Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#2761 DonFlamingo

DonFlamingo

Starting...

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2011 - 21:23

Σήμερα στο μάθημα της ιστορίας πιάσαμε μια συζήτηση για τις 5ήμερες και τις 7ήμερες, της δευτέρας και τρίτης λυκείου, και μόνο που δεν όρμηξε να μας δαγκώσει η καθηγήτρια! Μας έλεγε οτι οι πολυήμερες εκδρομές θα έπρεπε να έχουν καταργηθεί εδώ και χρόνια από τα λύκεια γιατί οι καθηγητές δεν θά'πρεπε να συνοδεύουν τα παιδιά στις εκδρομές οτυς και γενικά άλλη όρεξη δεν είχε ο καθηγητής να τρέχει στη Βαρκελώνη π.χ. Έτσι λοιπόν γυρνάει ένας συμμαθητής μου και τις λέει: Μα κυρία, τι σας πηράζει να πάτε μια βδομάδα σε μια πόλη στο εξωτερικό, αφού ούτος ή άλλως τζάμπα πάτε και ούτε δουλέυετε εκείνη τη βδομάδα και κάνετε και τις διακοπές σας. Μετά από αυτά η καθηγήτρια πλέον άρχισε να αφρίζει και να ουρλιάζει. Την, και καλά, συζήτηση τη διέκοψε το κουδούνι και όλοι οι μαθητές έτρεξαν έξω γιατί είχαμε αρχίσει να φοβόμαστε με τη μουρλή να ουρλιάζει. Πάντως, είναι η μόνη καθηγήτρια που βλέπω να παραπονιέται για κάτι τέτοιο! Και στη τελική, εντάξει εσύ δε θες να συνοδέψεις μαθητές σε εκδρομή, γιατί πρέπει να σνομπάρεις το όλο θέμα!

Gomenasai για το double post

Και μεις εχουμε μια τετοια υστερω,αλλα η δικη σας ειναι απο αλλο κοσμο:kakaka:

Παντως για 3ημερη εμεις δεν το κοβω να πηγαινουμε,ελαχιστοι ειναι αυτοι που ψηνονται:wet2:
Γενικα οσον αφορα την θεληση για εκδρομες,καμια σχεση με το Γυμνασιο:sigh2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2762 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2011 - 22:29

Σημερα καναμε εισαγωγη στο project(εννοειται οτι δεν μας ειχαν πει τιποτα οτι θα κανουμε επιπλεον δυο ωρες για αυτο)Διαλεξα φυση και θρησκεια,απλα επειδη μου φανηκε ευκολο θεμα.Το να αναλυσεις το πώς οι θρησκειες προερχονται απο το οτι οι ανθρωποι οταν δεν μπορουσαν να εξηγησουν το πως δουλευε η φυση της εδιναν εναν "μαγικο" χαρακτηρα δεν μου φενεται και τοσο δυσκολο...Τελικα δεν θα ειναι τελειως ατομικα απο οτι φενεται,απλα μεσα απο ολα τα παιδια που διαλεξαν ενα συγκεκριμενο θεμα θα υπαρχουν ομαδες των 4-6 ατομων που θα δουλευουν μαζι...Αν και το μονο που καναμε σημερα ηταν να διαλεξουμε θεματα και να χωριστουμε σε ομαδες.Ευτυχως ειμαι στην ιδια ομαδα με εναν που ειναι πολυ ψαγμενος σε τετοια θεματα,και εγω επισης εχω κανει αρκετη ερευνα σε αυτο το θεμα οταν δεν ειχα τι αλλο να κανω...

#2763 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2011 - 16:00

Γενικα οσον αφορα την θεληση για εκδρομες,καμια σχεση με το Γυμνασιο:sigh2:

Βασικά για αυτό ευθύνεται περισσότερο το οτι η τσέπη του γονέα δε σηκώνει πλέον μια τριήμερη εκδρομή.

Btw, στο project είπα να διαλέξω ένα παρόμοιο θέμα και εγώ αλλά τελικά κατέληξα στους τρόπους μετακίνησης των ανθρώπων στις πόλεις, βαρετό, συνηθησμένο αλλά πάνω απ'όλα πανεύκολο :hehehe:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2764 DonFlamingo

DonFlamingo

Starting...

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 01:36

Σημερα εμεις ειχαμε ψηφισμα για το 15μελες.Ενα ατελειωτο μπαχαλο,μεχρι την τελευτεα στιγμη δεν γνωριζαμε αν θα ψηφισουμε σημερα και στο τελος ολοι ψηφισαν στην τυχη για να φυγουν γρηγορα εκτος απο 1-2 που ηταν γνωστοι τους:sadist:
Καλα ουτως η' αλλος οι περισσοτεροι ετσι θα κανανε,ωρες ωρες απορω αν εχει κανενα νοημα αυτη η διαδικασια.

Τουλαχιστον αυτος που μαλλον θα βγηκε προεδρος νοιαζεται πραγματικα και δεν το κανει για ποζερια που το κανουν οι περισσοτεροι:borednn9:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2765 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 20:00

Σημερα εμεις ειχαμε ψηφισμα για το 15μελες.

