Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* - - - - 1 Ψήφοι

Macross Frontier

• Please log in to reply
226 replies to this topic

#151 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2008 - 22:50

οντας στα χναρια του Macross 7, παει για δευτερη σεζον ετσι κα ιαλλιως.
με χαλλαει το γεγονος οτι η Σερυλ ειναι μονιμως σε μια κατασταση, καταρρευσης. αν εινια να την βγαλουν απ οτη μεση, ( που πιστευω οτι ετσι θα γινει) ας το κανουν γρηγορα.
εννοειτια οτι την προτιμω πα οτην Ranka, αλλα την εχουν βαλει στο περιθωριο

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#152 Boreas

Boreas

Anime Newbie

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2008 - 22:59

Η αλήθεια είναι πως στο 17 επεισόδιο προς το τέλος σκέφτηκα και εγώ: «Δεν έδειξαν καθόλου την Sheryl σε αυτό το επεισόδιο!» Αλλά τελικά η Sheryl είπε την τελευταία ατάκα, λέγοντας στην Grace: «Έχουμε να πούμε πολλά εμείς οι δύο». Οπότε νομίζω πως θα ξανά επιστρέψει δυναμικά από το επόμενο επεισόδιο.
いつも、一人で歩きました。
[animΕΛ_ΛΑΣ] - [Εκτός Θέματος]

#153 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2008 - 23:50

Εγω θα πω απλα....FIRE BOMBER ! :)

#154 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 10:50

πολυ θα ξενερωνα αμα πεθαινε ο Ozma. κα ιμε τον ιδιο τροπο κιολας.
this "Grace" bitch must die!

#155 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 20:40

παμε λιγο κατα διαολου... πολυ νεκρα αλλα δεν πειραζει.
λεπον, απορια: η Σερυλ, υποτιθεται οτι ειναι κορη της Μαο Νομε, αλλα ειδαμε στο επισοδειο 18 οτι η μανατζερ της( το ανδροειδες) την βρηκε να ζητιανευει στα σκουπιδια. εντυπωση επισης μου προκαλεσε οτι εκεινη την εποχη η μανατζερ, ηταν βοηθος της Μαο Νομε, στα πειραματα που εκανε, οπως φανηκε απ οτην φωτογραφια που μας εδειξε σε δεδομενη στιγμη. αρα λοιπον αυτη εινια βαθια χωμενη στα πραγματα για τα καλα.

επισης μαι διευκρινηση παρακαλω. το ζωακι που ειχε στα κρυφα η Ρανκα, ( κα ιειδαμε μολις τι αποδειχτηκε οτι ειναι τελικα) θυματε κανεις πως ειχε ερθεi στα χερια της?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Melkor1431: 23 Αύγουστος 2008 - 23:00

#156 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 05:34

Ποιό καλό παιδί φανατικός οπαδός του original makuros θα μου πεί αν τελικά αξίζει το F γιατί δεν έχω καθόλου χρόνο να το ψάξω? :B

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#157 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 07:45

αχεμ...
κοιτα, εξαιρετικα γραφικα ( ειδικα τωρα που ειδα οτι βγηκε BD-rip) ,πολυ καλες αερομαχιες, το γνωστο ερωτικο τριγωνο, τραγουδι να φανε και οι κοτες ειναι τα στανταρ χαρακτηριστικα που διεπουν τις σειρες Macross. τα εχει ολα αυτα. αυτη τη φορα ομως υπαρχουν και αλλοι χαρακτηρες, οι οποιοι αναπτυσσονται εως καποιο βαθμο (οχι ιδιαιτερα, αλλα δεν εινια και τελειως κομπαρσοι).
το προβλημα ειναι οτι ακομα ειμαστε στο 19 επισοδειο, και δεν ξερω πως θα καταληξει. σιγουρα μαλλον θα παει κα ιγια δευτερη σεζον, αν και αμα θελουν μπορουν να το τελειωσουν μεχρι το 26. οποτε επειδη δεν εχει τελειωσει, δεν μπορω να σου πω και 100% αν αξιζει να το δεις.

