Νικο , φυσικα και δεν προσπαθω να 'προστατεψω' οπως ειπες το συγκεκριμενο anime και πιστεψε με σεβομαι την γνωμη και το σκεπτικο του αλλου ακομη και αν πραγματικα με ενοχλει...ωστοσο ο τροπος που εκφραστηκες ισως να μου φανηκε λιγο παραπανω προκλητικος απο ο,τι ηταν...δεν εχω προβλημα να μην αρεσει σε καποιον αυτο που αρεσει σε μενα, ελεος...ο κοσμος ειναι ενοχλητικα παραξενος ωρες-ωρες οπως λες!(αναφερομαι στις παρεξηγησεις^^)
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Burst Angel
Started By
EXORISTOS
, Δεκ 31 2007 23:09
20 replies to this topic
Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 07:59
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 16:58
To τελείωσα πριν λίγο (took me a long time eh?). Εντάξει ήταν, νομίζω ότι για μένα είναι ακριβώς στη μέση. Δηλαδή αξίζει ένα 5/10 γενικώς. Δεν ήταν τίποτα το εξαιρετικό, αλλά δεν ήταν ούτε εντελώς χαζομάρα (αν και είχε προοπτικές να εξελιχθεί και στα 2). Πολλά fooling around episodes και το τέλος ήταν κάπως κακοφτιαγμένο IMO. Δηλαδή πέρα από τα 2 τελευταία επισόδεια που τα είδα ευχάριστα, στα προηγούμενα ήταν κάπως βαρετό/ανούσιο/insert similar word/κλπ.
Οι χαρακτήρες από την άλλη ήταν σχετικά μέριοι και προβλέψιμοι, για μένα δεν ξεχώρισε κάποια (ναι κάποια, οι άντρες είναι διακοσμητικοί) ούτε σαν χαρακτήρας αλλά ούτε και εμφανισιακά. Αν και δεν είμαι fan του πιστολιδιού, εδώ είχε μπόλικο και μερικές φορές ήταν ευχάριστα απολαυστικό. Ένα συν είναι ότι ενώ τα επισόδεια ήταν ψιλοπροβλέψιμα, οι μάχες ήταν κατα το 60% ok. Σε γενικές γραμμές δεν τρελάθηκα, δε θα το πρότεινα σε κανέναν αλλά ούτε και θα σταματούσα κάποιον που ήθελε να του ρίξει μια ματιά.
Οι χαρακτήρες από την άλλη ήταν σχετικά μέριοι και προβλέψιμοι, για μένα δεν ξεχώρισε κάποια (ναι κάποια, οι άντρες είναι διακοσμητικοί) ούτε σαν χαρακτήρας αλλά ούτε και εμφανισιακά. Αν και δεν είμαι fan του πιστολιδιού, εδώ είχε μπόλικο και μερικές φορές ήταν ευχάριστα απολαυστικό. Ένα συν είναι ότι ενώ τα επισόδεια ήταν ψιλοπροβλέψιμα, οι μάχες ήταν κατα το 60% ok. Σε γενικές γραμμές δεν τρελάθηκα, δε θα το πρότεινα σε κανέναν αλλά ούτε και θα σταματούσα κάποιον που ήθελε να του ρίξει μια ματιά.

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2008 - 23:55
Κατ'αρχην ευχαριστω τον Kenny που εκανε ποστ το τορρεντ. Εψαχνα το συγκεκριμενο anime εδω και κανα μηνα αλλα οταν το εβρισκα η μια γαντεμια ακολουθουσε την αλλη στο κατεβασμα
. Δεν το εχω δει ακομα αλλα οταν το δω θα εχω μια πιο συγκεκριμενη αποψη απο αυτην που εχω μεχρι στιγμησ
........ {οτι δηλαδη η ασπρομαλλα τυπισσα με τα πιστολια μου αρεσει
}

Spoiler:
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2009 - 22:28
oraio to anime τιποτα το ιδιαιτερο βεβαια αλλα αξιζει να το δεις.Επισης αυτο με τα βυζια ρε παιδια ελεος νομιζα οτι θα σκαγανε σε μερικα επεισοδεια.αλλα απο οτι ειδα λιγο το μανγκα δεν ειναι ιδιο και επισης το τελος με α
Spoiler:
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zabimaru: 08 Ιούνιος 2009 - 00:12
[SIGPIC]http://www.anime.gr/forums/signaturepics/sigpic259_1.gif[/SIGPIC]
Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2009 - 23:45
καλο φενετε θα το δοκιμασω thnx
μονο η ομαδα Sub [Sinshenron] υπαρχει ?
μονο η ομαδα Sub [Sinshenron] υπαρχει ?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 08 Ιούνιος 2009 - 23:17
Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2009 - 00:16
δυο ομαδες ειναι και οι δυο δεν εχουν πολυ καλες μεταγλωτισεις.εγω τα ειδα απο RAX.
[SIGPIC]http://www.anime.gr/forums/signaturepics/sigpic259_1.gif[/SIGPIC]