Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#646 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 11:38

ιστορία??? :Crying2::nanana: αηδίασα η γυναίκα μεσημεριάτικο...

ελεγκτής :blingeye2::blingeye2::blingeye2: το τι τάμα είχα ρίξει στον απόλλωνα να πέσει κανά τέτοιο ή καβάφης δε λέγεται. τελικά έπεσε παπαδιαμάντης και λέω οκ είμαστε. είχα διαβάσει τα κέρατά μου, το είχα γράψει διαγώνισμα 1 φορά στο σχολείο και 2 στο φροντιστήριο όλα με 90+, οπότε λέω βουρ στην βουκολοκτηνολαγνεία. εν τέλει μου ήρθε ο πρώτος διορθωτής με 90, ο δεύτερος με 70 (παρατηρήστε απόκλιση 20 μονάδων. πού στο διάλο πήγανε οεο?) και ο τρίτος έβαλε την κλασική μέση των 80, για να μην τσακώνονται οι παραπάνω. μιλάμε για τρομερό μάθημα τα κείμενα. οπότε μην ζορίζεστε, λογικά η καλύτερη παπαρολογία σε συνδυασμό με την χειρότερη ασχετοσύνη του διορθωτή θα καρποφορήσει. τζήζους.

καλή τύχη με την ιστορία...εμένα με έσωσε εκεί που δεν το περίμενα. ό,τι ποντάρα να πάρω από το αγαπημένο μου μάθημα (κείμενα) το πήρα από το πιο μισητό μου. :deadga6:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#647 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 11:54

εν τέλει μου ήρθε ο πρώτος διορθωτής με 90, ο δεύτερος με 70 (παρατηρήστε απόκλιση 20 μονάδων.

Εμενα περσυ στα μαθηματικα κατευθυνσης μου ηρθε ο πρωτος με 75 και ο δευτερος με 50.Καπιος βαριοτανε να διωρθωνει και απο οτι φαινετε πηδηξε ενα ολοκληρο θεμα.Να 'νε καλα ο 3ος που μου εβαλε 77, και δοξα το θεο αλλαξε περσυ το συστημα, και οταν μπαινει 3ος βαθμολογιτης βγαινει μεσος ορος απο τους 2 μεγαλυτερους.

qzMHWHd.png

#648 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 12:44

Τα μαθηματικά κατεύθυνσης τελικά αποδείχτηκαν απαιτητικά . Το δεύτερο θέμα ήταν για εμένα το πρόβλημα , το τελευταίο του ερώτημα το έκανα λάθος . Όπως φαίνεται μάλλον πήρα 90 :joyful: . Το 4ο ήταν δύσκολο αλλά άμα έβαζες το μυαλό σου κάτω και έπαιρνες όλες τις δυνατές περιπτώσεις έβγαινε . Στο τελευταίο ερώτημα δεν μου ερχόταν τίποτα οπότε κάθισα στο πρόχειρο και έγραψα όλα τα ενδεχόμενα : Να κάνεις Fermat ,να κάνεις Rolle στη G , στη H, να κάνεις ΘΜΤΔΛ στη G , στη H κτλ . Εξέταζα το καθένα κα διέγραφα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#649 Doomfall

Doomfall

Caramelldansen!~

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 13:25

90? omg... εγω με το ζορι 60-65... και μαλλον εννοεις το τεταρτο θεμα...
το δευτερο δν ηταν δυσκολο...

Δημοσιευμένη  εικόνα
Nyan~Nyan <(o.O<)

#650 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 13:34

90? omg... εγω με το ζορι 60-65... και μαλλον εννοεις το τεταρτο θεμα...
το δευτερο δν ηταν δυσκολο...

Όχι , εννοώ το 2ο :
Δεν τα πάω καλά με τους μιγαδικούς

Δημοσιευμένη  εικόνα

#651 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 13:55

Ευτυχως οι μιγαδες δεν ηταν απ τους πολυ δυσκολους
Στο τεταρτο εφτιαξα δικο μου θεωρημα για να μηδενιζω οτι δε βολευε :uhh:
Αλλα 'νταξει στο φροντηστηριο κανενα 90 μου ειπαν :)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#652 Doomfall

Doomfall

Caramelldansen!~

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 14:30

μακαρι :D εγω κλασικα πατωσα... δν τα παω καλα με τα ολοκληρωματα... =.= βασικα ελειπα απο το φροντιστηριο ολον τον απριλιο γτ βαριομουνα τη ζωη μου... αλλα δεν με νοιαζει... μουσικων σπουδων αθηνας θελω να περασω... δλδ να βγαλω 11-12 k μορια και να γραψω καλα αρμονια και dicte... θα δουμε... ^-^

Δημοσιευμένη  εικόνα
Nyan~Nyan <(o.O<)

#653 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 14:36

Θέμα 2ο

α)
Αν Posted Image
Τότε: Posted Image και Posted Image
άρα Posted Image

β) Βρήκα δύο τρεις τρόπους , το γράφω το γρήγορο
Έστω Posted Image ο ζητούμενος μιγαδικός και Posted Image η εικόνα του στο μιγαδικό επίπεδο, με Posted Image
Τότε είναι: Posted Image που παρουσιάζει ελάχιστο για Posted Image και άρα Posted Image
Οπότε Posted Image

Β. Αν Posted Image τότε είναι:
Posted Image
και από τη λύση του συστήματος είναι: Posted Image ή Posted Image

Θέμα 4ο

α. Εύκολη η συνέχεια στο Posted Image και για τα όρια De l' Hospital
β. ΓΤΠ
γ. Θεώρημα Rolle για την G sto [0,2]
δ. ΘΜΤ για τη G sto [0,a]

Πολύ μέτρια θέματα ,μην σας πω εύκολα κιόλας... Κρίμα.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#654 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 14:45

Καλά εγώ πήγενα για το 5 και τεληκά τα μάλον το έπιασα. Εκτός και αν πέτηχα όλα τα σωστά-λάθή τότε παίζει να πήρα και πάνω απο 5.

Τ'ωρα κατάλαβα τι καταπίεση είναι να πρέπει να περιμένεις μέχρι τις 10.00 για να φήγεις ενώ έχεις τελιώσει εδώ και 40 λεπτά. Βαρεμάρα έτσι μου έρχετε να μην πάω να γράψω φυσική.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#655 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 15:03

Θέμα 2ο

α)
Αν Posted Image
Τότε: Posted Image και Posted Image
άρα Posted Image

β) Βρήκα δύο τρεις τρόπους , το γράφω το γρήγορο
Έστω Posted Image ο ζητούμενος μιγαδικός και Posted Image η εικόνα του στο μιγαδικό επίπεδο, με Posted Image
Τότε είναι: Posted Image που παρουσιάζει ελάχιστο για Posted Image και άρα Posted Image
Οπότε Posted Image

Β. Αν Posted Image τότε είναι:
Posted Image
και από τη λύση του συστήματος είναι: Posted Image ή Posted Image

Θέμα 4ο

α. Εύκολη η συνέχεια στο Posted Image και για τα όρια De l' Hospital
β. ΓΤΠ
γ. Θεώρημα Rolle για την G sto [0,2]
δ. ΘΜΤ για τη G sto [0,a]

Πολύ μέτρια θέματα ,μην σας πω εύκολα κιόλας... Κρίμα.

Πες τα, φίλε zade. Εν τω μεταξύ, με πιο απλή γεωμετρία αν το πάρεις το θέμα με τους μιγαδικούς ίσως βγαίνει και πιο εύκολα. Δηλαδή ισοσκελές, άρα το ύψος είναι και διάμεσος, άρα Α((2+0)/2,(0-2)/2) δηλ. Α(1,-1).

Ή κάτι παίζει με τις εκλογές, ή, όπως λενε αρκετοί, στα επόμενα θα πέσει κανένα παλούκι (π.χ. Φυσική).

