Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 16:09
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 20:12
δλδ ελεος!!!!!!
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 20:34

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 22:40
Και μετά μας φταίει η παιδεία .
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 22:42
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 22:55
Καταλήψεις,σοβαρά αιτήματα και μαθητικός αγώνας.
Και μετά μας φταίει η παιδεία .
έχεις δίκιο , όμως σε μερικές περιπτώσεις τα παιδιά νιώθουν ή θεωρούν οτι είναι το μόνο που μπορούν να κάνουν για να δείξουν οτι θέλουν να αλλάξουν κάποια πράγματα ...
Σε εμάς ,αμα το κλείσουν , θα τους πάρει και θα τους σηκώσει ! Και εγώ δηλαδή, που θα κάνω τα μαθήματα για να μπορώ να δώσω πανελλήνιες ?

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 23:08
Πιστεύεις πραγματικά ότι υπαρχει εστω κι ένας που σκέφτεται έτσι;έχεις δίκιο , όμως σε μερικές περιπτώσεις τα παιδιά νιώθουν ή θεωρούν οτι είναι το μόνο που μπορούν να κάνουν για να δείξουν οτι θέλουν να αλλάξουν κάποια πράγματα ...
Σε εμάς ,αμα το κλείσουν , θα τους πάρει και θα τους σηκώσει ! Και εγώ δηλαδή, που θα κάνω τα μαθήματα για να μπορώ να δώσω πανελλήνιες ?
Η κατάληψη έχει εκφυλιστει τελείως.ΙΣΩΣ κάπου στα 90s οι μαθητές να είχαν σοβαρούς λόγους και αξιοπρεπή αιτήματα,αλλά σήμερα να είσαι σίγουρος πως το μόνο που τους νοιάζει είναι να αράξουν μερικές μέρες παραπάνω άντε και για να πουλήσουν λίγο μούρη.
Οπότε,όπως είπα και πριν καλό θα ήταν να μην πετάμε το μπαλάκι στο κράτος και στην εκπαίδευση αν δε μπορούμε να ελένξουμε την μ@λ@κια που μας δέρνει.
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 23:19
Λόγοι και αιτήματα υπάρχουν για λίγους σε κάθε σχολείο, και ίσως μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού. Πραγματικοί λόγοι είναι για 1η & 2α το άραγμα, και το διάβασμα για την 3η.
Στο φροντιστήριο ίσως?
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 23:28
Πιστεύεις πραγματικά ότι υπαρχει εστω κι ένας που σκέφτεται έτσι;
Η κατάληψη έχει εκφυλιστει τελείως.ΙΣΩΣ κάπου στα 90s οι μαθητές να είχαν σοβαρούς λόγους και αξιοπρεπή αιτήματα,αλλά σήμερα να είσαι σίγουρος πως το μόνο που τους νοιάζει είναι να αράξουν μερικές μέρες παραπάνω άντε και για να πουλήσουν λίγο μούρη.
Οπότε,όπως είπα και πριν καλό θα ήταν να μην πετάμε το μπαλάκι στο κράτος και στην εκπαίδευση αν δε μπορούμε να ελένξουμε την μ@λ@κια που μας δέρνει.
+1000. Διάβασα τα "αιτήματα" που έχουμε και πραγματικά γέλασα...... Αφού ρώταγα αν πιστεύουν αυτά που γράφουν και δεν ξέρανε τι να απαντήσουν. Μετά έμαθα ότι έστελναν χαρτιά σε κάθε σχολείο με ''αιτήματα"...
Εμείς το κλείνουμε από Δευτέρα....
Λόγοι και αιτήματα υπάρχουν για λίγους σε κάθε σχολείο, και ίσως μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού. Πραγματικοί λόγοι είναι για 1η & 2α το άραγμα, και το διάβασμα για την 3η.
Quote:
Originally Posted by Haku4ever![]()
Στο φροντιστήριο ίσως?
Συμφωνώ στο πρώτο διαφωνώ στο δεύτερο. Τουλάχιστον στο δικό μου σχολείο οι καθηγητές ενδιαφέρονται πάρα πολύ και γενικά μας κάνουν πολύ καλό μάθημα...... Επίσης πάντα όταν τα ακούς δεύτερη φορά τα μαθαίνεις καλύτερα. Και επίσης τα φροντηστήρια μπορεί να μην είναι αυτονόητα για όλο τον κόσμο...

