Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 3 Ψήφοι

Καλύτερο-χειρότερο σκιτσο σε manga

• Please log in to reply
99 replies to this topic

#61 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2010 - 01:08

εχω βαρεθει το κλασικο σκιτσο μανγκα που διχνει μακρουλα τα προσωπα , μεγαλα ματια κτλ μου προκαλουν εμετο και με αποτρεπουν παρα πολυ να διαβαζω μανγκα .

Πρωτο κ καλυτερο το Hajime no Ippo. Απωρο πως εχει τοσο απηχηση στην ιαπωνια:blurah5:.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#62 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 17:34

Πρωτο κ καλυτερο το One Piece. Απωρο πως εχει τοσο απηχηση στην ιαπωνια:blurah5:.

Fixed

#63 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 18:30

Fixed

Your so funny person, wanna be my friend <3?:thatsit:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#64 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 18:47

Your so funny person, wanna be my friend <3?:thatsit:

Εξαρτάται από ποια άποψη με βρίσκεις funny.

Best: Urasawa's works, Blade of the Immortal, Bokura no

#65 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 18:52

Εξαρτάται από ποια άποψη με βρίσκεις funny.

Best: Urasawa's works, Blade of the Immortal, Bokura no

Απο την αποψη οτι δεν δεχεσαι την αποψη του αλλου κ ταυτοχρονα τ τ λες~
Αν θελεις τπτ αλλο στειλε μου pm, δεν θελω να με κατσαδιαζει η ιρι οτι βγαινω οφφ τοπικ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#66 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 19:07

Woah. Αποδεικνύεται τελικά ότι άμα κοιτάζω έντονα την οθόνη του pc τα vibes περνάνε στους χρήστες και καταλαβαίνουν το τι θέλω να πώ.Χαίρομαι που τα moderating sKills μου έχουν περασει σε αλλο επιπεδο.

Οπότε από εδώ και πέρα φρόνιμα έ παιζάκια?:kill4u:

Και μιας και λέμε για χειρότερο σχέδιο τελικά βρήκα κάτι που με εκνευρίζει. Loveless by yun kouga και Shirow με το Dogs bullets and carnage. Δεν είναι ότι τους θεωρώ ατάλαντους γιατί και οι δύο έχουν κάνει αrtworks πραγματικά φανταστικά αλλά τα έργα τους από ένα σημείο και έπειτα άρχισαν να μου δίνουν την αίσθηση ότι βαρέθηκαν ή ότι έπεσαν στα ναρκωτικά. Οπότε τα αναφέρω για λόγους disappointement και μόνο.

#67 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 19:25

Απο την αποψη οτι δεν δεχεσαι την αποψη του αλλου κ ταυτοχρονα τ τ λες~

Ε.. τοτε δεν ξερεις απο μανγκα, γτ αν ηξερες οτι ο οντα βαζει κ την τελευταια λεπτομερεια!

Επίσης δε στην είπα, γιατί σύμφωνα με την άποψη σου (συμφωνείς δλδ με το παραπάνω post) οτι τα manga με το κλασικό σκίτσο που δείχνει μακρουλά τα πρόσωπα , μεγάλα μάτια κτλ είναι εμετικά, τότε μάλλον ο ίδιος τη λες στον εαυτό σου από τη στιγμή που σου αρέσει το σχέδιο του Op (και καλά κάνεις) το οποίο αν δε με απατά η μνήμη μου πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που αναφέρει ο laraska, οπότε απλούστατα είπα κάτι το αληθές που είναι η άποψη μου στο οποίο μάλιστα έμμεσα συμφωνείς όταν δέχεσαι τα παραπάνω κριτήρια για χειρότερο σκίτσο

Απαντάω δημόσια προς απάντηση στο τελευταίο ποστ που επίσης απάντησες δημόσια και ληγουμε εδω το off.

#68 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 14:21

Δεν έχω διαβάσει και πολλά manga άλλα :
Καλύτερο : Berserk και Bleach. Ειδικά για το δεύτερο αποτελεί το δυνατό του στοιχείο.

Χειρότερο : Με διαφορά απο τα υπόλοιπα το One Piece. Δεν υπάρχει όριο στα πάνελ της σειράς.

