Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ghost Hound


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#16 DragonCrafter Alex

DragonCrafter Alex

    Starting...

  • Members
  • 13 posts
  • LocationDragonCraft Land

Posted 16 January 2014 - 22:36

Πάει υπερβολικά πολύς καιρός που είδα το συγκεκριμένο, αλλά θυμάμαι κάποιες σκηνές αρκετά ζωηρά. Εντάξει, το τέλος δεν ήταν και από τα καλύτερα, αλλά είναι σίγουρα ένα διαμαντάκι. Ειδικά η μουσική υποστήριξη! Πιστεύω ότι οι Ίαπωνες είναι πρώτοι σε αυτά! Υπάρχει ένα manga το οποίο το έγραψαν μετά από το anime, δυστυχώς δεν έχουν μεταφραστεί ακόμα αρκετά chapters. Λέγεται Ghost Hound: Another Story.

Καλά, η σκήνη

Spoiler:


Edited by mono, 17 January 2014 - 14:03.
spoiler tag

Dragon-on-Fire_copy2.jpg

DragonCraft Productions. Where Anime and Games are serious business.
Click on the image to view the channel!