οσο κι αν στεναχωρηθω αν δεν περασει το lucky star

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2007 - 02:48
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2007 - 05:39
Εγώ πάντως έχω δεί ολόκληρα και τα δύο...BTW, πόσοι από αυτούς που ψήφισαν TTGL άραγε είδαν όλο το Lucky Star;
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2007 - 08:26
Δεν αποκλειεται να προκειται για 2 ξεχωριστα ατομα που εγραψαν π.χ απο το ιδιο ιντερνετ καφε. Ετσι δεν ειναι?Δεν μου αρέσει αυτό που θα γράψω, αλλά είναι η αλήθεια.
Οι χρήστες Konata και Fuko χρησιμοποίησαν την ίδια IP address στις 20-12 (91.132.242.154). Επίσης, ο χρήστης Fuko υπάρχει μόλις από τις 20-12, συνδέθηκε μόνο εκείνη τη μέρα, και το μόνο πράγμα που έχει κάνει είναι να ψηφίσει το Lucky Star, όπως και ο χρήστης Konata.
Το αφήνω στους admins.
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2007 - 09:11
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2007 - 09:44
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2007 - 09:48
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2007 - 09:49
Δεν νομιζω οτι πρεπει καν να τεθει αυτο υποψην γιατι σε πολλα φορουμ δεν επιτρεπεται σε καινουργιους users να ανοιξουν καινουργια thread η να λαβουν μερος σε ψηφοφοριες αν δεν εχουν συμπληρωσει πχ 20 ποστς.Δεν ξερω αν μπορουν να επεμβουν οι moderators και κατα ποσο αυτο ειναι ευκολο (γιατι πραγματικα καποιος απο αυτους τους 4 μπορει απλα να ετυχε να ειναι το πρωτο πραγμα που εκανε στο forum).
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2007 - 09:52
Jadawin, stean_202 και zafman ελέγχθηκαν μόλις τώρα. Posts/avatar μπορεί να μην έχουν, μπορεί να γράφτηκαν κατά τη διάρκεια του poll (Και τι μ' αυτό; Έχουν λιγότερο δικαίωμα από κάποιους που γράφτηκαν τον Νοέμβρη, δεν έχουν postάρει ΕΠΙΣΗΣ τίποτα και ψηφίζουν στα polls;), αλλά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έχουν μοναδικές IP.
Ε, εμένα μου φαίνονται πιο έγκυροι.
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2007 - 09:55
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2007 - 10:07
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2007 - 10:12
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2007 - 10:15
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2007 - 10:25
Πόσο μεμπτό είναι όμως αυτό;BTW η Fuko είναι φίλος που δεν έχει internet, αλλά ήθελε να ψηφίσει και αυτός, οπότε του έφτιαξα ένα λογαριασμό από το PC Μου.
Τόσο απλό. Και είναι αλήθεια ότι δεν θα ασχολείται με το forum για προφανείς λόγους παρά σπανίως. Gomen για την όποια παρεξήγηση...
Τώρα για τα υπόλοιπα παιδιά δεν ξέρω...Το είχα παρατηρήσει και εγώ να πω την αλήθεια...
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2007 - 10:29
Disagree...Let it be, προς το παρόν, αλλά note to ourselves, για τον επόμενο διαγωνισμό, να απαιτούνται minimum 50 posts - ναι, ΠΕΝΗΝΤΑ.
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2007 - 10:37
Τώρα είναι αργά. Ορισμένοι από τους "καινούργιους χρήστες" έχουν διαμορφώσει αποτελέσματα και σε παλιά polls, π.χ. Claymore VS. Code Geass.Disagree...
Κανονικα για να μην χαθει το credibility του πολλ και του φετεινου διαγωνισμου θα πρεπε οι ψηφοι των "καινουργιων" χρηστων να αφαιρεθουν.
Και για την συνεχεια του διαγωνισμου και για ολους τους μετεπειτα διαγωνισμους να ισχυει ο κανονας που ισχυει σε αλλα φορουμς.
Αν ισχύσει ο περυσινός κανόνας (που μάλλον αυτός θα ισχύσει), περνάει το Lucky Star λόγω αλφαβητικής κατάταξης.Σε ισοπαλια τι γινεται?