Αργήσατε λίγο ή μου φαίνεται? :P

#2766 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 20:07

Και να μην ψυφιζαν καθολου το ιδιο θα τανε.Στην ελλαδα το δεκπενταμελες ειναι θεσμος τυπικος.Δεν εχω ακουσει για σχολειο οπου το δεκαπενταμελες εχει ουσιαστικη δυναμη.Εκπροσωποι τον μαθητων my ass....

sc5bab.jpg

#2767 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 20:10

Και να μην ψυφιζαν καθολου το ιδιο θα τανε.Στην ελλαδα το δεκπενταμελες ειναι θεσμος τυπικος.Δεν εχω ακουσει για σχολειο οπου το δεκαπενταμελες εχει ουσιαστικη δυναμη.Εκπροσωποι τον μαθητων my ass....

I partly agree here επειδή το μόνο που κάνει το δεκαπενταμελές και θεωρείται και άθλος είναι να ζητάει εκδρομές. Να δω τι θα κάνει το δικό μας δεκαπενταμελές όλη τη χρονιά αφού μετά από 2 βδομάδες κατάληψη μας έκοψαν τους περιπάτους :P

#2768 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 21:14

15μελές: POWER-HUNGRY* MIDDLE CLASS STUDENTS

Ποτέ δεν έβαλα υποψηφιότητα, ούτε καν για 5μελές. Δεν παύει να είναι μια έξτρα υποχρέωση... Δεν βαριέσαι;

*το τι power ακριβώς βέβαια είναι άλλο θέμα χαχα

#2769 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 21:50

Α καλα...Εμεις εχουμε κανει εκλογες εδω και ενα μηνα περιπου...Το δεκαπενταμελες πιστευω οτι ειναι διακοσμητικιο στοιχειο ωστοσο,και το ιδιο το πενταμελες.Ηδη στο τμημα μας καναμε μια αποπειρα συνελευσης,και εγινε το ελα να δεις...Δεν μπορουσαμε να συνεννοηθουμε για το αν θα διακοσμησουμε τη ταξη ή οχι,και ετσι και αλλιως αυτοι που ελεγαν να την διακοσμησουμε(αναμεσα σε αυτους και εγω)δεν συμφωσουσαμε στο πώς να την διακοσμησουμε.

#2770 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 21:58

Α καλα...Εμεις εχουμε κανει εκλογες εδω και ενα μηνα περιπου...Το δεκαπενταμελες πιστευω οτι ειναι διακοσμητικιο στοιχειο ωστοσο,και το ιδιο το πενταμελες.Ηδη στο τμημα μας καναμε μια αποπειρα συνελευσης,και εγινε το ελα να δεις...Δεν μπορουσαμε να συνεννοηθουμε για το αν θα διακοσμησουμε τη ταξη ή οχι,και ετσι και αλλιως αυτοι που ελεγαν να την διακοσμησουμε(αναμεσα σε αυτους και εγω)δεν συμφωσουσαμε στο πώς να την διακοσμησουμε.

Γατάκια είσαστε ακόμα :P
Εγώ που είμαι στο πενταμελές, κάνουμε συνέλευση μια φορά στις 2 βδομάδες περίπου και απλά σηκωνόμαστε και φεύγουμε μια-δυο ώρες πριν το σχόλασμα χωρίς να παίρνουμε απουσίες :kakaka:
Βέβαια, αργά ή γρήγορα παίζει και να μας πάρουν χαμπάρι και τότε όλο το πενταμελές, μαζί και εγώ, :deadga6:

#2771 Dark Chris

Dark Chris

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 00:03

Εμείς μια συνέλευση δεν έχουμε κάνει! :nanteee::mador2: Και για το 15μελές δεν ξέρω πολλά πράγματα, καθώς οι περισσότεροι πάνε 3η και 2α. Πέρυσι στο Γυμνάσιο, τα 10, άντε 12 παιδιά του 15μελούς ήταν ψωνάρες!!! :thatsit:

#2772 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 01:17

Το 15μελες ειναι μονο για να ζηταει περιπατους και να τσεπωνει τα λεφτα απ τα παρτυ.

gVaaH5O.jpg

#2773 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 01:34

Μαζί τα φάγατε..αντε

#2774 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 16:22

Το 15μελες ειναι μονο για να ζηταει περιπατους και να τσεπωνει τα λεφτα απ τα παρτυ.

Σωστός!
Πραγματικά το φαινόμενο αυτό έχει γίνει πλέον συνήθεια στα σχολεία και όντως φίλε Χρήστο ο περισσότεροι που βγαίνουν δεκαπενταμελές ξαφνικά νομίζουν πως έγιναν κάποιοι και ότι είναι δημοφιλείς και ότι μόνο αυτοί έχουν δίκιο σε θέματα που αφορά το σχολείο απλά επειδή είναι στο δεκαπενταμελές.

#2775 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2011 - 18:29

Να υποθέσω όταν λες τσεπώνει, εννοείς μαζεύει.
Όσο χάλια έχει καταντήσει η εκλογή του 15μελούς, τόσο απαραίτητο είναι για τους μαθητές. Είναι λάθος να θεωρούμε ότι είναι μόνο για μόστρα.
Ακόμα και ψωνάρες να είναι, άμα έχουν κότσια και μπορούν να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν τότε είναι οι κατάλληλοι που εκλέγχθηκαν.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*