Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Rurouni Kenshin


  • Please log in to reply
311 replies to this topic

#16 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 29 December 2005 - 02:28

Aυτό που λες δεν ισχύει... :lol: ¶λλο σωματική και άλλο πνευματική φθορά.

μακαρι να ισχυε και σε μενα. Τωρα τελευταια ξεχναω περισσοτερο και απο γεροντες και ειμαι ολο αφηρημενος στο ανθος της ηλικιας μου....Παντως αν κρινω απο τις Αφγανες που κανουν 15 παιδια και ενω ειναι 30 δειχνουν 60 μπορεις να φανταστεις τι ισχυε πριν 100 χρονια, τοτε που παντρευαν τα κοριτσια απο 10 χρονων.

Και στο Seisouhen πουθενά δεν υπονοεί ότι μπορεί καν να τα έχει χαμένα. Απλά το γύρισαν στο εύκολο δράμα, γιατί δεν έδειξαν τίποτα σχετικά με τον Enishi και από κάπου έπρεπε να υπάρχει δραματικός τόνος. Ούτως ή άλλως, δεν ήταν μόνο ένας χαρακτήρας αλλαγμένος αλλά όλοι. Confused

οντως αν το δεις ετσι ειναι σιγουρα φτιαχτο και δεν ξερω αν συμβουλευτηκαν το δημιουργο του μανγκα. Αν το ενεκρινε τοτε δε θα με πειραζε. εγω το βλεπω ετσι και αλλιως σα filler απο τη στιγμη που δε γινεται καμια μνεια στο μανγκα. Απλα μου αρεσε που μετεφεραν ολους τους χαρακτηρες στο μελλον. απλα σα filler το θεωρω απο τα καλυτερα σε σχεση με αυτα του ανιμε.ενω το Reminiscence το βρηκα και αυτο πολυ καλο αλλα θα μπορουσαν να το μειωσουν σε διαρκεια γιατι καπου στη μεση καταντησε βαρετο. στο μανγκα μου αρεσε πολυ περισσοτερο.

#17 kkakosim

kkakosim

    Starting...

  • Members
  • 6 posts

Posted 04 January 2006 - 15:18

Καλησπέρα,ξέρω πώς είναι λίγο άσχετη η ερώτηση με το παραπάνω thread...αλλά είναι υψίστης σημασίας :lol:που μπορώ να βρώ όλα τα επεισόδια αυτά...?ΕυχαριστώΥΓ.είμαι από Θεσσαλονίκηθα μπορούσα να δανειστώ τα DVD απο κάπου για να τα αντιγράψωή να τα κατεβάσω από κάπου.

#18 xHatebreedx

xHatebreedx

    Animeρος

  • Retired Staff
  • 394 posts

Posted 04 January 2006 - 15:58

Καλησπέρα,ξέρω πώς είναι λίγο άσχετη η ερώτηση με το παραπάνω thread...αλλά είναι υψίστης σημασίας :lol:που μπορώ να βρώ όλα τα επεισόδια αυτά...?ΕυχαριστώΥΓ.είμαι από Θεσσαλονίκηθα μπορούσα να δανειστώ τα DVD απο κάπου για να τα αντιγράψωή να τα κατεβάσω από κάπου.

Μπορεις να μπεις στην αλυσιδα που τα περιεχει, και αν εχει κλεισει, μπορεις να κανεις request στο αντιστοιχο Thread.Αλλιως, μπορω να στα δωσω απο κοντα, μιας και μενω Θεσσαλονικη.Στειλε μου pm για να επικοινωνησουμε.

#19 kkakosim

kkakosim

    Starting...

  • Members
  • 6 posts

Posted 05 January 2006 - 07:50

αν και θα με βόλευε καλύτερα να τα πάρω απο εσένα,πιστεύω ότι για το τυπικό είναι καλό να μπώ στην αλυσίδαοπότε και θα περιμένω.Ευχαριστώ πολύ

#20 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

    Anime Freak

  • Members
  • 319 posts

Posted 07 January 2006 - 20:46

Για να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας :lol: , αν έχεις DSL μπορείς να κατεβάσεις τα 4 επεισόδια του OVA που είναι prequel της σειράς και τα οποία έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά από τους AnimeClipse. To torrent θα το βρεις εδώ.

#21 kkakosim

kkakosim

    Starting...

  • Members
  • 6 posts

Posted 09 January 2006 - 08:25

Τα κατέβασα ήδη αυτά απλά τώρα ψάχνω και τα επεισόδια, καθώς καi to reflection

#22 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

    Anime Freak

  • Members
  • 319 posts

Posted 09 January 2006 - 22:17

Τότε πήγαινε στο www.torrentreactor.net και εκεί θα τα βρεις σίγουρα, είχα ψάξει κι εγώ παλιότερα. Επίσης κατέβασε οπωσδήποτε το manga που είναι πολύ καλύτερο από το anime ως σύνολο.

