Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#196 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 24 May 2008 - 13:20

Κάπου στο 14 για μένα
σκατά
η φαρμακευτική απομακρύνεται αργά αργά
άντε να πιάσουμε κανά Χημικό/Φυσικό/Μαθηματικό να γουστάρουμε τουλαχιστο

#197 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 24 May 2008 - 13:29

ΠΡΟΣΟΧΗ : Λόγω βιασύνης έχω γράψει ένα λάθος :

ΔΕΝ λύνεται το θέμα 3γ) με Θεώρημα Μέσης τιμής αλλά το θέμα 3δ). Συγγνώμη αν σας έκοψα τα ήπατα με το λάθος μου .

@Ζαuk Είπα ότι ήταν η πιο δύσκολη απόδειξη που μπορούσε να πέσει γιατί το βιβλίο την έχει σαν σχόλιο και μπορεί κανείς να μην την είχε διαβάσει καθόλου. Γι αυτό το είπα.

Για περιέγραψέ μου λίγο τη λύση που έδωσες με το Sf(t)dt γιατί δεν την κατάλαβα ακριβώς.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#198 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 24 May 2008 - 13:43

ΠΡΟΣΟΧΗ : Λόγω βιασύνης έχω γράψει ένα λάθος :

ΔΕΝ λύνεται το θέμα 3γ) με Θεώρημα Μέσης τιμής αλλά το θέμα 3δ). Συγγνώμη αν σας έκοψα τα ήπατα με το λάθος μου .

@Ζαuk Είπα ότι ήταν η πιο δύσκολη απόδειξη που μπορούσε να πέσει γιατί το βιβλίο την έχει σαν σχόλιο και μπορεί κανείς να μην την είχε διαβάσει καθόλου. Γι αυτό το είπα.

Για περιέγραψέ μου λίγο τη λύση που έδωσες με το Sf(t)dt γιατί δεν την κατάλαβα ακριβώς.

Βασικα τωρα μιλουσα με ενα φιλο και μαλον ειναι λαθος η λυση μου...Απλα ρε συ πηρα για τιμες το 2 και το 0 οπου και εδινε και μεσα στην βιασινη και στο προχειρο μετα απο πολες πραξεις εβγαλα το ιδιο αποτελεσμα μαλον με λαθος τροπο...:nosey:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#199 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 24 May 2008 - 14:08

Τι ακριβώς είναι παραγωγίσιμη? (στείλτε Pm) Έχω μια υποψία ότι έχει σχέση με την παραγοντοποίηση αλλά μάλλον πέφτω έξω ! :P

Βασικά δεν μπορώ να σου εξηγήσω ακριβώς . Φαντάσου ότι είναι κάτι σαν "ρυθμός μεταβολής" ενός αντικειμένου. Πχ η επιτάχυνση που είναι ο ρυθμός μεταβολής της ταχύτητας . Περισσότερα θα μάθεις αν πας στην Τρίτη λυκείου.
Δεν έχει καμία σχέση με την παραγοντοποίηση.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image

#200 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 24 May 2008 - 14:08

zade πες λιγο κ για μενα
μη με αφηνεις στην απεξω
:emptyonexg1:
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#201 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 24 May 2008 - 14:18

Για τις λύσεις όλων των θεμάτων μέχρι στιγμής μπορείτε να πάτε εδώ:
Πανελλαδικές Εξετάσεις

Τώρα για τη Λογοτεχνία που τα είδα είναι γνωστό SOS o Καισαρίων του Καβάφη... Τώρα δεν μπορώ να πω αν ήταν δύσκολα ή όχι, γιατί ακόμα δεν τα έχω διδαχτεί. Πάντως η Λογοτεχνία είναι γνωστό παλούκι!

#202 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 24 May 2008 - 14:24

Για τις λύσεις όλων των θεμάτων μέχρι στιγμής μπορείτε να πάτε εδώ:
Πανελλαδικές Εξετάσεις

Τώρα για τη Λογοτεχνία που τα είδα είναι γνωστό SOS o Καισαρίων του Καβάφη... Τώρα δεν μπορώ να πω αν ήταν δύσκολα ή όχι, γιατί ακόμα δεν τα έχω διδαχτεί. Πάντως η Λογοτεχνία είναι γνωστό παλούκι!

