Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#3271 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 25 May 2013 - 19:35

Το ξέρω πως είναι ράντομ ενώ δίνετε πανελλήνιες να γκρινιάζω για ενδοσχολικές β λυκείου αλλά κάπου πρέπει να το γράψω για να μην τρελαθώ.Ο λυκειάρχης μου έκοψε την ώρα δυνατής αποχώρησης.Όλοι είναι υποχρεωμένοι να κάθονται στην γαμημένη αίθουσα και να ξίνουν τον π**** τους μέχρι το τελευταίο γαμημένο λεπτό επειδη "δεν πρεπει να βλεπουμε τις προαγωγικες εξετασεις σαν κατι του πεταματου που κανουμε και φευγουμε αλλα ως ενα σοβαρο μερος της σχολικης χρονιας".

Τον μισώ με όλο μου το μίσος.

Αυτό εκτός από τραγικό είναι και αντικανονικό, παράνομο βασικά.
Αλλά σε αντίθεση με τις πανελλήνιες που είναι... του πεταματού φυσικά, νομίζω ότι στις ενδοσχολικές πρέπει να δείξετε σοβαρότητα.

O6rrvsU.jpg

#3272 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 25 May 2013 - 22:26

Τραγικο ειναι σιγουρα,για την ακριβεια η λεξη δεν αγγιζει το επιπεδο τρελας αυτης της αποφασης,αλλα παρανομο δεν το ξερα.Αν εχεις καποια πηγη που το επιβεβαιωνει θα σου ημουν ευγνωμων.

sc5bab.jpg

#3273 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 26 May 2013 - 00:31

Εμείς πάλι μπορούμε να φύγουμε μετά από ένα 15λεπτο, ΑΝ το θυμούνται οι εξετάστριες. Δίναμε την πέμπτη Βυζαντινή μουσική, τελειώσαμε στο 10λεπτο, και δεν μας αφήναν να βγουμε μέχρι να περάσει μισή ώρα. <_<

#3274 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 26 May 2013 - 00:35

Τραγικο ειναι σιγουρα,για την ακριβεια η λεξη δεν αγγιζει το επιπεδο τρελας αυτης της αποφασης,αλλα παρανομο δεν το ξερα.Αν εχεις καποια πηγη που το επιβεβαιωνει θα σου ημουν ευγνωμων.

Δεν το βασίζω σε κάποια πηγή, αλλά φαντάζομαι ότι οι κανονισμοί του υπουργείου παιδείας σε κάποια πράγματα είναι συγκεκριμένοι.
Δεν γίνεται σε όλα τα σχολεία να φεύγουν οι μαθητές όποτε τελειώνουν και ένα να κρατάει αντίσταση επειδή έτσι γουστάρει ο διευθυντής.
Ντάξει γενικά ισχύει ότι κάθε σχολείο συνήθως ορίζει τους δικούς του κανόνες για να κάνει και πάλι ό,τι γουστάρει στα περισσότερα θέματα (πχ αν μπορούν να βγαίνουν έξω μετά από απλά τεστ, αν μπορούν να κάθονται μέσα στις τάξεις στο διαλειμμα), αλλά άλλο κάτι που επιτρέπεται σε όλα τα σχολεία εδώ και τόσα χρόνια.
Ντάξει γνωρίζουμε άλλες περιπτώσεις όπου η παρανομία είναι θεσμός και συνεχίζεται εν γνώση όλων, όπως το να διδάσκουν ιστορία καθηγήτριες ξένων γλωσσών που ξέμειναν από ώρες και προσπαθούν να τις γεμίσουν, αλλά αν δεν έχει δωθεί εντολή από το υπουργείο για να ισχύει αυτό για τις εξετάσεις δε νομίζω να επιτρέπεται κανείς να το επιβάλει.

Edited by Kamui, 26 May 2013 - 11:15.

O6rrvsU.jpg

#3275 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 28 May 2013 - 16:31

Και συνεχίζω με την τραγωδία των ενδοσχολικών στο σχολείο μου.Σήμερα γράφαμε διπλό μάθημα.Άλγεβρα,αρχαία.ΑΛΓΕΒΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ!