Τελευταίο θέμα, δ, μάλλον γίνεται να πάρεις και Rolle για την G(x) + (x*ολοκ|0έωςα{f(t)dt})/α.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Whitelighter: 20 Μάιος 2009 - 15:21

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#656 Ankaa

Ankaa

:]

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 17:01

Εμένα γιατι αυτά μου φαίνονται δύσκολα :nosey: ? Καλα 2α λυκείου πάω ...και σίγουρα υπάρχουν τύποι γιαυτές τις πραξεις :oo:.

Για να δούμε στην καλοκαιρινή προετοιμασία:nosey:..

Btw έτυχε σε κανέναν το σχολείο να επιλέξει (2α λυκείου) αντί για τα παιδια το μά8ημα επιλογής ? Εμάς επειδή ο κάβουρας ο διευθηντής μας δέν θέλει να προσλάβει ψυχολόγο αναγκαστικά μας έβαλε αστρονομία... (χθές έδωσα , έγραψα 18 xD καταραμένοι νόμοι Κέπλερ:cry5: :madtodeath:)
Spoiler:

#657 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 17:34

Btw έτυχε σε κανέναν το σχολείο να επιλέξει (2α λυκείου) αντί για τα παιδια το μά8ημα επιλογής ? Εμάς επειδή ο κάβουρας ο διευθηντής μας δέν θέλει να προσλάβει ψυχολόγο αναγκαστικά μας έβαλε αστρονομία... (χθές έδωσα , έγραψα 18 xD καταραμένοι νόμοι Κέπλερ:cry5: :madtodeath:)

Κάπου σε έχασα...που κολλάει ο ψυχολόγος με την αστρονομία?Εννοώ στην ψυχολογία 1ης λυκείου που είχα επιλέξει μας έκανε το μ'αθημα κοινωνιολόγος και απο ότι άκουσα τα προηγούμενα χρόνια το έκανε μια φιλόλογος.Εσάς ντε και καλά θα σας έφερναν ψυχολόγο?

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#658 Ankaa

Ankaa

:]

• Members
  • 121 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 18:03

Εχουμε απαιτήσεις :hahaha:

Όχι , απλά κάποιος να μας έκανε το μάθημα μιάς και το είχαμε επιλέξει όλα τα παιδια της τάξης.
Φυσικά επέλεξαν για εμάς αστρονομία και πληρώσαμε 500 ευρώ extra ο καθένας για να μας κάνει μάθημα ένας ...βλάκας (συγκρατήθηκα) .Τί κάναμε όλη τη χρονιά ? είδαμε μια ταινία για τους πυράυλους και γράψαμε 2 διαγωνίσματα σε ύλη που μάλιστα δέν είχαμε διδαχτεί..
Εκήνος μας είχε free time και έκανε μάθημα ΜΟΝΟ σε αυτούς που κάνανε φυσικη 3ης λυκείου στο φροντιστηριο.
Ζήτησα να παρακολουθήσω κιας ΄μήν κάνω στο φροντιστήριο φυσικη 3ης λυκείου και μου είπε να πάω να παιξω κανα παιχνιδι στο κινητο γιατι θα τους αργω και βαριεται να τα εξηγει ...(λογω του οτι δέν κανω 3ης λυκείου στο φροντιστήριο).

(ερώτηση-απάντηση μεταξύ καθηγητή και μαθητών ...εμάς δηλαδή)
Ύλη για τις εξετάσεις ?
Ότι κάναμε
Δηλαδή ?
Α ναι αστρονομια ... ε όλη την ύλη του βιβλίου !
Μα ..
Έλα μωρέ μην μου τα πρήζετε ...καθήστε να διαβάσετε να τελιώνουμε!

Δυστιχώς τέτειους ...βλάκες έχουμε για καθηγητές στο ιδιωτικό μας.
Του χρόνου πάω σε δημόσιο , τέρμα. :)
Spoiler:

#659 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 19:20

Πες τα, φίλε zade. Εν τω μεταξύ, με πιο απλή γεωμετρία αν το πάρεις το θέμα με τους μιγαδικούς ίσως βγαίνει και πιο εύκολα. Δηλαδή ισοσκελές, άρα το ύψος είναι και διάμεσος, άρα Α((2+0)/2,(0-2)/2) δηλ. Α(1,-1).

Ή κάτι παίζει με τις εκλογές, ή, όπως λενε αρκετοί, στα επόμενα θα πέσει κανένα παλούκι (π.χ. Φυσική).

Τελευταίο θέμα, δ, μάλλον γίνεται να πάρεις και Rolle για την G(x) + (x*ολοκ|0έωςα{f(t)dt})/α.

Οκ , το πρώτο , το δεύτερο ( αν και έκανα τεράστια ******* στο τελευταίο ερώτημα ) και τα το τρίτο , εκτός από το τελευταίο ερώτημα . Στο τέταρτο είχε τα δυο πρώτα εύκολα και τα δυο τελευταία δύσκολα ( σχετικά πάντα με εμάς που δεν έχουμε δει το φως το αληθινό σε διάφορα θέματα , όπως ένας φοιτητής ) . Δηλαδή είχαμε εύκολα ερωτήματα μέχρι το τελευταίο του 3ου και μετά ένα μοιρασμένο 4ο θέμα . Πια η διαφορά με πέρσι ??? Και τα 2 πρώτα θέματα ήταν εύκολα , το ίδιο και τα δεύτερα ( προσωπικά μου φάνηκε το 2ο του 2008 πιο εύκολο ) . Στα τρίτα έφτανες εύκολα μέχρι το τελευταίο ερώτημα ( εδώ οκ , του 2008 ήταν πιο δύσκολο στο τελευταίο ) . Στο 4ο όμως του 2008 είχε μόνο 1 ερώτημα δύσκολο , το πρώτο ερώτημα του 3ου ερωτήματος . Άντε και το πρώτο του ήταν λίγο δύσκολο . Άρα πια η διαφορά ?? Πέρσι δεν ήταν που ακούγαμε παράπονα για την δυσκολία των θεμάτων ? Η διαφορά ήταν ότι τα εύκολα του 2008 δεν ήταν γελοία , όπως φέτος . Γενικά όμως , σαν μοριοδότηση και σαν κατανομή των μορίων στα ερωτήματα , δεν είχε και μεγάλη διαφορά .

Spoiler:

EDIT : Συμφωνώ για αυτό με την γεωμετρία , έτσι νομίζω είναι πιο εύκολο . Φέρνεις το κάθετο στην ευθεία ευθύγραμμο τμήμα με άκρα την αρχή τον αξόνων και έναν μιγαδικό Z=x +ψi . Αυτός ο μιγαδικός , που βρίσκεται μέσω συντελεστών διεύθυνσης είναι ο μιγαδικός με τη μικρότερη δυνατή εικόνα

EDIT 2 : Ο σχολιασμός από την μαθηματική εταιρία :whistling:
Γενικά Σχόλια:
Ο βαθμός δυσκολίας των θεμάτων είναι περίπου ίδιος με της προηγούμενης χρονιάς, με αποτέλεσμα να αναμένεται και ανάλογη κατανομή της βαθμολογίας.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Glaurung: 20 Μάιος 2009 - 20:01

Δημοσιευμένη  εικόνα

#660 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 22:34

Για τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης:

Το θέμα των Μιγαδικών ήταν γελοίο. Τόσα που έχουμε δει καν πριν παμε 3η Λυκειου στα φροντιστηρια, αυτό ήταν gtp για gtp. Το έβγαλα σε πολύ λιγότερο απο 10 λεπτο.

Πραγματικα, δεν ξερω για τα αλλα 2 θεματα (σε δυσκολια), τους Μιγαδικούς φέτος σας τους χαρίσανε. Μακάρι να μην μας έρθει κανά κλαρίνο του χρόνου.

Πιστεύω ότι, επειδή πέρσι τους χαρίσανε (πραγματικα ομως) την Φυσικη, θα τους ερθει απο κει. Αν ειναι για τις Εκλογες, ακομα καλυτερα για τους εξεταζομενους!
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]