Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#526 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 16:09

Οχι, αν αρχισες καλα, καλα θα συνεχισεις λογικα, αν μελετας με ιδιες επιδοσεις

Δημοσιευμένη  εικόνα

#527 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 20:12

δεν προλαβαμε να αρχησουμε και κανουμε καταληψη....
δλδ ελεος!!!!!!
αν κανουμε και την δευτερα θα χασω τεστ γεωμετρια....

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#528 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 20:34

σε εμάς δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε :bahhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#529 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 22:40

Καταλήψεις,σοβαρά αιτήματα και μαθητικός αγώνας.
Και μετά μας φταίει η παιδεία .

#530 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 22:42

Εμεις δε το κοβω να το κλεινουμε φετος, μας λενε οτι θα παμε 5ημερη και ετσι κοντα στα Χριστουγεννα, οποτε δε μας παιρνει...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#531 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 22:55

Καταλήψεις,σοβαρά αιτήματα και μαθητικός αγώνας.
Και μετά μας φταίει η παιδεία .

έχεις δίκιο , όμως σε μερικές περιπτώσεις τα παιδιά νιώθουν ή θεωρούν οτι είναι το μόνο που μπορούν να κάνουν για να δείξουν οτι θέλουν να αλλάξουν κάποια πράγματα ...

Σε εμάς ,αμα το κλείσουν , θα τους πάρει και θα τους σηκώσει ! Και εγώ δηλαδή, που θα κάνω τα μαθήματα για να μπορώ να δώσω πανελλήνιες ?:oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#532 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 23:08

έχεις δίκιο , όμως σε μερικές περιπτώσεις τα παιδιά νιώθουν ή θεωρούν οτι είναι το μόνο που μπορούν να κάνουν για να δείξουν οτι θέλουν να αλλάξουν κάποια πράγματα ...

Σε εμάς ,αμα το κλείσουν , θα τους πάρει και θα τους σηκώσει ! Και εγώ δηλαδή, που θα κάνω τα μαθήματα για να μπορώ να δώσω πανελλήνιες ?:oo:

Πιστεύεις πραγματικά ότι υπαρχει εστω κι ένας που σκέφτεται έτσι;

Η κατάληψη έχει εκφυλιστει τελείως.ΙΣΩΣ κάπου στα 90s οι μαθητές να είχαν σοβαρούς λόγους και αξιοπρεπή αιτήματα,αλλά σήμερα να είσαι σίγουρος πως το μόνο που τους νοιάζει είναι να αράξουν μερικές μέρες παραπάνω άντε και για να πουλήσουν λίγο μούρη.

Οπότε,όπως είπα και πριν καλό θα ήταν να μην πετάμε το μπαλάκι στο κράτος και στην εκπαίδευση αν δε μπορούμε να ελένξουμε την μ@λ@κια που μας δέρνει.

#533 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 23:19

Εμείς το κλείνουμε από Δευτέρα....
Λόγοι και αιτήματα υπάρχουν για λίγους σε κάθε σχολείο, και ίσως μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού. Πραγματικοί λόγοι είναι για 1η & 2α το άραγμα, και το διάβασμα για την 3η.

Στο φροντιστήριο ίσως?

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#534 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 23:28

Πιστεύεις πραγματικά ότι υπαρχει εστω κι ένας που σκέφτεται έτσι;

Η κατάληψη έχει εκφυλιστει τελείως.ΙΣΩΣ κάπου στα 90s οι μαθητές να είχαν σοβαρούς λόγους και αξιοπρεπή αιτήματα,αλλά σήμερα να είσαι σίγουρος πως το μόνο που τους νοιάζει είναι να αράξουν μερικές μέρες παραπάνω άντε και για να πουλήσουν λίγο μούρη.

Οπότε,όπως είπα και πριν καλό θα ήταν να μην πετάμε το μπαλάκι στο κράτος και στην εκπαίδευση αν δε μπορούμε να ελένξουμε την μ@λ@κια που μας δέρνει.

+1000. Διάβασα τα "αιτήματα" που έχουμε και πραγματικά γέλασα...... Αφού ρώταγα αν πιστεύουν αυτά που γράφουν και δεν ξέρανε τι να απαντήσουν. Μετά έμαθα ότι έστελναν χαρτιά σε κάθε σχολείο με ''αιτήματα"...

Εμείς το κλείνουμε από Δευτέρα....
Λόγοι και αιτήματα υπάρχουν για λίγους σε κάθε σχολείο, και ίσως μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού. Πραγματικοί λόγοι είναι για 1η & 2α το άραγμα, και το διάβασμα για την 3η.

Quote:
Originally Posted by Haku4ever Posted Image

Στο φροντιστήριο ίσως?