Η τραγωδία σήμερα ξεκίνησε όταν όλοι συνηδητοποιούμε πως το θέμα 2 στην αλγεβρα δεν λύνεται.Ντάξει συνηθησμένο φαινόμενο,τυπογραφικό λάθος ήρθαν και το διόρθωσαν.Μόνο που πάλι δε λυνόταν.Ήρθαν το ξαναδιόρθωσαν.Και τότε συνηδητοποιήσαμε πως you guessed it,δε λυνοταν.Μετα την τριτη φορα επιτελους λυνοταν αλλα η εκφωνηση υποδικνυε πρακτικα αλλα ασκηση απο την πρωτοτυπη.Αλλα αυτο ηταν μονο η προθερμανση.Το ρεσιτλα δωθηκε μετα.

Αφου ψηθηκαμε 2 ωρες κλεισμενη στην ταξη περιμενοντας να τελειωσει ο χρονος γιατι οπως ξαναειπαμε δεν εχουμε ωρα δυνατης αποχωηρησης,μας βαζουν να γραψουμε καπακι τα αρχαια.Ουτε.λεπτο.διαλειμα.Παίρνουμε τα θέματα,τα κοιτάμε και συνηδητοποιούμε πως ολόκληρο το τεστ ηταν εκτος υλης.Ολοκληρο ομως.Και τοτε ερχονται οι φιλολογοι με ενα υφος λες και εμεις φταιμε που αυτοι βαλαν τεστ εκτος υλης και τα παιρνουν ολο τσαντιλα και μετα απο μιση γαμημενη ωρα μας φεραν το αληθινο τεστ το οποιο γραφαμε για 2 ωρες γιατι κλασσικα δεν ειχαμε ωρα δυνατης αποχωρησης.

Ξερω πως οσοι δινουν πανελληνιες και εζησαν τη φρικη με τα φετινα θεματα θα βρισκουν petty τα παραπονα μου αλλα επρεπε η να γραψω καπου τον πονο μου η να αρχισω να κοβω κεφαλια φιλολογων και διευθυντων!

sc5bab.jpg

#3276 DiamondRoseTears

DiamondRoseTears

Starting...

• Members
  • 6 posts
  • LocationΒάρη, Αθήνα

Posted 28 May 2013 - 16:54

Και συνεχίζω με την τραγωδία των ενδοσχολικών στο σχολείο μου.Σήμερα γράφαμε διπλό μάθημα.Άλγεβρα,αρχαία.ΑΛΓΕΒΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ!

Η τραγωδία σήμερα ξεκίνησε όταν όλοι συνηδητοποιούμε πως το θέμα 2 στην αλγεβρα δεν λύνεται.Ντάξει συνηθησμένο φαινόμενο,τυπογραφικό λάθος ήρθαν και το διόρθωσαν.Μόνο που πάλι δε λυνόταν.Ήρθαν το ξαναδιόρθωσαν.Και τότε συνηδητοποιήσαμε πως you guessed it,δε λυνοταν.Μετα την τριτη φορα επιτελους λυνοταν αλλα η εκφωνηση υποδικνυε πρακτικα αλλα ασκηση απο την πρωτοτυπη.Αλλα αυτο ηταν μονο η προθερμανση.Το ρεσιτλα δωθηκε μετα.

Αφου ψηθηκαμε 2 ωρες κλεισμενη στην ταξη περιμενοντας να τελειωσει ο χρονος γιατι οπως ξαναειπαμε δεν εχουμε ωρα δυνατης αποχωηρησης,μας βαζουν να γραψουμε καπακι τα αρχαια.Ουτε.λεπτο.διαλειμα.Παίρνουμε τα θέματα,τα κοιτάμε και συνηδητοποιούμε πως ολόκληρο το τεστ ηταν εκτος υλης.Ολοκληρο ομως.Και τοτε ερχονται οι φιλολογοι με ενα υφος λες και εμεις φταιμε που αυτοι βαλαν τεστ εκτος υλης και τα παιρνουν ολο τσαντιλα και μετα απο μιση γαμημενη ωρα μας φεραν το αληθινο τεστ το οποιο γραφαμε για 2 ωρες γιατι κλασσικα δεν ειχαμε ωρα δυνατης αποχωρησης.

