Αυτό εννοώ.επειδη δε φαινεται καλα ισως?

Σωσμένο σε max. quality φαίνεται μια χαρά σε overlay, αλλα όπως είπα χρειάστηκε να κατεβάσω πολύ την ποιότητα...
Μπορεί να το διορθώσω αύριο.
Posted 06 January 2008 - 00:56
Αυτό εννοώ.επειδη δε φαινεται καλα ισως?
Posted 06 January 2008 - 00:56
Καλα δεν πειραζει...Ετσι κι αλλιως για το επομενο π θελω ν φτιαξω ρωτησα...
Οριστε κ το πρωτο...Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος θα ελεγα...γιατι βγηκε (σχεδον)οπως ηθελα.Spoiler:
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 06 January 2008 - 01:13
yeah..overlay and 70kb are a bitchΑυτό εννοώ.
Σωσμένο σε max. quality φαίνεται μια χαρά σε overlay, αλλα όπως είπα χρειάστηκε να κατεβάσω πολύ την ποιότητα...
Μπορεί να το διορθώσω αύριο.
domoyami-chan, ό,τι και να φτιάξεις, πάντοτε εντυπωσιάζομαι όχι μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά και από την ταχύτητα στην οποία αυτό επιτυγχάνεται.
Είσαι απλώς και η πρώτη!
Posted 06 January 2008 - 01:25
yami-chan, ό,τι και να φτιάξεις, πάντοτε εντυπωσιάζομαι όχι μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά και από την ταχύτητα στην οποία αυτό επιτυγχάνεται.
Είσαι απλώς και η πρώτη!
(χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν άλλον)
Sora of the wind, στην αρχή νόμιζα ότι δεν ήταν καλό. Αλλά, τελικά μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Ειδικά εκείνο το ρολόι αριστερά από το «ANIME//GR» είναι.
Το μόνο που θα πρότεινα είναι να κάνεις λίιιγο πιο φωτεινό/έντονο/διακριτό το text, γιατί χάνεται εύκολα αναμιγμένο στην εικόνα.
Posted 06 January 2008 - 01:27
Ελπίζω να εννοείς DistributionΤο anime retribution network φαίνεται αισχρό.
Posted 06 January 2008 - 02:49
Posted 06 January 2008 - 05:14
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 06 January 2008 - 16:14
Posted 06 January 2008 - 18:38
@Dxs: Ωραίο το banner σου, αλλά δεν μ'αρέσει το κίτρινο outer glow στο .aNiMe//GR. Ίσως σε κάποιο διαφορετικό χρώμα πιο ταιριαστό με το banner να πηγαίνει καλύτερα. Επίσης το stroke στη Dark Magician Girl βγάζει πολύ μάτι + κάνει το περίγραμμά της να φαίνεται σχετικά pixelιασμένο. Εγώ θα το έβγαζα και θα τη blendαρα λίγο καλύτερα έτσι ώστε να τραβάει περισσότερο την προσοχή ο κωλόφαρδος πρωταγωνιστής.
Anywayz, new version of the Rozen maiden banner:
It looked horrible in overlay despite all the strokes, glows etc. I added. T_T
So, blend change was the only option. D;
Θα αντικαταστήσω το λινκ του προηγούμενου ποστ με το καινούριο μπάννερ για αποφυγή μπερδεμάτων.
Posted 06 January 2008 - 19:51
Posted 06 January 2008 - 20:00