Είχα αγοράσει το Spirited Away. Είχε ελληνικό και ιαπωνικό audio και αγγλικούς υποτίτλους. Το πρόβλημα είναι ότι το έβαλα να το δω με το ιαπωνικό audio, και στο σημείο που η Τσιχίρο κλαίει γοερά τρώγοντας κόβεται ο ήχος για 2-3 δευτερα. Για να μην πολυλογώ, καταλήξαμε με το μαγαζί ότι όλες οι κόπιες (και όχι μόνο η παραλαβή) είχαν το ίδιο πρόβλημα, με αποτέλεσμα να τους το δώσω πίσω.
Χα! Πλάκα κάνεις;

Τι μου θύμησες; Ομοιοπαθής! Το spirited away το είχα νοικιάσει από βιντεοκλαμπ. Δε θυμάμαι πότε, πανε κάποια χρόνια. Και τι λαμπρή ευκαιρία, εφοσον είχε και ελληνικους υπότιτλους έκατσε και η οικογένια να το δούμε μαζί(μιγιαζάκι είναι αυτός-ότι πρέπει!). Και ξάφνου στο σημείο που λες(έτρωγε και κάτι ρυζόμπαλες η Τσιχίρο αν δεν απατώμαι

), ο ήχος κόβεται! Έβγαλα το δισκάκι(απο βιντεοκλαμπ ήταν, γρατζουνιες είχε...), το καθάρισα... τιποτα. Δε βαριέσαι! Δεν έδωσα σημασία. Μια φορά εγώ το έκανα μια ωραιότατη κόπια.
Δηλαδή να υποθέσω ότι όλη η παρτίδα με την εν λόγω ταινία έχει το ίδιο πρόβλημα; Λάθη και αυτά... Δε θυμάμαι ποιας εταιρίας ήταν. Θυμάμαι ότι το dvd ήταν dual-layer και ότι είχε εξτρά και κάτι συνεντεύξεις και making of(θυμάμαι κάτι εικόνες του μιγιαζάκι και του υπόλοιπου crew να τρώνε noodles).
Πάντως αυτή η ταινία και το Howl's Moving Castle είναι οι μόνες που βλέπω να φιγουράρουν σε βιντεοκλαμπ. Άμα πετύχαινα και καμια άλλη... Μαγαζιά σαν το μετρόπολις και τέτοια, μπαίνω κανα δυο φορες το χρονο(δεν είμαι από αθήνα). Πολύ θα ήθελα να αγόραζα κάποια από αυτές αμα τη πετύχαινα πουθενα.