Ξερω πως οσοι δινουν πανελληνιες και εζησαν τη φρικη με τα φετινα θεματα θα βρισκουν petty τα παραπονα μου αλλα επρεπε η να γραψω καπου τον πονο μου η να αρχισω να κοβω κεφαλια φιλολογων και διευθυντων!

Μα καλά σας έφεραν διαγώνισμα εκτός ύλης? Συγνώμη αλλά πόσο Η**** είναι αυτοί εκεί πέρα. καλά και εμάς το χαν κάνει πέρσι στην άλγεβρα... αλλά δεν το παραδεχτήκαν και πήραμε όλοι τον.....

Καταλαβένω το βάσανο που πέρασες, όμως πίστεψε με, δεν είναι τίποτα μπροστά στην ΦΥΣΙΚΗ και ΑΡΧΑΙΑ που έδινα εγώ!
Και εντάξει μιας και είμαι θεωρητική τα αρχαία τα κατάφερα... την φυσική που δεν την έχω δει στην ζωή μου όλη την χρονιά όμως??

Πω, πραγματικά πως αντέχεις εκεί πέρα. εγώ θα τους είχα σκοτώσει όλους, και μετά θα ‘κανα χαρακιρι μπας και ησυχάσω!

Posted Image

My cover of Winter Blossom by Aoi Shouta (Ai Mikaze, Utapri)

Please listen <3

#3277 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 28 May 2013 - 17:12

Και τοτε ερχονται οι φιλολογοι με ενα υφος λες και εμεις φταιμε που αυτοι βαλαν τεστ εκτος υλης και τα παιρνουν ολο τσαντιλα και μετα απο μιση γαμημενη ωρα μας φεραν το αληθινο τεστ το οποιο γραφαμε για 2 ωρες γιατι κλασσικα δεν ειχαμε ωρα δυνατης αποχωρησης.

τουλάχιστον κάνατε διάλειμμα.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#3278 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 28 May 2013 - 17:39

Ξαφνικά όλα δείχνουν τόσο ωραία στις εξετάσεις μας :joyful:

#3279 mamorukun

mamorukun

Starting...

• Members
  • 31 posts
  • LocationΡέθυμνο

Posted 28 May 2013 - 18:37

να γιατί δεν νοσταλγώ καθόλου τα μαθητικά τα χρόνια κι ας μην τα αλλάζει με τίποτα η Βίσση!
Υπομονή παιδιά.... οι μαθητές είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι μη αμειβόμενοι Έλληνες πολίτες!

#3280 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 28 May 2013 - 19:30

Αυτό με την υποχρεωτική παρουσία ως το τέλος της γραπτής εξέτασης είναι από τα πλέον τραγικά που έχω ακούσει σχετικά με το σχολείο. Από ότι θυμάμαι σε εμάς κάθε φορά ήταν στο μισάωρο να μπορείς να φύγεις, δηλάδη γύρω στο 1/4 της συνολικής ώρας, και αυτό πρέπει να είναι και το φυσιολογικό.

Πάντως το Λύκειο καμία σχέση με το Πανεπιστήμιο όπως κατάλαβα από φέτος. Από το άγχος και την υπερπροσπάθεια, κυρίως στην τρίτη Λυκείου, βρίσκεσαι σε ένα μέρος που στα 3/4 του εξαμήνου κοροειδεύεσαι και μετά ρίχνεις και ένα διάβασμα ενός μήνα όχι για κάνα άλλο λόγο αλλά να μην έχεις να διαβάσεις πολλά για το καλοκαίρι... Προσωπικά δεν βλέπω κάτι το αποδοτικό στο να κουράζεις ένα παιδί για 6 χρόνια και μετά να το αφήνεις να χαλαρώνει τόσο στην τριτοβάθμια. Ίσως να ήταν καλύτερο το Λύκειο να ήταν αρκετά πιο εύκολο και να μεταδίδει όντως κάποιες γνώσεις ενώ τα πράγματα στο Πανεπιστήμιο να ήταν πιο αυστηρά και απαιτητικά.