Συμφωνώ στο πρώτο διαφωνώ στο δεύτερο. Τουλάχιστον στο δικό μου σχολείο οι καθηγητές ενδιαφέρονται πάρα πολύ και γενικά μας κάνουν πολύ καλό μάθημα...... Επίσης πάντα όταν τα ακούς δεύτερη φορά τα μαθαίνεις καλύτερα. Και επίσης τα φροντηστήρια μπορεί να μην είναι αυτονόητα για όλο τον κόσμο...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#535 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 23:36

Όσο και να θέλουν μάθημα κανονικό γίνεται δύσκολα.
Τώρα, αν είσαι θεωρητική ίσως να βγαίνει χωρίς φροντ (δεν ξέρω καθόλου τι παίζει, αλλά ξέρω ότι είναι απομνημόνευση). Αλλά απο θετική και τεχνολογική, στη φυσική π.χ. δεν υπάρχουν ούτε τα βασικά στο βιβλίο. Και μου φαίνεται παράξενο να μην πάει κανείς φροντ στην 3η. Όχι γιατί πάω εγώ, αλλά γιατί συνήθως πάνε όλοι. Μάλιστα υπάρχουν και καθηγητές που λένε "αυτά τα έχετε κάνει στο φροντηστήριο και τα ξέρετε, αρα αρχίζουμε από το κεφάλαιο 852..."

#536 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 09:52

Όσο και να θέλουν μάθημα κανονικό γίνεται δύσκολα.
Τώρα, αν είσαι θεωρητική ίσως να βγαίνει χωρίς φροντ (δεν ξέρω καθόλου τι παίζει, αλλά ξέρω ότι είναι απομνημόνευση). Αλλά απο θετική και τεχνολογική, στη φυσική π.χ. δεν υπάρχουν ούτε τα βασικά στο βιβλίο. Και μου φαίνεται παράξενο να μην πάει κανείς φροντ στην 3η. Όχι γιατί πάω εγώ, αλλά γιατί συνήθως πάνε όλοι. Μάλιστα υπάρχουν και καθηγητές που λένε "αυτά τα έχετε κάνει στο φροντηστήριο και τα ξέρετε, αρα αρχίζουμε από το κεφάλαιο 852..."

Συμβαίνει αυτό που λές με τους καθηγητές , όμως οχι παντου . Στο σχολείο που είμαι δεν υπάρχει κανενας τετοιος καθηγητής .
Όπως είπε και ο tsintori οτι τα φροντιστήρια δεν είναι αυτονόητα σε όλους . Εγω κάνω φυσική κια μαθηματικά , όμως προγραμματισμό και το μάθημα γενικής που θα δώσω δεν τα κάνω πουθενα . Αμα το κλείσουν το σχολείο δεν ειναι οτι θα εχω περισότερο χρόνο να τα διαβάσω , δεν θα τα διδάσκομαι καθόλου :frozen:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#537 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 11:57

Έχετε κι εσείς το αίτημα "Θέλουμε στρογγυλή κι όχι τετράγωνη μπουγάτσα?"

15fkk04.jpg

#538 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 20:02

εμεις δεν εχουμε μπουγατσες 'δω κατω μονο τυροπιτες!!!!!!!!:hihi2:
ως αιτηματα εχουμε κατι κουλα θεματα οπως:
-να καταργηθουν οι πανελληνιες...
-να περναει ο καθενας σε οποιο παν/μιο θελει......

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#539 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 20:22

Έχετε κι εσείς το αίτημα "Θέλουμε στρογγυλή κι όχι τετράγωνη μπουγάτσα?"

όχι εμείς έχουμε πρόβλημα με τα chips επειδή δεν φέρνει με ρίγανη:lol:
Σοβαρά τώρα δεν υπάρχουν αιτήματα, εκτός από μερικές εξαιρέσεις αν και λίγες, τα περισσότερα σχολειά το κάνουν για αραλίκι. Σε μας τα πράγματα έχουν ως εξής, τα πρωτάκια θέλουν να κάνουν μιας και δεν κάναν στο γυμνάσιο, τα δευτεράκια θέλουν να κάτσουν όπως πέρυσι, τα παιδιά της τρίτης (me too:lol:) θέλουμε να διαβάσουμε και εγώ επιπλέον θέλω να κάτσω να βλέπω ανιμε:hehe:. Κατά τα άλλα όμως δεν μας βλέπω να κάνουμε τελικά γιατί κρίνεται το μέλλον της 5ήμερης .

#540 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 20:33

Κατά τα άλλα όμως δεν μας βλέπω να κάνουμε τελικά γιατί κρίνεται το μέλλον της 5ήμερης .

Η 5ήμερη δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Δεν συμφέρει κανέναν να μην πάει η 3η 5ήμερη. Τα ξενοδοχεία βγάζουν λεφτά σε μία νεκρά γι' αυτά περίοδο. Έτσι μαζεύουν οι επιχειρήσεις λεφτά κάτι που ικανοποιεί μια χαρά το σύστημα της Ελλάδος. Οι απειλές των καθηγητών ως προς την 5ήμερη είναι πράξεις αδυναμίας και δείχνει ότι δεν έχουν άλλον τρόπο να επιβληθούν στα παιδιά από το να τους λένε αυτές τις μ******ς. Άρα.... :thumbup: