Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Macross Frontier
Posted 01 August 2008 - 22:50
με χαλλαει το γεγονος οτι η Σερυλ ειναι μονιμως σε μια κατασταση, καταρρευσης. αν εινια να την βγαλουν απ οτη μεση, ( που πιστευω οτι ετσι θα γινει) ας το κανουν γρηγορα.
εννοειτια οτι την προτιμω πα οτην Ranka, αλλα την εχουν βαλει στο περιθωριο
Posted 01 August 2008 - 22:59
Posted 02 August 2008 - 23:50

Posted 03 August 2008 - 10:50
this "Grace" bitch must die!
Posted 19 August 2008 - 20:40
λεπον, απορια: η Σερυλ, υποτιθεται οτι ειναι κορη της Μαο Νομε, αλλα ειδαμε στο επισοδειο 18 οτι η μανατζερ της( το ανδροειδες) την βρηκε να ζητιανευει στα σκουπιδια. εντυπωση επισης μου προκαλεσε οτι εκεινη την εποχη η μανατζερ, ηταν βοηθος της Μαο Νομε, στα πειραματα που εκανε, οπως φανηκε απ οτην φωτογραφια που μας εδειξε σε δεδομενη στιγμη. αρα λοιπον αυτη εινια βαθια χωμενη στα πραγματα για τα καλα.
επισης μαι διευκρινηση παρακαλω. το ζωακι που ειχε στα κρυφα η Ρανκα, ( κα ιειδαμε μολις τι αποδειχτηκε οτι ειναι τελικα) θυματε κανεις πως ειχε ερθεi στα χερια της?
Edited by Melkor1431, 23 August 2008 - 23:00.
Posted 21 August 2008 - 05:34
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 21 August 2008 - 07:45
κοιτα, εξαιρετικα γραφικα ( ειδικα τωρα που ειδα οτι βγηκε BD-rip) ,πολυ καλες αερομαχιες, το γνωστο ερωτικο τριγωνο, τραγουδι να φανε και οι κοτες ειναι τα στανταρ χαρακτηριστικα που διεπουν τις σειρες Macross. τα εχει ολα αυτα. αυτη τη φορα ομως υπαρχουν και αλλοι χαρακτηρες, οι οποιοι αναπτυσσονται εως καποιο βαθμο (οχι ιδιαιτερα, αλλα δεν εινια και τελειως κομπαρσοι).
το προβλημα ειναι οτι ακομα ειμαστε στο 19 επισοδειο, και δεν ξερω πως θα καταληξει. σιγουρα μαλλον θα παει κα ιγια δευτερη σεζον, αν και αμα θελουν μπορουν να το τελειωσουν μεχρι το 26. οποτε επειδη δεν εχει τελειωσει, δεν μπορω να σου πω και 100% αν αξιζει να το δεις.
παντως, ενας φανατικος οπαδος του αρχικου Μακρος, που δεν τον πολυνιαζουν καποια μικρα σεναριακα κενα, η γνωστη ιστορια για αλλη μια φορα, οτι αλλο χαρακτηριστικο του δεν ειναι καλο κλπ ( οπως εγω πχ), δεν χανει να το δει
Posted 22 August 2008 - 13:40
παμε λιγο κατα διαολου... πολυ νεκρα αλλα δεν πειραζει.
λεπον, απορια: η Σερυλ, υποτιθεται οτι ειναι κορη της Μαο Νομε, αλλα ειδαμε στο επισοδειο 18 οτι η μανατζερ της( το ανδροειδες) την βρηκε να ζητιανευει στα σκουπιδια. εντυπωση επισης μου προκαλεσε οτι εκεινη την εποχη η μανατζερ, ηταν βοηθος της Μαο Νομε, στα πειραματα που εκανε, οπως φανηκε απ οτην φωτογραφια που μας εδειξε σε δεδομενη στιγμη. αρα λοιπον αυτη εινια βαθια χωμενη στα πραγματα για τα καλα.
επισης μαι διευκρινηση παρακαλω. το ζωακιπου ειχε στα κρυφα η Ρανκα, ( κα ιειδαμε μολις τι αποδειχτηκε οτι ειναι τελικα) θυματε κανεις πως ειχε ερθεο στα χερια της?
Νομίζω πως τελικά μάλλον η Sheryl δεν έχει σχέση εξ αίματος με την Mao Nome. Όπως αποκάλυψε η Grace την βρήκε στα σκουπίδια και αυτήν την έκανε την Sheryl Nome που ξέρει ο κόσμος. Ίσως λόγο της Mao Nome που ήταν η υπεύθυνη της έρευνας που έκαναν σχετικά με την αρώστια που έχει η Sheryl, να της έδωσε η Grace το επίθετο Nome. Επίσης νομίζω πως η πρασσινομάλλα γυναίκα δεξιά από την Mao Nome στην φωτογραφία είναι και η πραγματική μητέρα της Ranka. Το όνομά της είναι επίσης παρόμοιο, Ranshi Mei...
Σήμερα είδα και το 20 επεισόδιο. Είχαμε αρκετούς θανάτους σε αυτό... Έναν που δεν το περίμενα κιόλας!

Posted 23 August 2008 - 23:00
Posted 25 August 2008 - 16:16

παιζει την σκηνη να την εχω δει καμια 20αρια φορες..........
(κατι τετοια με κανουν να συνεχιζω να βλεπω ανιμε!!!!!!!!!

Posted 30 August 2008 - 11:57
Posted 31 August 2008 - 22:35
τιποτα καινουριο και τιποτα συγκλονιστικο, φυσικη συνεχεια του 20ου.
παντως, το macross f δεν εχει τις αερομαχιες που εχουν οι υπολοιπες σειρες του Macross saga.
μαλλον επειδη οι αντιπαλοι δεν ειναι pods or planes too.
ουτε πολλες, ουτε μεγαλες σε εκταση σκηνες μαχης με αερομαχιες. κριμα γτ εμενα κυριως αυτο με τραβουσε σε αυτες τις σειρες
Posted 01 September 2008 - 00:06
Posted 07 September 2008 - 12:26
Posted 07 September 2008 - 13:05