Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Song of the Day II
Posted 22 April 2013 - 00:09
Απο τότε που το πρωτοάκουσα έχω κολλήσει και το ακούω όλη μέρα! (σε λίγο θα το βαρεθώ lol)
Posted 14 May 2013 - 10:47
Οι κανόνες του topic είναι οι εξής:
.....
2. Αιτιολογείστε γιατί σας εκφράζει το συγκεκριμένο τραγούδι,
π.χ. Still Loving You - Scorpions, γιατί με άφησε η γκόμενα/γκόμενος και την/τον θέλω ακόμη.
Αν δεν ενδιαφέρεστε να μας πείτε, δεν ενδιαφερόμαστε για το τραγούδι και θα θεωρηθεί spam και θα διαγραφεί το ποστ.
Αυτό συμπεριλαμβάνει λόγους του τύπου ''έτσι γουστάρω'',''είναι κομματάρα'', ''το συγκρότημα είναι θρύλος'' κτλ.
Κάποια ποστ τα πήρε ο Χάρος. Τα έχουμε πει, ποστ χωρίς αιτιολόγηση θα διαγράφονται on sight, μην το ξεχνάτε!
Posted 16 May 2013 - 13:14
Μόλις άκουσα το album της ερωτεύτηκα αμέσως αυτό το κομμάτι. Μπορεί να φταίει και η αναφορά στο μάγο του Οζ, αλλά το βρίσκω τρομερά ευχάριστο και νομίζω ότι αυτές τις μέρες όλοι θα ωφελούμασταν από διασκεδαστικά πράγματα!
Μαύρη ποπίζουσα τραγουδίστρια με λευκό ράπερ! Μου φαίνεται αστείο, α ρε Μπρίτνευ, μας έχεις καταστρέψει!
Posted 16 May 2013 - 14:26
και γιατί έχουμε επιστροφή των Daft Punk
Posted 05 June 2013 - 23:14

Posted 16 July 2013 - 12:04
Monoral-Sparta
it' s the best.... Διαβάζοντας τους στίχους για δεύτερη φορά, ταυτίστηκα...... Μα πόσες φορές έχω προσπαθήσει να εμψυχωσω τον εαυτό μου ( I m gonna make them dissapear...I ll break this down)
σημειωσούλα: Δεν πρέπει να μου ακούγεται μόνο εμενα το find σαν f**k. έτσι??
Τέλος, ακούγοντας αυτό το τραγούδι φαντάζομαι ότι τραγουδώ και χορεύω μπροστά στον έρωτά μου....
Edited by SpeedFreak, 08 September 2013 - 17:34.
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 31 July 2013 - 17:47
To πρότειναν σε ένα youtube video που είχα δει, πανέμορφο remix...μπαίνει εδώ γιατί 1. το έχω λιώσει και 2. γιατί αγαπάμε Sixto Sounds...C:
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 09 August 2013 - 10:51
Song of the five last months θα ελεγα. Εχω απο τον απρίλιο που το ακούω συνέχεια και ακόμα να το βαρεθώ.
Γινεται να βαρεθεί κανεις τέτοιο solo...
Posted 09 August 2013 - 18:07
Δεν ακούω πολύ System of a Down. 2-3 κομμάτια τους να ξέρω κι αυτό το βρήκα τυχαία στην λίστα του YouTube.
Και απο τότε το ερωτεύτηκα. Θυμός, οργή με κάνει να θέλω να φωνάξω και να κλάψω τραγουδώντας το. Ειδικά σε αυτό το σημείο:
Father into your hands, I commend my spirit
Father into your hands
Why have you forsaken me?
In your eyes forsaken me
In your thoughts forsaken me
In your heart forsaken me,
Trust in my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die
In my self righteous suicide
I cry when angels deserve to die
Είναι πραγματικά απίστευτο.
Edited by elean, 09 August 2013 - 18:08.
Posted 06 September 2013 - 01:39
Μιας και το 'χω κάψει με Ben Folds σήμερα, αυτό είναι ένα απ'τα αγαπημένα μου τραγούδια του Lonely Avenue.
Posted 06 September 2013 - 07:29
Όταν ο άπειρος εκνευρισμός καταπνίγεται σε εξίσου άπειρο coolness.
Όταν το παράλογο της ζωής σε σκοτώνει, δεν ζεις. Χορεύεις πάνω του, στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου.
Lyrics:
Edited by Kamui, 07 September 2013 - 10:31.
Posted 08 September 2013 - 17:31
ήταν ότι πρέπει για την εκμάθηση των Ιαπωνικών μου.
Να προσθέσω ότι το είχα στο πισί μου εδώ και καιρό και δεν το είχα πατήσει το ρημ@δι το πλέι.... Σας το συνιστώ.
Με συγκινεί...ευαισθητοποιεί τη συγκίνησή μου?? Αγγίζει τις χορδές της συγκίνησής μου??
καταλάβατε πάντως...
Edited by SpeedFreak, 08 September 2013 - 17:32.
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