Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#571 Renya

Renya

Watashi wa L.

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 12:45

ακου εκει ερωτευμενη με τη φυσικη :rofl:

Πωπω πραγματικα το βλεπω και γελαω αυτο τωρα.
(ναι ρε, μπηκα μετα απο τοσο καιρο εδω μεσα και επεσα πανω σε αυτο το ποστ. ;p)

ΤΙΣ ΜΙΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΦΥΣΙΚΕΣ!@)(!*@#)(*#)(@*#
Πιο πολυ της κατευθυνσης. Απλα οταν ελεγα αυτα τα ερωτολογα καναμε ακομα θερμοδυναμικη και τετοια ομορφα.
Με τις αυτεπαγωγες και τις υπολοιπες μπουρδες μπλιαξ.

Αγαπαμε αλγεβρα και λογαριθμους.

#572 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 23:06

Οι 2 Φυσικές της 2ας Λυκείου τελικά είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Αν και στην αρχή δεν μου άρεσε η Κατεύθυνσης λόγω Θερμοδυναμικής (που με ενδιαφέρει τελευταία), μπορώ να πω ότι χαλαρά είναι τα καλύτερα μαθήματα φέτος, συγκριτικά με τα Μαθηματικά. Ως προς την ύλη που καλύπτουν δηλαδή. Θεωρώ ότι η ύλη των Μαθ/κών Κατ/σης Β' είναι, λίγο με τις κωνικές τομές και λίγο με Θεωρία αριθμών, λιγότερο ενδιαφέρουσα.Η άλγεβρα είναι ήρεμα πράματα.

Gotta love physics.

#573 Nanamiii

Nanamiii

no?

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2009 - 16:00

Παιδια ενα σας λεω, στην τριτη Λυκειου, να παρετε Φυσικη για εξεταζομενο μαθημα, χωρις δευτερη σκεψη!Το μετανιωνω τωρα που πηρα Μαθ.Στατιστικη, η Φυσικη Γενικης ειναι πανευκολη!
Η Φυσικη Κατ. της 3ης απ'την αλλη δε θα μου λειψει καθολου, το χειροτερο μου, χαλια θα γραψω.

Α!Και να αν μην το γυρισετε απο Θετικη σε Τεχνολογικη, η Βιολογια και (ιδιεταιρα)η Χημεια ειναι παιχνιδακια μπροστα στον τρομο του ΑΟΔΕ.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Blame my parents.Yes?Yes.

#574 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2009 - 00:42

Εεεεεμ, οχι :)
Αντικειμενικα αν το δεις, το ΑΟΔΕ ειναι μονο παπαγαλια, αν το μαθεις δε παιζει να κανεις λαθος καπου
Ενω στις ασκησεις της Βιολογιας ή χημειας υπαρχει η πιθανοτητα αυτη
Για τη Φυσικη οντως εχω ακουσει οτι τωρα τελευταια βαζουν ευκολα σχετικα για να τραβηξει κοσμο, αλλα δε ξερω

Δημοσιευμένη  εικόνα

#575 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2009 - 16:56

Καλη τυχη σε οσους ετοιμαζονται για πανελλαδικες! Ευχομαι να τα πατε τελεια και να περασετε στην 1η σας επιλογη ολοι!

Η Φυσικη γενικης παιδειας ειναι παιχνιδακι, αλλα και η στατιστικη δεν ειναι δυσκολη (η τουλαχιστον ετσι τα θυμαμαι τα πραγματα πριν 7 χρονια :S). Ομως να πω πως η βιολογια δεν ειναι και τοσο ευκολη - θα ελεγα ειναι στο ιδιο "καζανι" με ΑΟΔΕ. Ο μονος φοβος που υπηρχε παντα στην τεχνολογικη σε σχεση με την θετικη ηταν οτι εκει πηγαιναν συνηθως οι πιο "χαλαροι" μαθητες με αποτελεσμα να μην προχωραει γρηγορα η υλη, ή ακομα και αν προχωραει να γινεται βιαστικα. Αλλα ας ειναι καλα τα φροντιστηρια υποθετω... :

#576 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2009 - 17:23

Eνοψη των φετινων εκλογων τα θεματα των πανελλαδικων λογικα θα ειναι ποιο ευκολα απο τα περσινα ετσι οσες σχολες ειχαν πεσει περυση φετος θα πανε παλι στα κανονικα τους επιπεδα μπορει και ποιο ψηλα!
Καλη επιτυχεια σε οσους δινουν φετος!Good Luck Guyz και καλα κουραγια!

