Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#2986 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2012 - 15:50

YES! Άντε και σιγά σιγά να ξεφορτωνόμεθα τις ηλίθιες ασκήσεις να πάει η έκθεση τουλάχιστον στο 80.

#2987 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2012 - 16:04

Καταραμενη αιονια να ειναι η εκθεση του proficiency."Σχολιαστε τα 3 παρακατω σχολια που εγιναν σε ραδιοφωνικο σοου".Και γω νομιζα οτι επρεπε να σχολιασω ΕΝΑ απο τα τρια γαμω την τυχη μου.Τουλαχιστον συμπεριελαβα κατα τυχη σε 2-3 σημεια τα αλλα 2 και μετα την πειραξα λιγο για να φαινεται σαν να εχει δωθει εμφαση και εκει.Ποσο παιζει να χασω για αυτο?

In other news η λιγμενη φιλολογος του σχολιου επιτελους απομουρλανθηκε.Εβαλε ενα κωλοτεστ στην τριτη γυμανσιου που δεν ειχε διαβασει κανεις,οποτε κανανε παρτυ.Ηταν και μερες εκλογων οποτε γραφαν αποτελεσματα εκλογων στα χαρτια και χοριστηκαν σε ομαδες που ονομαζοταν με τα διαφορα κομματα και παιζαν φρουτοσαλατα(ακουγεται θεοχαζο το ξερω,αλλα αυτο καναν).Φωναζε ο "σαμαρας" ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,και σηκωνοταν η νεα δημοκρατια,ΠΑΣΟΚ φωναζε ο "βενιζελος" και σηκωνοταν το πασοκ.ΕΓΡΘΟΥΤΩ φωναζε ο "μιχαλολιακος" και σηκωνονταν ολοι.

Στο τελος τα παιξε αυτη,εσκισε τα τεστ και αρχισε να φωναζει "ειστε ενα ματσο κακομαθημενα παλιοπαιδα που το μονο που ξερετε να κανετε ειναι να τα ξυνετεεεεε!!!!!!"Και φυσικα ποιος ειχε την τυχη/ατυχια να περνα απο κει την ωρα που βγηκε αυτη σε μορφη super saiyan?Εγωωω.Ε ρε γλεντια :bahhh:

sc5bab.jpg

#2988 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2012 - 15:10

Να χαιρόμαστε για το αποφασιστικό μας Υπουργείο.

Τελικά έγιναν ξανά αλλαγές και τα πράγματα στην έκθεση θα είναι όπως τα γνωρίζουμε.

Το άλλο που προκύπτει είναι ότι αν γίνουν 17 Ιουνίου οι εκλογές, τα ειδικά μαθήματα Αγγλικά και Αρμονία θα πρέπει να μετατεθούν.

I love my country...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2989 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2012 - 15:56

Αν πανε και μου αλλαξουν τα αγγλικα θα τς ...... δν φτανει που ειναι σαββατιατικα και νταλα μεσημερι θελουν να το πανε κι αργοτερα ?? ΕΛΕΟΣ!!!! Να τελειωσουμε Ιουλη αμα ειναι ..(μα τι ξεφτερια ολοι!!)

Καλα Κειμενα θελω τοσο πολυ να πεσει ο ανωμαλιαρης...... πωπω χαρες θα κανω....αν παλι πεσει ποιημα θα καταριεμαι γτ ειναι τοσο βαρετα........ Επισης αυτη την ιστορια οσο την λατρευω τοσο μισω τς παλιοπροσφυγες (τς επιτροπες σας μεσα και την γενοκτονια -αυτη η τελευταια σελιδα ειναι για σφαξιμο!-).Μιας και ειμαι εδω σας θετω το ερωτημα: Τι νομιζετε οτι θα πεσει αρχαια????

Τελικα με την εκθεση τι παιζει για να καταλαβω????

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#2990 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2012 - 16:45

Το άλλο που προκύπτει είναι ότι αν γίνουν 17 Ιουνίου οι εκλογές, τα ειδικά μαθήματα Αρμονία θα πρέπει να μετατεθούν.

Δηλαδή μόνο οι εξετάσεις ωδείων ή γενικότερα και στα μουσικά σχολεία? :oo: :oo:

#2991 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2012 - 16:49

Αν πανε και μου αλλαξουν τα αγγλικα θα τς ...... δν φτανει που ειναι σαββατιατικα και νταλα μεσημερι θελουν να το πανε κι αργοτερα ?? ΕΛΕΟΣ!!!! Να τελειωσουμε Ιουλη αμα ειναι ..(μα τι ξεφτερια ολοι!!)

