Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Comicdom Con Athens 2008
Posted 07 April 2008 - 02:33
Τα συγχαρητήριά μου στους διοργανωτές, άντε και του χρόνου.
Posted 07 April 2008 - 07:58
Τον τύπο Ethan-κάτι που σχεδίαζε live τον είδε κανείς; Είχε φοβερή σταθερότητα και ακρίβεια στη γραφή του.
Μήπως ξέρει κανείς ποιος ήταν ο χαρακτήρας που έφτιαχνε; Στο background έγραφε HA HA HA HA.
Ethan van Sciver, & ζωγράφιζε τον Joker (το Σάββατο πέρασε τη μέρα του κάνοντας έναν επίσης φοβερό Batman).
"It takes a brave man to wear that." μου είπε αναφερόμενος στο μπλουζάκι μου με το έμβλημα της Wonder Woman, χαλαρά η καλύτερη μου φάση από όλο to ευχάριστο con.

Για να πούμε & 2 πράγματα γι'αυτόν, είναι ο artist που έκανε τα πρόσφατα μεγάλα events για το 'Green Lantern' της DC, από τα οποία το όνομα του έγινε & ευρέος γνωστό (αναλογικά δηλαδή

Προσωπικά είναι από τους αγαπημένους μου current artists, ακριβώς λόγο της φοβερής λεπτομέρειας που φέρνει. Και όπως και ο πιο πολύ κόσμος στην Ελλάδα (όντας πολύ περισσότερο Marvel-land, από DC), τον γνώρισα από τη δουλεία του στο "New X-Men" του Grant Morrison (σχετικά του οποίου μας μοιράστηκε την πονεμένη ιστορία του στο Q&A session, το οποίο ήταν & το event που εγώ περίμενα το πιο πολύ).
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Posted 07 April 2008 - 13:19
Ethan van Sciver, & ζωγράφιζε τον Joker (το Σάββατο πέρασε τη μέρα του κάνοντας έναν επίσης φοβερό Batman).
"It takes a brave man to wear that." μου είπε αναφερόμενος στο μπλουζάκι μου με το έμβλημα της Wonder Woman, χαλαρά η καλύτερη μου φάση από όλο to ευχάριστο con.
Για να πούμε & 2 πράγματα γι'αυτόν, είναι ο artist που έκανε τα πρόσφατα μεγάλα events για το 'Green Lantern' της DC, από τα οποία το όνομα του έγινε & ευρέος γνωστό (αναλογικά δηλαδή) : το "Green Lantern: Rebirth" πριν από 2 - 3 χρόνια, το "Sinestro Corps Wars" που μόλις τελείωσε, & το "The Blackest Night" που έπεται.
Προσωπικά είναι από τους αγαπημένους μου current artists, ακριβώς λόγο της φοβερής λεπτομέρειας που φέρνει. Και όπως και ο πιο πολύ κόσμος στην Ελλάδα (όντας πολύ περισσότερο Marvel-land, από DC), τον γνώρισα από τη δουλεία του στο "New X-Men" του Grant Morrison (σχετικά του οποίου μας μοιράστηκε την πονεμένη ιστορία του στο Q&A session, το οποίο ήταν & το event που εγώ περίμενα το πιο πολύ).
Ναι αυτόν λέω! Ώστε έτσι είναι ο joker στο comic

Posted 07 April 2008 - 21:57

Μπορειται να πειτε λιγα λογια για τα event παρακολουθησατε???
Posted 10 April 2008 - 17:52