παντως, ενας φανατικος οπαδος του αρχικου Μακρος, που δεν τον πολυνιαζουν καποια μικρα σεναριακα κενα, η γνωστη ιστορια για αλλη μια φορα, οτι αλλο χαρακτηριστικο του δεν ειναι καλο κλπ ( οπως εγω πχ), δεν χανει να το δει

#158 Boreas

Boreas

Anime Newbie

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 13:40

παμε λιγο κατα διαολου... πολυ νεκρα αλλα δεν πειραζει.
λεπον, απορια: η Σερυλ, υποτιθεται οτι ειναι κορη της Μαο Νομε, αλλα ειδαμε στο επισοδειο 18 οτι η μανατζερ της( το ανδροειδες) την βρηκε να ζητιανευει στα σκουπιδια. εντυπωση επισης μου προκαλεσε οτι εκεινη την εποχη η μανατζερ, ηταν βοηθος της Μαο Νομε, στα πειραματα που εκανε, οπως φανηκε απ οτην φωτογραφια που μας εδειξε σε δεδομενη στιγμη. αρα λοιπον αυτη εινια βαθια χωμενη στα πραγματα για τα καλα.

επισης μαι διευκρινηση παρακαλω. το ζωακιπου ειχε στα κρυφα η Ρανκα, ( κα ιειδαμε μολις τι αποδειχτηκε οτι ειναι τελικα) θυματε κανεις πως ειχε ερθεο στα χερια της?

Νομίζω πως τελικά μάλλον η Sheryl δεν έχει σχέση εξ αίματος με την Mao Nome. Όπως αποκάλυψε η Grace την βρήκε στα σκουπίδια και αυτήν την έκανε την Sheryl Nome που ξέρει ο κόσμος. Ίσως λόγο της Mao Nome που ήταν η υπεύθυνη της έρευνας που έκαναν σχετικά με την αρώστια που έχει η Sheryl, να της έδωσε η Grace το επίθετο Nome. Επίσης νομίζω πως η πρασσινομάλλα γυναίκα δεξιά από την Mao Nome στην φωτογραφία είναι και η πραγματική μητέρα της Ranka. Το όνομά της είναι επίσης παρόμοιο, Ranshi Mei...

Σήμερα είδα και το 20 επεισόδιο. Είχαμε αρκετούς θανάτους σε αυτό... Έναν που δεν το περίμενα κιόλας! :(( Κρίμα. Πάντως φαίνεται να μπαίνουν όλα στην τελική ευθεία. Ανυπομονώ για το επόμενο!
いつも、一人で歩きました。
[animΕΛ_ΛΑΣ] - [Εκτός Θέματος]

#159 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 23:00

Spoiler:

#160 raziel

raziel

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2008 - 16:16

.....μολις ειδα το 20......πολυ πικρα :cry5:.........τα τελευταια λεπτα ειναι ολο το επισοδειο.....
παιζει την σκηνη να την εχω δει καμια 20αρια φορες..........

(κατι τετοια με κανουν να συνεχιζω να βλεπω ανιμε!!!!!!!!!:tensai:)

#161 MangekyuuSharingan

MangekyuuSharingan

Kick reason to the kurb!!

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 11:57

To 20o επεισόδειο μέχρι τώρα ήταν απο τα καλύτερα. Τα τελευταία λεπτά ήταν μεν απο τους πιο κοινότυπους θανάτους στα anime (θάνατος κάποιου καθώς προστατεύει αυτόν/αυτήν που αγαπάει) αλλά ποτέ δεν παλιώνει. Το πέτυχαν αρκετά καλά, αλλά ήταν λυπητερό κάπως...
Spoiler:

Co-owner of the Naruto x Hinata FC @ NF
Spoiler: TTGL!

#162 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 22:35

ειδα κα ιτο 21ο επισοδειο.
τιποτα καινουριο και τιποτα συγκλονιστικο, φυσικη συνεχεια του 20ου.

παντως, το macross f δεν εχει τις αερομαχιες που εχουν οι υπολοιπες σειρες του Macross saga.
μαλλον επειδη οι αντιπαλοι δεν ειναι pods or planes too.
ουτε πολλες, ουτε μεγαλες σε εκταση σκηνες μαχης με αερομαχιες. κριμα γτ εμενα κυριως αυτο με τραβουσε σε αυτες τις σειρες

#163 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 00:06

το preview για το επομενο ομως δειχνει αρκετα δυναμικο... με πολλες εξελιξεις. Επιτελους θα μας δειξουν μαλλον τι ειναι οι Vajra

#164 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2008 - 12:26

Το 22 ηταν αρκετα καλο με απροσμενες εξελιξεις...
Spoiler:

#165 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2008 - 13:05

Spoiler: