Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Dragonball Z
Posted 10 April 2006 - 20:11
Και σίγουρα δεν το έκοψαν επειδή δεν ήταν ωραίο. Απλά είδαν ότι ο Φώσκολος πουλάει πιο πολύ από το Dragonball. :!:
Posted 20 May 2006 - 11:25
Posted 20 May 2006 - 11:54
Όλα αυτά όμως ξαναλέω είναι ανεπίσημα, και το μόνο που θα βρεις από Dragonball AF είναι ορισμένες φωτογραφίες που φτιάχτηκαν με μοντάζ.
Επίσης υπάρχει και το Dragonball AE, http://www.dbzgtlegacy.com/fan/ae.shtml και πολλές άλλες παραλαγές από Dragonball Fans, οι οποίοι δεν ήθελαν να σταματήσει ποτέ το αγαπημένο τους Anime :wink:
Posted 21 May 2006 - 03:29
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
GO GO GO spasta spasta spasta xose xose !!!!
Posted 21 May 2006 - 12:43
Δεν μπορω να χαρατκιρησω την αγπη μου γι'αυτο το anime...! Εχω παθει πορωσει με GT, αλλα δεν εχω αξιωθει να το δω ακομα! Γι'αυτο εχω μπει στην αλυσιδα για το GT και στην αλλη αλυσιδα για Z γαιτι θελω να το ξαναδω γιατι δε θυμαμαι ολη την σειρα στον Αντενα! Εγω τερα ειαμι 14,5...και εχω μεγαλωσα με το Dragonball Z και εγω ξυπναγα με την αδερφη μου και το βλεπαμε και σαββατοκυριακο πρωι...! To GT να δω ακι ας πεθανω...!

ssj 4 rulezzzz............
Το GT το δημιουργησαν μοπνοι τους οι παραγωγοι των anime Z και GT χωρις τη βοηθεια του Akira Toriyama?

Posted 22 May 2006 - 00:27
Το GT το δημιουργησαν μοπνοι τους οι παραγωγοι των anime Z και GT χωρις τη βοηθεια του Akira Toriyama?
Yeap.O toriyama den ithele na sinergastei giati ipoptevotan oti tha bgei paparia kai eixe dikio.

Posted 22 May 2006 - 16:51
Posted 17 July 2006 - 12:49

P.S. DBGT sucks!!
Posted 18 July 2006 - 19:09
ειναι ενα απο τα καλειτερα anime...

Posted 18 July 2006 - 19:45

...π.χ. στο naruto η sakura είναι σαν android ο sasuke φέρνει songohan.... με λίγο παρατηρητικότητα και φαντασία..... ταυτίζονται ακόμη και οι ήρωες

Θέλω να καταλήξω οτι κάποια πρότυπα παραμένουν ίδια...
Κάτι σαν τον Jimi Hendrix ρε παιδι μου :laughing: :laughing:
Posted 19 November 2006 - 01:38

ΥΓ1:Καπου διαβασα οτι το Yu Yu Hakuso ειναι καλυτερο.Καλο αλλα οχι DB.Ε ρε παιδια μην τα ισοπεδωνουμε ολα

ΥΓ2:Αν καπου ειπα κοτσανα η κατι που δεν ειναι ειναι σωστο θα χαρω πολυ να με διορθωσετε

Ka...Me...Ha...Me.......HAAAAAAA!!!!!!!
Posted 15 July 2007 - 10:36
Αλλά γιατί να σταματήσει ο Ακίρα σε εκείνο το σημείο που φεύγει ο Σονγκοκου
για να εκπαιδεύσει τον Μαυρούλη,την μετεμψυχωση του Μάτζιν Μπου??Θα μπορούσε να δώσει πάρα πολλά ακόμη και να το συνεχίσει.Πάντα στην άκρη του μυαλού μας θα υπαρχει αυτη η προσμονη και η ιδεά ,μήπως ξανασυνεχιστεί το Ντραγκονμπολ από εκεινο το σημειο που τελιεωνουν τα Ζ ή εστω απο το τελος των Gt με καποιο πρωτοτυπο σεναριο..
Πάντως θα προτιμούσα τον Τοριγιαμα να το συνεχισει.Απλά θα τα έσπαζε !!!
Και ξέρει κανείς γιατί το έκοψαν απο το παιδκο προγραμμα ? Αφού είχε σούπερ τηλεθεαση.Και αφου το αντ1 πλεον με τιποτα δεν επιστρεφει σε παιδικά γιατι δεν αναλαμβανει να δειξει ντραγκονμπολ καποιο αλλο καναλι έστω απο την αρχη της σειρας και οχι απαραιτητα τα GT?
AAA και το άλλο εκνευριστικό ... καθε φορά που εβαζε 20-30 επεισοδια ... αντε παλι επαναληψη ... μας τα ειχανε πρηξει.
Μήπως ξερετε τιποτα για το αν σκεφτεται κανεις να το βαλει στο παιδικό του προγραμμα ?
Posted 15 July 2007 - 15:35
Posted 15 July 2007 - 22:50
και μετραει παρα πολυ ακομα και σημερα.Σχετικα με τις αντιγραφες,αν λαβουμε υποψη πως το Dragon Ball εκδοθηκε το 1984 με το kamehameha να εμφανιζεται νωρις στη σειρα ενω ο πρωτος Street Fighter τιτλος εμφανιστηκε το 1987 στα arcades μπορουμε να συμπερανουμε ευκολα τι εχει συμβει ,αν βεβαια προκειται για αντιγραφη.
Posted 17 November 2007 - 00:25
Το θεωρώ ένα απο τα βλακοδέστερα άνιμε όλων των εποχών , όχι τόσο στις αρχές αλλά αργότερα που έγινε σαπουνόπερα...είτε έβλεπες dragonball είτε τη Λάμψη του Φώσκολου (μιάς και τα 2 είναι απο 90s) ένα και το αυτό...
Οι χαρακτήρες , όπως και οι "κακοί" (που αρκετά συχνά γίνονταν καλοί) δεν λέγαν να ψοφήσουν με τίποτα...
Πραγματικά απορίας άξιο γιατί είναι τόσο αγαπητό (όπως και το tarot cafe για να ξύσω πληγές