Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Posted 24 May 2008 - 13:20
σκατά
η φαρμακευτική απομακρύνεται αργά αργά
άντε να πιάσουμε κανά Χημικό/Φυσικό/Μαθηματικό να γουστάρουμε τουλαχιστο
Posted 24 May 2008 - 13:29
ΔΕΝ λύνεται το θέμα 3γ) με Θεώρημα Μέσης τιμής αλλά το θέμα 3δ). Συγγνώμη αν σας έκοψα τα ήπατα με το λάθος μου .
@Ζαuk Είπα ότι ήταν η πιο δύσκολη απόδειξη που μπορούσε να πέσει γιατί το βιβλίο την έχει σαν σχόλιο και μπορεί κανείς να μην την είχε διαβάσει καθόλου. Γι αυτό το είπα.
Για περιέγραψέ μου λίγο τη λύση που έδωσες με το Sf(t)dt γιατί δεν την κατάλαβα ακριβώς.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 24 May 2008 - 13:43
Βασικα τωρα μιλουσα με ενα φιλο και μαλον ειναι λαθος η λυση μου...Απλα ρε συ πηρα για τιμες το 2 και το 0 οπου και εδινε και μεσα στην βιασινη και στο προχειρο μετα απο πολες πραξεις εβγαλα το ιδιο αποτελεσμα μαλον με λαθος τροπο...ΠΡΟΣΟΧΗ : Λόγω βιασύνης έχω γράψει ένα λάθος :
ΔΕΝ λύνεται το θέμα 3γ) με Θεώρημα Μέσης τιμής αλλά το θέμα 3δ). Συγγνώμη αν σας έκοψα τα ήπατα με το λάθος μου .
@Ζαuk Είπα ότι ήταν η πιο δύσκολη απόδειξη που μπορούσε να πέσει γιατί το βιβλίο την έχει σαν σχόλιο και μπορεί κανείς να μην την είχε διαβάσει καθόλου. Γι αυτό το είπα.
Για περιέγραψέ μου λίγο τη λύση που έδωσες με το Sf(t)dt γιατί δεν την κατάλαβα ακριβώς.

Posted 24 May 2008 - 14:08
Βασικά δεν μπορώ να σου εξηγήσω ακριβώς . Φαντάσου ότι είναι κάτι σαν "ρυθμός μεταβολής" ενός αντικειμένου. Πχ η επιτάχυνση που είναι ο ρυθμός μεταβολής της ταχύτητας . Περισσότερα θα μάθεις αν πας στην Τρίτη λυκείου.Τι ακριβώς είναι παραγωγίσιμη? (στείλτε Pm) Έχω μια υποψία ότι έχει σχέση με την παραγοντοποίηση αλλά μάλλον πέφτω έξω !
Δεν έχει καμία σχέση με την παραγοντοποίηση.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted 24 May 2008 - 14:08
μη με αφηνεις στην απεξω

Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 24 May 2008 - 14:18
Πανελλαδικές Εξετάσεις
Τώρα για τη Λογοτεχνία που τα είδα είναι γνωστό SOS o Καισαρίων του Καβάφη... Τώρα δεν μπορώ να πω αν ήταν δύσκολα ή όχι, γιατί ακόμα δεν τα έχω διδαχτεί. Πάντως η Λογοτεχνία είναι γνωστό παλούκι!
Posted 24 May 2008 - 14:24
Ηταν το παραλιλο κειμενο αρκετα δυσκολο...Για τις λύσεις όλων των θεμάτων μέχρι στιγμής μπορείτε να πάτε εδώ:
Πανελλαδικές Εξετάσεις
Τώρα για τη Λογοτεχνία που τα είδα είναι γνωστό SOS o Καισαρίων του Καβάφη... Τώρα δεν μπορώ να πω αν ήταν δύσκολα ή όχι, γιατί ακόμα δεν τα έχω διδαχτεί. Πάντως η Λογοτεχνία είναι γνωστό παλούκι!

Posted 24 May 2008 - 14:45
zade το 3δ λυνοταν κ αλλιως
εγω πηρα g(x) = f'(x-1) - f(x-1) +f(x) και θα αποδυκνεια αν μ εφτανε ο χρονος οτι g(x) > 0
Σωστό είναι και αυτό (περίπου το ίδιο με αυτό που είπα κι εγώ)
Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι έκανες αλλά αν σου βγήκε g''(x)/2 +g''(x)/2 =20x^3+6x-45+45 έβγαινε.στο 4γ εγω εσπασα το -2g(x) και μ βγηκαν (g'(x))^2
δε λυνοταν ετσι; τζαμπα εχασα 1ωρα τοτε
Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω αυτό είναι μάλλον λάθος.στο 4α παραγωγισα την f(x) μετα αντικατεστηκα την παραγωγο με οτι εβγαινα απο τη 1η σχεση κ βρηκα ln{f(x) + 54} = ln{10x^3 - 3x} δλδ τα μισα νουμερα απο τα σωστα
αυτο ακομα δε καταλαβα γιατι
Πρέπει να το δω για να σου πω αν είναι σωστό ή λάθος. Εαν έκανες σχήμα και υπολόγισες την απόσταση τότε είναι σωστότο 2δ) ηταν οντως σχετικα δυσκολο για ενα μεσο μαθητη
εγω το ελυσα γεωμετρικα.
οκ δε πειραζει. κ οι χημικοι μηχανικοι καλη σχολη ειναι
Σημασία έχει να πας σε μια σχολή που σου αρέσει (η οποία όμως να έχει αντικείμενο) όχι σε μια σχολή που διάλεξαν άλλοι για εσένα .
Προσωπικά πέρυσι έβγαλα 18000 μόρια και όλοι μου έλεγαν να πάω σε μια ανώτερη σχολή από το μαθηματικό . Εμένα όμως μου άρεσε πολύ το μαθηματικό οπότε επέλεξα αυτό.Μερικoί το είδαν σαν σπατάλη ,εγώ το είδα σαν την πραγματοποίηση ενός παιδικού ονείρου.
Edited by zade, 24 May 2008 - 15:31.
Posted 24 May 2008 - 14:58

Posted 24 May 2008 - 15:00

Posted 24 May 2008 - 15:11

Τεσπα, πάω να διαβάσω Κείμενα. Τη Δευτέρα έχουμε το δίπτυχο της βαρεμάρας: Φιλοσοφία και Λογοτεχνία. Καλόν ύπνον να έχουμε.
Posted 24 May 2008 - 15:32
Εύκολα σας έβαλαν μαθηματικά πλάκα πλάκα...
Ελπίζω να το λες ειρωνικά αυτό ,ειδάλλως υπάγεσαι στην κατηγορία ανθρώπων που περιέγραψα λίγο πιο πάνω
Posted 24 May 2008 - 15:37
Χαχαχαχα,Προφανως ειρωνικα θα το λεει ρε...Κατι μου λεει οτι συντομα θα εχουμε απαντηση και απο τον 1oneiromono...Ελπίζω να το λες ειρωνικά αυτό ,ειδάλλως υπάγεσαι στην κατηγορία ανθρώπων που περιέγραψα λίγο πιο πάνω

Posted 24 May 2008 - 15:57
Εύκολα σας έβαλαν μαθηματικά πλάκα πλάκα...
αυτό είναι τουλάχιστον προσβλητικό
Posted 24 May 2008 - 16:07