Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dragonball Z

• Please log in to reply
683 replies to this topic

#46 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 17 November 2007 - 00:28

Μαζί σου. :nod:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#47 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 17 November 2007 - 00:29

Me hate DragonBall.... END
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#48 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 17 November 2007 - 00:32

don't we all ?=w=
ασχετως που με ''εβαλε'' στα ανιμε...αντικειμενικα it suxz too much :3

#49 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 17 November 2007 - 00:35

Ας μην ανοίγουμε όμως νέο Thread για σειρά που υπάρχει ήδη.

Όσο για το Dragonball, μόνο και μόνο το γεγονός πως έμπασε τους περισσότερους από 'μας στα anime, είναι Respect :nod:

E5VV38U.jpg

#50 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 posts

Posted 17 November 2007 - 09:18

sorry φίλε φάντομ δεν ξέρω εσένα ποιό σε έμπασε αλλά εμένα με έμπασε ο master of masters KABAMARU IGA NO!!! Το dragonball το οτι ήταν από τα πρώτα δεν μου λέει και τίποτα....
υπογραφή εκτός κανονισμών

#51 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 17 November 2007 - 11:48

Οτι και να λετε το dragonball εχει κανει ρεκορ πωλησεων........Τα νουμερα μιλανε απο μονα τους οποτε μην το ψαχνετε και πολυ...Μονο και μονο οτι ξαναβγαινουν 291 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ σε HD ειναι κατι που δειχνει την αξια του και την απηχηση του.
Posted Image

#52 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 17 November 2007 - 12:36

Και μόνο το γεγονός πως το Dragonball πουλάει σαν τρελό από την δεκαετία του '80, δείχνει την ιστορική του αξία. Δεν μπορείς να αρνηθείς το γεγονός πως για την εποχή του ήταν σταθμός που επηρέασε τα μετέπειτα anime του είδους.

Βέβαια 20 χρόνια αργότερα είναι λογικό να έχει κορεστεί και να έχει ξεπεραστεί. Σίγουρα είναι πάρα πολύ υπερεκτιμημένο μιας και πολλοί οπαδοί του γνωρίζουν μόνο αυτό και δεν καταδέχονται να δουν κανένα άλλο anime (ίσως πέραν των κλασικών shonen Naruto, Bleach, One Piece). Δεν έχει κάποια πρωτότυπη ιστορία και ώρες ώρες καταντάει κουραστικό και επαναλαμβανόμενο, ενώ η εξέλιξη είναι πολύ αργή.

Όπως και να το κάνουμε όμως, και μόνο που συζητάμε για αυτό ύστερα από 2 δεκαετίες έχει κάτι να δείξει.

:nod:

E5VV38U.jpg

#53 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 17 November 2007 - 18:22

let it rip already T.T

#54 chrigeta

chrigeta

Movie Ripper

• Members
  • 16 posts

Posted 18 November 2007 - 00:46

Παιδια δεν ξερω τι λετε,παντως το dragonball εμπασε εμενα και πολλους κολλητους
μου στο anime.
Ασχετο οτι τωρα δεν μπορουμε να το δουμε γιατι ειναι πολυ ξεπερασμενο!

#55 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 18 November 2007 - 05:14

πλακα κανετε ? το Dragonball ειναι κορυφη. πολυ καλυτερο απο κατι αλλα με τεραστια εξωγεινα ματια και κλαψιαρικα ανιμε. οχι παιζουμε

#56 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 18 November 2007 - 06:17

Σωστά, ενώ το Dragonball είχε εξωγήινους με μικρά και τριγωνικά μάτια (βλ. εικόνα).

Posted Image

Τρομερή διαφορά στην ποιότητα... :deadga6:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#57 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 posts

Posted 18 November 2007 - 10:56

Καθίστε ρε παιδιά, και ότι πουλάει ή πούλησε σαν τρελό σημαίνει οτι πρέπει και να έχει το respect μου?
Και ο Τιτανικός πούλησε σαν τρελός , τι θα πει αυτό??
Και στα 80ς το μαλλί περμανάντ , και τα στρας και οι πούλιες πούλησαν σαν τρελά!
Ε εντάξει , μόδα ήταν και πέρασε αλλά όχι και στις μέρες μας να ασχολούμαστε και με το dragonball...
Α και η Λάμψη έβγαλε πολλά επισόδεια...άρα respect και σ' αυτήν ετσί???

#58 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 18 November 2007 - 13:21

ενα respect και απο μενα...το μοναδικο ανιμε που εχω δει αρκετα επεισοδια 3 και 4 φορες.......

#59 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 18 November 2007 - 14:13

Το οτι πουλησε παει να πει οτι ηταν επιτυχημενο..Το οτι το καινουριο dragonball z στο PS2 ειναι νουμερο 1 σε πωλησεις συτη τη στιγμη στο japan παει να πει οτι ειναι επιτυχημενο. Το οτι εχει τα πιο θεαμετικα power ups ever παει να πει οτι ειναι επιτυχημενο και ανοιξε τον δρομο για απομιμησεις (Bleach, Naruto). Αν δεν σας αρεσει πολυ απλα σημαινει οτι ανοικετε στη μειωψηφια. Δεν μπορειτε ομως να βγαινετε και να λετε dragonball sux. Πες οτι δεν σαρεσει. Ενταξει το δεχομαι. Αλλα οτι ειναι καλο πρεπει να το παραδεχτεις. Και εμενα ο Μπετοβεν δε μαρεσει. Αλλα παραδεχομαι την αξια του γιατι εξραψε ολοκληρη συμφωνια ΚΟΥΦΟΣ. Αυτα περι αξιας και περι γουστου. Μην συγχεετε τις 2 εννοιες...
Ευχαριστω
Posted Image

#60 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 posts

Posted 18 November 2007 - 15:00

Πλάκα μου κάνεις... εγώ συγκρίνω το Dragonball με τη Λάμψη , κι εσύ το dragonball με τον Μπετόβεν...έλεος...
Δεν είπα οτι δεν είναι επιτυχημένο είπα οτι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο... εννοείται οτι δεν μου αρέσει όπως και σε πολλούς, δεν συνδέω τις δύο έννοιες.Μπόρω να τις ξεχωρίσω τις δύο έννοιες..και ξαναλέω , το οτι πουλάει κάτι δεν σημαίνει οτι είναι και καλό...Πάρε για παράδειγμα τη μουσική που πουλάει περισσότερο στις μέρες μας...πάει να πει οτι αξίζει??