Καλα Κειμενα θελω τοσο πολυ να πεσει ο ανωμαλιαρης...... πωπω χαρες θα κανω....αν παλι πεσει ποιημα θα καταριεμαι γτ ειναι τοσο βαρετα........ Επισης αυτη την ιστορια οσο την λατρευω τοσο μισω τς παλιοπροσφυγες (τς επιτροπες σας μεσα και την γενοκτονια -αυτη η τελευταια σελιδα ειναι για σφαξιμο!-).Μιας και ειμαι εδω σας θετω το ερωτημα: Τι νομιζετε οτι θα πεσει αρχαια????

Τελικα με την εκθεση τι παιζει για να καταλαβω????

Ο ανωμαλιάρης είναι ο Παπαδιαμάντης;
Μακριά από εμάς. Αν πέσει πεζό ας πέσει Βιζυηνός.

Αρχαία πιστεύω ότι περισσότερες πιθανότητες έχει ο Πρωταγόρας με την ενότητα 4 ή 6 συν την πρώτη μεταφρασμένη ενότητα.
Αλλά προτιμώ Αριστοτέλη. Οι ενότητες 15-16 είναι sos όπως και η 20. Χίλιες φορές Αριστοτέλης, πιο κατανοητός.

Στην έκθεση δεν έγινε καμία αλλαγή τελικά. 60/40 όπως ήταν..

#2992 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2012 - 16:53

Ψιτ, μην κάνετε κανά αστείο και πείτε "έχουν βάλει Νικομάχεια τις προηγούμενες χρονιές"

#2993 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2012 - 17:16

oh god μια παλιο πολιτεια με αρεσε και σιγα μν την βαλουν ....οχι πολιτικα σας ικετευω (φτανει με αυτην την 20!)..χιλιες φορες ηθικαααααα!!!
βεβαιως τν Παπαδιαμαντη εννοω αλλα γενικα πεζο θελο επομενως και το αμαρτημα καλο ειναι!!!
Τhanks για την εκθεση!!

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#2994 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2012 - 12:24

Εγώ λέω να μετόνομάσουμε το thread "τα βάσανα της θεωρητικής" και να κάνουμε ένα άλλο ("τα βάσανα της τεχνολογικής") για να μιλάω μόνος μου.
foreveralone.jpg

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#2995 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 19:37

You are just not loved. In other news, πάει η βιολογία, πάει η ιστορία, τα κείμενα ξεκινάνε, εγώ δεν ξέρω αρχαία και λατινικά, καλά θα περάσουμε. Ποιος τη γαργαλάει την έκθεση; Oh and btw, my money are on Ποίηση 1948- Στον Νίκο Ε... 1949

#2996 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPeiraias

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 19:46

Καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες, τα έχω περάσει και εγώ αυτά οπότε σας καταλαβαίνω

#2997 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 20:44

Ας πώ και εγώ τον (σύντομο) πόνο μου...
Μακάρι να πέσει Καβάφης... T_T
Ή τουλάχιστον να βάλουν το "Όνειρο στο κύμα", το οποίο θεωρώ ηλίθιο ως κείμενο αλλά έχει την πιο ανθρώπινη εισαγωγή, κατά τη γνώμη μου.
Πάντως, θα γελάσουμε αν πέσει το υπόλοιπο κομμάτι του Κρητικού.

*Μόνο Ιωάννου να μην πέσει*

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#2998 The Truth

The Truth

Storm King

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 20:58

Βασικά για να λέμε την αλήθεια το Υπουργείο είχε στείλει οδηγίες για την αλλαγή της βαθμολογίας της Έκθεσης σε 50/50, μόνο για την 1η Λυκείου, αλλά τα σαΐνια, το κάνανε αντιγραφή και για την 3η Λυκείου.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2999 Megu

Megu

Starting...

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2012 - 21:06

Νομίζω κατσίκα ήταν. XD Aλλα ναι Ody πολύ προσωπικά το πήρες το θέμα.

Και τη λέγαν και Μοσχούλα
*spoiler alert*
Στο τέλος πνίγηκε.

Δεν μπορούσα να μην το βάλω [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ivzSBjG13Do[/youtube]
Καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες! Κουράγιο 2 βδομάδες είναι θα περάσουν. Άντε και μετά κι απ' τις ενδοσχολικές θα περάσατε επιτέλους ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Megu: 19 Μάιος 2012 - 21:07

#3000 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2012 - 00:14

παιδια στην λογοτεχνια ειναι στην υλη ο Κρητικος? Αν ειναι εγω θα τον υπολογιζα και για φετος..Ευχομαι καλη δυναμη σε ολους!

2po6sfa_jpg.gif