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 23:36
Τώρα, αν είσαι θεωρητική ίσως να βγαίνει χωρίς φροντ (δεν ξέρω καθόλου τι παίζει, αλλά ξέρω ότι είναι απομνημόνευση). Αλλά απο θετική και τεχνολογική, στη φυσική π.χ. δεν υπάρχουν ούτε τα βασικά στο βιβλίο. Και μου φαίνεται παράξενο να μην πάει κανείς φροντ στην 3η. Όχι γιατί πάω εγώ, αλλά γιατί συνήθως πάνε όλοι. Μάλιστα υπάρχουν και καθηγητές που λένε "αυτά τα έχετε κάνει στο φροντηστήριο και τα ξέρετε, αρα αρχίζουμε από το κεφάλαιο 852..."
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 09:52
Όσο και να θέλουν μάθημα κανονικό γίνεται δύσκολα.
Τώρα, αν είσαι θεωρητική ίσως να βγαίνει χωρίς φροντ (δεν ξέρω καθόλου τι παίζει, αλλά ξέρω ότι είναι απομνημόνευση). Αλλά απο θετική και τεχνολογική, στη φυσική π.χ. δεν υπάρχουν ούτε τα βασικά στο βιβλίο. Και μου φαίνεται παράξενο να μην πάει κανείς φροντ στην 3η. Όχι γιατί πάω εγώ, αλλά γιατί συνήθως πάνε όλοι. Μάλιστα υπάρχουν και καθηγητές που λένε "αυτά τα έχετε κάνει στο φροντηστήριο και τα ξέρετε, αρα αρχίζουμε από το κεφάλαιο 852..."
Συμβαίνει αυτό που λές με τους καθηγητές , όμως οχι παντου . Στο σχολείο που είμαι δεν υπάρχει κανενας τετοιος καθηγητής .
Όπως είπε και ο tsintori οτι τα φροντιστήρια δεν είναι αυτονόητα σε όλους . Εγω κάνω φυσική κια μαθηματικά , όμως προγραμματισμό και το μάθημα γενικής που θα δώσω δεν τα κάνω πουθενα . Αμα το κλείσουν το σχολείο δεν ειναι οτι θα εχω περισότερο χρόνο να τα διαβάσω , δεν θα τα διδάσκομαι καθόλου

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 11:57
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 20:02

ως αιτηματα εχουμε κατι κουλα θεματα οπως:
-να καταργηθουν οι πανελληνιες...
-να περναει ο καθενας σε οποιο παν/μιο θελει......
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 20:22
όχι εμείς έχουμε πρόβλημα με τα chips επειδή δεν φέρνει με ρίγανηΈχετε κι εσείς το αίτημα "Θέλουμε στρογγυλή κι όχι τετράγωνη μπουγάτσα?"

Σοβαρά τώρα δεν υπάρχουν αιτήματα, εκτός από μερικές εξαιρέσεις αν και λίγες, τα περισσότερα σχολειά το κάνουν για αραλίκι. Σε μας τα πράγματα έχουν ως εξής, τα πρωτάκια θέλουν να κάνουν μιας και δεν κάναν στο γυμνάσιο, τα δευτεράκια θέλουν να κάτσουν όπως πέρυσι, τα παιδιά της τρίτης (me too:lol:) θέλουμε να διαβάσουμε και εγώ επιπλέον θέλω να κάτσω να βλέπω ανιμε

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 20:33
Η 5ήμερη δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Δεν συμφέρει κανέναν να μην πάει η 3η 5ήμερη. Τα ξενοδοχεία βγάζουν λεφτά σε μία νεκρά γι' αυτά περίοδο. Έτσι μαζεύουν οι επιχειρήσεις λεφτά κάτι που ικανοποιεί μια χαρά το σύστημα της Ελλάδος. Οι απειλές των καθηγητών ως προς την 5ήμερη είναι πράξεις αδυναμίας και δείχνει ότι δεν έχουν άλλον τρόπο να επιβληθούν στα παιδιά από το να τους λένε αυτές τις μ******ς. Άρα....Κατά τα άλλα όμως δεν μας βλέπω να κάνουμε τελικά γιατί κρίνεται το μέλλον της 5ήμερης .