Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Οι χλιδάνεργοι

• This topic is locked This topic is locked
50 replies to this topic

#16 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 28 November 2007 - 12:59

Forbidden Planet και ξερό ψωμί!!!! :wooi2: (Τελευταία φορά που πήγα ήταν στο Shaftesbury Avenue, είχε μετακομίσει από το θρυλικό μαγαζί της New Oxford Street... )

και εσυ το προλαβες το παλιο τους μαγαζι στην New Oxford Street? Ωραιες εποχες... Δεν λεω ωραιο και με μεγαλυτερη ποικιλια το καινουργιο, αλλα το παλιο ειχε ατμοσφαιρα...

BTW, το παρακατω thread που ειχα ανοιξει παλαιοτερα μαλλον θα σε ενδιαφερει..

http://www.anime.gr/forums/off-topic/2153-otakus-guide-london.html

:Blissfull:
Posted Image

#17 Arikkado

Arikkado

Noctis Filius

• Members
  • 92 posts

Posted 28 November 2007 - 17:15

αυτος και αν ειναι σοβαροτατος λογος να ξεσπιτωθεις και να μεταναστευσεις σε αλλη χωρα.

LoL! \m/

..και μετά σας πειράξανε τα "συκοφαντικά" άρθρα στο wikipedia..

#18 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 November 2007 - 18:29

τωρα το προτυπο "εχω μία καλή και σταθερή δουλειά για όλη του ζωή" είναι πλέον παρελθόν

ακόμα και σε Ευρώπη και Αμερική υπάρχουν πολλοί που έχουν πτυχίο, εργάζονται ,αλλά σπουδαζουν ταυτόχρονα και για δεύτερο πτυχίο.

Πρόβλημα είναι πως υπάρχουν αρκετές δουλειές, οι λεγόμενες που αρνούνται να τις κανουν οι Ελληνες και τις δινουν στους μεταναστες. Αλλά και παλι, αν δεν εχεις μαθει να δουλευεις απο μικρη ηλικια για να αποκτησεις τα αντανακλαστικά είναι δύσκολο να ορθοποδήσεις σε αυτές. Και να θελεις θα υστερεις σε σχεση με καποιον που δεν εχει πιασει βιβλιο στα χερια του αλλά εργάζεται από νωρίς. Ασε που θα σε βλεπουνε οι αλλοι αφ'υψηλου αν δουν οτι εισαι μορφωμενος αλλα δεν κανεις για τετοιες δουλειες (πολλοι εργοδοτες προτιμουν αλλωστε ατομα χωρις πτυχια γιατι πληρωνουν ετσι λιγοτερο)

Αλλιως θα ημουν και εγω σερβιτορος τωρα ή θα δουλευα ως εργατης. Ασε που ουτε δικο μου αμαξι εχω ουτε μηχανακι και πολλοι εργοδοτες, ακομα και από το Δημόσιο όπως τα ΕΛΤΑ, δεν νοιαζονται αν τα καταστρεψεις για μια ολιγομηνη συμβαση.

Και δεν ειναι ολοι ικανοι να ανοιξουν μαγαζια και ποσο μαλλον να πανε καλα και εκεί.

Με αλλα λογια δυσκολα. Οσο για τη Θεσσαλονικη....100.000 φοιτητες τα λεει ολα.

#19 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 28 November 2007 - 19:55

Εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι ένα αάοτμο άμα θέλει να βρεί δοθλειά και έχει ανάγκη τα χρήματα θα το κάνει και είναι γεγονός ότι την δουλεία πολλές φορες δεν την διαλέγουμε μας διαλέγει αυτά βέβεα για κάποιον που νιώθει και λίγο έτσι γιατί προσωπικά ντρεπόμουνα(και γι αυτό και δούλευα)στα 18+ να ζητάω χαρτζιλίκι από τους δικούς μου για την κάθε μαλακία που μου ερχόταν στο κεφάλι δεν λέω ότι δεν με στήριζαν οικονομικά απλά υποθέτω ότι οκ ρε παιδί μου σου οληρώνουν σπουδές και ίσως και κάποιο σπ'ίτι για να μένεις τουλάχισοτν κάνε κάτι ν απληρώνεις τον &$^ τον καφέ σου ξέρω εγώ ...

#20 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 28 November 2007 - 20:29

Nαι ενταξει,αυτο δεν ειναι ομως παντα δυνατο.Διοτι πολλες φορες η σχολη απαιτει μεχρι και 8 ωρες απο τη μερα.Αρα το να δουλεψεις ειναι σχεδον impossible.Το λεω γιατι και εγω θα ηθελα να πιασω μια part-time job εστω και για λιγους μηνες για να δω μονο πως ειναι και να ξοδεψω και τα λεφτα σε χαζες επιθυμιες :P .
Αλλα συνειδητοποιησα οτι ο χρονος δεν φτανει παντα.
Αρα νταξ δεν μπορουμε να κατηγορησουμε και τους φοιτητες πια που δεν δουλευουν. :P

#21 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 29 November 2007 - 12:33

εδω ειμαστε τελειως ανοργανωτοι. ασε.....και οι επιχειρησεις, ιδιαιτερα με τη ΝΔ, βρηκαν τη χαρα τους στην Ελλαδα και την οδηγουν σε νεο εργασιακο μεσαιωνα. Για αυτο βγαζετε καρτα κομματος μπας και σας βρουν καμια θεση μεχρι τις επομενες εκλογες

#22 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 29 November 2007 - 14:33

E νταξ τωρα μην τρελαθουμε!Αυτο μπορει να το πει καποιος πρωτα και καλυτερα για το ΠΑΣΟΚ και μετα για τη ΝΔ.Οκ είναι και η ΝΔ αυτης της λογικης αλλα να μην την ονομαζουμε και πρωτεργατη αυτου του πελατειακου συστηματος,αλλοι ειναι...Αλλα να διευκρινισω οτι σε καμια περιπτωση δεν υποστηριζω οτι δεν συνεχιζει η ΝΔ την πολιτικη του ΠΑΣΟΚ,απλως δεν ειναι η κυρια υπευθυνη.

Το ξερω πως μπορει να ξεκινησει κανενα flame war τωρα αν δεν τερματιστει το θεμα, αλλα δεν μου αρεσουν οι ανακριβειες.υ_υ

#23 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 29 November 2007 - 15:18

το ξερω, απλα το ΠΑΣΟΚ εχει το πλεονεκτημα πως μπορει να κανει απατεωνιες στα κρυφα ενω η ΝΔ οχι, κατι που την κανει ακομα πιο πολυμισητη.

#24 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 29 November 2007 - 15:45

ΡΕ!Σταματηστε να γυρνατε ολες τις συζητησεις σε πολιτικα!!!!Μερικοι εδω μεσα παθιαζονται και ξεμαλλιαζομαστε στο τελος!!!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#25 etellen

etellen

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 29 November 2007 - 20:49

Σωστή Matsu. Η πολιτική δεν παίζει και πολύ ρόλο. Οποιος και να βγει τα ίδια θα κάνει. Η εξουσία διαφθείρει εξάλλου, είναι γνωστό αυτο εδω και χιλιετίες.

Τωρα πάνω στο θέμα:
Η αλήθεια είναι οτι όταν εχεις ανεβάσει μυωπία απο τα χρονια σπουδών που έχεις ξοδέψει, σου κακοφαίνεται να γίνεις υπαλληλίσκος της δεκάρας. Αυτο θα μπορούσες να το κάνεις χωρις καν σπουδές. Ομως έφαγες κάποια χρόνια που δεν γυρνάνε και θες κάτι καλύτερο. Το ότι στην Ελλάδα βολεύονται όσοι έχουν το μέσο και όχι τα προσόντα, είναι απογοητευτικό αλλά στο χέρι μας είναι να αποδείξουμε ο καθενας τι αξίζει και να διεκδικήσει τα ανάλογα.