Dxs μην μασας ρε!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#577 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2009 - 21:37

Τι λέτε, ρε;
Βιολογία = πολύ πιο δύσκολη από ΑΟΔΕ.
ΑΟΔΕ έχω, αλλά έχω καταλάβει τι παλουκάκι τρώνε οι Θετικοί.
Νταξ, τώρα, ΑΟΔΕ θα κάτσεις, θα το μάθεις.
Αν δεν μπορείς, τότε δε θα μπορούσες ούτε Βιολογία αν πήγαινες Θετική.

Το κακό είναι ότι στο μάθημα Α.Ε.Π.Π. δεν κάνουμε καμιά C ή έστω Basic που άλλωστε θα μας φανεί και χρήσιμη αυτή η γνώση αργότερα (για κάποιους). Σταμάτησαν στις Πανελλήνιες να δέχονται τις απαντήσεις σε BASIC ή Pascal. Λένε ρητά «Να γράψετε πρόγραμμα σε ΓΛΩΣΣΑ...».
Damn.
Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#578 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2009 - 22:37

Το κακό είναι ότι στο μάθημα Α.Ε.Π.Π. δεν κάνουμε καμιά C ή έστω Basic που άλλωστε θα μας φανεί και χρήσιμη αυτή η γνώση αργότερα (για κάποιους).

Εδώ τώρα στη πλειοψηφία η ΓΛΩΣΣΑ τους φαίνεται ακαταλαβίστικη,αν βάζανε C θα θρηνούσαμε πολλά θύματα:uhh:

Σταμάτησαν στις Πανελλήνιες να δέχονται τις απαντήσεις σε BASIC ή Pascal. Λένε ρητά «Να γράψετε πρόγραμμα σε ΓΛΩΣΣΑ...».
Damn.
Posted Image

Κάτι μου λέει ότι το έκαναν επειδή δεν ήξεραν όλοι οι διορθωτές να διορθώνουν τα γραπτά:frozen:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#579 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2009 - 01:15

Λολ λες?
Τουλαχιστον ας βαζανε pascal, που απ τα παραδειγματα που εχει στο βιβλιο ειναι σαν ΓΛΩΣΣΑ στα αγγλικα
Τωρα τελευταια παντως εχω αρχισει και βαριεμαι στο ΑΕΠΠ (φροντ παντα, σχολειο ουτε λογος για ρεαλ μαθημα), δηλαδη μια ασκηση που θελει δεκα λεπτα, τρωμε μιση ωρα
Σημερα ημουν ετοιμος να κοιμηθω, αν δε μου ελεγε να πω εγω τον κωδικα θα τον ειχα παρει xD

Δημοσιευμένη  εικόνα

#580 Renya

Renya

Watashi wa L.

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2009 - 16:31

Ο καθηγητης που μας κανει τεχνολογια επικοινωνιων μας κανει μια ωρα τη βδομαδα ΑΕΠΠ, καραγουσταρω αυτο το μαθημα.

#581 Megu

Megu

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2009 - 14:39

Λίγα τα λόγια σας για την Χημεία και την Βιολογία.Επειδή κάποιοι δεν τα καταλαβαίνουν δεν σημαίνει οτί "τον παιρνουν ασυστολα".><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><.