#69 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 19:03

Το δέχομαι ότι η τέχνη είναι λίγο πολύ υποκειμενικό ζήτημα και ότι "beauty is in the eye of the beholder" αλλά ότι θα ζούσα για να διαβάσω ότι o Oda ζωγραφίζει καλύτερα από την Kaori Yuki την Mitsukazu Mihara και την Setona Mizushiro δεν το περίμενα.:frozen:

Δεν είναι μόνο θέμα ζωγραφικής, παίζουν και άλλοι παράγοντες η εστίαση στη λεπτομέρεια για παράδειγμα. Ας πούμε στο βάθος των πάνελ στο One Piece διακρίνονται τα πρόσωπα fodder χαρακτήρων που τα ξαναβλέπει κανείς και δεν αλλάζουν στη συνέχεια, η πετάει hints από δω και από κει για την συνέχεια της σειράς στο background και το καταλαβαίνεις αργότερα κτλ. Πράγμα πολύ δύσκολο για εβδομαδιαία σειρά.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#70 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 19:19

Posted Image

'nough said. go on...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#71 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 19:38

Δεν είναι μόνο θέμα ζωγραφικής, παίζουν και άλλοι παράγοντες η εστίαση στη λεπτομέρεια για παράδειγμα. Ας πούμε στο βάθος των πάνελ στο One Piece διακρίνονται τα πρόσωπα fodder χαρακτήρων που τα ξαναβλέπει κανείς και δεν αλλάζουν στη συνέχεια, η πετάει hints από δω και από κει για την συνέχεια της σειράς στο background και το καταλαβαίνεις αργότερα κτλ. Πράγμα πολύ δύσκολο για εβδομαδιαία σειρά.

Well, ο Serestrum από πάνω, έδειξε ακριβώς αυτό για το οποίο μιλάμε: Καλύτερο/χειρότερο σκίτσο(Όχι καλύτερο manga).

Αυτό που λες δεκτό, όμως δεν έχει σχέση με το σκίτσο αλλά με την ιστορία του manga και το κατα πόσο είναι τακτικός ο δημιουργός του ώστε να θυμάται που είχε ρίξει hint για τι κτλ. Δεν έχει σχέση όμως αυτό με το σχέδιο. Και να προσθέσω πάνω σ' αυτό ότι παρατηρώ κι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται στις μάχες του one piece: I thought it was just me...:hot:Αυτό δεν το βρίσκω και τόσο θετικό.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#72 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 19:44

Posted Image

'nough said. go on...

wtf is this travesty? (όχι ο τύπος, η εικόνα γενικά)
σοβαρά αυτό το έκτρωμα είναι από op?...omg ποτέ δεν περίμενα ότι ένα ανιμέ θα είχε τόσο καλύτερο σχέδιο από το μάνγκα του

seriously my eyes hurt, please use the spoiler button next time να μπορούμε τουλάχιστον να το κρύψουμε!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#73 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 19:53

Well, ο Serestrum από πάνω, έδειξε ακριβώς αυτό για το οποίο μιλάμε: Καλύτερο/χειρότερο σκίτσο(Όχι καλύτερο manga).

Αυτό που λες δεκτό, όμως δεν έχει σχέση με το σκίτσο αλλά με την ιστορία του manga

Έχει σχέση γιατί μιλάμε για background. Άλλοι στο μεγαλύτερο μέρος του manga τους έχουν λευκό background και βάζουν δισέλιδες εκρήξεις...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 02 Μάρτιος 2010 - 19:58

Δημοσιευμένη  εικόνα

#74 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 19:59

και άλλοι κάνουν ρεαλιστικότατα τοπία
δεν το κόβουμε λέω εγώ;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#75 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 20:01

Έχει σχέση γιατί μιλάμε για background. Άλλοι στο μεγαλύτερο μέρος του manga τους έχουν λευκό background και βάζουν δισέλιδες εκρήξεις.

Mιλας για το Bleach το οποιο ειναι το πιο αδειο manga (απο πλευρας σχεδιου κυριως) που εχω δει. Ειναι πολλα τα manga που εχουν λεπτομερειες στο background, και πολλα απο αυτα εχουν καλυτερο σχεδιο απο το One Piece, αλλα απ οτι εχω δει μεχρι στιγμης ο Oda βαζει πιο πολλες λεπτομερειες απ τους αλλους

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God