Οσο για αυτην την νεολαία που έχει μάθει να ξύνεται απο το πρωι μέχρι το βράδυ και να απαιτεί κιόλας, δε φταίει κανεις πέρα απο την οικογένεια. Αν δε μάθει εκείνη στο παιδί κάποιες βασικές αρχές όπως ότι τίποτα δε χαρίζεται, ίσως τα παιδιά να ήταν λιγότερο αχάριστα. Το αδερφάκι της κολλητής μου είναι 10 και βλέπω πόσο κακομαθημένο το έχουν. Το γεμίζουν δώρα κάθε μέρα απο το πουθενα. Ετσι τα παιδιά μαθαίνουν να έχουν μόνο δικαιώματα αλλα όχι υποχρεώσεις. Μην παραπονιέται λοιπον κανένας όταν αυτα τα παιδιά μεγαλώνοντας συνεχίσουν να έχουν τα ίδια μυαλα, γιατί η νοοτροπία του σπιτιου δεν αλλάζει εύκολα.
Η αλήθεια είναι οτι εκνευρίζομαι πολυ απο φίλους μου που τα έχουν όλα στο χέρι κι απο πάνω παραπονοιύνται κίιόλας, λες και είναι υποχρεωμένοι οι γονείς τα τους τρέφουν μέχρι να παιθάνουν. Και δε μιλάω για τα παιδιά που σπουδάζουν και δεν έχουν χρόνο (που ακόμη κι εκεί υπάρχουν πολλοι με φιλότιμο αξιέπαινο) αλλα γι αυτους που εγκατάλειψαν σπουδές κι απο την άλλη συνεχίζουν να παρασιτουν. Για μένα ναι αυτα τα άτομα είναι παράσιτα και ανάξια λόγου, γι αυτο δεν τους απευθύνω και το λόγο...
Οι νεόπλουτοι του Πανοράματος Θεσσαλονίκης δε διαφέρουν σε τίποτα απο τα κωλόπαιδα που γυρνάνε με τα καλοφτιαγμένα αμάξια τους στους δρόμους της Γλυφάδας κόντα όπου δυστυχως μένω...Τετοια άτομα θα υπάρχουν παντου και πάντα δυστυχως αν οι γονείς συνεχίζουν να μεγαλώνουν καθεαυτο τον τρόπο τα "βλαστάρια" τους
"I'm the Law"
The Judge

#26 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 29 November 2007 - 21:09

Και δε μιλάω για τα παιδιά που σπουδάζουν και δεν έχουν χρόνο (που ακόμη κι εκεί υπάρχουν πολλοι με φιλότιμο αξιέπαινο)

Απορία:αφού υπάρχουν και παιδιά που ενώ σπουδάζουν δουλεύουν,τα παιδιά που σπυδάζουν και δεν δουλεύουν τι θα πρέπει να θεωρούντε,προς ποια πλευρά πέφτουν?
Posted Image

#27 Missing Score

Missing Score

Ναι Νικος Κουκος;

• Members
  • 98 posts

Posted 30 November 2007 - 00:08

Δεν εχει σημασια αν δουλευεις η οχι ενω σπουδαζεις. Το θεμα ειναι οτι τα συγκρεκριμενα ατομα για τα οποια συζηταμε εχουν βαλει σκοπο να παρασιτουν στους γονεις εκτος αν τους στρωσουν κοκκινο χαλι που λεει και ο Fingolfin για να τους χαρισουν μια δουλεια που θα τους δινει πολλα λεφτα και status, χωρις ενδοχομενως να ψαξουν οι ιδιοι.

#28 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 30 November 2007 - 01:59

Nαι ενταξει,αυτο δεν ειναι ομως παντα δυνατο.Διοτι πολλες φορες η σχολη απαιτει μεχρι και 8 ωρες απο τη μερα.Αρα το να δουλεψεις ειναι σχεδον impossible.Το λεω γιατι και εγω θα ηθελα να πιασω μια part-time job εστω και για λιγους μηνες για να δω μονο πως ειναι και να ξοδεψω και τα λεφτα σε χαζες επιθυμιες :P .
Αλλα συνειδητοποιησα οτι ο χρονος δεν φτανει παντα.
Αρα νταξ δεν μπορουμε να κατηγορησουμε και τους φοιτητες πια που δεν δουλευουν. :P

Oro?

Sez who?

Εγώ είμαι σε 2 σχολές ταυτόχρονα και έπιασα και δουλειά μια χαρά, και μάλιστα μια που απαιτεί τουλάχιστο μια ώρα να παω και άλλο τόσο να έρθω.
Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος. Αλλά απλά βολευόμαστε και κρυβόμαστε πίσω απο δικαιολογίες.

Όπως ακριβώς έκανα εγώ τόσα χρόνια :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#29 Bulle

Bulle

Μust Die

• Members
  • 66 posts

Posted 30 November 2007 - 02:10

Aυτο πάντως έγινε ξαφνικά μόδα και παίζει παντού. Εφημερίδες,νετ,μπλόγκς,φόρουμ....

#30 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 30 November 2007 - 02:13

ΡΕ!Σταματηστε να γυρνατε ολες τις συζητησεις σε πολιτικα!!!!Μερικοι εδω μεσα παθιαζονται και ξεμαλλιαζομαστε στο τελος!!!

μωρε εδω να σταματησουμε. αν ομως βγεις για συνεντευξη σε δημοσιο φορεα να δουμε ποσο θα νοιαστουν που εισαι απολιτικός