Έτσι, πες τα Rovena! :clap: Κι εγώ είμαι fun της Βιολογίας και Χημείας (να, ας πούμε Βιολογία θέλω να περάσω):blingeye2:. Δεν λέω βέβαια, ωραία είναι η Φυσική (έχει βάθος σαν επιστήμη και βγάζει και αρκετές έξυπνες ασκήσεις), αλλά και στη Χημεία υπάρχουν έξυπνες ασκήσεις που θέλουν κάποια κριτική σκέψη, δεν τις έχουν αποκλειστικότητα μόνο η φυσική και τα μαθηματικά. Και μην μου πείτε ότι η Βιολογία σαν επιστήμη δεν είναι ενδιαφέρουσα και χρήσιμη. :hiding_something:

#582 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2009 - 14:55

Λολ λες?
Τουλαχιστον ας βαζανε pascal, που απ τα παραδειγματα που εχει στο βιβλιο ειναι σαν ΓΛΩΣΣΑ στα αγγλικα
Τωρα τελευταια παντως εχω αρχισει και βαριεμαι στο ΑΕΠΠ (φροντ παντα, σχολειο ουτε λογος για ρεαλ μαθημα), δηλαδη μια ασκηση που θελει δεκα λεπτα, τρωμε μιση ωρα
Σημερα ημουν ετοιμος να κοιμηθω, αν δε μου ελεγε να πω εγω τον κωδικα θα τον ειχα παρει xD

Η ΓΛΩΣΣΑ της 3ης λυκειου ειναι η pascal στα ελληνικα.To Α.Ε.Π.Π. ηταν το αγαπημενο μαθημα μου στο λυκειο και σε βοηθαει πολυ αν θελεις να κανεις προγραμματισμο.Δωστε βαση οι υποψηφιοι πληροφορικοι!!

#583 Mimo

Mimo

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 17:16

Guys δεν ηερω τι λετε εσεις αλλα εγω θεωρω οτι ολα τα μαθηματα ειναι gtp.Χαλαρα καποιος ακομη και μελιγοστο μυαλο μπορει να γραψει πανω απο 18 (εκτος εκθεσης).Για μενα οπως πιστευω και για τους περισσοτερους τεχνολογικης - θετικης κατευθυνσης ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ειναι η θεωρια.3 βδομαδες απομενουν και ακομη παλευω να βγαλω θεωρια ΑΟΘ,ΑΟΔΕ και ΑΕΠΠ.Που θα παει...κοντευω να την τελειωσω.Αντε και σ' ολους που δινουν πανελληνιες φετος (συμπεριλαμβανομενου κι εμενα) ευχομαι να γραψουν οσο θελουν και να περασουν εκει που στοχευουν.Τα @@ γινανε τοσα απ' το διαβασμα.ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ...Αυτα bb :)
Click here http://mimo1991.mybrute.com to fight me (Πορωση το παιχνιδι)

Proud member of the ELS(hellenic fansubbing group)team.
http://eternallightsubs.niceboard.net/portal.htm
...για να πειτε κανενα γεια
Releases...
http://www.anirena.com/group/Eternal%20Light/.htm

#584 Lelouch

Lelouch

Zarakis Vice Captain

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 18:24

Καλη επιτυχια παιδια...ΚΑλη δυναμη! Λιωστε τωρα.Ηρθε το τελος πια.Θα τα καταφερετε!Υπομονη!

#585 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2009 - 00:07

Λοιπόν, για εξάσκηση:

Έστω
Π(χ) = 2009χ για μάθημα =/= έκθεση
Π(χ) = 2009/χ για μάθημα = έκθεση

όπου χ το διάβασμα που κάνατε όλη τη χρονιά και Π(χ) ο βαθμός που θα πάρετε στις Πανελλήνιες.

α) Να δείξετε ότι η ζωή του μαθητή είναι βάσανο.
β) Να αιτιολογήσετε την ύπαρξη του παρόντος thread.
γ) Να υπολογίσετε την ποσότητα ενέργειας (σε Joule) που απαιτείται για να πετάξει ο μέσος μαθητής τα βιβλία κάτω και να φωνάξει «Φτάνει!» ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας του.

Αν δεν υπάρξουν απαντήσεις σε 2 μέρες, θα postάρω τις λύσεις.

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»