Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

.aNiMe//GR 4th Banner Contest...(submission thread)
Posted 05 January 2008 - 11:33

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 05 January 2008 - 11:37

Posted 05 January 2008 - 14:46
MitHuNa, αυτή είναι η στάνταρ ανάλυση που έχουν τα banner μας ήδη....πήγαινε στο τέλος της σελίδας κάτω αριστερά και διάλεξε το skin "Steel Blue" για να δείς τι εννοώ...
αααα το είδα!! οκ με κάλυψες εντελώς!

kage my favourite banner μέχρι στιγμής!
Ερώτησ: και αφού βάλουμε σε ξεχωριστά ποστς τα banner μας μετά κάποιος θα τα μαζέψει όλα σε ένα νοικοκυρεμένα? η θα ψαχνόμαστε?

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon

Posted 05 January 2008 - 14:54

Posted 05 January 2008 - 17:15

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 05 January 2008 - 17:18
Posted 05 January 2008 - 21:16
ξέρω το μέγεθος είναι μεγάλο όμως τελικά βγήκε ωραίο και είπα τελικά να το βάλω!![]()
Ελπίζω οι admins να μη θυμώσουν μαζί μου. χα χα χα
Υπέροχο είναι!!...απλά, δεν μπορούμε να το βάλουμε στον διαγωνισμό, μιας και είναι εκτός specs...

Εξαρτάται το spoiler. Αν μπορεί το μέλος να καταλάβει το τι γίνεται από την εικόνα και μόνο, τότε απόφυγε το αν μπορείς.Mια noob ερωτηση...πηραζει αμα το banner εχει spoiler...χεχε
Posted 05 January 2008 - 22:08
Καλα δεν πειραζει...Ετσι κι αλλιως για το επομενο π θελω ν φτιαξω ρωτησα...
Υπέροχο είναι!!...απλά, δεν μπορούμε να το βάλουμε στον διαγωνισμό, μιας και είναι εκτός specs...
Εξαρτάται το spoiler. Αν μπορεί το μέλος να καταλάβει το τι γίνεται από την εικόνα και μόνο, τότε απόφυγε το αν μπορείς.
Οριστε κ το πρωτο...Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος θα ελεγα...γιατι βγηκε (σχεδον)οπως ηθελα.
Posted 06 January 2008 - 00:26
ναι το ξέρω οτι δεν θα μπει , δεν έχω πρόβλημα ^^ μου αρκεί που σας άρεσε!! χάρηκα !!! θα κάνω και άλλα πιο μικρά . Να σας πω.. επειδή μου άρεσε πού ο διαγωνισμός αυτός δεν πειράζει αν σας πρίξω με banners ε?

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon

Posted 06 January 2008 - 00:33
EDIT: NEW VERSION:

Κλάσης ανώτερο από τα 2 άλλα μου νομίζω, αλλά επειδή έχωσα του...
το πράμα μέσα έπρεπε να κατεβάσω αρκετά την ποιότητα...
Το anime retribution network φαίνεται αισχρό.