Να πώ και καλή επιτύχια στα παιδιά που δίνουν Πανελλαδικές (αν και λίγο αργά αλλά βρίσκομαι σε αυτόν τον μήνα που έλεγα και δεν έχω πολύ χρόνο) και καλή υπομονή στους υπόλοιπους!

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#3281 Mika.siam

Mika.siam

Anime Newbie

• Members
  • 33 posts

Posted 28 May 2013 - 21:02

Πάντως το Λύκειο καμία σχέση με το Πανεπιστήμιο όπως κατάλαβα από φέτος. Από το άγχος και την υπερπροσπάθεια, κυρίως στην τρίτη Λυκείου, βρίσκεσαι σε ένα μέρος που στα 3/4 του εξαμήνου κοροειδεύεσαι και μετά ρίχνεις και ένα διάβασμα ενός μήνα όχι για κάνα άλλο λόγο αλλά να μην έχεις να διαβάσεις πολλά για το καλοκαίρι... Προσωπικά δεν βλέπω κάτι το αποδοτικό στο να κουράζεις ένα παιδί για 6 χρόνια και μετά να το αφήνεις να χαλαρώνει τόσο στην τριτοβάθμια. Ίσως να ήταν καλύτερο το Λύκειο να ήταν αρκετά πιο εύκολο και να μεταδίδει όντως κάποιες γνώσεις ενώ τα πράγματα στο Πανεπιστήμιο να ήταν πιο αυστηρά και απαιτητικά.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου, αν και πιστεύω ότι το σκεπτικό του υπουργείο παιδείας ειναι να μας εντάξει σταδιακά στο παλούκι που θα φάμε στο πανεπιστήμιο.Αμ δε!Εγώ προσωπικά μετά από όλη την πίκρα που έφαγα στο λύκειο παρετίθηκα από το διάβασμα εντέλος και τώρα 2 χρόνια εχω κολήσει στη δευτέρα της σχολής μου.

Και με την σειρά μου εύχομαι καλά αποτελέσματα στα παιδιά! :riiight:

gif-gato-lixando-a-unha.jpg

#3282 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 28 May 2013 - 21:47

Μετά τις επικές μ'άχες που δίνεται πανταχού Έλληνες Μαθητές σας εύχομαι να επιλέξετε μια σχολή που πραγματικά αγαπάτε και σε αντικείμενο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑΤΕ.

Αναλόγως το Παν/μιο εσύ και εγώ την βγάζαμε μια; χαρά με λίγο διαβασματάκι στο τέλος του εξαμήνου. Δε εγώ ποιο τυχερός γιατί είχα καλούς καθηγητές, αλλά στην περίπτωση της αδερφής μου δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα συν ότι υπάρχει ο κίνδυνος του να σε κόψει ο καθηγητής για άγνωστο λόγο αν είναι τζασμένος. (Αν και με το καθεστώς της αναβαθμολογίσεως σε Παν/μια δεν ξέρω τι γίνεται αλλά είναι τελείως offtοpic)

Δε στις σχολές σας αν επιλέξετε επαρχία μπορεί να πετύχετε ποιο πιθανών σε καλό επίπεδο σπουδών. Αν έχετε τα λεφτά go for it είναι μια εμπειρία και αυτό γιατί θα μάθετε πολλά πέρα από την σχολή σας πχ. στην διαχείρηση χρημάτων, μαγειρική, καθαρισμός δωματίου - χώρου κλπ κλπ που καλό εφόδιο και για την εργένικη ζωή.