Ηταν το παραλιλο κειμενο αρκετα δυσκολο...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#203 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 24 May 2008 - 14:45

Σόρρυ για την αργοπορία ,αλλά έτρωγα. Λοπόν :

zade το 3δ λυνοταν κ αλλιως
εγω πηρα g(x) = f'(x-1) - f(x-1) +f(x) και θα αποδυκνεια αν μ εφτανε ο χρονος οτι g(x) > 0

Σωστό είναι και αυτό (περίπου το ίδιο με αυτό που είπα κι εγώ)

στο 4γ εγω εσπασα το -2g(x) και μ βγηκαν (g'(x))^2
δε λυνοταν ετσι; τζαμπα εχασα 1ωρα τοτε

Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι έκανες αλλά αν σου βγήκε g''(x)/2 +g''(x)/2 =20x^3+6x-45+45 έβγαινε.

στο 4α παραγωγισα την f(x) μετα αντικατεστηκα την παραγωγο με οτι εβγαινα απο τη 1η σχεση κ βρηκα ln{f(x) + 54} = ln{10x^3 - 3x} δλδ τα μισα νουμερα απο τα σωστα
αυτο ακομα δε καταλαβα γιατι

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω αυτό είναι μάλλον λάθος.

το 2δ) ηταν οντως σχετικα δυσκολο για ενα μεσο μαθητη
εγω το ελυσα γεωμετρικα.

Πρέπει να το δω για να σου πω αν είναι σωστό ή λάθος. Εαν έκανες σχήμα και υπολόγισες την απόσταση τότε είναι σωστό

οκ δε πειραζει. κ οι χημικοι μηχανικοι καλη σχολη ειναι :P

Σημασία έχει να πας σε μια σχολή που σου αρέσει (η οποία όμως να έχει αντικείμενο) όχι σε μια σχολή που διάλεξαν άλλοι για εσένα .
Προσωπικά πέρυσι έβγαλα 18000 μόρια και όλοι μου έλεγαν να πάω σε μια ανώτερη σχολή από το μαθηματικό . Εμένα όμως μου άρεσε πολύ το μαθηματικό οπότε επέλεξα αυτό.Μερικoί το είδαν σαν σπατάλη ,εγώ το είδα σαν την πραγματοποίηση ενός παιδικού ονείρου.

Edited by zade, 24 May 2008 - 15:31.

Posted Image

#204 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 24 May 2008 - 14:58

τα κειμενα ευκολα γενικα . ο Καισαριων ειναι χτυπητο κειμενο και ευπεπτο
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#205 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 24 May 2008 - 15:00

Εύκολα σας έβαλαν μαθηματικά πλάκα πλάκα...
Posted Image

#206 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 24 May 2008 - 15:11

Noμίζω πως θα διαφωνήσουν πολλοί μαζί σου. :oo:

Τεσπα, πάω να διαβάσω Κείμενα. Τη Δευτέρα έχουμε το δίπτυχο της βαρεμάρας: Φιλοσοφία και Λογοτεχνία. Καλόν ύπνον να έχουμε.

#207 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 24 May 2008 - 15:32

Ελπίζω να το λες ειρωνικά αυτό ,ειδάλλως υπάγεσαι στην κατηγορία ανθρώπων που περιέγραψα λίγο πιο πάνω

Posted Image

#208 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 24 May 2008 - 15:37

Ελπίζω να το λες ειρωνικά αυτό ,ειδάλλως υπάγεσαι στην κατηγορία ανθρώπων που περιέγραψα λίγο πιο πάνω

Χαχαχαχα,Προφανως ειρωνικα θα το λεει ρε...Κατι μου λεει οτι συντομα θα εχουμε απαντηση και απο τον 1oneiromono...:stubborn:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#209 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 24 May 2008 - 15:57

αυτό είναι τουλάχιστον προσβλητικό

#210 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 24 May 2008 - 16:07

Έγω πάλι ότι έχασα το έχασα από το θέμα 3 εκεί με το α που ,πρέπει να διακρίνεις περιπτώσεις.Και από το 4 παραγωγίζοντας τη σχέση του 4γi) έβγαλα f'(x+h)-f'(x) κτλ,δηλαδή όπου f'(x) έπρεπε να βγει μηδέν και να το προσθαφαιρέσεις αργότερα.Έχω πάντως μία αμυδρή ελπίδα ότι μπορεί να το περάσουν ότι προσθαφαίρεσα απευθείας (αρτσίδκι.. εις την κυπριακήν ,αλλά λέμε τώρα).:hot: