, τι εχετε να φοβαστε πλεον=)

#663 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 10:56

OH YES! Έγραψα Ιστορία! Και δεν έγραψα απλά, έγραψα ΤΕΛΕΙΑ Ιστορία! :nanana:
Είμαι βαθύτατα ανακουφισμένη, γιατί ήταν το χειρότερο μου μάθημα και είχα απελπιστεί πλήρως. Χτες ξενύχτησα και κοιμήθηκα χάλια και πήγα με πολύ χάλια ψυχολογία. Αλλά τα θέματα αποδείχτηκαν εύκολα και βασικά στο μυαλό μου ήταν ότι δεν ήξερα τίποτα.
Άντε παιδιά καλό καλοκαίρι! :fromabove:
(Υποτίθεται περιμένουμε παλούκια στα Αρχαία τώρα, αλλά το κατέχουμε το αντικείμενο :P)

#664 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 11:15

OH YES! Έγραψα Ιστορία! Και δεν έγραψα απλά, έγραψα ΤΕΛΕΙΑ Ιστορία! :nanana:
Είμαι βαθύτατα ανακουφισμένη, γιατί ήταν το χειρότερο μου μάθημα και είχα απελπιστεί πλήρως. Χτες ξενύχτησα και κοιμήθηκα χάλια και πήγα με πολύ χάλια ψυχολογία. Αλλά τα θέματα αποδείχτηκαν εύκολα και βασικά στο μυαλό μου ήταν ότι δεν ήξερα τίποτα.
Άντε παιδιά καλό καλοκαίρι! :fromabove:
(Υποτίθεται περιμένουμε παλούκια στα Αρχαία τώρα, αλλά το κατέχουμε το αντικείμενο :P)

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια ! Έως ένα σημείο ήμουν και γω έτσι με την ΑΟΔΕ . Τελικά δεν ήταν και πολύ δύσκολα και στην χειρότερη θα έχω πάρει 15 . Δεν είναι τόσο καλός βαθμός αλλά δεν είναι βαρύτητας και αν αναλογιστώ την προσπάθεια είναι υπέροχος . Τώρα έρχεται η Φυσική . :hero:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#665 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 13:10

Δεν ξέρω αλλά θα πρέπει να είμαι απο τους λίγους που του άρεσε το Α.Ο.Δ.Ε.
Αυτά που έλεγε μου είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον και δεν ήθελα απλά να μάθω απέξω αλλά να καταλάβω και τι λένε.
Χεχε θυμάμαι ότι την τελευταία μέρα πριν δώσω είχα κάνει επανάληψη όλο το βιβλίο.Είχα αρχίσει από το πρωί και είχα τελειώσει βράδυ με διάλειμα μόνο για φαί :P.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#666 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 14:22

Δεν ξέρω αλλά θα πρέπει να είμαι απο τους λίγους που του άρεσε το Α.Ο.Δ.Ε.
Αυτά που έλεγε μου είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον και δεν ήθελα απλά να μάθω απέξω αλλά να καταλάβω και τι λένε.
Χεχε θυμάμαι ότι την τελευταία μέρα πριν δώσω είχα κάνει επανάληψη όλο το βιβλίο.Είχα αρχίσει από το πρωί και είχα τελειώσει βράδυ με διάλειμα μόνο για φαί :P.

Το έχεις πει στο ιατρό σου αυτό ?:terror2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#667 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 14:26

Το έχεις πει στο ιατρό σου αυτό ?:terror2:

Άν το είχε πεί θα τον είχαν κλήσει μέσα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#668 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 14:30

Οκ , δεν λέω , ωραίο το θέμα . Έχει ενδιαφέρον και πολύ μεγάλη χρησιμότητα . Όμως αυτό το βιβλίο είναι με πολλά λάθη και κακογραμμένο , δεν μπορεί να σου αρέσει το βιβλίο . Το μάθημα σαν περιεχόμενο οκ , το βιβλίο και τον τρόπο εξέτασής του όχι
Δημοσιευμένη  εικόνα

#669 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 14:51

Οκ , δεν λέω , ωραίο το θέμα . Έχει ενδιαφέρον και πολύ μεγάλη χρησιμότητα . Όμως αυτό το βιβλίο είναι με πολλά λάθη και κακογραμμένο , δεν μπορεί να σου αρέσει το βιβλίο . Το μάθημα σαν περιεχόμενο οκ , το βιβλίο και τον τρόπο εξέτασής του όχι

Χεχε ίσως τελικά να είμαι μαζοχιστής δεν ξέρω :P, καθώς είναι πιο challenging να μάθεις κάτι κακογραμμένο, όποτε αν πάρεις το κολάι εσύ και γνωρίζοντας ότι σίγουρα θα δυσκολευτούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι να το μάθουν έχεις πολλές πιθανότητες να τα πας άριστα ...
Εεεε :chigau:,αυτό δεν σημαίνει ότι δικαιολογώ το βιβλιό.Απλώς το αν το δεις έτσι θα αυξημένο ηθικό και θα χτυπήσεις σίγουρα βαθμό ότι θέματα κι αν μπουν.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#670 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 14:58

'Αν δεν ήταν τόσο κακογραμένο ίσως ασχολούμουν περισσότερο με το αοδε, αλλά μου την σπάει όταν αποφασίζω να κάνω τον κόπο να διαβάσω και κάνω μίση ώρα να μάθω μία παράγραφω.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#671 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 11:14

Πάλι εύκολα βάλανε τα ζώα, δίνοντας άλλη μία αφορμή στους θετικοτεχνολογικάριους να μας τη λένε. :P Προφανώς οι βάσεις θα ανέβουν κι άλλο φέτος :S Δε βάζανε κανα δύσκολο να γουστάρουμε.
Βέβαια ίσως κάποιοι να μην είχαν διαβάσει, γιατί έπεσαν πάλι Ηθικά Νικομάχεια, που είχαν πέσει πέρσι (αχ μας τη φέρατε!) και δε μπορείς να πεις ότι θεωρούνταν sos.
Aν και ήταν εύκολα τα θέματα, έκανα κάτι βλακείες και έχασα το 100. Σνιφ.

#672 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 11:24

Εύκολα τα τρία πρώτα θέματα , το 4ο περίεργο . Είναι από τις περιπτώσεις που δεν μπορείς να είσαι σίγουρος άμα το έχεις γράψει άριστα η εντελώς λάθος :P. Άμα εξαιρέσουμε μια μεγάλη βλακεία μου ( αντί για MR^2 στην ροπή αδράνειας έβαλα MR :terror2:) πρέπει να το έχω σωστό . Μάλλον έβγαλα 90-95 και αυτό γιατί όλες τις ******** και απροσεξίες εγώ τις κάνω :nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#673 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 16:19

Aμα συνεχίσω να βλεπω περσυνους και προπερσυνους να τσακωνονται με τους φετινους και τους μελλοντικους υποψηφίους πανελληνιων, για το ποιος είχε-εχει-θα εχει τα πιο δυσκολα θέματα, θα τα παρω στο κρανιο!:burningbe3: Δεν μιλαμε για απλη συγκριση, να βλεπω σχολια γεματα κακια απο περσυνους που να λενε οτι φετος το $#%#$% και οτι αυτοι οι κακομοιροι ειχαν τα πιο δυσκολα των εποχων, να βλεπω παιδακια 2ας λυκειουν που θα λενε οτι αγχωνονται γιατι καιρο εχουν να βαλουν δυσκολα και φαβουνται οτι θα πεσουν στη χρονια τους...

Τι προσπαθει να αποδειξει ο ένας στον αλλον?:erk: Το μονο αντικειμενικο κριτιριο ειναι ο αριθμος των θεσεων των πανεπιστημιων και τπτ αλλο, τα αλλα ειναι ολα περιττα. Αχ μια φορα και εγω παρακολουθω τι γινεται στο νετ με τις πανελληνιες λογω αγχους για τον αδερφο μου, και καταλαβα οτι υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ ανωριμοι.

#674 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 16:49

Ναι, αλλα φετος ειναι πιο δυσκολα
Spoiler:

Πως παει ο αδερφος σου?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#675 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 16:52

Tην παλευει(λεμε τωρα, απλως γκρινιαζει) για το ΗΜΜΥ θεσ. Θα δουμε ομως τι θα γινει φετος με τις βασεις και με το λοττο, aka εκθεση.

Aχ, ποτε θα τελειωσουν αυτες οι καταραμενες οι εξετασεις να ηρεμησουμε!