Όσο για περίληψη μου θυμίσατε τα σκοτεινά χρόνια του γυμνασίου που έπρεπε να γράφω περίληψη το μάθημα της ιστορίας.
:blurah5: :nooooo: :wth2: :damn: :unlucky:

Από τότε την μίσησα δε ήταν ένας λόγος που δεν πήρα απαλλαχτική στο teilam στο μάθημα "Εισαγωγή στην φιλοσοφία" επειδή έπρεπε να κάνω περίληψη. Αν και το μάθημα ήταν kick ass και ας μην είχε καμία σχέση με την πληροφορική.

Όσο για το teilam αν το επιλέξετε έχει νέμεν λίγα πράγματα αλλά είναι καλή αφετηρία για εκδρομές το Σ/Κ. (Γοργοπόταμο πας με αστικό καθώς και 1 ώρα μακριά είναι ο Παρνασσός) ενώ έχει καλό τοπικό μηχανοκίνητο αθλητισμό (Drag Day, Πανελλήνιο Προτάθλήμα Rally). Δε έχει και 2 καταστήματα με ηλεκτρονικά μαραφέτια όπως τσιπάκια για όσους ασολούνται με ρομποτική και ηλεκτρονικά κλπ κλπ και προσωπικά δεν έχω κάποιο παράπονο από τους καθηγητές. Δε οι ωρομίσθιοι καθηγητές είναι καλοί και έχει πολλούς. Ενώ μπορείτε να συζητάτε και με τους καθηγητές και να έχετε καλή σχέση και για διάφορα θέματα.

(Παρόλο που είμαι πρακτική την νοστάλγησα ήδη :unlucky: :zetsubou: :madtodeath: :iyaaa: :nanteee: )

Edited by pc_magas, 28 May 2013 - 21:49.

#3283 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 29 May 2013 - 00:48

Αυτή η αίσθηση όταν αισθάνεσαι ότι ξέρεις καλά λατινικά και συνειδητοποιείς πόσα πράγματα δεν ξέρεις την τελευταία μέρα πριν γράψεις...
Πραγματικά, σήμερα πρέπει να έριξα ίσως το περισσότερο διάβασμα στη ζωή μου, και θα χρειαζόμουν τουλάχιστον άλλες 3-4 ώρες για να τα μάθω καλά.

Ελπίζω να μην βάλουν υπεριβολικά δύσκολα γιατί αλλιώς θα γίνει του μανικιουρίστα εκεί μέσα.

By the way, τι πανικός έγινε φέτος με τα αρχαία, ο καθηγητής στο φροντηστήριο μου λέει ότι ήταν τα δυσκολότερα θέματα που έπεσαν ποτέ. Εγώ εντάξει τα βρήκα, για μια ακόμη φορά βέβαια, πρώτον: πρόλαβα οριακά και δεν έγραψα όλα όσα ήθελα, και δεύτερον: δεν έχω πραγματικά ιδέα τι βαθμό πρόκειται να πάρω, τι ακριβώς θέλει να δει ο εξεταστής, αν θα καταλάβει τα γράμματα και τον τρόπο έκφρασής μου, και ειλικρινά, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα στη ζωή από την παραξενιά του κάθε φιλολόγου και δεν ανέχομαι να παίρνω σοβαρά πράγματα που δεν εξαρτώνται 100% από μένα.
Απλώς κάνω τα πάντα για την προσωπική μου διασκέδαση και προτείνω στους μελλοντικούς υποψηφίους να μην παίρνουν τόσο σοβαρά τέτοια ζητήματα.

O6rrvsU.jpg

#3284 mamorukun

mamorukun

Starting...

• Members
  • 31 posts
  • LocationΡέθυμνο

Posted 29 May 2013 - 02:30

Αφιερωμένο στα παιδιά που δίνουν λατινικά: http://www.youtube.com/watch?v=61yc84rOSRs

Καλή επιτυχία σε όλους!
(καλά δεν είναι κ τελείως ρέμπελο το φοιτηταριό... εξαρτάται... αλλά σίγουρα καμία εξεταστική δεν συγκρίνεται με τις πανελλαδικές! υπομονή και ψυχραιμία)

#3285 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 01 June 2013 - 15:53

ευχαριστω :)

Edited by SupG18, 02 June 2013 - 23:37.

Posted Image