Το καλύτερο συγκρότημα (που ξερω) για ήρεμα τραγούδια και μπαλάντες. Γενικά ωραίο πράγμα να ακους οταν ξυπνας :3
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2013 - 15:49
Το καλύτερο συγκρότημα (που ξερω) για ήρεμα τραγούδια και μπαλάντες. Γενικά ωραίο πράγμα να ακους οταν ξυπνας :3
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2013 - 06:05
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2013 - 00:34
Γιατι α) αγαπώ Lynch και β) τελευταια ειμαι σε μια κατασταση αναμονης
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MariRuri: 21 Σεπτέμβριος 2013 - 00:37
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2013 - 11:23
Επειδή απο το πρωί που ξυπνήσα το είχα στο μυαλό μου και δεν μπορώ να το βγάλω.
p.s sorry που δεν βρήκα καποιο καλυτερο video.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από eleospleon: 21 Σεπτέμβριος 2013 - 14:51
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2013 - 14:37
I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why
Why, why can't it be, can't it be mine
Καταθεση ψυχης...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 11 Οκτώβριος 2013 - 14:37
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2013 - 12:32
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.
It's fun to stay at the y-m-c-a.
It's fun to stay at the y-m-c-a.
Καταθεση ψυχης...
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2013 - 16:00
Το απαιτεί η μέρα
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2013 - 19:55
Οταν ειδα τον κολλητο στην Αγγλια να κανει τις ετοιμασιες για το χαλοουην, αυτό μου ήρθε στο μυαλό.
Οποιος ζητησει να του εξηγησω τους συνειρμους μου ας εχει και μερικα ναρκωτικά μαζί του.
Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2013 - 21:05
Το βρήκα χθες τυχαία κι από τότε το ακούω όλη μέρα. Θέλω να τρέξω όσο πιο γρήγορα γίνεται όταν ακούω το ρεφραίν.
Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2013 - 17:27
Όμορφοι στοίχοι, ωραίο βίντεο κλιπ και όμορφη μουσική. Είναι ένα παιδικό τραγούδι! Ότι πρέπει για την σημερινή φθινοπωρινή μέρα
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2014 - 23:36
Γιατι ειμαι ηλεκτρολογος και ο Σαν Βαλεντινο με επιασε με διαφορα φάσης:
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2014 - 19:39
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 13 Μάρτιος 2014 - 19:39
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2014 - 19:47
Ingrid Michaelson - "Girls Chase Boys"
Μια φίλη μου το βρήκε και μου το έστειλε πριν από μερικές μέρες για να συζητήσουμε για το βιντεοκλίπ που είναι homage στο παλιό videoclip "simply irresistible". Στην αρχή δε μου φάνηκε ιδιαίτερο, αλλά έχει πιασάρικη μελωδία που σου κατσικώνεται στο μυαλό και τη σιγοτραγουδάς μέρες μετά. Πλέον το αγαπάω!~
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2014 - 21:45
Ingrid Michaelson - "Girls Chase Boys"
Μια φίλη μου το βρήκε και μου το έστειλε πριν από μερικές μέρες για να συζητήσουμε για το βιντεοκλίπ που είναι homage στο παλιό videoclip "simply irresistible". Στην αρχή δε μου φάνηκε ιδιαίτερο, αλλά έχει πιασάρικη μελωδία που σου κατσικώνεται στο μυαλό και τη σιγοτραγουδάς μέρες μετά. Πλέον το αγαπάω!~
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά με έκαψες και εμένα με michaelson. Ανυπομονώ και για το υπόλοιπο Lights Out! :3
Sequence Theory Project - Saddest Beauty
Το αγαπώ αυτό το κομμάτι, όπως αγαπώ και όλο τον δίσκο απ'τον οποίο προέρχεται. Είναι ακριβώς ότι πρέπει για μουντές μέρες, και γενικά για πεσμένες καταστάσεις (γιατί σε ρίχνει ακόμα πιο πολύ :Ρ, that's how it works).
Γενικά αγαπάω τα πάντα σ'εκείνους. Άντε να κάνουν καμια συναυλία επιτέλους, καμιά βολική μέρα και όχι καθημερινή, για να πάω Τ^Τ