Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dragonball. Πόσο σας επηρέασε να αρχίσετε τα anime

• Please log in to reply
177 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Το Dragonball στάθηκε αφορμη να αρχίσω τα άνιμε (189 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Το Dragonball στάθηκε αφορμη να αρχίσω τα άνιμε

1. Ναί (90 ψήφοι [47.62%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 47.62%

2. Όχι (99 ψήφοι [52.38%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 52.38%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#46 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 23:40

best panousis song ever

come again?:oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#47 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 23:45

Λες και δεν ξέρουμε ποιο μέλος από παλιό φόρουμ με σχεδόν ολόιδιο nick σου έδωσε τα anime του. :P

:congrats:

και πάλι πρώτα βρήκα το db.gr, μετά έμαθα για τα anime και είδα τα one piece και μετά γνώρισα τν Chresto! (κάποια στιγμή πρέπει να τα επιστρέψω τα καταραμένα τα CDια..)

οπότε αν δεν ήταν το dragonball και κυρίως το dragonball.gr δεν θα έβλεπα τώρα anime

#48 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 23:54

come again?:oo:

Ο Πανουσης το λεει...τουλαχιστον κατα 99% ετσι νομιζω

#49 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2007 - 00:09

Έχω την εντύπωση πως ο Πανούσης, η Λαμπύρη και το "παλιό forum" είναι εκτός θέματος :uhh:

Ontopic plz

E5VV38U.jpg

#50 Dikastis

Dikastis

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2007 - 15:09

βασικα αυτο που με εκανε να ενδιαφερθω ειναι η σειρα voltron ,,, την ειχα νοικιασει απειρες φορες σε βιντεο κ ας ηταν μονο τα 4 πρωτα επεισοδια ,,,, απο τοτε εχω δει διαφορα που εβρισκα στα video k αργοτερα στα dvd club ..... αλλα τωρα με την dsl μπορω να πω πως μπαινω χοντρα στο παιχνιδι . εχω ειδει δει full metal alchemist, berserk ,code geass k τελειωνω neon genesis evangelion κ μετα εχει σειρα το full metal panic που κατεβαζω τωρα ....

#51 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2007 - 20:10

Ούτε γω άρχισα να βλέπω anime λόγο του Dragonball. Ήταν από τα πρώτα anime που έβλεπα στην τηλεόραση συνεχεια, και όχι οποτε τύχαινε να βάλω το κανάλι. Και μάλιστα ήταν από τις πρώτες σειρές (το Dragonball Z) που ήξερα ότι είναι anime όταν το έβλεπα. Τέλος ήταν η πρώτη σειρά που έβλεπα επειδή έχει σενάριο και δεν είναι σε κάθε επεισόδιο κάτι καινούργιο. Και μου άρεσε. Όμως το πρώτο anime που έψαξα και κατέβασα επειδή εγώ ήθελα, ήταν το Neon Genesis Evangelion, και λόγο αυτού συνέχισα. Αν δε το είχα δει, ίσως δεν ασχολιόμουν τόσο πολύ. A, και λόγο του περιοδικού Gamepro που κάποια περίοδο έδινε anime DVDs.

#52 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2007 - 23:37

οταν κοιτουσα dragonball,kabamaru και Yugioh ουτε καν ηξερα οτι αυτα λεγονται ανιμε απλα νομιζα ιταν κοινεζικα παιδικα.
εγω ανιμε ανακαλυψα τι ειναι εντελος τυχαια οταν επαιζα wow ειμασταν 3 ατομα στον party και αυτοι αρχισαν μια παραξενη συζητηση για μενα τοτε. και τους ρωταο για πιο πραμα συζητανε και μου απαντανε για naruto και ρωταω τι ειναι αυτο και με λενε anime και μου το προτειναν να το δω. με ειπαν οτι μπορο να το βρω στο youtube και εγω τον ρωτισα αμα μοιαζει με το Dragonball και με λεει ναι και με την μια παω youtube να δω τι ειναι αυτο και κολησα απο το πρωτο επεισοδιο :)
εγω καταλαβα τι ειναι το ανιμε οταν ειδα το naruto και αρχισα να ψαχνομε με το θεμα ανιμε γενικα και βρηκα πολλα καλα ανιμε. Αλλα ποτε δεν θα ξεχασω το Dragonball επειδη μεγαλωσα με αυτο και το θεωρω κοριφαιο μεχρι σημερα :congrats:

#53 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 00:39

Δεν με επηρεασε καθολου.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#54 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 01:12

Tην πρώτη δρακόμπαλα δεν την έχω δει ,οπότε δε μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Το Ζ είναι ένα από τα πιο ανούσια και βαρετά anime που έχω δει , οπότε ενοοείται πως δεν με έκανε αυτό να κολλήσω στα anime. Ευτυχώς πριν εμφανιστεί καν το Z είχα δει το Robotech που ήταν μάλλον η αρχή για μένα.

#55 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2007 - 23:03

Get friggin' serious!!! Dragonball S-U-C-K-S!!!

Πραγματικα, δεν υπαρχει πιο παιδικο ανιμε απο αυτο!!!! Ποτε δεν μου αρεσε!!!
Δεν το αντεχω που κανουν κατι μπαλες πιο μεγαλες απο τη Γη και τις πετανε ετσι απλα λες και παιζουν μπασκετακι!!! λιγο ελεος...
ΑΑΑ, ναι, και στο dragonball παρατηρουμε μια συνεχη εναλλαγη στους σκοπους των villains:

Saiyans: Hey guys, we're saiyans and... uummmm... how do we put this??? oh yeah, we wanna destroy the earth more or less...
Goku & guys: Ωχ αμαν!

Frieza: Howdy! I'm goin' to destroy the earth, or something among those lines...
Goku & guys: ωχ αμαν αμαν!

Cell: 'Sup y' all?? Yah, i'ma blast yo earth an' all 'em biatchez! Respect!
Goku & guys: ωχ αμαν αμαν αμαν!

(Buu, Alpha - Omega shenron, x, y, z, καρασενρον ολοι αυτο το κομπλεξ ειχαν, και ολοι νικηθηκαν με ενα ultra-multi-super-hyper-mega καραspirit bomb)

Is anyone counting the clouds here?????

#56 mike1987

mike1987

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2007 - 02:28

paidia einai to proto post pou kanw sto channel kai ena tha sas pw poios apo emas dn kathotan mprosta stin tv kai roufouse kathe gramma tou sogoku kathe fora pou ekane to kame hame :bath:

#57 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2007 - 03:12

paidia einai to proto post pou kanw sto channel kai ena tha sas pw poios apo emas dn kathotan mprosta stin tv kai roufouse kathe gramma tou sogoku kathe fora pou ekane to kame hame :bath:

Πρώτα απ' όλα,δεν επιτρέπονται τα greeklish...

δεύτερον,τη πρώτη φορά ήτανε πόρωση,τη δεύτερη το ίδιο,τη τρίτη κορφυφή,τη τέταρτη κλισέ,τη πέμπτη το κούρασε και απο εκεί και περα το βαρεθήκαμε τις υπόλοιπες 666.666 φορές που το έκανε....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#58 Sanjiraven

Sanjiraven

Anime Newbie

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 17:00

To Dragonball ήταν πιστεύω η αρχή για ξεκινήσω να βλέπω και να ζω τα Anime..........:thatsit:

#59 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 18:12

Τα greeklish ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. Κάντε edit στα posts σας αλλιώς θα διαγραφούν

Γ
ενικά μιλώντας, δεν βλάπτει να διαβάζουμε τους κανόνες, :bahhh:

E5VV38U.jpg

#60 pauleas

pauleas