Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#436 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 15:49

Να πας στην ΑΣΟΕΕ , η μοναδική σχολή για την οποία ίσως παράταγα τα μαθηματικά (μόνο που δεν τη δήλωσα:stubborn: )

Οχι πλεον η ΑΣΟΕΕ δεν λεει τοσο σε αποψη οικονομικων το ονομα εχει μεινει πειρσσοτερο.ΠΑΜΑΚ για οικονομικα

#437 Rovena Dieverse

Rovena Dieverse

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 12:56

Κάνω καλοκαιρινά μαθήματα μιας και και θα πάω Τρίτη Λυκείου....Σήμερα γράφαμε μαθηματικα κατευθυνσης ένα απλό τεστάκι.Είχα διαβάσει τόσο πολύ το προηγούμενο βραδυ και πήγα το "ζώον" και έκανα λάθος σε θεωρία.Δεν είμαι κακιά αλλά γιατί παιδιά που δεν διαβασαν καθόλου πήραν 20???Είναι λίγο άδικο!!!Στενοχωρήθηκα πολυ....

#438 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 13:05

Καλά μη στεναχωριέσαι δε χάθηκε και ο κόσμος.

Εγώ πάντως στα διαγωνίσματα που μου έβαζε αυτός που μου έκανε ιδιαίτερα δε διάβαζα καθόλου και έγραφα 15 με 16:hihi2:Σημασία έχει τι γράφεις στο τέλος(εκεί έγραψα 19,8:tensai:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#439 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 13:17

Rovena, εισαι ακόμα στην άρχη και δεν κάνει να στεναχωριέσαι από τώρα, γιατί μετά θα χρειαστείς πολλές αντοχές για να τελειώσεις. Και λέω αντοχές, διότι, όσο καλός και να είναι κάποιος στα Μαθηματικά, στην 3η λυκείου υπάρχουν πολλές ασκήσεις που θα χρειαστεί να λύσεις, αν σκοπεύεις να πάρεις υψηλό βαθμό στο τέλος:chigau:. Και τονίζω το τέλος, γιατί τότε θα είσαι σίγουρη για το τι έχεις καταφέρει μέχρι τότε.
Βέβαια, πολλοί λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός...εγώ σου λέω ότι έχεις κάνει πολύ καλή αρχή, ειδικά αν δεν τα έχεις πάρει από φόβο. Το τι έγραψαν οι άλλοι δεν έχει καμία σημασία. Και αυτό γιατί είναι η αρχή. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα τα βρουν στην πορεία.

#440 Rovena Dieverse

Rovena Dieverse

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 13:17

Απλά μου την δίνει thats all!Υπάρχει ένα συγκεκρίμενο άτομο που θα με κοροίδευει αυτη την την στιγμη αλλα θα το πληρωσει οταν γραψω 20!!!Στουρνάρι του κερ@τ@, το παίζεις κάποια!

Σε ευχαριστώ πολυ Aiorral.Στα μαθηματικά έχω δυστυχώς ή ευτυχως μία λόξα !Ότι φράφω θέλω να είναι σε τάξη!Μου αρέσει η μαθηματική αυστηρότητα μίας και εκπέμπει μία ασυνηθιστη γοητεία.Το συγκεκριμένο κορίτσι λοιπόν με κοροιδεύει κατάμουτρα για αυτο και τσαντίζομαι.Μίσω να με περιφρονουν οι άλλοι.΄....για αυτό στενοχωριέμαι

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από odin: 09 Ιούλιος 2008 - 13:28

#441 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 13:36

...Στα μαθηματικά έχω δυστυχώς ή ευτυχως μία λόξα !...

Παρομοίως και ελπίζω πως δεν θα το μετανιώσω καποτέ...αφού να φανταστείς, όταν βαριόμουν, σχεδίαζα συναρτήσεις (εβρισκα μέγιστα, ελάχιστα, σημεία καμπής(όλα αυτά είναι στο κεφάλαιο της ανάλυσης)) π.χ. την ώρα των αγγλικών...

Κια όσο για αυτή που σε περιφρονεί, να ξέρεις ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος:hahaha: (κλασσική ατάκα, με μεγάλη δόση αλήθειας :Ρ)

#442 Rovena Dieverse

Rovena Dieverse

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 13:37

χεχε να είμαι ειλικρινής έχω πάθος με την χημεία κυρίως αλλά και τα μαθηματικα έχουν την γοητεία τους

#443 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 15:07

θα ξενερώσεις πολύ με τη φετινή χημεία

#444 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 15:27

Στα μαθηματικά έχω δυστυχώς ή ευτυχως μία λόξα !Ότι φράφω θέλω να είναι σε τάξη!Μου αρέσει η μαθηματική αυστηρότητα μίας και εκπέμπει μία ασυνηθιστη γοητεία.Το συγκεκριμένο κορίτσι λοιπόν με κοροιδεύει κατάμουτρα για αυτο και τσαντίζομαι.Μίσω να με περιφρονουν οι άλλοι.΄....για αυτό στενοχωριέμαι

Aυτό δεν είναι λόξα,είναι αρετη. Το να γραφεις τακτοποιημενα ειναι η μιση λυση της άσκησης. Μας το επαναλαμβανε τοσες πολλες φορες ο φυσικος μας που μας ειχε γινει βίωμα. Και ο ανθρωπος ηταν κορυφη, πραγματικα σε εκανε να κατανοήσεις τη φυσική σε βαθος και οχι να παπαγαλιζεις χαζες ασκήσεις του σαββαλα που θα μουχλιασει το χερι σου να γραφεις και να ξαναγραφεις.
Και δεν επεσε ποτε εξω, ειχε απολυτο δικιο σε αυτο.

Βεβαια το καταλαβαινω οτι πολλοι ανθρωποι δεν μπορουν να το κανουν αυτο, τους φαινεται παρα πολυ δυσκολο(και εγω μεσα σε αυτους ειμαι :P)
Αλλα σε καμια περιπτωση, επειδη η συγκεκριμενη κοπελα δεν μπορει να το κανει, δεν εχει το δικαιωμα να το κοροιδευει. Ετσι δειχνει την δικια της ηλιθιοτητα,αρα μην τσαντιζεσαι, απλως αυτοξεφτυλιζεται. :drink:

#445 Enemy Of Reality

Enemy Of Reality

The Smoke Monster

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 15:40

θα ξενερώσεις πολύ με τη φετινή χημεία

Ρεμπελε ο Roswell ειμαι. Λίγα για τη Χημεία έτσι; Είναι από τα πιο ωραία μαθήματα της 3ης Λυκείου. Έρωτας είναι. Όχι σαν τη Φυσική βέβαια!
Δημοσιευμένη  εικόνα
"Στο άπειρο πορεύομαι ...απ' τ' άπειρο ξεκίνησα..."

#446 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 15:54

χαχ τι καθυστερ! καλή η χημεία δεν αντιλέγω αλλά είναι τόσο αστεία που ξενερώνεις

#447 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 15:55

Eγώ μια φορά το μάθημα που συμπαθούσα ποιό πολύ ήταν η Φυσική . Δεν υπήρχε ποτέ τίποτα που να συμπάθησα παραπάνω από αυτήν . Στον ελέυθερο μου χρόνο έφτιαχνα extreme ασκήσεις φυσικής ,που μερικές φορές δεν μπορούσα να λύσω :frozen: .Ωστόσο μαις και τα μαθηματικά είναι η βάση όλων των θετικών επιστημών αποφάσισα να σπουδάσω μαθηματικά .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#448 Enemy Of Reality

Enemy Of Reality

The Smoke Monster

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 16:22

χαχ τι καθυστερ!

Για χαλάρωσε λίγο ε
Δημοσιευμένη  εικόνα
"Στο άπειρο πορεύομαι ...απ' τ' άπειρο ξεκίνησα..."

#449 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 16:43

Φυσική rulez όντως...αλλά από την άλλη τα Μαθηματικά, αν και κάπως πιο στητά και κάθετα (βλέπε άλγεβρα), αποτελούν τη βάση της...

Τι να πούμε, ωραία εφεύρεση...
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#450 Rovena Dieverse

Rovena Dieverse

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2008 - 19:06

Η χημεία τα σπάει!!!Άλλωστε χημικός ή χημικός μηχανικός θέλω να περάσω ή κάτι παρόμοιο