Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Οι χλιδάνεργοι
Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2007 - 15:03
Μηπως μια πιο σωστη ερωτηση θα ηταν "Που μπορω να εργαστω" και γιατι οχι "Που μπορω να κονομησω ;" Και για να μην παρεξηγηθω οτι μιλαω σε θεωρητικο επιπεδο αυτη ειναι η ερωτηση που εκανα εγω στον εαυτο μου. Και δεν το μετανιωσα!!!
Τα πτυχια και οι σπουδες ειναι κατι το θεμιτο. Τα Ευρω στην τσεπη ειναι αναγκαια για την καλη μας διαβιωση. Ας ξεφυγουμε επιτελους απο μια νοοτροπια που μπερδευει τις προτεραιοτητες μας και ας κοιταξουμε το πραγματικο συμφερον μας...

Courtesy of Kenny!
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 03:33
Είχα ακούσει κι εγώ ότι οι σερβιτόρες στα ελληνικά Hooters δεν ήταν ιδιαίτερα όμορφες (που υποτίθεται γι' αυτό φημίζεται η εν λόγω διεθνής αλυσίδα) πέρα αυτών που 'χαν προσλάβει στα εγκαίνια για να "ψαρέψουν" τον κοσμάκη. Βρε, ποιους πάνε να κοροϊδέψουν; Eυτυχώς που δεν έχω πάει δηλαδή (στα ελληνικά Hooters) ειδάλλως θα έκανα σκηνικά τρελά ζητώντας τα λεφτά μου πίσω (λέμε τώρα).Είχα πάει μια φορά εκεί(δε κάθισα απλώς να δω πως ακριβώς είναι μιας και είχα ακούσει γι'αυτό και είχα περιέργεια) αλλά μπορώ να πω ότι δεν ενθουσιάστηκα.Εκτός του ότι δεν μου άρεσε καμία από αυτές που είδα,φορούσαν και υπερβολικά πολλά ρούχα.

Και φυσικά, να μην μπορείς να διαμαρτυρηθείς γι' αυτό ειδάλλως ή θ' αδιαφορήσουν ή θα σε απειλήσουν. Γι' αυτό είναι καλύτερο οι γυναίκες να τους κόβουν τον αέρα από την άρχη.φιλε μου γι'αυτο δεν θελουν να δουλεψουν εκει οι περισσοτερες κοπελιες, γιατι στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν προκειται για δουλεια αλλα για φικι-φικι που λεει και μια φιλη μου. λιγο το'χεις να σου βαζουν χερι τρεις και λιγο, πελατες και ιδιοκτητες μαζι?
Ακόμα και σε δουλείες που δεν παίζει ρόλο η ομορφιά (π.χ. γραφίστας) όταν βλέπω σε αγγελίες "ζητείται γραφίστρια" ενώ δεν αφορά γυναικείο περιοδικό ή δεν ξέρω εγώ τι απορώ μπας κι οι εργοδότες ψάχνουν απλά μια γυναίκα για να 'χουν πρόχειρη να την πασπατεύουν. Απλά, έλεος!Ενω απο την αλλη βλεπω τις ανακοινωσεις για δουλειες στη σχολη μεσα που λεει με θρασος "Ζητουνται κοπελες για μπαρ και σερβις (χωρις προηπυρεσια)" και αλλα τετοια ωραια και τωρα μου χει μεινει απορια οι φοιτητες φταινε που δεν δουλευουν? γιατι γινετε το εξης παραδοξο τα μαγαζια θελουν γυναικες και οχι ανδρες οι περισοτερες κοπελες για καποιοους λογους δεν θελουν να δουλεψουν και ετσι τα μαγαζια δεν εχουν προσωπικο και τα αγορια δεν βρισκουν δουλεια τωρα ποιος φταιει!? (χωρια που και οι κοπελες πρεπει το λιγοτερο να βλεπονται και να τρωνε στην μαπα τον καθε λιγουρι)
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 05:21
Ακόμα και σε δουλείες που δεν παίζει ρόλο η ομορφιά (π.χ. γραφίστας) όταν βλέπω σε αγγελίες "ζητείται γραφίστρια" ενώ δεν αφορά γυναικείο περιοδικό ή δεν ξέρω εγώ τι απορώ μπας κι οι εργοδότες ψάχνουν απλά μια γυναίκα για να 'χουν πρόχειρη να την πασπατεύουν. Απλά, έλεος!
Βεβαια σε τετοιες δουλειες, πχ γραφιστρια, προτιμουνται γυναικες, λογω αισθητικης..οταν ζητανε γραφιστα, ζητανε καθαρα καποιον ο οποιος κατεχει το τεχνικο κομματι της δουλειας..αλλα για το αισθητικο κομματι ενος εντυπου παντα ζητανε γυναικες..εχουμε ματι, τι να κανουμε...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 12:10

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2007 - 21:44

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2007 - 09:02
και εσυ να ξυπνας νωρις τις Κυριακες...Καλά, ντε! Μια μικρή παρένθεση δεν βλάπτει.