Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#2251 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2011 - 14:23

Ειναι μια χαρα αλλα θα μπορουσαν να βαλουν λιγοτερες μερες χημεια να εχουμε τουλαχιστον μια ενδιαμεση ελευθερη μερα την τελευταια εβδομαδα...Τεσπα ισως επειδη αυτος που μας εκανε το προγραμμα ηταν ο χημικος να θεωρουσε οτι το μαθημα του ηταν το πιο δυσκολο απο ολα...

#2252 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2011 - 12:21

Με το ένα μάτι διαβάζω γεωγραφία και με το άλλο χαζεύω την Haruhi:borednn9:

#2253 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2011 - 13:50

Δεν ειναι και λιγες.

Οι εξετασεις παντως παιζει να ειναι η καλυτερη περιοδος ολης της χρονιας.
Ειναι καλυτερες κι απο το καλοκαιρι, γιατι και δεν κανει τοση ζεστη, και δεν εχεις τοσο ατελειωτο ελευθερο χρονο κι κανεις καλυτερη αξιοποιηση.

Θυμαμαι που μου λεγανε οταν ημουνα μικρος και ηθελα και εγω να παω στο γυμνασιο για να γραφω εξετασεις αντι για να κανω μαθημα μεχρι τις 16 Ιουνιου:"Οταν θα πρεπει να διαβαζεις και να γραφεις για εξετασεις θα εινιαι πολυ χειροτερα."

Ισως τομεγαλυτερο ψεμα που εχω ακουσει.:canthelp:

so true...περνάω πολύ καλά στην περίοδο των εξετάσεων,ακόμα κι όταν διαβάζω.
τουλάχιστον νιώθω πως κάνω ουσιαστικό διάβασμα και έχω και ελεύθερο χρόνο.
και τέλος οι βόλτες αμέσως μετά το γράψιμο είναι οι καλύτερες.

όλα αυτά εξηγούνται από το γεγονός πως διαβάζω μέσα στην χρονιά,οπότε στις εξετάσεις κάνω μόνο επαναλήψεις

Εμείς τη τελευταία βδομάδα την έχουμε full. Δίνουμε και τις 5 μέρες. Η μεγαλύτερη, βέβαια μ@λ@κί@ που κάναν είναι ότι δεν μας άφησαν ούτε μια μέρα για θρησκευτικά και βιολογία επιλογής. I mean όσο εύκολα και να είναι τα θρησκευτικά, θέλουν διάβασμα. Τουλάχιστον βιολογία επιλογής μας είπε τα sos (αυτό μας έλειπε), τα οποία ήταν πάνω κάτω 20 σελίδες. Μας έβαλαν και εύκολα θέματα και στα 2, αλλά μόνο η σκέψη ότι δεν μας άφησαν ούτε μια μέρα για μαθήματα που θέλουν διάβασμα είναι τραγική.

εγώ μόνο βιολογία θα διάβαζα αν μας τα έβαζαν μαζί.βιολογία γράφω αύριο και διάβασα κανονικά,ενώ θρησκευτικά που γράψαμε δεν ακούμπησα το βιβλίο.τα έβγαλα εκείνη την στιγμή λέγοντας ο καλός θεούλης κ.ά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2254 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2011 - 14:29

Εγω προσωπικα προτιμω το καλοκαιρι απο τις εξετασεις...μεσα στις εξετασεις δεν προλαβαινουμε να κανουμε κανα μπανακι...Δοξα τω θεω εγω δεν εχω προβλημα με τη ζεστη και τον ηλιο οποτε...

#2255 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2011 - 15:08

Με το ένα μάτι διαβάζω γεωγραφία και με το άλλο χαζεύω την Haruhi:borednn9:

ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ???/Απαπαπαπαπαπα 9 ειχα γραψει στις εξετασεις.:run:

sc5bab.jpg

#2256 jimop24

jimop24

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2011 - 16:25

ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ???/Απαπαπαπαπαπα 9 ειχα γραψει στις εξετασεις.:run:

Εγώ γενικά είμαι καλός.

Spoiler:

#2257 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2011 - 21:12

Εμενα η ιδια η μανα μου ειναι καθηγητρια,και μαλιστα φιλολογος και την ειχα για 2 χρονια...Μην το θεωρειτε πρωτερημα.Αμα η μανα σου ειναι φιλεναδα με την καθηγιτρια τοτε και φυσικα θα σε λυπιθει η καθηγητρια και θα σου βαλει καλο βαθμο.Ομως η μανα μου ξερει παντα αμα εχω κανει τις ασκησεις,αμα κανω μια βλακεια στο σχολειο τα ακουω ολα στο σπιτι κλπ...