#23 Alucard_13

Alucard_13

    Anime Newbie

  • Members
  • 42 posts

Posted 24 February 2006 - 23:39

Μια απο τις αγαπημενες μου σειρες... Κορυφαιο story και απιστευτη πλοκη!!! Εχω μαζεψει ολα τα επεισοδια και εχω αγορασει μεσω internet το Rurouni Kenshin memory. Μεσα σε δυο dvd υπαρχουν τα δυο OVA και το movie!!! Το μονο που μου μενει ειναι να αγορασω και τα βιβλια και η συλλογη μου θα ειναι πληρες...
...Οταν εισαι φανταρος,δεν μπορεις να δεις anime...Μενει μονο το παθος!!!...
Posted Image
...Welcome to oblivion...

#24 MaSaKa

MaSaKa

    Anime Freak

  • Members
  • 342 posts

Posted 21 April 2006 - 22:11

Ego to eblepa mono apo to stin TV sto Makedonia TV kai mou arse para poli. Mono meta tin maxi me ton Shishio den mou arese toso poli alla kai pali itan arketa kalo.

#25 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 21 April 2006 - 22:31

Τα επεισόδεια μετά τον Shishio είναι Fillers. Για να μάθεις ποια επεισόδεια είναι Fillers και ποια όχι, πήγαινε μια σελίδα πίσω στην δημοσίευση του Steiner-Zidane που τα αναφέρει αναλυτικά :wink:

Πάντως και εμένα μου άρεσαν και τα μετέπειτα επεισόδεια, όχι τόσο όμως όσο τα γνωστά

E5VV38U.jpg


#26 shinobi-13

shinobi-13

    Anime Freak

  • Members
  • 446 posts

Posted 18 May 2006 - 11:29

To rurouni kenshin einai i agapimeni mou seira. O Nobuhiro Watsuki katafernei na sindiazei ta istorika gegonota tis epoxis Bakumatsu me alla fantastika se mia psagmeni seira me stile, iperoxa skitsa (eidika pros to telos, ta teleutaia fillers) kai bebaia theiki mousiki.
Par ola auta kati pou den xeroun poloi einai oti oRurouni Kenshin einai basismenos se iparkto prosopo!!!
nai, kala akousate. Einai o Kawakami Gensai, enas apo tous 4 "megalous hitokiri" (an kai hitokiri einai orologia pou ftiaxtike apo Americanous(':evil:')
gia tous iapones dolofonous ekeinis tis epoxis)o opoios apo oti legetai eixe skotosei uk oligous tin epoxi tou, kai ithele na xeplini to aima auton pou skotose me to na miithei stin filosofia ton samurai(to gnosto se olous mas "hagakure" to opoio exei bgei kai se elliniko biblio apo tis ekdoseis alkimaxon kai iparxei tainia basismeni se auto, to "Ghost Dog").Telika, epeidi theoreito dimosios kindinos tou fortosane pseutikes katigories kai ton skotosan.Episis legotan oti borouse kaneis na ton berdepsei me mikro agoraki i koritsi, kati pou pisteuo fenetai apo ta xaraktiristika tou Himura Kenshin.
Telos na anaferthei oti o watsuki o idios asxoleitai me to kendo(an kai den exei nikisei oute enan single match sti zoi tou, opos leei o idios, para to megalo tou ipsos-1.83m parakalo)kai i texnikes sto rurouni kenshin, an kai oxi oles iparktes opos i hitten mitsurugi, einai oles psagmenes sto epakro,opos kai oi staseis.
Epeidi eimai great fun tou watsuki an kapoios apo esas exei akousei gia mia kainourgia seira pou exei kanei mono me ton Yahiko na mou pei an leei tipota, dioti san to RK diskola briskeis sto style tou(istorika manga drasis) kaliteri seira.
kai kata ti gnomi mou einai kalitero apo to Naruto.
auta apo mena.
不 林 カ 山
Posted Image

#27 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 18 May 2006 - 11:55

Εγώ ξέρω πως η ιστορία με τον Yahiko έχει βγει μόνο σε Manga. Αν και δεν έχω ιδέα για το τι διαπραγματεύεται.

E5VV38U.jpg


#28 Hajime_Saito

Hajime_Saito

    ドS

  • Moderators
  • 2,136 posts

Posted 18 May 2006 - 20:56

An sas aresei to Rk deite to Peace maker Kurogane, anime gia tous foverous Shinsengumi.

LfNX0dh.png


#29 shinobi-13

shinobi-13

    Anime Freak

  • Members
  • 446 posts

Posted 19 May 2006 - 10:22

mias pou to eipes exo akousei kati gia to peace maker kurogami.Kai epeidi aurio perno epitelous dsl(allelouia) euelpisto na to katebaso.
kai kati allo, epeidi eimai "newbie" exo dio erotiseis
1) otan leei kapoios exo tin tade lista...... ti mporo na kano me autin.ennoo mporo na tin katebaso i tin diakinei i kati tetoio?
2) pos sk..ta mporo na balo foto gia prosopiko mnm
不 林 カ 山
Posted Image

#30 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 19 May 2006 - 10:58

Για να μην ξεφύγουμε, άνοιξε αν θέλεις ένα θέμα στην τεχνική υποστήριξη (αν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "φωτογραφία για προσωπικό μήνυμα :? )

Όσον αφορά τα τις λίστες, αναφέρουμε όσα Anime έχουμε, και όσα δεν έχουμε τα αποκτάμε από ανταλλαγές ύστερα από άλλα άτομα :wink:

E5VV38U.jpg