Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Song of the Day II
Posted 06 December 2007 - 19:29
Οι κανόνες του topic είναι οι εξής:
1. Ένα τραγούδι την ημέρα ανά μέλος, αν ποστάρει και δεύτερο τότε θα διαγραφεί το ποστ χωρίς προειδοποίηση. Και για να μην παρεξηγούμαστε το κάθε ποστ γράφει την ώρα που δημιουργήθηκε και η ημέρα αρχίζει στις 00:00 και τελειώνει στις 23:59.-
2. Αιτιολογείστε γιατί σας εκφράζει το συγκεκριμένο τραγούδι,
π.χ. Still Loving You - Scorpions, γιατί με άφησε η γκόμενα/γκόμενος και την/τον θέλω ακόμη.
Αν δεν ενδιαφέρεστε να μας πείτε, δεν ενδιαφερόμαστε για το τραγούδι και θα θεωρηθεί spam και θα διαγραφεί το ποστ.
Αυτό συμπεριλαμβάνει λόγους του τύπου ''έτσι γουστάρω'',''είναι κομματάρα'', ''το συγκρότημα είναι θρύλος'' κτλ.
3. off-topic ποστ θα διαγράφονται on sight!
Προαιρετικά:
4. Mιας και κλειδώθηκε το ''music lyrics που μας εκφράζουν'' για να ενσωματωθεί στο παρόν topic αν θέλετε ποστάρετε και τους στίχους του τραγουδιού, οπωσδήποτε όμως μέσα σε spoiler tag.
5. Αν θέλετε βάζετε και κάποιο video με το τραγούδι.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 06 December 2007 - 19:45
here is the song....
YouTube - World's End Girlfriend - We Are The Massacre

Posted 06 December 2007 - 19:52

edit: Φτου, έχασα το πρώτο post.....

Συγκρότημα: Sigur Rós
Τραγούδι: Glósóli
Γιατί: Αποτελεί να απο τα ποιο ονειρικά και ταξιδιάρικα κομμάτια που έχω ακούσει ποτέ... Το video που το συνοδευει είναι επίσης εκπληκτικό... Με το τραγούδι αυτό ξεκίνησε η σημερινή μου μέρα.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=okLCurB1lJw[/youtube]
There is another theory which states that this has already happened.
Posted 06 December 2007 - 23:21
Somg : Μεσα στη βουη του δρομου
Reason : Γιατι ειναι απο τα λιγα τραγουδια που μπορουν να με κανουν να αλλαξω συναισθηματα...
YouTube - DOMENICA MESA STI VOUI TOU DROMOU
soz που δεν εβαλα youtube tag αλλα για καποιο λογο δε δουλευει σ αυτο το βιντεο
Posted 07 December 2007 - 02:51
Artist: Good Charlotte(ft. M. Shadows, Synyster Gates)
Reason: Όλοι έχουμε κάνει λάθη στη ζωή μας ανεξαρτήτως αν είναι μικρά ή μεγάλα και ανεξαρτήτως ηλικίας.
YouTube - The River - Good Charlotte
PS: Δέν θα μάθω ποτέ να βάζω vids

Posted 07 December 2007 - 03:10
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Posted 07 December 2007 - 15:22
Artist : Bush
Reason : Because i still listen to random western music from time to time

Posted 07 December 2007 - 17:22
Song: For You
Γιατι: γιατί ο τραγουδιάρης έχει φοβερή χροιά, το ρεφρέν είναι υπερcatchy, οι μπασσογραμμές groovάτες και παρόλο που αποτελείται απο 2 riff, και είναι radiofriendly και τέτοια είναι γαμάτο
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MbfsFR0s-_A [/YOUTUBE]
ΤΟΥ ΣΙΤ ΧΙΑΡ ΛΟΚΝΤ ΙΝΣΑΙΝΤ ΜΑΙ ΧΕΝΤ
ΡΙΜΕΜΒΡΙΝΓΚ ΕΒΡΙΘΙΝΓΚ ΓΙΟΥ ΣΕΝΤ
ΔΕ ΣΑΙΛΕΝΣ ΓΚΕΤΣ ΑΣ ΝΟΓΟΥΕΡ... ΓΚΕΤΣ ΑΣ ΝΟΓΟΥΕΡ
ΓΟΥΕΙ ΤΟΥ ΦΑΣΤ
Posted 07 December 2007 - 17:43
πηρα καποιον τηλεφωνο και το ειχε για "my tone" kαι μου κολλησε....
Posted 07 December 2007 - 20:06
Γιατί είναι καλή συνεργασία και πρώτη φορά μου αρέσει τόσο πολύ κομμάτι από αυτά τα ονόματα.
way.
I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.
I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.
Posted 07 December 2007 - 20:43

Posted 07 December 2007 - 21:04
Song: Mother North
Album: Nemesis Divina
Οι Satyricon είναι από τις Black μπάντες που μου αρέσουν πάρα πολύ. Επί εποχές Song of the Day Ι, κάναμε εποικοδομητικές συζητήσεις πάνω στο είδος με άτομα όπως ο Mushasi, Dark Tranquillity κλπ. Επομένως είναι ένας φόρος τιμής, και μία καλή επιλογή για το πρώτο μου post στο συγκεκριμένο θέμα
Posted 07 December 2007 - 22:04
From: Epica
Title: The Obsessive Devotion!!
You-Tube Link