#2258 jimop24

jimop24

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2011 - 08:22

Εμενα η ιδια η μανα μου ειναι καθηγητρια,και μαλιστα φιλολογος και την ειχα για 2 χρονια...Μην το θεωρειτε πρωτερημα.Αμα η μανα σου ειναι φιλεναδα με την καθηγιτρια τοτε και φυσικα θα σε λυπιθει η καθηγητρια και θα σου βαλει καλο βαθμο.Ομως η μανα μου ξερει παντα αμα εχω κανει τις ασκησεις,αμα κανω μια βλακεια στο σχολειο τα ακουω ολα στο σπιτι κλπ...

Κι εμένα η μάνα μου είναι καθηγήτρια, φιλόλογος...ασε τι τραβάω με τις επαναλήψεις εγώ το ξέρω:sadist:

#2259 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2011 - 21:01

Πραγματικα εχεις α π ε ι ρο δικιο....!!! Καλα εμενα η μαμα μου ειναι δασκαλα και περασα δυσκολα παιδικα χρονια στο δημοτικο καθως ηταν η δασκαλα μου καποιες χρονιες:sigh2:... Εχω τραυματα....:zetsubou:.... Αστειευομαι.:hihi2:.... Αυτο συμβαινει γιατι οι δασκαλες-καθηγητριες εχουν διπλο ρολο.. Απο τη μια ειναι παιδαγωγοι και επιβαλλεται να εχουν υπομονη και κατανοηση με τους μαθητες τους:ureshii: και απο την αλλη ειναι μητερες και δεν μπορουν να μην αντιδρασουν οταν δεν ξερεις κατι ή κανεις λαθος ως παιδι τους....!!!
Ρολοι που συγκρουοντα-τι να πεις-... Παντως η λεξη επιεικια δεν ισχυει τις περισσοτερες φορες...:canthelp:

#2260 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 10:54

Άντε και τα βάσανα του μαθητή τέλειωσαν και για αυτήν τη χρονιά. Καλό Καλοκαίρι everybody.

(Εγώ θα σαπίσω στο φροντηστήριο μέχρι μέσα Ιούλη)...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2261 nikki2010

nikki2010

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 11:29

Εγώ θα σαπίσω στο φροντηστήριο μέχρι μέσα Ιούλη)...

me too...

#2262 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 11:30

TΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!σήμερα γράφαμε κοινωνιολογία και γω είμαι τόσο γκαντέμης που είχα επιτηρήτρια μια από τις 3 πιο ηλίθιες καθηγήτριες στο σχολειό μας :@
είχα κάνει σμίκρυνση και εκεί που πάω να γράψω μια ερώτηση με είδε η πo***** και μου το πήρε με ένα ειρωνικό βλέμμα ήθελα να την βρίσω,και συνέχιζε να κοιτάει η σκρο** στο μέρος μου και όταν έλεγα στον μπροστινό μου μια απάντηση του έλεγε τελειώνεις?γτ μάλλον θα πάρω το γραπτό του φίλου σου :@ (δλδ εμενα)
αλλα όταν τελειωσα και βγήκα έξω την έβρισα άσχημα και ακούστηκε μέχρι πάνω όχι πως θα την άφηνα,ούτως η άλλως δεν θα την ξαναδώ τώρα που αποφοιτώ muhahahahaha

#2263 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 13:24

^ του χρόνου τέτοια εποχή δεν ξέρω πως θα νιώθω :S
χαρά και πίκρα μαζί

αύριο τελευταίο μάθημα αντιγόνη..ποιός μονόλογος της Αντιγόνης είναι ο πιο σημαντικός και έχει τροφή για ανάλυση?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2264 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 13:29

^
^Αυτό με την σμύκρινση δεν το κατάλαβα. :/

^ Εμάς μας έβαλαν αυτό με το Παύσε και είχε αρκετά να αναλύσεις.

Και εμείς τελευταίο μάθημα αύριο, γεωμετρία. Στα ιδιαίτερα θα σαπίσω από 25 Ιουνίο όπου γράφω και διαγώνισμα κρούσεις. ~bya

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#2265 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2011 - 13:36

^
^Αυτό με την σμύκρινση δεν το κατάλαβα. :/

^ Εμάς μας έβαλαν αυτό με το Παύσε και είχε αρκετά να αναλύσεις.

Και εμείς τελευταίο μάθημα αύριο, γεωμετρία. Στα ιδιαίτερα θα σαπίσω από 25 Ιουνίο όπου γράφω και διαγώνισμα κρούσεις. ~bya

για το πρώτο.έκανε σμίκρυνση την ύλη(σαν σκονάκι ένα πράγμα)
για το δεύτερο.ήταν μέσα στα πλάνα μου να το διαβάσω κι αυτό,αλλά λίγο πολύ μας είπε πως θα βάλει μονόλογο αντιγόνης.
ευχαριστώ πάντως^^

Δημοσιευμένη  εικόνα